Foorum
2011-03-21 20:54
Selline tark majandusmees ei tegeleks kuvari ees onamisega, vaid telliks ehtsa lihatüki koju
˅ näita rohkem ˅
2011-03-21 20:54
Parma...aga mul selline mõte, et...äkki see oli kokureerivate veebitibide tellitud teema, et rivaale turult tõrjuda
˅ näita rohkem ˅
2011-03-21 20:58
Kangelased my ass Ei tea kas naistele läheks peale selline mees, kes tunnistab restoranis vestluse käigus oma kangelastegudena ülesse asjaolu, et ta vabal ajal tuvastab internetis veebiseksiga tegelevaid indiviide? Pigem veidi kahtlasena tunduks see?
˅ näita rohkem ˅
2011-03-21 21:02
Makit,kui ma ka olen kibestunud,kes ei ole,Siis nii loll ma vähemalt pole,lootmaks raha eest sellest kibestumisest vabanemisele.
Kui mees läheb seksteenust ostma,siis ta ju tahab,et naine petaks teda,sest naine tahab ju mehe raha,mitte meest.Osad naised,tulevad mehe soovidele vastu ja petavad - teevad näo,et tahavad meest. teised jälle ei peta,vaid võtavad raha ja kaovad.
Eesti vabariigis pole seksteenused legaalsed,seega kui vägivalda või santaaži tarvitades seda raha sult ei röövita oled ise süüdi.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-21 21:02
Oh seda muret ei ole neil ma arvan. Nad ei jõuagi restorani Seda tehti vanasti, Aksala, mitte enam tänapäeval.
Aikon jeah vbla tõesti. See hea mõte. Teised maha teha.
Ei tea kui viiks Juuksuri restorani vbla ehk isegi saaks seksigi.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-21 21:05
Parma ma vanamoodne noormees, läheksin restorani sööma, mitte seksi lun ima
˅ näita rohkem ˅
2011-03-21 21:08
Pugid seal liha näost sisse, lõuaotsast rasva tilkumas. Kraabid taldrikult kõik viimsegi kokku ja võtad veel naaberlauast koju kaasagi.
Siis lähed koju ja hakakd veebikat lunima.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-21 21:11
Ah see veebikas pole minu teema ja vaadates siin tublide Sherlockite tööd, on nagunii suur enamus neist petturid. Ei tahaks saada tillist tõmmata. Kutsuks hoopis mõne sõbranna küll ja põletaks reaalis kaloreid.....
˅ näita rohkem ˅
2011-03-21 21:19
No krt küll. Internett on porri otsast otsani täis, kui osatakse juba inteneti pangas ülekannet teha ja msnnis veebikat vahtida, siis võiks ju ka osata porri tõmmata. Vaata maailma kursus oli tasuta kunagi
˅ näita rohkem ˅
2011-03-21 21:28
Parma...veebika vaatamisel on ilmselt mingi psühholoogiline nüanss...Lihtsalt porri vaadates ei saa ennast vaadatava üle kehtestada aga talle omi käsklusi jagada. Puudub ülimusliku tunne, alluva suhtes.
Ma arvan sedasi, et see on peamine põhjus, miks veebikat vaadata
˅ näita rohkem ˅
2011-03-21 21:28
jfjm, ma ei julge küll 100% väita aga minu arust ei ole enese müümine karistatav, küll aga igasugune kupeldamine ja muu säärane
˅ näita rohkem ˅
2011-03-21 21:29
jfjm! Eesti Vabariigis ei ole seksteenuste ostmine ja müümine mittekuidagi pidi reguleeritud! Küll on karmilt keelatud seksteenuste vahendamine, kaasaaitmine ja nende soodustamine. Sisuliselt riskib ka see sait siin sellega, et mingil hetkel võidakse neid süüdistada, vahendamises. See on nende probleem. Need kes end müüvad ei riski mittemillegagi, peale iseenda muidugi. Need kes ostavad, ka. Kui ma näiteks müüksin ennast 5€ eest ja keegi tädi Maali sooviks osta, maksaks mulle raha ja ma siiski loobuksin tädi Maalile seksi osutamisest siis oleks tal väga raske midagi tõestama hakata, sest seksi ostmine ja müümine on reguleerimata ja tegu ei saa kvalifitseerida ka kelmusena, sest alguses oli mul siiras soov end müüa. Kriminaalmenetlust ei saa ka alustada kuna summa on selleks liiga väike.
