Foorum
2011-03-04 19:42
Sina võid meid siin sõimata lausa suurte tähtedega aga sulle vastu ei tohi isegi hingata?? Kas ma sain õieti aru?
Ma lihtsalt hindan ennast piisvalt kõrgelt, et selle laatsed kirjad mis on minu postkasti potsatnud kunagi kui olin pidiga, lihtsalt tähelepanuta jätnud. Üks kiri ja rohkem neid ei tule, lihtsalt ei tule. Kui ma omaks taset, et neile vastata siis oleksin ma rautselt samas seisus Sinuga.
Tänan pakumast ma ei soovi sellist suhtlemist.

Mõnitamisega vabandust paluda?? Jäta parem see tegemata
˅ näita rohkem ˅
2011-03-04 19:45
Kuulge neiu Aike...mina Teid ei mõnita, kui seda arvate, siis olete ise saanud millestki valesti aru.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-04 19:57
Redlighti seisukohtadest on võimalik aru saada. tal on omad kogemused sellega seoses selja taga, nii nagu kõigil teistelgi. igal tegelased on need isemoodi. kui need on enamuses negatiivsed, siis kujunebki nii vahel see hoiak ka teiste kirjutajate suhtes.
ma ei teeks RedLighti praegu selle eest maha, tal on omad põhjused selleks.
ei ole vaja omavahel selle pärast kaklema minna
˅ näita rohkem ˅
2011-03-04 20:09
Kakelda ma ei taha ega ka oska aga oma arvamust ma avaldada ma ehk ikka võin ja seda ka kaitsta?? Või peab siin igale arvamusele takka kiitma ja oma arvamuse kuradile saatma? Kui kellelegi minu otsekohesus ja selge arvamuse avaldamine närvidele käib siis on see tema probleem ja lahendagu see eneses või tulgu mille privasse.
Ma olen ja jään oma arvamuse juurde. Selline avaldamine on nõme.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-04 20:12
Avalikusta siis need kirjad ka kui keegi tuleb.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-04 20:18
No kui nõme siis nõme...ega ma ikka olen nõme tegelan ju mis teha. Aga mulle meeldib, et ma nii nõme olen aga ise just tunnistasid seda, et Sul on oma arvamus ja Sa ei pea kellegile jätma ütlemata oma arvamust sest see on Sinu arvamus...sama siin ju minul on oma seisukoht ja ma avaldan ka seda. Milles asi ? Polegi ju tegelt seda asja...avaldame arvamusi ja minu meelest peaks see olema ju normaalne ka , et iga inisiksus omab seisukohta aga samas teisi solvavaid ja ähvardavaid maailmavaateid ma ei tunnista ja olen igal ajal ja ga kell valmis sellistele asjadele valmis astuma. Ja kui see ka peaks minu ujaoks halvasti lõppema, siis ma vähemalt saan olla rahul sellega aga ma ikkagi proovisin ja üritasin. Mina olen selline ja jään ka selliseks ja kui ei meeldi, sisi ei saa mina ka midagi sinna parata !
˅ näita rohkem ˅
2011-03-04 20:23
EELNEVA KIRJAKESE VEAPARANDUS. KIIRESTI KIRJUTADES JÄÄVAD KLAHVID VAHELE.
