Foorum
1
2
2011-03-05 16:14
Tere, kutsuks lihtsalt kergeusklikke inimesi mitte kalduma petiste ohvriks. Nimelt, kasutajanimega veebikiisu petab teilt lihtsalt raha välja, kannad raha üle, kuid lubatud weebishowd ei tule, lihtsalt ise oma käel katsetasin, kandsin 10 euri ja tüdruk oligi offline. Ning arvan, et siin on palju neid kes sellist skeemi kasutavad raha väljapetmiseks. Okei, see 10 euri ei teinud mind vaesemaks, aga tõsiselt ärge teie palun minge sellise odava kuulutuse tuules
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 18:41
oleks eksperimendi mõttes 0.10 euri võinud saata,küll siis oleks ka ühe >korraliku< vastuse saanud,Pärast oleks võinud välja vabandada,et sory näpuviga jne.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 19:29
nuu näed kui lihtsalt saab raha teenida, peaks kah kuulutuse panema
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 19:34
Ega häda ei anna häbeneda ja raha ei haise. Muidugi pane kuulutus, kui juba näpud põhjas ja muud üle ei jää. See et sind pärast maha tehakse ja mittemidagi ei arvata, sellepärast ära muretse. See 10 euri kindlasti kompenseerib selle mahategemise ära. Ikka parem kui tühi rahakott.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 19:39
tean, tean parnaleikin...ega ma nii loll nüüd kah ei ole
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 20:44
Nagu on ju selle jaoks eraldi teema olemas,aga see selleks niikaua kui on selliseid isendeid,siis niikaua keegi neid lüpsab ka,saatuse iroonia või mis,aga soovitan see raha juba mõne reaalse teenusepakkuja peale raisata,läheb asja ette vähemalt ja palju parem kui veebikas pihku nyhkida.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 21:13
Ega ma pihku panemise pärast sed ei tahtnud proovida, vaid lihtsalt vaadata et mida siis see ing weebishow endast kujutab. Suva, võibolla oligi rahakott liiga raske ning see raha läks mingile mõtetule rotile.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 21:16
Ikka kaup kauba vastu ja siis pole ka rahast kahju
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 21:23
mexsex: Usu sa ei jäänud millestki ilma.....peale oma raha muidugi
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 21:28
mexsex-raha peabki olema ringluses. Kuid jah, ega see ilus pole mingi odava neiu poolt.
Aga eksperimenteerima peab.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 23:54
Loodetavasti sai mexsex selle raha eest natuke mõistust juurde
˅ näita rohkem ˅
2011-03-07 03:10
Weebishow for gerl freee
˅ näita rohkem ˅
2011-03-07 18:50
mexsex- aga kui sul on suva, kellele ja kui palju oma raha annad, siis ei ole ju erilist vahet, kes selle endale saab? või ikkagi on?
ja mis sa ise praegu parem oled kui need teised pettuste ohvrid. sa tegid sama ju? või peaks arvama, et sinu eneseohverdus oli läbimõeldum kui teistel, tehtud ainult proovimise huvides ja selle jaoks, et kellelegi mingi weebishow mõttetust tõestada?
huvitav, miks ma seda enda õigustamist siin ei usu.
kui mitu tõestust siin veel tegema peab? vaata natuke, sait on neid "proovimisi" täis. selgitused on juures ka
˅ näita rohkem ˅
2011-03-07 19:34
see on ju SHOUU mis teete siin
˅ näita rohkem ˅
2011-03-07 19:48
kes teeb mida? kas sul on mingi parem show pakkumisel?
˅ näita rohkem ˅
2011-03-07 19:55
jälle Sina siin platsis juhid Klounaadi või???
