Foorum
1
2
2011-02-17 13:18
Olen plaaninud lasta teha enda nahale tatoveeringu... loeks meeleldi ka "kontvõõraste" arvamust, olgu see arvamus siis milline tahes... Samas ootan ka infot tegijate kohta... Tänud!
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 13:28
kas tätoveering tuleb kuuliga emmi peale?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 13:34
pole paha mõte aga arvan, et kui see M teada saaks, et tema peale plaanin siis muutuks ka hirmust nii pisikeseks, et ainult väikse kimalase pildi mahutaks ära
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 13:36
no isegi väike kimalane on ju päris suur...
mingi äädikakärbse pilt ikka mahub sinna ära
ja kui paisuma hakkab...saab temast...porikärbes
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 13:37
teate, tehke tatoo tegemise võistlused. et oleks kõigile oma tatoo taha kannika või "emmi" peale. ja kes ei tee, see ei võida!
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 13:44
ot, M aga milliseid arvamusi sa kuulda tahaksid? otsid sa siit mingeid poolt- või vastuargumente endale või tahtsid, et me räägiks nagu tavaliselt siin oma tätoveeringutest jms?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 13:45
siis peaksin hoopis sääse tegema... mõtle vaid, kui hea... saab sääsest elavandi teha
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 13:51
huvitav,kas tätoveerides peaks olema m kõva või pehme?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 13:59
hea küsimus tegelikult. ma kujutan ette, et tatoveerijal oleks parem teha sellise pinna peale, mis on pingul aga kuidas saada see pingule ja veel hoida seda... krt ei tea ja huvitav, milline mees kannataks seda...mida talle enne süstima peab, et ta tahaks sellist tatood endale
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 14:01
Nii rumalasti saab vaid Coya mõtelda Emm on emm...ei kõva ega pehme...Pehme saab olla D...ja kõva T
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 14:05
nädsa siis,jälle tarkurid kohal
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 14:49
Olen võibolla liiga vana,aga minule sümboliseerib tatuu endiselt edevust ja madalat enesehinnangut,Aga mitte haritust ja edukust.Tänapäeval on tatuu küll traditsioonilisest merendus- ja vanglamaailmast väljamurdnud ning saanud moeasjaks,aga alati tasub mõelda,et mood võib muutuda.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 14:54
Naine pihib enda uuele kallimale,et tal on olnud kaks suurt armastust ja ta lasi nende näod enda rindadele tatoveerida.Mees hakkas naerma ja ütles: "ma kujutan ette,kui pikaks nende näod aastatega venivad"
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 15:05
endale ei laseks midagi tätoveerida
ja teiste tätoveeringud ka ei meeldi, kuigi mõnel on päris huvitav pilt tehtud
aga kuuligaM - sääsest tuleb elevant, njaa...selleks peaks peenis vist päris suureks paisuma...
samas kujutan ette seda ülikvaliteetset pilti, kuidas see muundumine peenise kõvastudes toimuma hakkab ja sääse imilondikesest elevandi lont kujuneb....päris hea film läks peas käima...
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 15:16
mingi vahe täitsa olin valmis tegema, olin isegi huvitava new style tribali valmis joonistanud. aga siis ma õhtuti hakkasin vaatama travel kanalilt tätoveerimise saadet ja kuidagi tüdinesin sellest ära. puhas keha on siiski minujaoks ilusam. trennis olen ka näinud ja kõige kohutavamad on hästi suured, mõnel poole seljapeale mingi suur plärakas tehtud. kui ma hakkasin neid hindu uurima, noh neid kes tõesti kätt omavad, siis mul kadus lõplikult huvi. selle raha eest saab pool aastat trennis käia.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 15:25
Jotteff...sa oled liiga noor, et mõista .
Tattoo ajalugu ulatub iidsesse Egiptusesse. Leitud on ca 4000 aasat vanu muumiaid, mida kaunistavad tätoveeringud.