No kui nõme siis nõme...ega ma ikka olen nõme tegelane, ju mis teha. Aga mulle meeldib, et ma nii nõme olen aga ise just tunnistasid seda, et Sul on oma arvamus ja Sa ei pea kellegile jätma ütlemata oma arvamust sest see on Sinu arvamus...sama siin ju, minul on oma seisukoht ja ma avaldan ka seda. Milles asi ? Polegi ju tegelt seda asja...avaldame arvamusi ja minu meelest peaks see olema ju normaalne , et iga isiksus omab seisukohta aga samas teisi solvavaid ja ähvardavaid maailmavaateid ma ei tunnista ja olen igal ajal ja iga kell valmis sellistele asjadele vastu astuma. Ja kui see ka peaks minu jaoks halvasti lõppema, siis ma vähemalt saan olla rahul sellega aga ma ikkagi proovisin ja üritasin. Mina olen selline ja jään ka selliseks ja kui ei meeldi, siis ei saa mina ka midagi sinna parata
˅ näita rohkem ˅
2011-03-04 20:27
Tubli lõpuks ommeti jutt millest ma aru saan. Igal ühel meist on ja on olnud eluperiood kus võideldakse tuuleveskitega see on lihtsalt vajalik. Ma olen ise sama teinud ei häbene tunnistamast, kuid tuleb aeg kus mõistad, et sellega võidelda on mõt tet us. Olen täiesti kindel see aeg on vajalik. Respekt ja aamen.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-04 20:28
nõmedus on suhteline mõiste ja oleneb sellest, kelle poolt vaadata. kuni ei ole endal nende olukordadega tegemist olnud või oskust ennast teise olukorda mõelda, seni tundubki kõik nõme ja vale. vahel on hea, kui omatakse võimet ka teise poole tegevusest aru saada.
selle üle on tõesti siin palju vaieldud. ei tahaks enam seda kordama hakata
˅ näita rohkem ˅
2011-03-04 20:30
Loeks mõnuga kui keegi avalikustaks ka ilusa sisuga kirju Miks neid ei avalikusta keegi.?
Miks peaksin lugema kui keegi avalikustab nõmedusi ja rõvedusi.Ma arvan,et see jätab paljud ükskõikseks nagu võõras muregi
˅ näita rohkem ˅
2011-03-04 20:38
Järgmine kord avaldan mõne ilusa kirja aga siis on see väga ilus sel juhul ja selle välja selekteerimine võib võtta aastaid. Aga jah...võõras mure...ma ei tea mind päris ükskõikseks ikka ei jäta võõrad mured. Olen kuulnud elus ikkagi palju lugusi ja elukäike sest ma teen mida ma teen ja mõnikord tead tunduvad enda probleemid nagu mingid mõttetud ja tühised asjad ja tahaks inimest aidata aga samas nagu ei oska ja siis ongi selline tunne, et jookse või peaga pikki seina. Ega ma nüüd ei kipu nii kohe kedagi aitama aga on inimesi kelle eluteed millegi pärast lähevad korda kuigi ühist isegi midagi eriti pole. On paar näidet elust inimestest kelle saatus on vägisi kiiva kiskunud ja ma tunnen, et ma ju oleks võinud aidata seda muuta aga samas ega nad ei küsinud nõu ja ega võib-olla ma pole neil enamiku ajast elus meeleski ainult siis olen meeles kui raske hetk ja minuga suheldakse ja räägitakse sest ma oskan kuulata küll kui ma seda tahan ja inimene mulle sümpatiseerib.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-04 20:40
Niisiis. Kasutajale saadetakse kole ropp kiri. Aga see kasutaja on enda arvates ja veel mõningate naiivitaride arvates jube äge tegelane. Saades sellise ropu kirja, kasutaja enesehinnang murdub. Temast arvatakse ju halvasti. Seega teeb ta kättemaksus ja enda tuju tõstmiseks kirja avalikuks. Kõik hakkavad avalikult tema head mainet jälle taastama. Ja kui keegi jugelb vastu vaielda, siis teeb terve kamp tema eest selle heateo töö ära.

Lükake ümber..
˅ näita rohkem ˅
2011-03-04 20:45
Parma...ei taha ümber sind lükata
˅ näita rohkem ˅
2011-03-04 20:54
Kasutaja saab ropu kirja. Kasutaja avalikustab selle, sinisilmselt lootuses, et keegi temale rohkem roppusi ei kirjuta. Tehakse näidispoomine.
Ilus ja üllas aga kahjuks lõppeb sõnasõjaga ja selgub, et ropu kirja saaja on ise veel ropum ja labasem.

Ärge lükake ümber..
