Foorum
2011-02-16 09:47
Kas teil on ette tulnud, et mees,naine mõtleb ise välja loo teiekohta ja siis hakkab seda teile vägisi pähe määrima.Minul juhtus . Minu tuttav noormees ,kellega meil suhe oli rääkis ,kuidas keegi Märt väidetavalt siit portaalist oli tema sõpradele rääkinud et ma olevat talle suusexi teinud ja pärast armastust avaldanud
Miks mehes selliseid lugusid mõtlevad , mida ta taotleb sellega ,et mõtleb v älja mingi Märdi ja sellise loo ,mis see talle pakub ,pakkuge välja ,mis sel inimesel viga võiks olla
˅ näita rohkem ˅
2011-02-16 09:54
loe nüüd ise läbi mida sa kirjutasid
˅ näita rohkem ˅
2011-02-16 10:08
kaunitar, kahjuks mehed on juba sellised eputajad, vaata paabulindu või kasvõi riista pilte siin saidil
ja kui näidata ei ole midagi, siis tulevad "kalaMEESTE JUTUD"
˅ näita rohkem ˅
2011-02-16 10:12
Kaunitar,aga äkki mõtles loo välja hoopis too Märt kättemaksuks,et sa ta ärapõlgasid
˅ näita rohkem ˅
2011-02-16 10:26
Või on asjas veidikene tõetera sees... ning selle inimese nimi polnud Mart, vaid su mees kaitses oma tuttava pärisnime?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-16 11:00
arvad ,et ma teeks sellest siis ägeda loo ,kuidas ma märti imesin või ,kui seda saladuses hoida tahan, rumal pole natuke nii mõelda?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-16 11:02
kaunitar- ju sa siis oled selle levitajaga siin enne kuidagi suhelnud (sa ise ehk ei tea seda) ja teda n-ö kuni munadeni (ja neid eriti!) haavanud. muidu need jutud neil ei teki.
ma arvan ka, et kättemaks. ja teisalt, miks mitte - ka mingi kättemaks/ära tegemine nendele meestele, kes teda mitte tahtnud naisega suhtlevad. armukadedusest nt?, või mine tea..
eks see ole seotud nende eelarvamustega ja hirmudega, mis kellelgi on. ma arvan.
nt hirm, et sa hakkad naisena teda teiste ees välja naerma vms ja siis arvab, et hoidub sellest nii, et teeb seda sama sinuga? ja kui tal juhtub olema teisi tuttavaid, kes ka taoliste eelarvamuste ja hirmude all kannatavad nagu tema, siis.... ongi jutul minekut.
see on kellegi kinnisiidee. parem on nendega mitte tegemist teha.