Ma muidugi vabalt tõlgendasin seda olukorda aga umbes nii see on. Tarbijakaitse ei saa ka kuidagi sekkuda, sest ametlikult pole olemas seksi ostmist ja müümist.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-21 21:29
Makit sul on 100% õigus
˅ näita rohkem ˅
2011-03-21 21:34
Eh ei viitsi jaurama hakata aga ega selle sadsexiga ka head lood ei ole. Korra on ta Kundast, siis Võrust, siis vanused liiguvad sinna tänna. Sherlokid. Googeldage. Ja pärast saate joodeldada.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-22 09:05
˅ näita rohkem ˅
2011-03-22 10:01
Manmachine,aga millest mina siis räägin?Kui seksiteenuseid ametlikult ei eksisteeri,siis ei saa ka ametlikult nendega petta.
Kui mingit asja pole seadustega reguleeritud,siis hakkavad toimima loodusseadused,nagu olelusvõitlus ja tugevama õigus.Paraku on iha leht ametlikult registreeritud portaal,kus kehtivad Eesti vabariigi seadused ja loodusseadused tuleb jätta uksetaha.Väljas võid sa ju tüngategija liistule tõmmata,aga sees on kellegi ilma kohtuotsuseta petiseks nimetamine kuritegu.Seadused ei kaitse anonüümseid kasutajaid,aga tihti üritatakse siduda neid konkreetsete kodaniku nimedega ja siis võib asi kurjaks minna.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-22 10:20
Hm! Pole ju keegi pärisnimesid avaldanud... või jäi mul midagi kahesilma vahele!? Kui ma panen omale siin nimeks Chuck Norris ja siis kellelegi virtuaalselt vastu lõugu virutan, kas mind arreteeritakse siis kehavigastuse tekitamise eest!? Ei ole ju nii. Siin on rohkem pada ja katla värk. Kui keegi anonüümne avaldab siin anonüümselt, kellegi kolmanda anonüümse kohta arvamust siis seda tulekski nii võtta.
Ma siiski arvan, et see naabrivalve projekt on tervitatav, kuna need huvilised teevad ehk mingidki järeldused enne järjekordset lõksu langemist. Ma isiklikult arvan, et neid lõksu langejaid ei olegi nii palju kuna kohati tunduvad need weebi pakkujad üsna meeleheitel olevat... aga ma ei ole väga viitsinud süveneda ka.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-22 10:36
Paar korrust all pool tuleb neid pärisnimesid üsna tihti ette.
Aga need,kes tillika saanud,avastavad alles siis,et foorum olemas,kui on vaja kohta kuhu nutma tulla.Ma ei usu,et keegi foorumi püsikülalistest ennast petta laseks,aga mine tea,mõni lihtsalt peab kõik ämbrid oma jalaga läbiproovima.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-22 10:57
Teemaalgataja hoiatab siin mehi! Mina pigem hoiataks selliste lollide eesti meeste eest, kes normaalset seksi ei saa, või ei viitsi jamada ja lasevad ennast siis tillist tõmmata! Või polegi teil tilli???
˅ näita rohkem ˅
2011-03-22 11:06
Apelsin! Sul on võimalus see tühimik likvideerida! Paned siia kuulutuse, et vaatled, unustamatu weebishow käigus tille ja siis pärast avaldad siin, et kasutaja see ja see, pole suurem asi... aga kasutajal sellel ja sellel...
˅ näita rohkem ˅
2011-03-22 11:19
Ka hea mõte! Lihtsalt vastake mulle, miks pakub mees raha asja eest, mida terve internett tasuta täis on saan aru kui oled vana ja paks ja kole ja tõesti muud võimalust pole oma rippuvat organit erutada, aga miks teevad seda noored mehed???? Äkki mõni selgitaks
˅ näita rohkem ˅
2011-03-22 11:40
Apelsin,siin on tegemist omanikutundega,või siis sooviga teistega mitte jagada.Et näidatakse ainult temale ja nii nagu tema tahab.