˅ näita rohkem ˅
2011-03-04 20:56
Kasutaja saab ropu kirja. Kuna teised kõik avalikustavad, siis tahab olla popp ning noortepärane, avalikustab ka selle.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-04 21:00
Ma ei kaitse mitte kedagi kes oma privaatse (kirja või elu) avalikuse ette tirib. See on äärmiselt hale tegevus kuigi jah seda on elus palju ette tulnud kus oma isiklikuelu tullakse rääkima ja otse kui kaastunnet ja haletsust taotlema. Tõustes ja minema kõndides olen saavutanud paljude pahameele ja sõbraliku suhtumise. Ja ikkagi ma ei nõustu kellegi eraelu teemasid kuulama kui sellega üritatakse minu arvamust kellegi suhtes kõigutada või lausa enese kasuks pöörata.
Isiklik elukogemus on õpetanud.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-04 21:03
Ei tea mina pole kunagi kui keegi hakkab minule kurtma omi muresi ja asju püsti tõusnud ja minema jalutanud. olen kuulanud ära ja kui oskan aidata siis ka teen seda kui ei oska siis ütlen, et ei oska aidata. Minema jalutada ja jätta inimene oma murega üksi pole minu komme.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-04 21:08
Igal omad käitumis normid. Siin tõmmata piiri sul on õigus aga Sina eksid ja oled vääralteel on vist väga raske. Erinevad elukogemused on teinud inimesed erinevaks. Ma pole enam see kes ma olin 5-10 aastat tagasi. Kuid ma ei halvusta(ks) neid kes sellel teemal praegu astuvad.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-04 23:03
Parma kirjutas täiesti õieti. Mulle oleks tõepoolest naeruväärne küünlavalgusest ja vahusest vannist kirjutada. Ma olen teistmoodi. Mõningate meeste jaoks mõjun ärritavalt. Samas mind pole ähvardatud. See, et mõni hakkajam perverdiks ja paksuks vanameheks nimetab mind küll muutuma ei pane. Täpselt samamoodi mõjub ärritavalt ka RedLigh1 ja mõnede jaoks kindlasti kõik kes on pisutki teistmoodi (eriti elevust tekitavad gay teemad). Meil on pildid. Me jääme silma. Ja kuna siin foorumis pole kõik nii tolerantsed (no absurdne oleks seda lootagi) siis pole ime, et meile vahest ka totaalset jura või sõimu postkasti tekib. Ma saan aru, et pole eetiline privakirju avaldada. Aga mis kirjadest me siin räägime? Sogane lalin on kiri? Paar sõna on kiri? Ja mis privaatsed või isikuandmed? Tõesõna see jutt ajab surnud ka naerma.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 03:03
avaldades oma priva kirjavahetust,saate seda jura ka edaspidi. ja see mõtetu heietamine ei aita ka neid avaldajaid.
On olemas adminnid ja moded kellele saab ebameeldivustest teatada.Miks teie seda ei kasuta?
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 08:05
Milleks üldse see teema?Minu arvates pole privaatkirja avalikustamine mingil moel hullem tegu,kui kasutaja petturluses või muus pahateos süüdistamine.
See on iga kasutaja isiklik eetiline küsimus,kas hakkab puudega inimese üle irvitama või mitte.Tuleb mõelda vanasõnale pajast ja katlast ning seda võiksid teha ka selle tegavuse kritiseerijad.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 08:38
Reeturlikus. Sõna privaat peaks ütlema kõik. No aga eks ta ole. Mina sellistele kirjutada ei tahaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 09:44
ifjm,ei pruugi alati olla rõvedate ja nõmedate kirjade saatjad mitte puudega inimesed olla.Vahel ka vastaspool provatseerib seda,et hakatakse nõmetsema privakirjades.Kuna enamasti kirjavahetust ikkagi mehed alustavad siis,kus nemadki teavad,millise tädi otsa satuvad
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 09:50
Teema kindlasti vajalik nagu kõik muu meie igapäevases elus.Ausus, usaldus,diskreetsus.....
Ma ei suudaks ette kujutada,et postitaks oma privaatse kirjavahetuse foorumisse? Kui inimene ei suuda austada,armastada end siis paraku ei suuda ka teisi.
