Foorum
1
2
2011-03-13 08:33
Ja kui kellegil jääb arusaamatuks, miks ma siin kirjutan või üldse teema alagatasin...on hoiatada teisi ja lihtsalt selle hoora tegutsemist peatada Utha võiks jätkuvalt ravile minna, ta on nii tark ja arukas.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-13 09:46
Sellisteks hoiatuseteks on eraldi koht.
Ja ei sundinud Sind keegi selle "Hooraga" suhtlema. Kordan ise tegid tast hoora ja nüüd vingud. Saa ükskord täiskasvanuks ja lõpeta see vingumine. Mehed pidid ju arukamad olema kui naised, näha on nende arukus. Hoidku taevas selleiste arukate eest naisi.
Ravile võiksid ise minna enne kui sinna teisi saatma hakkad.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-13 10:11
Aike- whatever, tunda on kibestumist Sinu jutusMa rohkem ei hakka siin enda pead vaevama, kas olen loll/arukas või lihtsalt pooletoobine, kes ajab Sinu arust mingit mõtetut ila suust välja. Peace !
˅ näita rohkem ˅
2011-03-13 10:32
Vaadata asju, eksperimendi mõttes-on alati lubatud...ja nii peabki käituma. Point ja teema on selles, et ma ei salli võltse ja petistest inimesi. Kas sellest on raske aru saada?
˅ näita rohkem ˅
2011-03-13 11:29
tere hommikust sullegi mexsex
˅ näita rohkem ˅
2011-03-13 11:34
Tore kui hommikuti mind tervitad
˅ näita rohkem ˅
2011-03-13 20:18
sa mex asjatu vaidled nendega,siin üks kamp koos,sa ei saa nende vastu.aga selles olen veendunud ,et see veebikiisu petis on.huvitav on see,et need adminnid ja moded kes siin elavad,ise naudivad seda mis siin toimub.arvan,et selline teenuse pakkumine peaks ikka omaette saidil olema,sellisedi ju peaks olema.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-13 20:28
arvamisest või veendumusest, et keegi on petis, ei piisa. seda peab siis ka tõestama. kui keegi tõesti tahab saada kellegi kohta otsust, et ta tegeleb tahtliku petmisega, siis otsigu tõendeid. see aga tähendab seda, et siis on vaja ka enda tegevuse selle teo toimepaneku ajal üle vaadata ja sealt tõde otsida. kui paljud petiste otsijad ja "avastajad" siin seda tegelikult teinud on? kui tahad mõtlevad isikud olla, siis mõelge. siiani ei ole peale enda õigustamise midagi siin olnud. või on?
˅ näita rohkem ˅
2011-03-13 20:37
Hämmastav on see, et raha sexi eest pakkuda võib aga küsida ei tohi. Nii pea kui küsid oled hoor või prostituut. Raha pakkujaid ei sõima keegi. Ikka on süüdi need kes küsivad ja seda pakutud raha tarbida julgevad.
Loodan, et ma olen ainuke kellele see ebaloogiline tundub.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-13 20:51
oled ainuke, sest pakkumised ei pruugi olla reaalsed. sa ei pane ju pead ahju kui keegi pakub sulle lennukit.

meil on ainult altkäemaksu pakkumine kriminaalselt karistatav, seksi eest raha pakkumine on karistatav soomes ja rootsis. rootsis ongi kõige rohkem vägistamissüüdistusi. rootsis riik annab kohe vägistatule mingi toetuse, eks seal ongi mingi rahavärk. rootsi on nii haige maa, kuidas nad üldse seal enam seksida julgevad.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-13 21:50
Aike,sa pole ainuke.Ma püüan siin juba üle kahe aasta seletada,et kui pole ostjaid,siis pole ka müüjaid,aga ikka üritatakse seda majandusseadust ümberlükata
˅ näita rohkem ˅
2011-03-14 06:29
Samas ma pean seda täiesti loomulikuks. See müümine ja ostmine on maailma loomisest saadik olnud olemas. Häda aga vist selles, et muutunud on kauplemise eetika. Ostjad on muutunud lihtsameelsemateks ja müüjad arukamateks. Mine võta kinni on see nüüd negatiivne või positiivne nähtus. Igal juhul on see areng kuhugi ehk sinna või hoopis tänna suunad.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-14 06:38
Pettust tuleb karta igasuguses netikaubanduses.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-14 08:20
parema õpetuse saab inimene ikka oma vigadest.
