Foorum
2011-03-02 11:09
Teeks ühe kergema teema ka.
Suvi tulekul ja paljud naised istuvad juba dieedil.
Jõusaalid on rahvast pungil.
Kuidas teil, kas näete ka vaeva, et suveks vormi saada või olete rahul sellega, milline olete ja ei näe mõtet pingutamisel?
˅ näita rohkem ˅
2011-03-02 11:18
kui eesmärk saavutatud siis pole ju enam nii kerge , ah kaslane mis sa ikka vaeva näed, enamus on rannahooajal nii pingul, et kena keha ei suuda vaadata vaid on oma peki peitmisega liigselt ametis
˅ näita rohkem ˅
2011-03-02 12:56
suvekeha? mis see on? oma keha eest peab kogu aeg hoolitsema, mitte ainult talvel või enne suve. enda vormis hoidmine ei ole ju ainult selle jaoks, et teistel või endal oleks mida vaadata. see annab vastupidavust ja loob eeldused selleks, et oleksid kehaliselt terve.
eks see seksikus tuleb siis ka, aga see on nagunii ja peamiselt inimeste endi peades kinni. st mitte nii palju nende vormis.
st et eriliselt enne suveaega ei pinguta. teen seda, mida ennegi.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-02 13:44
utha - paljudel ongi "suvekeha" - ehk et enne suve nälgitakse, tehakse ekstreemseid trenne, et ennast vormi saada ja kui tuleb sügis, saabub "talvekeha" aeg - ehk et süüakse mida hing ihkab ja trenn jäetakse sinnapaika
kuni saabub uus kevad
loomulikult on tervislikum olla kogu aeg ühesugune, aga paljud seda lihtsalt ei suuda
˅ näita rohkem ˅
2011-03-02 14:44
Ei pea dieeti kunagi ja mõõdukas trenn on nagunii aasta läbi ...olen rahul sellega mis on ja peegel katki veel ei lähe mind nähes
˅ näita rohkem ˅
2011-03-02 15:40
kaslane - nojah. muidugi on neid, kes sellises rütmis elavad, aga ega nad midagi head sellega enda kehale ei tee. tahtejõupuudus on vist selle asja nimi
huvitav ja kuhu siis sellise "suvekehaga" minnakse? randa? rulluisutama jne? see on ka hea tegevus, aga prioriteedid on vist veidi valed
˅ näita rohkem ˅
2011-03-02 16:40
no ikka hoian vormi, hoida on lihtsam, kui üritada enne suve kiirelt rasvast lahti saada
˅ näita rohkem ˅
2011-04-17 09:39
Naine kaebab arstile:
"Mul on väikesed rinnad ja suur tagumik. Mida teha?"
"Hõõruge rindade vahet iga päev paberiga," soovitab arst.
"Mismoodi see mõjuda võiks?" imestab naine.
"Aga tagumikule ju mõjus," vastab arst.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-20 13:27
Lohutan ennast sellega, et pooltele meestele meeldivad paksud naised ja ülejäänud pooltele veel paksemad!
˅ näita rohkem ˅
2014-05-20 23:32
Ilma seksita vist ikka suvekeha ei vormi
Aga seks on küll parim trenn millega keha treenida, seega vahel jääb hoopis selline mulje et paksud ikka selle seksiga väga tihti ei tegele
˅ näita rohkem ˅
2014-05-20 23:41
Nature, aga mitu paksu sina oled vormi aidanud?
˅ näita rohkem ˅
2014-05-20 23:44
Tahad ausat vastust?
Vormi pole veel ühtegi saanud aga päris mitme treeningkava on alles pooleli
˅ näita rohkem ˅
2014-05-20 23:59
Siis pead ju kiirustama, teised ootavad. Suvi juba käes.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-21 00:05
Eks ma kohe lähengi üht hüljest vormima
˅ näita rohkem ˅
2014-05-21 02:03
Mulle pole ikka veel korralikult kohale jõudnud, et ma vormist väljas. Paari aastaga olen 20 kilo juurde võtnud tänu antidepressantidele, mis aeglustavad ainevahetust. Kui peeglist või piltidelt vaadata, siis olen ikka tünn küll.
Ei oska nagu midagi teha kuna enamiku oma elust olen kribu olnud. See kaalulangetamine on suht uus teema minu jaoks kuna pika aja oma elust olen tulutult juurde võtta püüdnud.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-21 02:09
Jõusaal 4 korda nädalas,õhtuti ka jalgrattas
˅ näita rohkem ˅
2014-05-21 08:59
jalgratas ikka Liigne trenn ei tule ka kasuks. Lihased ei jõua taastuda ning sellega tehakse vaid halba. 3-4 korda nädalas on täiesti piisav.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-21 09:04
Ma pole iial teadlikku trenni teinud..Töö on mu trenn ja jalgratas on tõesti parim asi trenniks
˅ näita rohkem ˅
2014-05-21 09:42
kuigi pidasin eelnevalt silmas seda, et isabel kirjutas rattas 2 t-ga, siis rattasõit on kindlasti tervislikum kui jooksmine.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-21 11:15
Iga päev veidi liigutades on kindlasti parem, kui korraga mingeid imedieete ette võtta,
Kehalise väljanägemise ülistamine on täna ikka määrava tähtsusega, vähem pööratakse emotsionaalse tasakaalu, oma sisemise ilu olemasolule.
Õnnelik olemine võiks olla tasakaalus seesmiselt ja välispidiselt.
Ja nüüd vutt vutt korralikku tervislikku lõunat sööma.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-21 11:49
nalja teete või? ma alles sõin üks tore ebatervislik hommikusöök
˅ näita rohkem ˅
2014-05-21 12:35
Eile just tegin sundkorras ülivõimast päikese võtmist, et kohe pruun jume näkku saada. Käsivarred said ka oma jao, aga sitaks valus.
Täna olen nagu pooltoores grillkanatibin

Ärge seda kodus järgi proovige. Kui proovite, siis võtke boorhape või toore kartuli mask kõrvale.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-21 12:38
1240 rattakilomeetrit see hooaeg alla laotud, laupäeval Ruilasse võistlema
˅ näita rohkem ˅