kaunitar- ju sa siis oled selle levitajaga siin enne kuidagi suhelnud (sa ise ehk ei tea seda) ja teda n-ö kuni munadeni (ja neid eriti!) haavanud. muidu need jutud neil ei teki.
ma arvan ka, et kättemaks. ja teisalt, miks mitte - ka mingi kättemaks/ära tegemine nendele meestele, kes teda mitte tahtnud naisega suhtlevad. armukadedusest nt?, või mine tea..
eks see ole seotud nende eelarvamustega ja hirmudega, mis kellelgi on. ma arvan.
nt hirm, et sa hakkad naisena teda teiste ees välja naerma vms ja siis arvab, et hoidub sellest nii, et teeb seda sama sinuga? ja kui tal juhtub olema teisi tuttavaid, kes ka taoliste eelarvamuste ja hirmude all kannatavad nagu tema, siis.... ongi jutul minekut.
see on kellegi kinnisiidee. parem on nendega mitte tegemist teha.
saan aru, et naisena teada saada, et sinu kohta midagi leivatakse, ei ole hea tunne, aga peab teadma, et rohkem kui sina kannatab nende juttude all tegelikult nende levitaja ise.
endal midagi taolist nagu sul mehega oli, ette tulnud ei ole, aga tean ja tunnen ka selliseid naisi ja mehi, kes endale ette kujutavad jne.
no on minust ka neid tehtud - selles ma ei kahtlegi, aga kuna ma ei ole neid uurida tahtnud, siis arvan, et enamikku neist juttudest ma ei teagi. ei ole huvitanud ka tegelikult.
kuna ma endast ja oma elust tavalistele tuttavatele eriti midagi ei avalda, siis nii need tekivadki. ja kui neil kuulajaid ka on, siis seda enam.. levivad.