Euroopasse jõudis tattoo XVIII saj. lõpul, kui kapten Cook tõi oma avastusretkedelt kaasa polüneeslase, kes paksult kaetud tattoodega. Muide Londoni kõrgkihi hulgas tekitas see sellise lainetuse, et nood hakkasid endalegi nõudma väikesi tätoveeringuid, diskreetsetesse kohtadesse.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 15:54
Tegelikult tahaks näha mõnd ära tätoveeritud inimest päris vanana. Ei tea mis sealt kortsude vahelt siis paistaks. Ja tribal oleks veelgi naljakam. Noorele musklis kutile ju sobiks aga kujutan ette kunagi teda kepikesega ringi tuterdamas ja see pilt oleks nii koomiline, et ajaks kindla peale naerma.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 15:57
Des...kas muumia on piisavalt vana inimene?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 16:00
On küll aga ma pole kahjuks ühtegi muumiat näinud oma silmaga. Ei tätoveeringuga ega ilma.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 16:49
Minule tätoveeringud meeldivad kui neid üleliia pole, üks - kaks mitte suuremõõtmelist oleks
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 16:53
väga vanal inimesel kaob ta kortsude vahele ära ja nad ju aastakümnetega pleekuvad. ma ei usu et midagi õudsat on ja teiseks, kes ikka 70neselt enam nii avalikult nagu paljalt esineb.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 16:54
Kes teab mis ajad ja kombed siis on kui praegused noored vanad on.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 16:54
eks ta selline jääbki http://english.peopledaily.com.cn/200702/28/images/xinsrc_002020428085235912101.jpg
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 16:56
No see pole veel nii kortsus midagi.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 17:35
vot ma olen ka tahtnud näha PÄRIS vanu inimesi, kellel ülisuured tätoveeringud ja nahk kortsus või kes kusagilt paksuks läinud...
suht jube pilt võib olla....
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 17:45
Kaslane...kas PÄRIS VANA inimene on jube pilt või ainult siis on jube, kui tätoveering tal?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 17:49
Sellel pildil on ju arvestatud võimalike kortsude tekkimisega.Näol on kortsude teket palju lihtsam prognoosida,kui mujal kehal.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 18:00
aikon - päris vana inimene pole jube...
aga kui kortsus vanainimese kehal on igatepidi väljaveninud tätoveeringud, siis on see nagu mingi lilleline kalts, ma kujutan ette
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 18:06
Kaslane...Sa oled üks nurjatu karvane elukas Vanainimene on tal kalts...LILLELINE kalts
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 18:46
ups - aikon - kas ma astusin su mingile konnasilmale ve?
kas sina oled siis tätoveeritud PÄRIS vana, kortsus ja väljaveninud nahaga inimene ve?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 19:12
Kaslane...ma ei võta isiklikult, sest ei tunne ennast puudutatuna, ma põhimõtteliselt ütlesin
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 19:14
ohh, õnneks
ma juba arvasin, et sul mõni lilleline väljaveninud tätoveering toolileenile hooletu liigutusega visatud
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 19:24
Millegipärast jäi mulle sama mulje
Aga äkki ongi asi selles,et Aikon pidi kasutama lillelisi kondoome,Boom oli need talle HongKongist väljaajanud
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 19:30
Jotteff...Sa oled üks lobasuu...Oli nüüd vaja seda saladust tervele ilmale pasundada...Krt...
Ehh. Jotteff...ma kingin Sulle naistepäevaks seeliku siis on Su laterdamine õigustatud
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 20:18
Kata kas või kogu keha, pea laest suurevarba otsani, kui sa teda mida sa siis teed kui sa enam neid ei taha.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 21:30
neid saab laseriga maha võtta, see maksab raha aga mitte ulmeliselt. hea tatoo võib ise maksta 5 kuni 20 tuhande kroonini just kujutise keerukusest ja peensusest. seda tehakse etappide kaupa.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 22:14
Ja siis hakkad arme välja lõikama?? No edu armid kaunistavad ju meest.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 23:36
ei jää mingeid arme

How Do Lasers Remove Tattoos?
Lasers work by producing short pulses of intense light that pass harmlessly through the top layers of the skin to be selectively absorbed by the tattoo pigment. This laser energy causes the tattoo pigment to fragment into smaller particles that are then removed by the body's immune system. Researchers have determined which wavelengths of light to use and how to deliver the laser's output to best remove tattoo ink. (If you're wondering if the laser might also remove normal skin pigment, don't worry. The laser selectively targets the pigment of the tattoo without damaging the surrounding skin.)