˅ näita rohkem ˅
2011-03-07 20:01
ei juhi ma midagi. sul on mingid pinged?
huvitav, millest see "jälle" tuleb? ma näen sind siin teist korda
˅ näita rohkem ˅
2011-03-09 15:49
Utha sul katus sõidab konkreetselt, väheke külma saanud Mine ravile
˅ näita rohkem ˅
2011-03-09 16:13
hea, et sa vastamisel ka argumenteerida oskad. sa kontrolli enda pead parem.
või ei saa sa tunnitada, et oled ka ohver?
kui sa seda ei oleks, siis ei oleks ka olnud seda teemat siin või kuidas? kui sul ei oleks mingit probleemi ega viha sellega seoses, siis sa ei teeks seda. tegelikult ei ole see kellegi teise probleem peale sinu enda.
mis sa ostad sellest show´st siis endale, kui siin on vaid mingid „mõttetud rotid“, kes sinu ootustele ei vasta ja sinu raha endale saavad? teiste hoiatamiseks? sa ajad ju naerma.
ja kui sa seda raha eriti endale hoida ei tahtnudki, siis peaksid ju rahul olema selle tulemusega. said teada, mis tahtsid. muu on paratamatus, millega tulebki siin arvestada.

vaata, kui sa enne natuke arukam oleksid olnud, siis sa oleksid ka teadnud, mida siit oodata ja mida mitte. ehk oleksid osanud parema valiku nt teha isegi.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-10 09:45
Ma ei väsi kordamast, SUL on tõesti probleem ning vajadus ajada suust välja ajuvaba hülgemöla !Ma arvan, et olen piisavalt arukas, et Sinu mõttevälgatustele mitte vastata, sest ma ei pea seda vajalikuks ! Point oli selles, kui sa lugeda oskad, et teisi hoiatada, mitte et ma oleksin nüüd sügavas masenduses tuulde läinud raha pärast(suva see). Lihtsalt ajavad närvi sellised mõtetud hoorad, kes kujutavad endale oma väikeses piiratud ajukoores rahateenimis võimalust inimeste tüssamisega. Ning sina Utha, sul on tõsine eneseväljendamisvajadus kõikidel teemadel siin foorumis. Mulle tundub, et oled sügavalt kibestunud inimene, kes elab end välja siin. Ning kui üritad mängida siin psühholoogi/nõustajat, siis mine õpi kõigepealt seda eriala.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-10 10:08
Mees kes nimetab naisi hooradeks ei olegi enamat väärt kui võimalusel rahakott sisse vehkida ja jalga lasta. Muud tal ju pole võtta.
Loe teiste vastuseid oma teemale ja tõde siin on siis kõik hoorad kuna keegi ei kiida su teemat heaks. Nii palju inimesi ja kõik ühel arvamusel, kas ei viita see sinu vähemusele?
Muud ma ei ütle kui olen ja jään nende naiste poolele kel on arukust lollidelt raha ära võtta. Targad naised. Oleks mul vajadus seda teha teeks samuti. Ausalt kõhklematult.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-10 10:19
Kas nimetati kõiki naisi hooradeks??? Lugemisoskuse puhul, oli minu kirjutatud vastuses hooraks nimetatud need naised, kes selliseid teenuseid osutavad. Kindlasti olen ise rohkem väärt ning rahakotti minult ikka ära vehkida ei saa Kas ma olen siin oma õigusega vähemuses või mitte, see mind ei huvita üldse. Jään oma arvamuse juurde ning nimetan siiski selliseid naisi lollideks, kes ei suuda elus ise kuhugi kaugemale jõuda kui ainult tissi ja tussi müümisega. No offence, aga nii see on. Ja naised kes otsivad sponsoreid, kuuluvad samasse kategooriasse.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-10 10:31
Juba vehiti kui teema aus on.
Pole sa esimene, pole sa viimane kes oma vabandust väljenduse eest aga lolluse eest petta saab. Mis sa arvad, et see piiga tunneb ennast nüüd halvasti? Kindlasti mitte.
