Foorum
2011-02-17 18:46
ma ei süüdista neid üldse selles, sest olen ju ikkagi naine
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 18:51
Eks mingid nähtamatud biovoolud või ei tea isegi ,mis ühendab inimesi omavahel.Nii tunneb ka sõbra ära,kellega on hea suhelda,ta lähedus meeldib ja saab paljudest asjadest vabalt rääkida
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 18:51
Kas siis sõber ei või aidata,kui sul tekib äkki soov end naisena tunda
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 18:52
elmar jah kindlasti on see üks sõpruse arenemise kriteerium
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 20:13
ot, kuidas see naisena tundmise soov ja aitamine ning sõbraks olemine omavahel seotud on? mis see on, millega saab naist naiseks olemises aidata?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 20:52
Vat sellele oskavad vaid naised vastata
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 20:56
Vot Utha. HAKKA NAISEKS!!
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 21:02
Utha käib eluülikoolis
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 21:02
ja kes ma siis praegu olen sinu arvates??
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 21:04
jfjm - ei ei, ma arvasin, et sina saad sellele vastata. sina olid see, kes seda arvas
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 21:04
Mina ei tea. Aga ma mäletan et tahtsid uut elu kunagi. Hakka selles uues elus naiseks, saad ka seda sõpruse värki teada ja saad ka naiseks olemise tunde kätte jne.. Hea mõte on ju.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 21:18
et nüüd enam ei teata, kes ma olen? kui vaja oli, siis teadsid.
minu arvates olen ma naine praegugi ja ei pea selleks hakkama. ja sõbraks olemisega mina naiseks olemist ka ei seosta, no ei oska seostada.või peaks? keegi ajab midagi segamini siin, mulle tundub. te ise ka ei tea, mida te tahate või teete.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 21:34
ma tahtsin teada, kas siin on mingit loogikat ka või ei ole
keegi teatab, et tema ei saa sõbraks olla, kuna mehed ei tahtvat - huvitas muu nagu ma aru sain. nüüd tundub, et saab küll olla ja et tegelikult saab suhelda ka nendega kui sõpradega, kuid st, et peaks ka nendega seksima (nagu oleks see eraldi tingimus mehega suhtlemiseks). peale selle tehakse siin mulle selgeks, et ega teisiti ei saagi, kuna muidu ei tunnekski naine enam ennast naisena - keegi peab aitama sul seda olla ja selleks sõbrad ongi.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 21:37
mina oma mõistusega sellest enam aru ei saa
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 09:17
Utha aga kas sina tahaksid mehega sõber olla?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 09:20
mina? muidugi. miks ei peaks tahtma?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 09:30
samas see oleneb ka mehest ja sellest, mida tema minult kui naiselt tahab. siin on palju tegureid
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 10:07
Utha siin sa teed vea!
Sõpruses ei tohiks olla määrav sugu, rass ja poliitiline vaade!!
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 11:57
kus ma jälle vea tegin? nii et ma mitte ainult ei arva endast palju, vaid diskrimineerin veel ka mehi?
need on head tegurid
jah, ei tohiks ja minu arvates ei olegi, aga mulle on oluline teada, kes on see teine (no olgu selleks mees), kellega ma suhtlen - milline ta on inimesena on. ja siis muidugi huvitavad mind tema poliitilised vaated ja muide, sugu ka!
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 14:36
Nii sa ei saagi sõpru omale!!
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 17:27
ei saa? kes mu sõbrad siis omale saab?
mõne loogika järgi tähendaks see seda, et siis ei ole ka seksi ja naisena ei oleks ka mind enam olemas. tundub, et mul on siin head soovitajad.
ps- ja palju sa neid endale saanud oled?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 17:56
Õnneks ma ei taha sõpru. Üks on ja sellest piisab küll ja veel.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 18:29
kui sõna-sõnalt võtta, siis endale õnneks neid ju tahetaksegi.. aga ju siis sina seda oma õnneks ei pea.