Aga ennegi juhtunud siin ,et tõmmatakse vesi peale.
jfjm- oi,oi seda ei saa kuidagi võrrelda petturlusega. Need ikka täielikult erinevad.Kuid jah?Eks see privaatkirja teema ole ka teise inimese pettmine.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 09:54
Risto,sul õigus olen erinevates foorumites olnud ja mitte kusagil ei pooldata privakirjade avalikustamast...
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 09:57
olgu, provotseeriks natuke heatahtlikult teid tagant ja arutleks privaatsuse ja reetlikkuse teemal.
olen nõus sellega, et me võiksime aru saada sellest, mis on privaatsus ja kuidas see meie arvates tekib, aga mitte kõik ei võta seda samamoodi nagu meie ise.
sellel, nagu teistelgi asjadel, mis on seotud mõtlemisega või inimeste tegevusele hinnangute andmisega, võib inimesest olenevalt olla ka erinev tõlgendus.

nt mõne jaoks on privaatsus nii isiklik ja nii eriline toiming, et ta ei kujuta endale ettegi, et sinna temale teadaolevasse alasse võiks veel keegi peale tema tungida.
teine jällegi luba sinna teisi inimesi ka (valikuliselt muidugi). kõik ülejäänud, keda sinna ei lasta, oleksid nn sissetungijad ja segajad - isikud, kellele ilmselt see arusaam "privaatsus" enam ei laiene. neid ei saa isegi reeturlikkusega seostada, sest see on samuti seotud intiimsusega ja usaldusega, aga tundmatut ju ei usalda. ja kui ei usaldata, siis vaevalt seal midagi intiimset ka tekkida saab.
nii et kust tuleb siis see reeturlikkus?

oletame nüüd, et keegi tungib sellesse teie privaatruumi ja toimetab seal nii nagu ise tahab - kui tahab, siis solvab, ähvardab mitmel moel jne.
see, kuidas te ta vastu võtaksite, kuidas teda kohtleksite, on teie teha. te võite hoida selle enda teada, aga samas on teil ka võimalus kedagi teist nende eest nt hoiatada, neid kaitsta jne. siin kohal hakkate te mõtlema ka teistele ja mitte ainult endale.
nii et siin tuleks vist teha vahet sellel, millal oleks vaja neid avaldada ja millal mitte.
kuidas vahet teha? vat see on ise asi.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 09:58
veel samal teemal.

nt kui rahvuslikul tasandil vaadata, siis eestlased on tuntud privaatsuse hindajad, natuke ehk kinnised (seda muidugi mitte omade inimestega) jne..teistel rahvastel on see natuke teistmoodi.
mingis osas olen ma RedLightiga siin sama meelt. nimelt selles osas, et me eriti ei sega ennast sellesse, mida me ei pea enda omaks või millest me arvame, et see meid ei puuduta. eeldatakse, et keegi teine ajab asjad ise korda - st et teeme seda, mida me ise arvame, et me teeks, kui me samas olukorras oleksime.
RedLight teab, mis tunne see on, kui on vaja sekkumist, aga keegi seda ei tee – oodatakse midagi või kedagi teist, sest ise ei tahaks. ma muide tean ka seda tunnet ja ma arvan, et mitmed teavad.
sellised me oleme, kas me tahame seda endale tunnistada või mitte.
kusagil mujal on need arusaamad aga teised. seal on oluline ka see, mis toimub enda kõrval ja mis otseselt ei peaks puudutama enda privaatsust, vaid näiteks teise isiku heaolu ja tema privaatsust. mis siis, et ta ei ole oma, sellest võetakse osa.
võtame või nt venelased.
enamikele nad rahvusena ei meeldi (arvatakse, et privaatsuse rikkujad, sissetungijad oma alale jne), aga kui nende olemust natuke tundma saada, siis saadakse aru, kui palju nad hoolivad ja kui ühtehoidvad nad tegelikult on. sellal, kui venelane tuleb ja uurib sinult, kas sul on midagi vaja, hoiab eestlane omaette - oma privaatruumi n-ö.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 10:02
Aike,Reeturlikkus eeldab ikka eelnevat usaldamist,aga mis usaldust saab tekkida 2-3 või ka 30 kirja põhjal anonüümse kasutajaga.Et kedagi usaldada,selleks peab ikka natuke rohkem teada.ja kui ma ka usaldan sind,kas ma tohin siis sind karistamatult sõimata?
