Foorum
2011-02-19 10:19
Ilmselt on olemas 2 sorti inimesi - ühtedele väga meeldib suudelda ja teistele mitte.
Vahel võib teise inimese mittesuudlemiseks olla muidugi põhjus - halb hingeõhk, katkised hambad, küüslauguhais, jne...
Kas teile meeldib suudelda?
Ja kuidas suhtute partnerisse, kellele erinevalt teist meeldib/ei meeldi suudelda?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 10:24
Väga meeldib Mõnda naist suudelks kasvõi läbi arvutiekraani kui saaks
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 10:32
kaslane kullake sa ise küsid ja ise vastad.
Loomulikult meeldib kuid kui partneril on kas või üks Sinu poolt toodud vastu näidustustest siis loomulikult mitte. Eriti tihti kohtab seda halba hingeõhku. Katkised hambad ka vastuvõetamatud.

Muidugi meeldib ja väga. Küsimus on ikka partneris.
Nii, et kui suudelda ei meeldi siis on ikka partneris viga mitte vastumeelsus tegevuses.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 10:51
endale meeldib ...vägagi. ja mitte ainult suule.
aga kuidas suhtun nendesse, kellele ei meeldi ..erinevalt ma arvan. oleneb inimesest.
mittemeeldimise põhjuseks ei peagi olema kellegi hambad jms.
nt olen teinud tegemist inimestega, kellel ongi olnud taoline tõrge selle ees ja siis on see olnud pigem psühholoogiline. sellistel on kas olnud mingid halvad kogemused või ongi teised harjumused (nt ei meeldi puudutamine) või ei olda endas kindlad, kuna ei osata vms.
teise neist suutsin panna oma suhtumist muutma. sai natuke harjutatud ja hakkas meeldima.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 10:59
Millise tegevusega asendaksid suudluse? Kui see tegevus osutub vastuvõetamatuks.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 11:08
Näiteks käesurumisega!? Asjaolu, et mulle meeldib suudelda ei pane veel mind kõiki valimatult suudlema. Ma ei kujuta ette, et ma mõnda meest peaksin suudlema... ja ega ma kõiki naisi ka suudelda ei soovi. Pigem on küsimus keda meeldib suudelda, mitte kas meeldib suudelda.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 11:15
manmachine. just nimelt - keda meeldib suudelda. ja samas iga inimene meeldib erinevalt ja see muudab temaga suudlemise ka natuke teistest erinevaks. oluline on hingega teha
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 11:22
Oh nii tagasi ma ei suutnudki ennast mõelda.
Ma ka ei suudaks ennast ette kujutada Uhtat suudlemas äkk Või mõnda tesit naist. Kohutav. Halastus lask oleks kergem.

Ikka algab ju ikka sellest, et mees peab minule sellele tasemele viima oma välimuse ja olemusega. Suudled ju ikka füüsiliselt ja vaimselt ühel tasandil oleva inimesega kui ta just ei haise vastu võetamatult. Haisu olemas olu aga välistab kõik eelnenu, ta võib ju füüsiliselt ja vaimselt vastu võetav olla aga hais oh taevas. Ma ei taha mõeldagi põrr.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 11:26
ärme me suudle jah, Aike. mõni võib sedasi meist halvasti arvama hakata
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 11:28
aga kui partnerid meeldivad üksteisele, aga ühele partnerile väga meeldib suudelda, teisele mitte...
ja põhjust ei teagi ...
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 11:31
kaslane, siis tuleb küsida, kui ei tea
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 11:36
inimene ise ka ei oska põhjendada
ja tean mitmeid, kellele ei meeldigi suudelda, mitte ühegi naisega (ka mehega mitte )
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 11:37
Aga milleks vaevata oma peakest!? Äkki tuleks leida partner kellele meeldib suudelda!
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 11:42
manmachine suudleme??