Ikkagi jääb mulje, et sul ikka hullult kahju sellest 10eur.ist mis muidu siin hädaldama tuled. Ega tema kust küsima tulnud ise pakusid ennast raha maksma. Kui on pakumine on ka võtjaid. Ise soodustad seda mida väidetavalt põlgad. Sulle ju ei meeldi naised kes ennast müüvad? Kuid samas oled ise ostja. Sa mees vassid midagi kuid mida??
˅ näita rohkem ˅
2011-03-10 10:39
Ei vassi ma midagi. Tähenärijaid leidub kõikjal, üks oled Sina ise Ma olen majanduslikult mõtlev inimene ning raha igale poole ei loobi, kuid loe minu vastused korralikult läbi eelnevalt, ma ei näe vajadust siin uuesti heietama hakataMis sa mõtled, et ma olen eile sündinud v??? Kusjuures tuli pakkuma see tüdruk ise, mitte et mina oleks meeleheitlikult otsinud säärast nn showd. Seksi ma ostma ei pea kindlasti...sellega pole üldse muret Mõtled, et naised on lati nii kõrgele seadnud, et enam ilma rahata ei saagi v???On ja leidub normaalseid naisterahvaid, keda raha ei mõjuta.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-10 11:17
Püha naiivsust. Raha ei mõjuta? Näita mulle mõni selline?? Näita mulle inimene kes astub maalebavast 500eur. mööda ja ei korja seda üles??
Suhtumine sellesse on erinev aga mõjutab ta kõiki.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-10 11:23
Aike- tead sa lähed teema piiridest väga kaugele. Sinu mõtisklusel pole mitte mingit pistmist antud teemaga Pigem oled ise naiivne, edu sulle raha leidmisel
˅ näita rohkem ˅
2011-03-11 18:22
mexmex - tahtsid teisi hoiatada? kas sa arvad, et neid huvitab?
enamik sinutaolisi ei loegi seda, mida teised siin avaldavanud on. miks nad muidu samade tegijate otsa uuesti satuvad?
taolisi proove webcam´iga tehti enne sind ja arvatavasti tehakse peale sind ka veel. st et kedagi ei huvita enam need arvamused.
ja teinekord vaata ka, mis teemas sa oma hoiatusi teed – selleks on siin teine koht olemas. või oli sinu lugu nii uudne, et oli vaja kohe siin teiste ette sellega tulla?
enamus siit on saanud lugeda lugusid nendest lollidest hooradest ja targalt tegutsevatest meestest, kellelt keegi mingil arusaamatul moel raha ära võtnud on. seega ei ole sinu oma mingi erand.
oleks tulnud lugeda, mida ma sulle ootuste ja paremate valikute, proovimise jms kohta enne öelda tahtsin. uuri seda natuke omaette ja siis otsusta, kas mul oli õigus või mitte.
ja muide, kui keegi tegigi midagi, siis sellega tegeleb politsei. õigem oleks sinna teatada. kas sa oled seda teinud?
˅ näita rohkem ˅
2011-03-11 18:44
Utha,miks keelad inimest oma arvamust avaldada?