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 10:05
Utha,on ju võimalus antud igale kasutajale vastaspoole konto blokkida..seda ütlevad ka adminnid ja moded,milles küsimus?
Internetis puudub üldse privaatsus,ka privakirjad on vajadusel loetavad,mitte küll kõigi jaoks aga ikkagi peab teadma,mida kirjutada.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 10:06
Utha, saan mina ka hästi aru ja mõistan neid priva kirjade avaldajaid.
Elus on teatud asjad ja tegemised andestamatud.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 10:07
Vata J.ke siin ajad sa vist asjad sassi. Nagu sa ütlesid provotseerid,ok küsiks. Kas sex on privaatne tegevus. Võtame aluseks privaatne e. isiklik.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 10:08
..ja kui keegi arvab,et teda karistamatult sõimatakse,eks siis blokkigu ennast..ka see võimalus olemas.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 10:11
Risto,tuletan sulle meelde "rongaema" protsessi seega on solvamine samuti kohtulikult karistatav,nagu petminegi.Tõsi,privaat kiri pole avalik solvamine,aga taunitav tegevus ikka.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 10:16
Aike- kui asi on kirjade avaldamises, siis ma ise ei tegele sellega ega ka poolda seda tegelikult. samas ma näen, et see on vajalik.
siin ei suudeta kuidagi ära otsutada, millal seda tegema peaks ja kui teha, siis kuidas teha jne.
ma siis natuke arutlengi sel teemal.
oma kirjutisega ma tahtsin mõista anda, et on olukordi, kus selline avalikustamine (ei pea ju avaldama kellegi kirjade sisu, võiks olla ka ainult teave kasutaja kohta ja selle juurde selgitus.. kes see hakkab kirjade vahelt neid kasutajaid otsima?) võiks olla vajalik, kuna see võimaldaks kaitsta kedagi teist peale enda ja teda hoiatada.
ma tean, et piiri tõmmata selle vahele on raske, aga see ei ole võimatu.

miks sa tood seksi siia teemasse? kui tahad minu vastust, siis jah. see on intiimne ja seega ka privaatne tegevus. minu jaoks.
samas on isikuid kes teevad seda avalikult - kas nemad ei pea seksi privaatseks?
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 10:23
Oppa intiimne e. privaatne e. isiklik. No jah seda ma tahtsingi lugeda. Selge pilt.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 10:24
jfjm,tean ja mõistan.
Mina ei taha tuua kõiki maailma hädasi ühte konkreetsesse teema käsitlusse.
On minulegi tulnud igasugu kirju kasutajatelt,kelle mõtted ja soovid on vastumeelsed,ja teatud määral ka solvavad.
Kõik on lahendatav. Blokeerida, eirata.
Privaatse kirja avaldaja on oma olemuselt väga nõrk inimene, ehk ka ise endaga vastuolus .
Vaimselt nõrk ja sellest kahju.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 10:25
Aike,seks on väga privaatne tegevus ja seksiteemalised rõvedad vihjed võivad olla samaväärsed kodu rüvetamisega.Aga kodu on püha,ütleb meie riigi põhiseadus.Kodus kehtivad kodu omaniku reeglid.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 10:27
aga ärge avaldage kirjade sisu? milleks on teistele vaja lugeda neid solvanguid jm, mida need sisaldavad.
see on nagu omamoodi masohhism.
mingis osas olen parmaga ka nõus. ma saan aru, et on isikuid, kes seda, kui nad saavad oma isiklikke kirju avaldada, isegi naudivad.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 10:29
masohhismi vastand on siis sadism. sadism nende peal, kes on need kirjad kirjutanud. sest otsuse selle kohta, kes on hea või halb, teeb ju avaldaja ise. see, mis tema meelest on sadistlik, ei ole seda teiste jaoks jne. keeruline teema
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 10:32
See sait annab ju üsna palju erinevaid võimalusi peale blokkimise,veel kirjasaatmisi ainult naine naisega,sõbralisti liikmetega jne.
