Foorum
2011-02-12 23:37
Sattusin jututoas sõnasõjale,kus rase naine jõi longerot ja kiitis: "niikuinii annan lapse ära,sest muidu jääb kool pooleli ja tuhanded eurod lendavad tuulde"
Olgu selle äraandmisega,kuidas on,aga lapse tervisele võiks ikka mõelda.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 23:54
Ei arva midagi,kuna see mõistusevastane tänapäevaseid olusid arvestades....lapsest on kahju loodan,et saab omale vastutustundlikud vanemad kes vajavad seda last
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 23:55
Noored joovad üldse meil liiga palju. Raha kõik kõrist alla.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 01:56
arvamus negatiivne.
võiks muidugi inimene mõelda lapsele ja tervisele.....Kahjuks ei anta oma tegevusele aru .
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 09:48
Ma usun, et keegi tervemõistusega inimene ei kiida seda heaks. Kuid kahju jah jääb kannatama laps.
Huvitav miks seda last ära ei kaotatud õigel ajal kui teati, et ei soovita teda või miks üldse rasestuti. Tänapäeva noored pidid ju nii haritud ja targad olema sexi teemadel. Kool on loomulikult tähtis aga kahte ju ei saa. Tema vähemalt mitte.
Kummaline see maailm ikka osad teevad imevigureid ja katsetavad aastaid, et seda ainukest kaapekakukest saada.Teised loobivda lapsi sõna otseses mõttes minema. Kummailne.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 14:33
samas , midugi ei ole nii noor organism jõudnud sedavõrd alkost läbi imbuda, et lapsele päris pöördumatut kahju saaks teha, väga loodan, et terve ja elujõuline beebi leiab toreda pere
aga...tibi on ju oma eesmärgi siin sada prossa saavutanud - erilne tähelepanu kasutajate poolt garanteeritud ja..olgem ausad, ni mõnigi pildi all targutajatest unistab, tegelikult, kargutamisest..mehed jäävad eelkõige ikka isasteks, või mis?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 14:58
Lili,selleks,et uppuda,võib piisata vaid lusikatäiest veest.Ei pea tervet ookeani alla neelama.Kui ikka mõnel tähtsal etapil joobes organism näiteks unustab ära,et mõlemad jalad peavad olema ühepikkused,siis ongi pöördumatu kahju käes.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 15:28
Loomulikult, jfjm, valdad sina seda lapseootuse- ja sünnitamiseteemat minust kordi paremini, ei hakka edasi üldse targutamagi
aga.tähtis pole ju et m i d a see tibi seal pildil teeb, ikka et m i k s ta seda teeb
sestet..tibi tunneb mehi väga hästi...mida rõvedam, seda paremini peale läheb ja salaihasid tekitab
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 16:49
LiliNober kas ma saan õieti aru, et õigustad alkoholi tarbimist raseduse ajal?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 17:22

ei aike(sul nii lühike kasutajanimi, et isegi valesti ei õnnestu seda kirjutada) - sa ei saanud õieti aru
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 17:25
Vabanda LiliNobre mõistan oma eksimust täiesti ja vea suurust.
Jumal tänatud, et eksisin.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 11:16
Einooh mida??? Soosime seda, et rasedad joovad ja ihas ennast rasedana eksponeerivad ja pärast iha jutukas ennast lõbustavad. Laps on ju täiesti segav faktor. Las tegeleb endaga ise. Peaasi, et emal oleks lõbus ja hõlbus uusi mehi otsida kellega uusi järglasi teha. Kuhu me nii jõuame? Sorry, ma ei mõista selliseid vaateid.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 11:26
ENNE lapse tegemist oleks tulnud halastuslask teha endale
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 11:29
Nooh nii hull see asi nüüd kah pole. Aga milleks rasedaks jääda kui lapsest ei hoolitagi? Rasestumisvastased vahendid on kõigile kättesaadavad ja me pole loomad!
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 11:39
Väga huvitaval viisil mõtlevad oma lapse vajaduste peale. Võrratult kaunis lapsepõlv. Hea tulevikus meenutada kuidas ema poolpaljalt veebika ees mehi jahtis.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 11:53
Tean juhust, kus 3 lapse ema seksisaidil tutvusi soetas, no ja leidiski traksis ja hakkaja seksimaia noormehe! Kuni ühel päeval naine avastas, et oi, ups, abordi jaoks juba hilja ja sünnitaski siis veel neljanda lapse! Mees ei olnud küll õnnelik 22 aastaselt isaks saama, aga ega keegi ei küsinudki!
Nii et sugutung on ikka üks võimas tung, pühib terve mõistuse peast
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 11:57
Naine peaks ise ka mõtlema kui ta noore poisi ette võtab.Paistab,et need lastega naised ise rohkem veel kiimas
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 12:03
Naine peab kogu aeg mõtlema ja mees tegutsema. Naine mõelgu kuidas kaunis ja ahvatlev olla.Naine mõelgu kellega lapsi teeb. Naine mõelgu kuidas neid kasvatada ja kust raha teenida. Naine mõelgu kuidas meest hoida ja nunnutada. Jne, jne...