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 11:47
Kullake... Sa ei tea ju kes ma olengi! Äkki mu hingeõhk on hullem kui quasimodol ja sa jooksed kohe kiljudes metsa kui mind näed
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 11:51
no kui partner on muidu kõiges muus okei, siis ainult suudlemise puudumise pärast ka suhtlemisest loobuma ei hakka ju
lihtsalt huvitav on, MIKS mõni inimene ei taha suudelda - kas see on pärit lapsepõlvest mingist asjast või selline tegevus tundub intiimsem kui näiteks seks...
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 11:53
Näed küsi ainult otse ja kohe hakkab pipardama. Ütle otse, et tänan pakumast aga Sind ma küll ei suudleks.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 11:57
Aga äkki on tal haigus mis levib kehavadelike kaudu? See küll hullult ketserlik mõtte aga välistada ei saa ju sedagi. Arukas on ikka küsida ja kui vastust ei tule või kukub keerutama siis on sõltuvuses kõik küsijast. Mina kes keerutajaid ei salli keeraks selja ja kõnniksin minema. Olgu ta siis kas või "Prints valgel hobusel"
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 11:58
Aike ma tõesti ei tea kes sa oled ja nii resoluutselt ma vastata ei saa! Ma jätan endale vabaduse suudelda neid keda tahan
Kaslasele - on veel üks võimalus, leppida sellega milline partner on ja vähem mõelda sellest milline ta võiks olla!
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 12:02
võibolla mõni plika noorena halvasti öelnud. sellised asjad võivad hiljem komplekte tekitada. suhte alguses on suudlemine alati aktuaalne, hiljem vajub vist paljudel ära.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 12:04
Ma pean selle väitega täiesti nõustuma.
Naistel on jah see privileeg mõelda asju üle ja idealiseerida. Selle asemel, et nautida hetke ja lasta teisel nautida hakkatakse mõtlema ja kemiseerima. Osadel meestel kah see komme kellel naishormoone rohkem kui teistel meestel kes on isasemad.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 12:09
vat jah, mõtlemine segab tundmist ja vastupidi
aga mis puutub meeldimisse, siis nt mul oli tegemist inimesega, kes isegi kallistada ei tahtnud ja hoidus sellest. kui uurima hakkasin, siis sain teada, millest see tuli. tema jaoks oligi see nagu tugevama astme puudutus, milleks ta ei olnud valmis (ei olnud ka lapsena puudutatud jne). tundis ennast ebamugavalt seda tehes ja otsis pidevalt vabandusi, et seda mitte teha no sain ta pandud teistmoodi arvama, enam ei otsi ja tahab ise
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 12:29
Kaslane...SUUDLEME
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 12:32
mul ka pole seda kallistamise vajadust. osad langevad kõigile kaela, minumeelest on see naljakas
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 12:37
Suudlemine ongi intiimsem tegevus, kui seks, sestap ei suudle ka ostetavad naised, et mitte langeda liialt lähedastesse suhetesse
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 12:48
no mis naljaks. osadele meeldib puudutamine, osadele mitte. vajadused on erinevad.
muide see, kellega kallistada ei saanud, põhjendaski oma tegu mulle selle mittevajamisega või mingite erinevustega. tehti teatavaks, et ah sa naine ja need tahavadki rohkem jne. mind sellise arvamusega ei muuda.
tegelikult on nii, et ka mehed tahavad, aga ei tea, kuidas teha või ei teagi tahta. harjumused on tugevad st. neid tuleb vahel aidata.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 12:54
Kõikide hääde asjade pääle nõrkemiseni...ja kuna suudlus ja suudlemine käivad nende alla ,siis oehh..nõrkemiseni...tavaliselt pole allaandja naine aga nu kuram ...see kõik võtab põlvist ikka nõrgaks küll..juhul kui ikka osatakse suudelda...nii ,et terve nägu tatti täis ..vat pole huvitatud...aga nii filigraanselt ..mmmmmmmmmmm
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 12:58
Suudleks surnuks on vist see täis tatistamine. Osadel jooksev "Hõbekett" juba nägemisest. Väkk vastik.