Igasuguste solvangutega tuleb lihtsalt arvestada.Nõrganärvilistel pole üldse mõtet siin olla ja ootama jääda,et kõik sulle pai teeksid
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 10:32
Kuidas on siin keskonnas võimaik see, et no näiteks saadab või saadan mina jfjmle tohutu sõimuka. Kas sa solvuksid? Vaevalt. Kuna sa tead väga hästi kes oled ja tead ka seda, et mina seda ei tea. Tähendab ma saatsin kirja (sõimuka) kellestki keda sa ei tea seega on solvumine võimatu. Kuigi kiri on sulle adreseeritud ei räägita seal ju Sinust, räägitakse kellestki teisest, kellestki keda sa ei tea ega ka saa iial teadma. Kuidas sa saad solvuda, vihastuda võõra inimese kirja peale mis kirjutab kellestki võõrast. Sa ju tead kes oled ja see kellest kirjas jutt sa küll ei ole.
Teine teema on siin maalima parandamine.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 10:34
elmar - olen sinu postitusega 2011-03-05 10:05:21 sama meelt. alati peab olema poliitiliselt korrektne. siis ei ole ka mingit ohtu, et su kirjad avaldatakse ehk siis kuidas sina teisele, nii teised sinule. aga jah, alati selline suhe ei toimi ka. selle jaoks ongi siis need muud variandid - teiste teavitamine jms.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 10:39
ma täpsustaksin. solvanguid on igasuguseid ja igaüks suhtub neisse erinevalt. avaldamise vajalikkust ma kaaluksin eelkõige nende kirjade puhul, kus on tegemist otseste ähvardamistega jms. no kus ikka minnakse ründama teist. mis siis, et siin keegi teisele midagi teha ei saa, aga kunagi ei või teada. sellisel juhul ma ei tauniks kasutaja avaldamist
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 10:45
ja muidugi ei tohi unustada seda, et on ka teisi meetmeid taoliste juhtumiga tegelemiseks. on võimalik teha politseile avaldus - seda just ähvarduste ja muu tagakiusamise puhul.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 10:46
Utha,mis see aitab,et siin avaldad..keegi meist sulle appi ei tule ju.Kui on ähvardus siis talita portaali reeglite järgi?
Kui sind pubis keegi ähvardab siis näiteks mina ja Risto saaksime vahele segada..
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 10:49
Vata siin jään ma elmariga nõusse. Avalikuses jah on abi andmine ja saamine primaarne kui on vajalik. Siin on olemas teema selleks hoiatamiseks.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 10:54
elmar- mina ei avaldagi ju siin midagi see oli mõtlemise koht teistele, mulle endale ka muidugi.
ma ei taha ka pidevalt vaadata pealt neid vaidlemisi sel teemal. võiks midagi ära otsustada.
ot tuleksite ja segaksite vahele?

Aike- jah, selle jaoks on hoiatused, aga sealgi on sellega sama segadus. enam ei ole vahet, kus see teema tehakse, tulemus on sama
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 10:59
Utha,mõtle natuke ka,mida me saaksime siin ära üldse otsustada teemades ära otsustada???
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 11:00
elmar- see avaldamine oleks mitte enda aitamine, vaid teiste aitamine. naiste jaoks eriti.
ja muide, mis puutub siinsesse portaali, siis ega sellises olukorras siin midagi ette ei võeta. ise pead tegelema, kellelegi lootma jääda ei saa.
ja mis avaldamist puudutab, siis ma ma pidasin silmas ikkagi kasutaja, mitte kirjade avalikustamist. või kui, siis teha seda mingite eranditega.
kirjad on huvitavad jah, aga see pakub enamikule siit ainult ajaviidet (kahjuks nii see on).
˅ näita rohkem ˅
2011-03-05 11:00
elmar- sina ei pea mõtlema. kui sina ei taha, siis mõtlevad sinu eest teised
˅ näita rohkem ˅