Foorum
2011-02-27 14:07
Vabandan kõigepealt, et siia selle kirjutasin kuna ei leidnud foorumist õiget kohta ja otsustasin, et see on vist kõige õigem koht sellejaoks. Kui ei sobi siis palun adminid sulgege või kustutage teema. Vabandust.

Tegelt on mul huvi juba pikka aega enesekaitse vastu seega mõtlesin, et teeks siia diskussiooni selle teema üle.
Kuidas kellegil enesekaitsega kogemusi on ja mis juhtunud on.

Endale väga meeldib enesekaitse kunst ning vaikselt ka õpin seda. Ei meeldi üldse kakelda aga ründava isiku neutraliseeriks küll kaitsega hea meelega ära mitte, et saaks lihtsalt vigastada.

Kellele huvi pakub on oodatud suhtlema sel teemal.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-27 14:23
Vale koht e, vale sait.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-27 14:27
Lihtsalt äkki kui võimalik lehe haldajad teevad siis Varia alla vaba teema kus ei pea just seksist ja mis teab millest rääkida vaid võib tekkida ka koht kus saab niisama suhelda ja arutleda.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-27 14:42
Tead äkki. Terve netimaailm on täis Sind huvitavat teemat.
Võtluskunstiga tegelev mees on väga sexikas aga sex ja enesekaitse minu jaoks võtluskunstid on pisut erinevad teemad.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-27 14:50
Kirjuta adminnile, saad selle teemaga "varia" all jätkata. Siin käib palju rahvast ja vast mingid kontaktid ikka tekivad.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-27 14:51
No lugege seda HOIATUSTE rubriiki. Kui seal esineda, siis on see enesekaitse teema täiesti omal kohal. Kui pea ei jaga, siis jagavad käed-jalad.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-27 15:02
tuleb musklit treenida, see ongi hea heidutusvahend. kui inimene tahab end kaitsta, ikkagi kedagi paikapanna siis on tegu juba agressiivsusega. vbl sa teemaalgataja oled nüüd natuke harjutanud ja tahad end tõestada, tahadki tegelikult konflikti sattuda. vahest ise inimesed kutsuvadki seda välja ja kui nad on olukorrast üle, eriti kui nad on varem tagasihoidlikud inimesed olnud, siis see annab meeletu julguse ja selline inimene muutub ise konfliktiks. igal võimalusel kukub ta kõike lahendama, kellelegi pasunasse andma jne. kuni ükskord satub tugevama vastu...
˅ näita rohkem ˅
2011-02-27 15:09
Oo ei papi sa said minust valesti aru, ma olen näinud kuidas on olnud juhtumeid, et täiesti suvaline inimene näiteks purjuspeaga ründab teist inimest vihahoost või siis olen ka kohanud kuidas on küsitud suitsu ja kui ei ole siis lihtsalt heast tahtest molli kütetud.
Ma ei taha üldse ennast tõestada aga kartuses, et minuga võib samuti juhtuda, et keegi mitte mingil põhjusel mind ründab siis ma sooviksin siiski ennast selle eest kaitsta, mitte saada vigastusi rääkimata eluohtlikest ja pöördumatutest vigatustest. Seega tavaline baas enesekaitse kunst arvan on väga vajalik igale inimese. Ise olen väga rahulikku tüüpi inimene ja ei soovi mitte üldse kakelda sellejaoks ongi ensekaitse kus tavaliselt ikkagi tõrjututakse vastase rünnak. Kes kakelda tahab need käivad igast kaklus suunitlustel trennides.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-27 15:10
Kallis admin kui peaksid siis teemasse sattuma ja mõistma, et vale teemas vales kohas. Siis äkki oleks võimalik saada Varia alla vaba teema kus ka tavalistel teemdadel saaks rääkida.

Ettetänades
evolver
˅ näita rohkem ˅
2011-02-27 15:23
aga kunas sa tead kuna sa oled valmis end kaitsma või kunas su tase on pädev?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-27 15:27
teen trenni ja harjutan
˅ näita rohkem ˅
2011-02-27 15:37
Ainult trenni tehes jääb väheseks sageli kui keegi sind ründab.Hingeliselt pead samuti tugev olema kui peaks vaja olema end või kedagi teist kaitsma.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-27 15:40
Õige, tegelen ka sellega.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-28 00:45
minule meeldib teema. noor inimene ja arukas lähenemine.
kõik sportlik on alati tervitatav. sa ei pea midagi ega ka kellegi ees vabandama.
edu sinule evolver
˅ näita rohkem ˅
2011-02-28 01:41
aitäh,
˅ näita rohkem ˅
2011-02-28 08:42
õige Risto need teemad,kus seksi üle targutada ei saa,paistab,et sõnavõtjaid polegi
˅ näita rohkem ˅
2011-02-28 20:01
pole hullu? küll need sõnavõtjad ka tulevad.
˅ näita rohkem ˅