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 00:27
Kaslane, tänan. Võtsid mul sõnad suust. Mul ka millegipärast tuli kortsus lilleline lilla kalts silme ette.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 06:56
Kui muud pole teha siis võib ju oma keha augustada ja täis lasta sodida. On ka muidugi äärmiselt ilusaid joonistusi aga jah kui see nahk ei kaotaks oma elastsust ja sõra kui see vaid nii oleks.
Neid "kaltse" ka nähtud piisavalt.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 10:06
aike: miks sa sõimad neid? ise suitsetad ja rikud oma nahka, kopse, südame veresoonkonda mis mühiseb.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 11:36
kõigepealt maksad rämeda papi (mitte siinse kasutaja ), et tattoo teha ja pärast rämeda papi, et see maha võtta...
milleks nagu???
las olla parem puhas nahk
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 12:30
Aga Papi,miks sina kurnad ja nõrgestad enda organismi dieetide ja ränkade treeningutega,kasvatamaks endale liigset lihasmassi,mida sul tegelikult tarvis ei lähe?Oled sa ikka kindel,et sinu süda ja teised siseorganid on loodud sellise lihasmäega toimetulema?Liigsed lihased on ju organismile samasugune või veel suuremgi koormus,kui liigne rasv.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 12:35
kui kedagi see teema huvitab, siis tegelikult on ju saadaval ka mingeid tatoole sarnanevaid vesipilte naha peale panemiseks. muidugi saab neid hoida seal ainult teatud ajani, kuna nad maha pestavad, aga siis ei teki ka mingeid nahakahjustusi ja ei ole probleemi kompleksidega, mida tatoo omamine või mitte omamine muidu tekitaks
kunagi ostsin endale ka sellised vesipildid ja siis uhkeldasin nendega, kuna muud ei olnud oluline oli see, et ilus on
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 12:43
mul ei ole ränku treeninguid ja mingit ränka lihasmassigi pole ja dieeti pean ma täiesti normaalsel kujul, st ma abs ei näljuta ennast. ma ei tee sellist asja nagu naised teevad kus nad üldse ei söö, joovad ainult vett ja siis kukuvad õgima ja on 2x paksemad kui enne dieeti.

kaslane: aga milleks elada kui nagunii ära sured ja ussitoiduks muutud. mingi lihtne tatoo maksab paarisajast paari tuhandeni ja mõni tuttav teeb üldse tasuta. eks see enda märgistamine sobib neile kellele see meeldib. mõni paneb suure rõnga läbi nina ja tunneb end nii hästi, suhtleb vabalt ja on väga positiivne inimene.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 12:46
Ilusal kehal on tatoo seksikas!
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 12:50
näiteks discoveryl oli mingi autosari kus suure autoehitus ettevõtja oli üleni ära tätoveeritud mees. siis ta rääkis mis need pildid tal tähendasid. ta oli teinud iga suurema elusündmuse kohta pildi oma kehale. kui vanaisa oli talle andnud palju raha selle ettevõtte loomiseks, siis kui naise võttis, kui lapsed sündisid. kui ta ettevõte võitis mingeid auhindu jne. siis kui tal väga halvasti oli siis oli mingi nupuke kehal. mõni kirjutab elusündmused päevikusse, teine kehale.

enese markeerimine on tõesti iidnetava ja sellega rõhutati kuuluvust, saavutusi, eluetappe ja tehti ka niisama kunsti.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 13:18
papi - ikka sureme, aga see pole siin koht elumõtte üle arutlemiseks
ma saan aru, kui seda tattoovärki teevad pärismaalased, kes tõesti näitavad sellega kuuluvust hõimu, jne...
aga kaasaegne eesti naine, kes tahab näiteks vastuvõtul kanda pidulikku avarat kleiti ja ei saa seda omale lubada, sest õlalt vahib vastu nooruses tehtud rõveda näoga panter - no milleks siis?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 13:30
Kaslane...aga kas Sina kõrvarõngaid kannad?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 13:34
kaslasel on need rõngad mujal, kulla aikon....
˅ näita rohkem ˅
1
2