olgu, ma ei soosi samuti petmist ja seda eetikat, mis seda petmist soodustab, aga samas,
kui ostjale on teada, et webcam´i vahendusel pole show või mille tahes otsmine ei talle turvaline ega ka mitte arukas, siis miks seda veel tehakse?
saan aru, et osa ei ole veel endale neid ohte teadvustanud ja peavad ise enne proovima, aga mis ajab neid teisi, kes peaksid teadma, samas suunas tegutsema ja oma raha mingi webcam´i eest teistele pakkuma?
kui raha pole või kui on selge oht, et keegi ei tegutse ausalt, siis otsigu internetist endale need variandid, kus show´d on tasuta vaatamiseks. ainult otsimise vaev oleks ju.
miks seda siis ei tehta? või ei osata enda eest hoolitseda ja asju teisiti ajada?
ja siis tullakse siia hoiatama. hoiatama keda? see on vaid tugi neile endile - oleme teistega samas olukorras jne, aga kuidas peaks see olukorda muutma?
see, mida siin tehakse, on ju otseselt seotud sellega, et pole osatud oma riske maandada ja midagi muud teha. nagu mingi omamoodi masohhism. ma ei oska muud arvata. minu aru on otsas