Turg on turg.Ühed edukad kauplejad, kellede poole ka hiljem tee leitakse.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-14 08:37
Pettuse ohver võiks siis Võsa Petsi poole pöörduda
˅ näita rohkem ˅
2011-03-14 08:51
Küll need petturid ka kunagi võsa vahele viiakse
˅ näita rohkem ˅
2011-03-14 08:59
olgu, ma ei soosi samuti petmist ja seda eetikat, mis seda petmist soodustab, aga samas,
kui ostjale on teada, et webcam´i vahendusel pole show või mille tahes otsmine ei talle turvaline ega ka mitte arukas, siis miks seda veel tehakse?
saan aru, et osa ei ole veel endale neid ohte teadvustanud ja peavad ise enne proovima, aga mis ajab neid teisi, kes peaksid teadma, samas suunas tegutsema ja oma raha mingi webcam´i eest teistele pakkuma?
kui raha pole või kui on selge oht, et keegi ei tegutse ausalt, siis otsigu internetist endale need variandid, kus show´d on tasuta vaatamiseks. ainult otsimise vaev oleks ju.
miks seda siis ei tehta? või ei osata enda eest hoolitseda ja asju teisiti ajada?
ja siis tullakse siia hoiatama. hoiatama keda? see on vaid tugi neile endile - oleme teistega samas olukorras jne, aga kuidas peaks see olukorda muutma?
see, mida siin tehakse, on ju otseselt seotud sellega, et pole osatud oma riske maandada ja midagi muud teha. nagu mingi omamoodi masohhism. ma ei oska muud arvata. minu aru on otsas
˅ näita rohkem ˅
2011-03-14 09:15
Oi,utha ,see mida saab keegi tasuta pole ikka see.Kui ikka maksta ja veel ka petta saab on ikka tükkmaad magusam
nii ka seksiteenuste ostmisega.Paljudel meestel ju naine kodus aga ikka minnakse seda kalli raha eest ostma ja kujutatakse endale ette,et ostes on see magusam.. ,samas oma naise käest saaks tasuta..
˅ näita rohkem ˅
2011-03-14 10:26
ostma minnakse selle pärast, et nii on kiirem ja mehele mugavam. otsetee rahulduse juurde st.
kui mehel on omal naine ja suhe olemas ning kui ta tahab seda suhet ka endale hoida, siis kes see hakkab kulutama oma aega sellele, et endale teist suhet luua?
pealegi ta arvestab sellega, et see on ajutine olukord ja ta peab saama sellest temale sobival ajal loobuda. kui ostetakse endale seksi raha eest, siis ju oodatakse, et see toimub teatud ajal ja mitte kauem, kui ostja seda tahab. peale seda ei pea enam sinna tagasi minema ja teine tegur, mis on ka oluline - kui on raha eest, siis arvatakse, et ehk ei saa teised (mehe naine nt) nendest tegudest teada. sest siis ei ole kummalgi teineteise suhtes rohkem ootusi. kui ei ole ootusi, siis ei teki ka teisi soove jne ja seda ju ongi vaja.
kui mees oleks soetanud endale teisegi naise, siis ta peaks ta hakkama naise vajadusi rahuldama ju. kes see loll on?
˅ näita rohkem ˅
2011-03-15 11:51
Eh....jah exole. Huvitav aga palju neid mehi on kes saavad oma weebika kätte või seksi kätte aga siis ise kokkulepitud summa tasumise eest ära lippavad ??? Oi , et mul nii suur raha või oi, et pangalink ei toimi ??? Eks ma olen kindel, et on tehtud ka kaupa nii, et enne show või teenus ja siis maksja aga on jätnud maksmata. Usun, et neid siin ihas ikka tilbendab aga neid pole veel päevavalgele tiritud
˅ näita rohkem ˅
2011-03-15 12:58
Nu eks olen mingai saanud selle tünga Heatahtlikus igaühe suhtes ei tule alati kasuks. Eks ikka ajas vihale aga noh eks inimene ise teab, mina sellest just vaesemaks ei jää aga tõin lihtsalt siin välja selle, et siin kuuleb, et kuidas raha pakkuja on jäänud ilma rahata aga eks neid ole ka kes teenust tarbivad aga ise pärast ei tasu asja eest.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-16 01:03
selle äriga küll rikkaks ei saa, milleks energiat raisata üldse.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-16 06:53
selles suhtes on sul suht õigus...see äri ei too rikkust majja. Valitutele aga enamik ei näe kunagi rahahunnikuid selles äris. Kurb tõsiasi aga nii on.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-16 08:58
Eks igas äris ole tüngategijaid...näiteks söögikohast lahkutakse kelnenerile arvet maksmata,nii ka bensiinitanklates jne.