ja tegelikult tuleks teha täpsustus. sa küsisid selle kohta, kas ma tahaksin sõber olla.
ma otsin mehes sõpra, mitte ei otsi mehi, keda endale sõpradeks teha vms. siin vist on see arusaam teine
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 18:41
Sõpru ma mõtlesingi, mitte mehi.
Kas sõbrad on õnneks?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 19:26
hm, mõtlesid? aga enne? siis uurisid ju meeste kohta. kuidas see naiseks olemise tunne muidu tuleb, kui tegemist ei ole mehega? ja seostasid selle veel sõprusega.
jah, ma olen meestega seotud, aga mul on nendega teistmoodi suhted. siis ongi see sõbrustamine. tunded jms on teine teema ja eraldi nendest suhetest. kunagi selgitasin siin ka veidi seda oma arusaama. et millal ma pean midagi sõpruseks jms.

õnneks? aga milleks siis? mingi hea nimel nad ju on meil olemas
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 19:27
Kas ainult hea nimel? Miks paha nimel ei tohi olla?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 19:30
hm, mida paha sa siis nendega teeksid? või neile paha?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 19:37
Näiteks saad enda paha tuju kellegi peal välja elada. Tujutseda ja "kakelda". Sõber teab, et sul on näiteks sellised vajadused ja laseb sellel rahus sündida, ilma et keegi nuga peaks saama. "Kohe näha, et vanad sõbrad"
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 19:51
et paha tujuga? nja. õigus on sul. no kas just seda ,et tahaks nende peale ennast välja elada, aga kui sa tead, et nendega võid seda teha ja et nad võtavad sind sellisena nagu ennegi ja midagi ei muutu. see nagu kuulub teie suhtesse .. nendega saab nutta jms teha, mida teistega ei teeks. ja samas on neil see teadmine, et ka sinuga võib ja et sa oled olemas, kui neil see tahtmine peale tuleb.
hea tunne. selline sõber sul ongi?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 19:54
Just. Selline sõber mul ongi. Sõber peab kõik välja kannatama. (inimlikul viisil) Mitte et ongi peksupoisiks koguaeg. Ja see peab mõlemat pidi toimima. Siis on täitsa pro. Aga vot naistega on see kehvake lugu, et emotsioone on liigapalju ja naine sõbraks sellepärast hästi ei sobi.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 19:59
Naised sageli pipardavad ja sõprusest eriti hooligi
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 20:01
et naised emotsionaalsed? on, aga miks see ei sobi? kuna siis neid peab välja kannatama? või kuna nemad ei suudaks sinu väljaelamisi välja kannatada?
no ma ei tea, mis naistega sa suhelnud siis oled. ma arvan, et saaks hakkama (mehega sain ka.. kui see tujutses)
palju kannatanud inimesena suhtun sellistesse tegevustesse rahulikult
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 20:04
No on erandeid! Mõni naine sobib. Tegelt see oleneb kõik kontekstist, et kuidas see sõber on tekkinud.
Sõpra tuntakse hädas!
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 20:08
no see kujuneb välja suhtlemisega, et kas tekib midagi või mitte.
hädas jah. selle pärast mul siin sõpru olnud ei olegi (kuigi on ka erandeid)
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 20:09
elmar- mis sa ei pipardagi v? sa oled teatanud siin, et sulle naised ei sobi
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 20:12
Utha sul on eriline oskus kõik foorumi teemaarenduselt eemale peletada...miks see nii on, oled sa mõelnud sellele??? sõpru ju nii juurde ei teki
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 20:18
eemale peletada? ja kõik peletan kohe minema? muide olen mõelnud jah, aga ei ole aru saanud
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 20:28
Utha ma ütlen suht otse kui mul midagi öelda on ära siis pahanda eks

