Foorum
2011-02-19 23:40
Kui seda sisukalt ja mõnuga teha siis on huvitav.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 01:22
muide, mis puutub naiste emotsionaalsusesse ja nende n-ö sobivusse, siis ma ei saanud enne sinult vastust. meid natuke segati.
naiste tundlikkusest saan ma aru ja sellest ka, et on mehi, kes ei suudagi või ei oska naisi meestega samaväärsena võtta (nt sõbrana) ja ei pea nendega suhtlemisest eriti, aga miks naine sinu arvates ei sobinud? kas asi on nendes väljaelamistes ja selles, et nad ei kannata kõike välja või milleski muus ka? nt selles, et ise ei taha neid kannatama panna?

aga mis puutub vaidlemisse, siis selleks on nt ka emotsioone vaja. seega vahel on see emotsioonikus ka naistes hea, või mis?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 10:50
Naised ei sobi sellepärast, et mees ei julge neile kõike rääkida vabalt. mingi asi seal peas hoiab seda kinni. Ja kui rääkima hakata, siis nad minestavad ja ei taha sõbrad olla. Meestega seda probleemi pole.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 11:33
Parma: Ei näe küll probleemi vastassugupoolega asjadest rääkimises nagu nad on, kui naispool on mõistlik ja analüüsiv siis võib sealt välja kooruda see tõde ja eluline vaatenurk mis meeste sõpruse ja arvamuste puhul jääb nähtamatuks nagu autotahavaatepeeglilgi nn pime nurk
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 13:22
Otsin sõpra eesmärgil selgeks teha et kas on võimalik või ei ole.Isiklikult usun sellesse kuid võin murduda.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 13:24
Kas peab kõigiga kõigest saama rääkida? Ma arvan, et mitte. Jälgides inimest s.t. tema kirjalike väljendust siis ei paku paljud ültese huvi suhtluseks.
Samas on aga inimesi kelle juba peale paari kirja lased oma msni.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 16:23
parma- et arvad, et mees ei tunne ennast naistega suheldes nii vabalt, et ennast neile avada ja kõigest rääkida? mis siis hirmutab sellist meest? kas ta arvab, et temast ei saada aru või tunneb, et peale seda teda enam ei taheta, ei võeta omaks?
oleneb ju ka naistest, kellega suhelda. kõigiga ei peagi kõigest rääkima... ja ei saagi. kõik ei peagi kõike teadma. seda tehakse vastavalt vajadusele.
muidugi saavad mehed meestest paremini aru, aga see ei tee naistest veel sobimatuid ju. või teeb? ehk on olnud rääkimiseks sobimatud naised?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 16:30
Utha aga parma ju suhtlebki vaid selliste naistega kellega voodis toimetada. Tal ei jätkuks aegagi rääkimiseks. Mis sa seal voodis ikka räägid?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 16:37
ma arvasin, et me räägima üldisemas mõttes meestest, mitte parmast ja tema naistest
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 16:40
Sel juhul ära parmalt küsi. Ta pole kunagi ühtegi rääkivat naist näinud.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 16:42
Kuule voodis vist tõesti ei räägita. Vähemalt mina ei salli voodis lobisemist.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 16:44
miks mitte, ta on ju mees? ja krt siin ei ole teisi mehi, kellega ka rääkida saab. mitte praegu
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 16:58
Utha, meie mõlemi kohta on avaldatud arvamust, et me võibolla hoopis mehed oleme. Nii, et kui mehi pole siis räägime ise
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 16:59
ot, on jah räägime siis meeste eest või enda eest?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 17:00
Ükstaskõik. Nagunii käime teistele närvidele
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 17:23
Tuld tydrukud...... Ma olen hea kuulaja parimal lasen oma öla najal kurba elu kurta ja kui ölg ei sobi siis saab padja kah
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 17:26
Mul pole kombeks kellegi õlal nutta lahistada. Aga kui ilusti otsid võid siit omale mõne sellise ka leida.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 17:28
aga mina nutan korra kuus, st see kuu ma ei saa tulla
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 17:31
Jah des sa vast harjunud,et mehad ise soo käes pisara poetavad kui käsa väänad
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 17:34
Mitte üks mu sub pole valust röökinud või nutta lahistanud. Nii, et järjekordne eelarvamus minusuguste naiste kohta.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 17:36
Des, sa võid ju vahel natuke valetada ka enda kohta
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 17:37
Kas ma pian tõesti igale lõõbile siin suurte tähtedega NALI taha kirjutama,et aru saadax
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 17:39
Aa ok. No kirjeldan siis oma viimast mängu. Aheldasin siis kuti ilusti kinni ja tõmbasin mootorsae käima. Viilutasin siis natuke. Röökimist oli mitme kilomeetri kaugusele kuulda ja ta pisaratest ja verest tekkis uus jõgi.
Öäkk, süda läks praegu pahaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 17:50
nii palju siis sellest sõbralikkusest ja meestega sõbrustamisest
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 17:57
Aa epillatsioon alakehast yhe karva kauppa oled proovinud?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 17:58
aga sa nahkhiir oled?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 18:15
Ma pole rets, ma olen Domina. Paluks mitte segi ajada.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 18:37
Ei ole,aga proovime sooga ära kui siiras huvi on
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 18:50
No näed Utha. Osade naistega ei saa ju rääkida-lõõpida.