saan aru, et naisena teada saada, et sinu kohta midagi leivatakse, ei ole hea tunne, aga peab teadma, et rohkem kui sina kannatab nende juttude all tegelikult nende levitaja ise.
endal midagi taolist nagu sul mehega oli, ette tulnud ei ole, aga tean ja tunnen ka selliseid naisi ja mehi, kes endale ette kujutavad jne.
no on minust ka neid tehtud - selles ma ei kahtlegi, aga kuna ma ei ole neid uurida tahtnud, siis arvan, et enamikku neist juttudest ma ei teagi. ei ole huvitanud ka tegelikult.
kuna ma endast ja oma elust tavalistele tuttavatele eriti midagi ei avalda, siis nii need tekivadki. ja kui neil kuulajaid ka on, siis seda enam.. levivad.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-16 11:25
aitähh sulle , mind just huvitaski arvamus,et mis huvitav seal peas toimuda võiks ,et sellist jama välja mõelda
˅ näita rohkem ˅
2011-02-16 11:36
Keegi võis ju ka niisama sõbra ees kelkida.Vaatas ilus pilt ja mõtles ilusa loo juurde.Sõbral tekkis isu ja otsustas ka proovida ning näkkas.Aga samas armukadeduse uss oli hinges,ega tema ju teadnud,et lugu puhas fantaasia vili
˅ näita rohkem ˅
2011-02-16 11:41
kaunitar - ise tead, kes oled, ka tuttavad ja sõbrad teavad, kes oled - poh, mis võõrad räägivad - peaasi, et oled olemas....
˅ näita rohkem ˅
2011-02-16 11:45
just ,et las Märt fantaseerib
˅ näita rohkem ˅
2011-02-16 12:01
Kord ühelt suurelt isakeselt oli küsitud,et kas tal hobisid ka on.Too vastas,et on küll,ta kogub enda kohta käivaid anektoote.Ah et palju koos on......seitse laagritäit
˅ näita rohkem ˅
2011-02-16 12:16
kaunitar- ma sain aru, et sina said sellest teada oma mehelt, aga kes temale sinu kohta rääkis? tema tuttavad tegid seda? või teavitas see sama M. sinu meest oma „tegudest“? ega nad sinu mehega enne omavahel tuttavad ei olnud?
ma arvan, et kui see M. jutustas seda teistele, siis vist jah oli tegu tavalise teiste ees kelkimisega vms, aga kui ka su mehele, siis enam mitte.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-16 12:43
paranoiasid on mitut sorti , enda kogemusest tean nii mõndagi meest , kellele olen EI öelnud kuid kes sellega mitte kuidagi leppida ei suuda , mõtlevad igasugu lugusid välja , nagu näiteks siin portaalis , üks ja sama mees teeb erinevaid kontosid ja üritab külje alla pugeda aga tal on rumal komme vahele jääda ning minu eelis ehk see , et ma ei kohtu siinsete meestega ning seepärast , ei saa keegi mulle nö pähe istuda
aga kui mees usub külajutte siis andku minna , soovita talle seelik selga panna
˅ näita rohkem ˅
2011-02-16 14:00
Minust kunagi ka üks inimene tegi jutte...ja temalt aru pärides tundus, et ta kohe tõsimeeli ka usub oma juttu....igatahes alguses oli ikka väga ebameeldiv seda kõike kuulda(lugeda) aga hiljem ajas naerma....ja kahju inimesest....ega kõik oma vaiimuhaiguses ju ise süüdi ole
˅ näita rohkem ˅
2011-02-16 20:14
Mõni mees oskab niivõrd ilusti "luuletada", et ise jääb ka uskuma. Ma olen niiiii jaburaid jutte kuulnud, et ei imesta enam millegi üle.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-16 22:15
Seda "luulet"nimetatakse luuluks ja eriti osavad "poeedid" pidid skisofreenikud olema
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 03:08
poissp6rgust

2011-02-16 10:26:10
Või on asjas veidikene tõetera sees... ning selle inimese nimi polnud Mart, vaid su mees kaitses oma tuttava pärisnime?

kaunitar30

2011-02-16 11:00:53
arvad ,et ma teeks sellest siis ägeda loo ,kuidas ma märti imesin või ,kui seda saladuses hoida tahan, rumal pole natuke nii mõelda?