Mulle tundub, et sa surud liigselt oma arvamust teistele peale ja oled liialt paljusõnaline..sind on raske jälgida ja oled oma ütlemistes terav ning mitte teistega arvestav aga võibolla see samas on ka hea.....
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 20:30
boaaa, aga kui sina tead, mis selle tingib, siis tee minule ka selgeks? mind ennast huvitaks see ka
või oli see kuidagi seotud sõpruse teemaga? et miks ma endale sõpru ei ole saanud? selle mainimine ei tulnud sellest, et ma neid siit otsiks või et ma tahaksin teiega sõbrustada- tead, ei taha. need kes on mulle olulised, on mul olemas
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 20:34
hm ja kui ma hoiaksin oma arvamuse endale või oleksin olnud selle avaldamisel vaoshoitum, lakoonilisem, mitte nii terav (otsekohesus on mulle omane, kui sa aru ei ole saanud) ja ..arvestanud teistega (huvitav, millal ma seda ei teinud?), et siis oleksite te minu sõbrad v?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 20:38
Utha jah see on sinujaoks mõtlemise koht

kui su energia on positiivne ja inimesi ligitõmbav siis on kõik võimalik
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 20:49
boaaa, ma just andsin teile mõtlemist. mõelge (ja sina ka) sellele, et see oleneb ka teist endast. ma tahangi panna teid mõtlema.
ja elus on olulisemaidki probleeme ja teemasid kui see, mida sa siin praegu tõstatasid. kui te ei suuda suhelda teisiti, siis see ei ole ju minu probleem või on?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 20:50
Inimene kelles on enesekindel ei pea siin kellelegi seda tõestama. Ta lihtsalt lahkub.
Mina loen ja jälgin aga vaielda vaidlemise pärast, no vabandage väga. Ma parem loen ja kogun tarkust juurde nii siit kui mujalt.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 20:57
otot, miks keegi peab lahkuma ja mis enesekindlus ja tõestamine? selgita?

minu meelest see ei ole praegu teemaski, jutt oli millestki muust siin - sõprusest. kui keegi tunneb, et ta tahab mulle midagi ette heita, siis tehku seda kusagil mujal. vabandust, et pidin siin teemas sellega tegelema
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 21:06
Kas ma ütlesin, et peab??
Ma kirjutasin, et lahkub (omal vabal soovil)
Inimene kes on enesekindel s.t. omab oma arvamust ja siine sõnasõda teda ei kõiguta, lihtsalt lahkub.
Ärrituda pole vaja. Sind subjektiivselt pole ma praegu küll rünnanud.
Ja nüüd sulle Uhta. Mida külvad seda lõikad. Sulle on öeldud, et sa meenutad teerulli. Palun mõtle pisut sa oled siiski naine.
Ja kui teemasse jääda siis meeste ja niste vaheline sõprus on võimalik ja ka siis kui toimub sex.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 22:18
Sõber tunneb sõpra hädas!.... ükskõik siis kas naised või mehed...sõprus põhineb usaldusel, üksteisemõistmisel ja heal tahtel
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 23:40
....... rõõmsaid hetki jagatakse ka ühiselt.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 00:08
Aike- jah, kui ei taheta arutelus osaleda või kui ei ole soovi nt vaielda, siis on olemas ka võimalus siit lahkuda, aga see, milline valik tehakse, olgu iga olija enda otsustada. võimalusi on mitmeid. tegemist on sinu tõlgendusega, aga neid tõlgendusi on veelgi nagu sa tead. sinu vastus lahkumise kohta tundus olevat selles laadis nagu peaks seda eelistatama teistele tegevustele, sa esitasid selle nagu tingimuse ja sa seostasid selle enesekindlusega. taas sinu tõlgendus. ma nii ei arva.

see ei ole ärritumine, kuigi võis tunduda sulle sellena. tegemist oli täpsustavad küsimusega.
et „teerullist“ naine? see oli hea. Aike, mis on sellel tegemist naiseks olemisega? kas sinu arvates teen ma midagi naisele sobimatut vms?
ma arvan, et te oleta ka mõtlevad olendid ja teete sama, mida mulle soovitate.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 23:31
Utha. Mul on isu vaielda millegi üle! Lihtsalt hea vaidluskaaslane oled.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 23:39
on? mul ka. no aga kas sind ei sega, et teised hakkavad vaatama, et vaidleme siin vaidlemise pärast jne?
˅ näita rohkem ˅