ma olen veendunud, et vanusest ja materiaalsest toest olulisem on enda psüühiline valmisolek ja tahe lapsi soetada ning oskus sellest tulenevate muutustega kohaneda. kui seda soovi toetab omakorda vajalik elukoht, töö jne, siis on see ainult hea.
jfjm-ile vastaks nii, et noorelt kooseluga alustanud vanemad, kes ei ole oma otsust teadlkult teinud (eriti siis, kui vanemaks saamine tuleb neile ootamatult) ega oma ka selleks vajalikku kindlustatust, võivad ka samamoodi endasse kibestumust koguda. mida nooremad ollakse, seda enam toetutakse veel oma vanematele ja nende arvamusele.
minu arvates on 20+ veel vara selleks. 20ndate viimane veerand on vast see, kus ma naisena hakkaks vaatama, kus ma oma eluga olen - et kas ja millal soetada ning mida teha. mehi ma enne 30a vanemateks ei teekski.
muidugi, oleneb inimestest ja sellest, kuidas nad oma eluga toime on tulnud, aga mul on tunne, et 20-25a vanuses (see on muidugi varieeruv) ollakse veel suheliselt rumalad ja ei olda nii olulisteks muutusteks valmis. vaadaku enne elu ja saagu omale haridus jne, siis saab ka muu olema.
see on minu arvamus.