Kunagi tegin naisterahvaga sõbra katse. Piltilus tüdruk oli. Hambad ristis sundisin ennast kõigest sõber olema. Ega tüdrukul ka ila tilkus ja emmi karvajagu jäi puudu alati et kohe oleks kepiks läinud. Aga vot rääkida sai tõesti kõigest. Nii et samas jällegi on see naisega pelgalt sõber olemine täitsa võimalik. Aga paremameelega ma siiski seksin naistega Vbla kunagi ehk kui enam ei tõuse ja keel ka hammastevahele jääb ehk siis on aega sõber ka olla.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 19:27
seega ei ole ainult nii, et naised on mehele rääkimiseks sobimatud. tundub, et on ka selliseid mehi, kes ei sobigi naistega rääkima
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 19:31
50:50
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 19:37
hm, et selliseid naisi ja mehi on pooleks?
samas, kui on teada, et pooled mehed ja naised ei sobi sellele teisele poolele, siis ehk sobivad nad millekski muuks?
nt saab neid, kes rääkimiseks ei sobinud, omavahel sobituma panna. nii naisi kui mehi. ja ongi sobivus saavutatud. või kuidas?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 19:39
Selleks ongi kosjakontorid ja tutvumisportaalid Et neid 50:50 kokku panna.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 08:08
jah, nii ta on, et portaalid on tehtud omavahel sobitamise jaoks ja vahel paneb seal ka midagi kokku. seal saabki siis selgeks, kes milleks sobib: kes sobib rääkimiseks ja nt sõbraks ja kes mitte.
nii et kui ollakse sõbra otsingul, siis on neist natuke kasugi.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 08:29
kui seda teist arutelu jätkata, siis mulle meeldis tegelikult nahkhiire vastus rääkimise kohta. see oli rohkem tõene.
kui osata naistega suhelda ja kui rääkida nendega, kes sinust ka aru saavad, siis saab ka sõber olla.
sina parma tahad meeldida - ja naistele eriti –, seega ei saa sinult siit midagi otsekohest vastuseks. seda enam, kui see peaks olema mehele ebamugav. kui sa oleksid otse vastanud ja seda mehe julgemist natuke selgitanud, siis oleks praegu muud arvanud.

mis sobimisse puutub, siis tundub, et siin sa ka väidad endale vastu.
kui teha sinust praegu näide, siis sinu jaoks ei ole asi mitte naise sobivuses, vaid sinu tahtmises panna need suhted naistega omavahel nii sobima, et te oleksite sõbrad. mitte nii nagu sa seda mehega seni oled saanud olla, aga sõbrad.
kuni sa seda ei taha (st kuni sul keelt hammaste vahel veel ei ole), seni ka „ei sobi“ sulle teistsugused suhted.
sa oled see mees, kes ei tahagi naisega vaid rääkida. või siis suhtled peamiselt selliste naistega, kellele sobibki, kui ei räägita ja kes endale sõpra ka ei otsi.