˅ näita rohkem ˅
2011-03-11 18:50
pettuste taga on konkreetsed inimesed... sa mex tegid hansapanka veebikiisule ülekande vä. pane ikka nimi ka juurde muidu näib asi tõmblemisena, veebikiisu teeb omale uue konto ja sa jooksed sama inimese otsa uuesti
˅ näita rohkem ˅
2011-03-11 18:53
elmart - sa oled ametiühingust? kus ma olen keelanud tal seda teha? ta ju avaldas oma arvamust ja ole rahulik, ta teeb seda veel.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-11 19:04
Jan,ära õhuta teist kuriteole.Praegu on ta lihtsalt mees,kes tunnistab,et alumine pea sai ülemisest võitu,aga siis on kurjategija ka
Paraku on jah nii,et foorum leitakse ikka alles siis üles,kui rehalt kopsakas kätte saadud.Ja siis tullakse siia kaebama.Ja oleks siis vähemalt edaspidi targem.Siin küllalt selliseid,kes samale rehale korduvalt astunud.Eks see ole tulevikus näha,kas härra ikka suutis selle tarkusekoguse,mis talle müüdi ka vastuvõtta
˅ näita rohkem ˅
2011-03-11 19:14
Arvan,et reha otsa sattunute arv on palju suurem kui see foorumis kajastub
˅ näita rohkem ˅
2011-03-11 19:37
jfjm, kui inimesed mulle tehtud tööde eest raha ära maksaks, võiks rahulikult elada umbes aastakese , kuna see pole selleks sobiv koht siis mujal ülen selle välja kes on mind petnud... et krt teised sama reha otsa ei astuks
ja ega peagi siia panema seda infot, googeli otsing annab suvalise postimehe kommentaari välja küll , imelik on ainult lugeda vahest mõne poliit uudise alt mõnd arusaamatut kommi
˅ näita rohkem ˅
2011-03-12 03:47
võlgadega on selline asi et kõik saab kätte kui ise närvi ei lähe. kuldreegliks on mitte kunagi anda põhjust mitte maksmiseks. eluilmas ei tasu ähvardada. tahad võlgu kätte saada - ole sõbralik, ole kannatlik ja käi sõbralikult pinda - igavesti, seni kuni raha ära makstakse. tülli ei tasu minna, siis oled andnud psühholoogilise põhjenduse mitte maksimiseks.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-12 08:58
Kuulge mehed, te lasete jälle siin u-duuri. Kõvasti ja valesti. Mis võlad?Mis aasta? Mis tüli? Mis pindakäimine? Vabandust millest te räägita ja millest käis jutt?
˅ näita rohkem ˅
2011-03-12 09:16
Kui metsas käies komistad ja kukud puu juurika otsa,on ju süüdi puu,kse ajas enda juurika vale koha peale
˅ näita rohkem ˅
2011-03-12 09:19
Loomulikult kesse siis veel?
˅ näita rohkem ˅
2011-03-12 09:26
kui naine tahab keppi ja sellest kepist tuleb ka j'arglasi,siis on mees su''u''di va''?
˅ näita rohkem ˅
2011-03-12 09:31
..siis küll kui kepp toimub metsas
˅ näita rohkem ˅
2011-03-12 09:51
Huvitav kas kellelgi on järglastega probleem või? Tööõnnetusi juhtub ikka eriti kui ebapädevaga kokku juhtutakse.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-12 10:09
ei, probleem on u''ldine....
˅ näita rohkem ˅
2011-03-12 10:32
Jumal tänatud ma sinna "Üldise" alla ei kuulu.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-12 10:35
Aike on ikka üks,ainus ja eriline
˅ näita rohkem ˅
2011-03-12 10:38
Täpselt nii nagu Sina isegi ja kõik me siin oleme täiuslikud OR. id. Või tead sa mõnda kes seda poleks?

Ok. nüüd punkt. Teemast väljas.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-12 10:39
vat jotteff´i - mesimokka , aga on sel petturil siis mingi nimi ka v??
˅ näita rohkem ˅
2011-03-12 10:41
Jan,selle saad teada siis, kui ta sul naha üle kõrvade tõmbab
˅ näita rohkem ˅
2011-03-12 10:44
Vaevalt ka siis.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-12 11:13
kui munnil naha üle pea tõmbab, siis pole pettur, ent kui üle kõrvade tõmbab, siis on
˅ näita rohkem ˅
2011-03-12 11:30
Ja kui munnil naha üle pea tõmbab ja seda tagasi ei tõmba on ka pettur
˅ näita rohkem ˅
2011-03-12 11:31
Äh mõtlesin just mängu välja. Temake tõmbab munnil naha üle pea ja mina tõmban tagasi. Ja nii kordamööda!
˅ näita rohkem ˅
1
2