Minule isiklikult on aga palju tähtsam naise tahtmine.Kui naine tahab minuga seksida või siis kasvõi weebikas ennast mulle näidata,siis teeb ta seda ilma rahata.Kui leidub mõni kes tahaks ennast mulle näidata,siis miks ka mitte,vaatan hea meelega,aga ostma ma sellist värki küll ei hakka.Saan ilma ka läbi.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-22 11:41
Ma ei ole ka sellest aru saanud... Võib-olla on mõnel ikka seda raha nii palju, et lihtsalt peab seda ka teistega jagama
˅ näita rohkem ˅
2011-03-22 11:53
Kui raha palju, siis võtku kuulutusest ehtne naine ja telligu koju. Märksa parem, kui kuvari ees onamine. Põhimõtteliselt võib ka sedasi säilitada omanditunde, sest tellitud kaup peab täitma kõik su soovid ( mõistlikuse piires ). Need veebikepi ostjad lihtsalt veidi imelikud, kes reaalis seksida ei taha.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-22 11:54
Kui raha palju, siis võtku kuulutusest ehtne naine ja telligu koju. Märksa parem, kui kuvari ees onamine. Põhimõtteliselt võib ka sedasi säilitada omanditunde, sest tellitud kaup peab täitma kõik su soovid ( mõistlikuse piires ). Need veebikepi ostjad lihtsalt veidi imelikud, kes reaalis seksida ei taha.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-22 11:56
See,et internet tasuta sexi täis on ei pea paika.Need,kes lausa end ei kuuluta on samuti kokkuvõttes tasulised
Muidugi,miks noored mehed tasuta sexi ei saa,paneb muidugi mõtlema.Olen ise kolmekümnene olnud ja sexi eest maksmine poleks isegi mõttesse tulnud.
Ju siis see ongi üks põhjustest,miks noored mehed vanematele naistele kirjutavad ja tutvust sobitavad.Paistab et noored neiud ongi enamjaolt tasulised
˅ näita rohkem ˅
2011-03-22 12:19
Elmari postituse otsa sobib hästi üks vana tähelepanek:
NAINE
17-20 eluaasta vahel on naine nagu Aafrika - pooleldi avastatud, pooleldi metsik, looduslikult ilus ja metsikute deltadega.
21-30 on naine nagu Ameerika - hästi arenenud ja avatud kaubandusele. Eriti neile, kellel on raha.
31-35 eluaasta vahel nagu India - kuum rahulik ja veendunud omaenese ilus.
36-40 on naine nagu Prantsusmaa - Vaikselt aeguv, kuid siiski soe ja meeldiv paik külastamiseks.
41-50 nagu Jugoslaavia - sõda on kaotatud, mineviku vead kummitavad. Vaja on üldist ümberehitust.
50-70 on nagu Venemaa - suur ja piire ei kontrollita. Karm kliima peletab inimesi eemale.
MEES
14-70 on mees nagu Liibüa - teda valitseb m##n
Ma õige pisut kaasajastasin seda.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-22 13:00
Eks selle postituse järgi võib ka järeldused teha,kellele makstakse,kellele mitte
˅ näita rohkem ˅
2011-03-22 13:07
Küll saab neilt noortelt tibinatelt ka ilma rahata kätte,kui õige mees õigesti küsida mõistab.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-22 13:14
Peaks tegema sellised kiirkursused,kuidas õppida õigesti küsima
˅ näita rohkem ˅
2011-03-22 13:39
Meestel on tõepoolest see eelis, et keegi tasuta ei näita ja ei pea päevad otsa, camist strippi jälgima
˅ näita rohkem ˅
2011-03-22 13:50
manmachine postitusele lisaks:

NAINE
17 - 20 Aafrika- kuum, ahvatlev, laisk ja elatub põhiliselt humanitaarabist
50 - 70 Venemaa - suur, külm. Investeerimisel on oht kõigest ilma jääda
˅ näita rohkem ˅
2011-03-22 13:53
Kas nüüd tundide viisi aga PushUp,teeme proovi
˅ näita rohkem ˅
2011-03-22 14:33
Ja mina juba lootsin
˅ näita rohkem ˅
2011-03-22 14:52
ma ka piiluks, paluks panna järjekorda
˅ näita rohkem ˅
2011-03-22 15:42
kiisuke18 on ka petja ja selle taga on mees,olemas ta nr ja ka nimi ,ei tea võib-olla samal tegijal mitu kontot -mina olen nautinud mõnda showd ja õnneks mõned ikka ei peta aga jagub ka petjaid ja ka pildid valed siin mõnedel-see ju autoriõiguste rikkumine.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-22 16:31
Ma laseks kõik veega alla, pean silmas neid weebika pakkujaid. Ja ma arvan, et enamus ongi tünnitegijad...üks asi on hea usaldusväärsust tekitav tekst/jutt, teine asi on reaalsus....paraku sellised inimesed lives ei teegi midagi. Siinkohal kõik webshow pakkujad siinsel saidil on petised, inimesed saatke nad otseses mõttes perse.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-22 16:39
aga miks peab seksi eest, olgu siis virtuaalse või reaalse eest üldse raha pakkuma? kas ise nii saamatu et muidu ei saa?