Kallistamine on hoopis teine teema. See on rituaal mille sooritamine vajab tunnetamist ja selle sobindumist.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 13:01
jah, aga vahel ei tule see minestamise tunne peale mitte ainult sellest, kuidas keegi teeb, vaid ka sellest mõttest, mida suudlemine kellegiga sinus tekitab
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 13:02
irwww ma juba ootasin kuna keegi selle ila teema välja toob
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 13:26
papi - kas oled kohanud ilastavaid naisi ka?
mõningad mehed küll arvavad, et suudlemise eesmärk on võimalikult palju sülge partneri suhu toimetada
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 13:31
Suule suudlemist eriti ei fänna. Mulle meeldib selline tugeva keelega omav suudlus ja olen vaid kahte selle teema valdajat kohanud.
Mis puutub aga partnerisse, kes suudlemist armastab, siis ega ma pipardama ka ei hakka.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 13:38
ma ütleks parem nii et olen suudelnud ka selliste naistega kelle stiil pole minujaoks päris see. olen suudelnud näiteks tunde külmas ja lausvihmas nii et aluspüksteni sai märg oldud
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 14:48
Kunagi Kitsas kingas lahati ka seda teemat põhjalikult
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 15:50
nii, punk, ja mis seal kingasaates siis räägiti?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 17:48
See on pikem teema mmmm Seda lahti seletada ei saa,peab kogema
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 18:09
punk - no missa tulid siia teemasse siis oma kingasaatega eputama, kui midagi rääkida ei taha
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 18:41
ma mõtlesingi millal keegi selle teema välja toob
ennast ka huvitaks miks osadele ei meeldi üldse suudelda ja üks sõber ütles mulle et suudlemine on lihtsalt vahend seksini jõudmiseks... siis ma olin küll üsna nördinud ja jäingi mõtlema et huvitav kas väga paljud mehed nii mõtlevad...

mulle küll meeldib suudelda ja väga
aga mitte pluutodega, kes sul pool nägu täis tatistavad
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 18:49
no suudlemine on siis kui on suur armumine või armastus. kui seda pole siis pole suudlemine enam nii oluline. eks suudlemine armumise puhul ongi esimene suurem etapp, sest kui kohe voodisse lähed siis saab kõik ilus kuidagi ruttu läbi.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 17:15
Mmmm, suudlemine Ääretult mõnus tegevus. Millegipärast lõpeb vägagi tihti sexiga
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 18:02
muide jah. seda see suudlemine teeb.. . tekitab tahtmise millegi enama järele
˅ näita rohkem ˅
2011-02-22 13:00
väga meeldib suudelda ja nauding on täiuslik kui partner seda ka väga tahab ja naudib...mis üldsegi ei tähenda, et sellele peaks järgnema seks suudlus on palju intiimsem tegevus kui seks...partneriga kellega naudid suudlust on ka kõik muu võimalik
˅ näita rohkem ˅
2011-02-28 01:22
Mulle meeldib vägaaaaa
˅ näita rohkem ˅
2011-03-01 16:14
Mulle meedlib samuti - VÄGA, see on ju parim eelmäng
˅ näita rohkem ˅
2011-03-01 16:26
Boom...suudleks õige
˅ näita rohkem ˅
2011-03-01 16:34
mulle ei meeldi okkalised, seepärast eelistangi naisi
naised, kuidas te suudate suudelda mehi, kellel on habe ajamata?
˅ näita rohkem ˅
2011-03-01 16:41
hm, ega siis habet ei suudle. otsime, kus see suu seal habemes on ja sinna ikka
˅ näita rohkem ˅
2011-03-01 16:44
aga pimedas? sest karvaseid kohti on muidki
˅ näita rohkem ˅
2011-03-01 16:48
no aga milleks siis taskulamp tehtud on?
˅ näita rohkem ˅
2011-03-01 16:52
Krt...vaadake naised, et küünlaga mehele ei ligine
˅ näita rohkem ˅