Ainult naisel ongi vist pea mis töötab 24/7 sihtotstarbeliselt.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 12:59
No kui mõistust peas pole kellega kaitsmata vahekorda astuda siis on sellised ise süüdi kui järjekordse lapsega üksi jäävad. Kas sel juhul on lahendus sexisaidilt uus kiimane nooruk vaadata???
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 13:06
jfim oli mures, et rase naine jõi longerot ja haudus plaani laps peale sünnitust ära anda!!!! ----krt. ehk oleks ikka pidanud seda halastuslasku kaaluma(enne rasestumist mõistagi!)
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 13:08
Ma pean tunnistama ausalt ma ei ole kungi mõistnud naisi kes väidavad, et ups ma olen rase ja mis veelgi kummalisem ei märgata õigel ajal realistlikult ehk karmilt aga ikkagi.
Ma tõesti ei mõista. Ma tunnistan ma olen juhm mis juhm.
Ehk veel pimedal stagna. ajal kus vahendid ja haritus olid nii ja naa kuigi ka siis toimis naise hormonaalne ainevahetus ju samuti kui praegu.
Tänapäeval kus kõik on verbaalselt nii targad, et kui kuulama jääd võtab tummaks ja seda sama lihtsalt asja kui rasedusest hoidumine ei vallata siis ma ei tea kust alata.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 13:13
Ka mina olen mures. Olen teadlik, et see "naine" tahab oma lapsest peale selle sündi lahti saada. Kes sellist last tahaks? Juba enne sündi on ta elu ära otsustatud. Eesti riigile kasvatada ja eluks ajaks hooldada? Miks ta küll varem sellele ei mõelnud? Tahab lakkuda ja prassida, ok tehku seda. Tahab hoorata, hooraku. Aga milles laps süüdi on??? Kas tõesti ei teata kuidas rasedusest hoiduda??? Järelikult on isegi ka mõtlematu ja rumal. Mis inimese selline "naine" siia ilma üldse sigitab? Masendav ja mõtlematu!
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 13:20
Ma siia maani ei saa aru kas nähti teda joomas?? Või nähti pilti? Mis võib olla "Poos"
Ma väga loodan, et jutt oli lihtsalt kisale kisaga vastamine. Ehk ta ikka ei teinud ja ei tee seda.
No ja samas tena mina ja teavad paljud ju naisi kes rasesutvad ilma meest arvestamatta selleks, et mees kätte saada. Julm ja karm teema.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 13:24
Aike ole hea loe teema esimest postitust!!!! Üldiselt ei ole jfim selline lambist lahmija tüüp.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 13:24
Nagu näha sai ta oma "mehe" kätte. Nüüd las riik või heategijad hoolitsevad edasi. Väha huvitav suhtumine.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 13:34
Ühesõnaga nagu mina asjast tean ja osalisega ühega neist olen vestelnud siis pole joomas teda keegi näinud on nähtud vaid pilti.
Ebaviisakas käitumine jutukas on loomulikult taunitav ja väljaviskamine omal kohal.
Ma siiski jään lootma, et tegemist oli emotsioonide välja elamise ja verbaalse enesekaitsega. Noortega juhtub vahel nii ja see on neile juba ette andestatud. Kes poleks meist noorena lollusi röökinud ja ennast nende abil kaitsta üritanud?

Loomulikult kui see on aga reaalsus siis taunin täielikult selle noore naise käitumist.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 13:48
Täpsustantsest joomist ei ole näinud.Jutt toimus siis,kui kõhuga pilti polnud veel üles pandud.
Piiga vist sõimas kedagi paksuks ja järgnes umbes selline dialoog:
-ega sa ise ka kõhna pole- (viidati piltidele)
-see on raseda kõht,mis mu paksuks teeb-
-rase ja joob Gini?-
-mis siis,ise tean mis teen,niikuinii annan lapse ära-
................................................
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 13:57
oiiiiii saaaadan -----isegi kui see oli "hülge möla" siis mehed, kes sellist naist(ka ainult suuvärgi poolest) andale tahaks?????????
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 14:01
No ma kujutan ette, et kui ta on mees mitte nokukandja siis kindlasti mitte ükski mees selle sõna kõige paremas tähenduses.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 15:10
Noorus on hukas!!! Meie tulevik Aga noh sügisel näeb kui ufod tulevad
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 15:16
Ei ole ta midagi hukas.
Enese noorust eakamana ei tohi lihtsalt ära unustada.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 15:26
No mina ja minu tuttavad olid igaljuhul :korralikud: Siiamaani olen
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 15:43
Ja peate seal kängurude hüppe võistluseid ja ikka korralikult.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-16 01:40
Loomulikult. Õigustame ka veel sellist käitumist ja ajame kõik nooruse lolluse peale. No anna abi.
˅ näita rohkem ˅