To PushUp: äkki ikka saaks
˅ näita rohkem ˅
2011-03-22 16:40
mina sind-sina mind ja meestel ila jookseks
˅ näita rohkem ˅
2011-03-22 16:46
Kuulge naised, olge rahulikult, seksi saab ja ilusate naistega, pole üldse probleemi. Paljud naised siin saidil teevad end tõesti vb kättesaamatuks. Pigem pole olemas kättesaamatuid naisi, vaid vahest võib juhtuda, et on mehi kes lihtsalt ei oska küsida. Mul pole midagi häbeneda, kõigest puhtast huvist esimest korda elus, kasutasin ka mina seda nö web show teenust, polnud plaan seal onaneerida, vaid lihtsalt tahtsin vaadata mida see nn tüdruk seal teeb. Maksin raha ja hiljem ei näinud midagi. Aga selle konto taga peitub tegelikult mees, see on välja uuritud, paadudun kelm, kellele annaks lihtsalt hea keretäie oma süüdimatuse eest. Votaki !
˅ näita rohkem ˅
2011-03-22 16:55
ega ma ei teegi, mulle reeglina mehed meeldivad ja piilun isegi aegajalt
˅ näita rohkem ˅
2011-03-22 17:00
Pakkumise üleküllus ongi. Mõned aastad tagasi, polnud selliseid teenusepakkujaid ollagi...ja nüüd viskab neid siia kui seeni pärast vihma, arvestades eestlase tagasihoidlikkust ei usu ma never ever, et need tüdrukud siin oma teenust reaalselt näitavad-järelikult ikka petised, no mõni üksik vb tõesti. No ma arvan, et iga normaalne mees ka seksivaeguses ei siple, mõned kommenteerijad lihtsalt teevad iseenda ülapaisutatud järeldusi.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-22 17:11
Ja vaadates naisterahvaste profiile, kes on saidiga lähiajal liitunud, siis ikka jätkub uusi weebika pakkujaid kaTäiesti uskumatu.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-22 17:17
Tuleks kutsuda need weebika pakkujad reaali kohtama.Kevad käes,varsti mätas roheline Kui ikka keegi ei telli seda teenust ja ei maksa..küll siis kaovad ka petturid lõpuks ära.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-22 17:20
Mõttel on pointiSiis näeks ära kes tegelikult inimene on, aga pakun et nad on kõik fake-id, nii et mõtteks see jääbki
˅ näita rohkem ˅
2011-03-22 17:34
aga vot siinkohal valesti pakud
˅ näita rohkem ˅
2011-03-22 17:37
Sa oled juba vana kala, püsiklientuur ka olemas
˅ näita rohkem ˅
2011-03-22 18:07
SadSex,ära pane tähele,ta vist kardab konkurente
˅ näita rohkem ˅
2011-03-22 18:11
ei panegi, aga loomulikult püsikliendid olemas, aga reaalselt ikkagi ei kohtu sexi eesmärgil vähemalt mite
˅ näita rohkem ˅
2011-03-22 18:13
Huvitav,ikka miks?webipakkujad ei paku reaalis sexi
˅ näita rohkem ˅