Foorum
2011-03-05 11:06
samas on sul muidugi õigus. meie sinuga või jfjm-iga tõesti ei otsusta siin midagi. teised peaksid ka siis tahtma. kuna paljudele ongi see ainult ajaviitmise koht, siis ei huvituta ja siis ongi. need naised, kes tahaksid kaitset nt, on oma kirjadega omaette ja ainus, mida nad teha oskavad, ongi nende avaldamine. me ei oska ennast kaitsta
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 11:11
utha,ära muutu lapsikuks,siin palju tugeva iseloomuga naisi,kes ei vaja mingit abi.
Üsna naljakas oleks kui kõik naised,kellelt privakirjas on keppi küsitud...tormaksid kaebusi või avaldusi kirjutama..
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 11:13
elamar- mina muutun lapsikuks? mis koha pealt see lapsikuna sulle tundub? ma pakkusin lahendusi praegu selleks, mida saaks teha. eks te ise teate, kuidas endaga hakkama saate. ma arvan, et ma saaksin ka ise hakkama ja teiste abi ei vaja.
sa rääkisid siin protaalist. ma räägin sulle, et see on ilus kiri tingimustes, aga mitte tegelikkus. tegelikkuses see teisi ei huvita.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 11:18
elamar - muide, ka tugevad naised vajavad tegelikult abi. nad ehk ei otsi seda teistelt koha, aga ka neile on seda vaja.
ja ma tuletan sulle meelde, et teema ei olnud k.. tahtjatest ja muidu tüütajatest, vaid otsestest ähvardustest. ära tule ütlema, et sa midagi sellistest kirjadest ei tea või et neid ei oel olemas. ise oled võmm veel olnud või oled veelgi, ma ei tea.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 13:00
Mille üle nüüd vaielda kas keegi nii solvus et tema kirja said teised ka lugeda
Mis siis kirjutad nii salajast võõrale olegem ikka väha avatumad inimesed
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 19:35
Huvitavaid diagnoose paneb siin üks isehakanud psühholoog. Loe ja imesta.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 20:35
PushUp, kindlasti on abi loota. Minul pole kirjadega olnud probleeme.Ise tulen toime ja sõbrad meeldivad,kelledega suhtlen siin.
Ja vahel võib olla rõveda kirja saaja ka selle ära teeninud olla.Mis ühele perversne, see teisele ihaldatud nauding.?
Privaatse kirjavahetuse avaldamine jätab avaldajast väga ebameeldiva mulje kindlasti.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 21:13
Mingi privakirjavahetus võib kuid või ka koguni rohkem aega võtta, enne kui kakspoolt riidu võivad minna ja rõvetsema hakata.
Kes hakkab neid põhjuseid välja selgitama?Viimases hädas mõeldakse kirjad avalikustada.Kes nüüd siis kohut mõistma hakkab
˅ näita rohkem ˅
2011-03-07 19:20
seda jah, et siin ei pruugi inimeste olemus kohe kirjutamise teel selguda, aga eks pikem uurimine peab seda selgitama (kui seda vaja on).
ega alati ei peagi siis viimase hädaga tegemist olema. inimeste oskused erinevaid pingelisi olukordi lahendada on erinevad. mõnele on see nt sama nagu mis tahes teine taktikaline võte ja vajalik ainult selleks, et olukord teise kahjuks pöörata.
eks see esimene kohtu mõistmine peab toimuma kirjutavate osapoolte vahel. kui omavahel enam hakkama ei saa, siis vaadaku edasi. avalikustamine ei ole kindlasti ainus võimalus.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-07 19:34
Selline kirjade copimine pole just eriti usaldusväärne,väga lihtne on võltsida.Iseasi,kui oleks võimalik avalikustada kiri lingina.Üks võimalus vist on,aga see ka siis,kui kirja autor pole sind blokeerinud.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-07 19:40
Paistab nii vist olema..kui läbi kedagi sõimatakse,kohe seejärel blokk peale.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-07 19:47
No aga siis ei saa ju vastu midagi öelda ja see jääb hingele kripeldama.Noh ja siis leitaksegi lahendus sõimukirja ülesriputamises.See on nagu stressi maandamine.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-07 19:54
Seda võiks veel siis nimetada stressi maandamine iha laadi
˅ näita rohkem ˅
2011-03-07 19:56
no see peab ikka tahtmine olema, mis paneb kedagi mingeid kirju siin võltsima. ja mis see võltsimine siis muudab? originaal on ju neil endil postis olemas. muuta saab ainult seda, mida nad avalikustavad. kui kedagi huvitab see show off, siis jah, seda saab teha, aga muidu ei tee see teisele poolele midagi paremaks. pean silmas seda, kui keegi tahaks ka tegelikku süüdlast tabada vms.
kui keegi tahab minna sealt nt uurimisega edasi, siis ta võtab ikkagi aluseks originaali.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-07 20:02
Utha,Armastuses ja sõjas on kõik ju lubatud Keegi ei hakka siin politsei uurimist korraldama,ja kui tahad ikka kellelegi märki külge panna,siis võltskiri on mõne minutiga valmis.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-07 20:05
jfjm, no mõned seadused kehtivad ikka siin ka ma arvan mis siis, et mõni arvab, et see nii ei ole. kui vajalik, siis tehakse ka uurimised.
ma ei tea, kas keegi on originaalkirja siin võltsinud nt. tead sa kedagi sellist? (ei vihja kellelegi) oleks ju huvitav, kui keegi sellega siin tegeleks või mis. aga jah, muidugi on võltsingud võimalikud. samas osapooled ise saavad ju aru, millega tegemist on. ainult teised ei tea
˅ näita rohkem ˅
2011-03-07 20:09
utha,süüdi mõistab ikka kohus ja parem kui otsus oleks lõplik ja edasikaebamisele ei kuulu..
˅ näita rohkem ˅
2011-03-07 20:11
Ma ei saa üldse aru mitte millestki. No see on jah, et taunin seda tegevust aga see minu probe.
Nüüd kus tulin taas pildiga välja olen saanud tõsiseid sõimukaid alatakse sellest, et valetan vanust ja pilt on kah täiesti võõras. Mis ma pean nad nüüd plokki lööma või? Või kirjad siia riputama? Ei ühte ega teist. Ma ei vaeva ennast teiste inimeste probleemidega.
Nad s.t. need kirjutajad ei vääri minu tähelebanu.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-07 20:17
Aike,tundsin huvi uue pildi vastu...väga kena oled
˅ näita rohkem ˅
2011-03-07 20:29
Õigus Aike! Ja need üksikud kirjavead, mis vahest sisse lipsavad, ainult kaunistavad naist
˅ näita rohkem ˅
2011-03-07 21:01
Vabandan. On sul nüüd kergem, tunned sa ennast nüüd paremini??
˅ näita rohkem ˅
2011-03-07 21:14
Utha,rosinasai alias kapsapeake...jne,pani siia üles kaks kirja mis olid kummalisel kombel postitatud samal hetkel,aga loetud eriajal.Võib ju tõesti juhtuda,et kaks kasutajat samaaegselt klikkavad,aga siis oleks need ka avatud samal ajal.Seega pisike näpukas Silverpoisi poolt
˅ näita rohkem ˅
2011-03-07 21:20
On ikka mõnel viitsimist, ma mõtlen seda kapsast, rosinat või kes iganes ta pole. Au ja kiitus.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-07 21:21
ifjm,andekatest inimestest siin puudus ei ole
˅ näita rohkem ˅