ning mis puutub sellesse, nagu oleks naistel emotsioone palju ja see segab sõber nendega olla, siis sul endal on samuti. seetõttu ka ei saa sul midagi (st sõprust naistega) olla.
samas sa aga tahad, et naistel neid nii palju ei oleks ja et nad kannataks kõik välja nagu seda sinu arvates mehed teevad. vihjan nendele ootustele, mis sul sõbra suhtes olid.
kas sa mitte liialt suuri ootusi naistele ei pane?
vahest sa vajadki sa just naistelt neid emotsioone ja meestelt midagi muud, mida naised sulle ei paku?
see on siis minu arvamus olukorrast sel teemal. vaidle vastu, kui saad
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 08:32
ja muide, kas see „häda“, millest teine aru saama peaks, mitte sugutungiga seotud ei olnud? et kui naine sellises olukorras mehele vastu tuleb, et siis ongi teada, et on n-ö sõbrad?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 09:34
Ja selles osas on sul ka õigus Utha. See peab ka kõik paika. Sõprus ongi mitmekesine. Ja peab ka äärmusi välja kannatama.
Põhimõtteliselt hakkab tuginema suures osas teineteise võrdsele kohtlemisele.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 09:37
Mis vastamise otsekohesusse puutub, siis see lugejaskond on suht kirju ja suur. Ma ei saa kohe puusalt tulistada. Peab olema poliitiliselt korrektne, liigapalju võetakse hinge.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 10:16
No vat. Neid arutlusi on juba hea lugeda.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 10:17
Desire. Kuidas sinul selle võrdse kohtlemisega lood on?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 10:21
Ära minuga arvesta. Minusuguseid "hulle" on õnneks vähe.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 10:24
et mis osas mul siis õigus oli? kas selle sugutungi osas ka?

aga see otsekohesus. muidugi on selliseid teemasid, millest otse ei saa rääkida, aga ma ei arvanudki seda, et peaks kedagi oma otsekohesusega solvama hakkama. seda enam naisi. või arvad, et mehed ei kannataks välja?
ma oleks tahtnud, et sa mehena selgitad seda, miks on nii, et julgeta rääkida naistega. mis teemad need siis on, mida naistega puudutada ei saa?
või ongi asi selles osekohesuses ja selles, et naised on hingelisemad jne? ja siis mehed ei julge
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 10:26
Mehed solvuvad tegelikult palju kiiremini. Minu tähelepanekud.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 10:28
oleneb mehest ka. tegelikult iga inimene solvub, kui talle ikka otse öeldakse selliseid asju, mida ta tegelikult ise teab tõsi olevat, aga teistelt kuulda ei taha
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 10:36
Pigem oleneb see solvumine ütlejast. kui seda mingi võõras teeb, siis lihtsalt kehitad õlgu ja vbla natuke ärritud ag aki seda teeb tõeline sõber, siis tasuks natuke mõtlema hakata, et äkki ongi minus see viga seda arutada.

NAised peale otsest ütlemist enam ei taha sõbrad olla
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 10:39
vot. nüüd tuli see, mida ma tegelikult teada tahtsin ja samas ka natuke aimasin. see on siis see otsekohesus ja otse ütlemine.
ei suudeta või ei taheta olla otsekohesed nii, et see teisele solvav ei ole
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 10:44
seda jah, et sõbra või sulle olulise tegelase otse ütlemised on need, mis loevad. vahel kuni teineteise peale solvumisteni.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 10:46
Õige sõber peab oskama ja julgema asju välja öelda nii, et teine ei solvuks.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 10:50
Veel üks rabav tegur. See on see Utha sinu tagaaetud ja hinnatud USALDUS.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 10:51
jah, Des. ja mis olulisem - õige sõber ütleb selle välja
˅ näita rohkem ˅