See veebika värk ajab lihtsalt naerma
˅ näita rohkem ˅
2011-03-16 10:18
no selle vastu, et keegi tankimise ajal tanklast minema ei "jookseks" oma autoga, võiks olla mingi lukustus.
nt nii, et sõidetakse oma autoga ette selle koha peale, kus tankimine toimub ja kohe, kui auto seal peatub või siis, kui tankimine hakkab, toimub automaatne "lukustamine" ja tegu fikseeritakse automaatselt mingite vastavate masinate poolt, nii et tanklale oleks teada, et vat see auto (number see ja see) seal tangib ja seda hoitakse omal kohal seni, kuni on tasumine tehtud. enne minema ei saa. näiteks.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-19 19:07
Ennem maksa ja siis tangi
˅ näita rohkem ˅
2011-03-19 19:22
Kaasaegsemates tanklates on olukord juba suhteliselt tsiviliseeritud ja maksmine toimub peale tankimist...
˅ näita rohkem ˅
2011-03-19 19:42
Tegelikult.võiks selle weebikaga olla nagu automaattanklas,et broneerid teatud summa kuni lõpliku korralduseni.Teenindaja näeb broneeringut ja kes selle tegi,siis teab kellele mittemaksmise korral kolakas lähetada
˅ näita rohkem ˅
2011-03-19 19:54
Minu meelest oleks ammu aeg teha alamrubriik "Olen loll ja tahan oma raha ära anda"
˅ näita rohkem ˅
2011-03-19 20:00
Lolle peab ikka ka keegi kaitsma,et neile petturid ligi ei pääseks
See weebikas üsna tühine asi võrreldes lugudega,mis hiljuti "pealtnägija" saade välja käis
˅ näita rohkem ˅
2011-03-20 10:12
Katsemeetodil saabki teada, kes on pettur ja kes mitte
˅ näita rohkem ˅
2011-03-20 10:19
muidugi, kuidas siis veel. loodetavasti sa siis ikka proovid ja katsetad
˅ näita rohkem ˅
2011-03-20 10:20
Ikka proovin, pean ju teada saama nendest idiootidest, jalaga näkku neile
˅ näita rohkem ˅
2011-03-20 10:25
idiootidest? ja kohe jalaga? enda idiootsust sa ei pea nagu millekski? eks nemad ka naeravad ju teile näkku
˅ näita rohkem ˅
2011-03-20 10:27
Utha - what a is your problem???????
˅ näita rohkem ˅
2011-03-20 10:30
don´t lose yourself. kas sa ei tunne ennast siis idiootselt või lolliks tehtuna peale seda? ega see ei peagi kohe sina olema. kes tahes
˅ näita rohkem ˅
2011-03-20 10:33
Ei tunne kusjuures, tunnen end targemana, vigadest ju õppitakse. AGA, Utha miks sa liiga palju sõna võtad ning targutad, kas oled tõesti nii elukogenud???Sügavalt kahtlen
˅ näita rohkem ˅
2011-03-20 10:38
Tark õpib teiste vigadest,loll ei omadestki
˅ näita rohkem ˅
2011-03-20 10:42
mexsex - mis viga, segab? on asju, milles ma ei tahagi kogemusi omandada. vat nii loll olen mina
˅ näita rohkem ˅
2011-03-22 18:25
Niikauaks kuni on lolle jagub ka kirikuid kus peksa antakse
Äkki on mingi masohismi omamoodi vorm?
˅ näita rohkem ˅
1
2