Kus on loogika minu vastusele?
Või olen ise veidi unine praegusel kellajaal ja ei saaise poindile pihta...
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 06:29
Tähelebanu vajaduse rahuldamiseks on teisigi varjante. See käib nii teema kui teema algataja suhtes.
No ja kui tegidki? Mis siis? Mis nüüd on siis taevas maaga segi paisatud.
Sinu ankeet väljendab selgelt "Mind ei huvita teiste arvamus minust, teen mida tahan"
Tundub, et oled meelt muutnud.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 06:48
Põrgupoiss,sa sellist väljendit,nagu naiste loogika oled kuulnud?See tähendabki,et naised mõtlevad teisiti,kui mehed.Kaunitari kirjutisest koorub välja üks erinevus: naised reeglina häbenevad tehtud pattusid,aga mehed kiitlevad nendega.Ja kui midagi kiitlemiseks pole,siis mõeldakse lugu lihtsalt välja.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 09:21
ifjm;kui siin ihas juba pikemalt oled ega ei tekigi suurt vajadust mingit lugu välja mõelda.Siit saavadki lood tegelikkuses alguse kätte ja on lugusid piisavalt mõni aeg tagasi poleks osanud välja mõeldagi
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 19:58
elmar ja veel kui pikemataega kutsud omale külalisi, siis ka varem või hiljem tekivad igasugu jutud.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 20:15
elmari jutul on tegelikult mõte sees ( kunagi pidin ma seda elmarile ka ütlema ju)
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 02:42
jfjm.... ja kuidas küll sina, kui naistele pugeja said öelda sellist asja välja nagu "naiste loogika"
Huvitav...nagu me polekski võrsed...
...mida me ju oleme?????
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 06:02
Paraku see on nii. Mehed ja naised mõtlevad erinevalt. Aga võibolla on see hea. Pealse sexuaalse huvi tekib ka huvi teada saada mida teine sugupool ühe või teise asjaga öelda tahtis. Küll oleks igav kui kui kõik ühtemoodi mõtleksid ja asjadest aru saaksid.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 08:47
Vaata Põrgupoiss,ma tunnen naisi küllalt hästi mõistmaks,et nende loogika põhineb teistel väärtushinnangutel,kui meestel ja samas tunnen ma neid ka piisavalt hästi taipamaks,et ma ei saa aru kuidas see täpselt toimib.Sa võid ju seda nimetada pugemiseks,aga tegelikult on see enesekontroll,et kas ma olen asjale õigesti pihta saanud.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 12:04
põrgupoiss on üks paljudest diskreetsetest meestest siin ,naised jookske tormi
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 12:11
Niased ja mehed on võrdsed?? Püha jumal kus koolis sa hariduse said??
Võrrelda neid kahte on sama mis võrrelda maad taevaga e. neid ei saa võrrelda.

Isegi vana jumal taevas oli enne valmis ehitama Stocholim ja Tallinna vahele silla ja 4 realise kui seletama mehele naise mõtte ja tunde maailma.

Mis sellest põrgust tahata ta ju hõivatud mees ja kui ei oleksiki ei tahaks teda. Loe ta postitusi foorumis. Alates olematu süütuse müümisest ja lõpetades siinse üllitisega. Tänan pakumast ei soovi isegi kui ta peale maksaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 12:19
Hm. Aga kummad on siis võrdsemad? Ja miks? Ja miks neid võrrelda ei saa? Maa ja taevas on küll erinevad aga mees ja naine on mõlemad inimesed.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 12:20
noh mehed pole kunagi tahtnud naistega võrdsed olla, aga naised seevastu küll.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 12:23
võrdsed naistega võib-olla mitte, aga nad on tahtnud teada saada, mis tulle on naine olla jms. osa mehi proovib praegugi enda peale seda, kuidas on kellegigi (nt teisele mehele) alluda. see on muidugi näide veidi teisest valdkonnast, aga ka nii saab seda vaadata. see ei tähenda muidugi seda, nagu oleksid naised need, kes peaksid alluma. ei ole
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 12:24
tulle= tunne. vabandust, vead tulevad
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 12:25
aike: noh, sinuga ju oleks suhet ka väga raske kui lausa võimatu arendada. sa oled nagu 15 aastane plika keda pahandab iga pisiasi, iga tühja asjapeale jooksed sa minema. täiesti tühistest asjadest solvud jne. raske juhtum
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 12:28
domineerimise vajadus ei tulene soost.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 12:40
ei tulenegi
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 12:57
Järjekordne hälve ,mis vajab ravi ...see teemasse ja vennikestele kes selliseid asju viitsivad välja mõelda
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 14:03
papi ma võtan seda kui komplimenti. Tänan ennast, et olen endiselt tasemel jätmaks inimesele mulle vajaliku muljet. Jess ära tegin vähemalt ühele kui mitte juba kolmele siinsetest.
Nii, et tänud papi.

Vabandust teemast täiega väljas, ausalt rohkem ei tee.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 14:07
oh issand. kas see on mingi uus mood kus visatakse end teistele kaela ja siis öeldakse - ma ei tahagi?
üha sagedamini märkan seda
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 17:20
Kas see mitte kibestumine pole?
˅ näita rohkem ˅