Foorum
1
2
2011-02-11 16:35
Olen erinevates jõusaalides märganud mehi, kes käivad trenni tegemas pikkade varrukatega särgis.
Mõnel on näha, et selle särgi all on veel TEINEGI särk...
Treenides on nagunii palav, KUIDAS nad küll suudavad nii pakitud olekus olla ja MILLEKS seda vaja on???
Ei ole suutnud seda välja mõelda...
Ise panen ikka võimalikult napi riietuse, et palav ei hakkaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-11 17:25
See on vajalik selleks,et lihased puhkehetkedel maha ei jahtuks.Maksimaalselt trimmis lihasel on rasvasisaldus väike,rasv aga toimib lihases määrdena.Seega on mahajahtunud lihasega suure koormuse kallale asumisel vigastuse oht.Staadionil ju ka on sportlased,enda järjekorda oodates pikkades dressides,kuigi temperatuur on 30 kraadi ja katsete vahe vaid mõned minutid.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-11 17:33
aga samas on saalis lihamägesid ja neil ainult maikasärk seljas, midagi nagu ei jahtu seal maha, saalis ju soe ka
˅ näita rohkem ˅
2011-02-11 17:44
kaslane, aga sa küsinult oled nendelt, et miks nad seda teevad?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-11 17:47
ühel on edvistamiseks spoilerid ja kellad ja viled, teine teeb tõsiselt ja ei eputa....
˅ näita rohkem ˅
2011-02-11 17:53
no ega ma saalis ju võõra inimese juurde karga ja küsima hakka, et kuule, miks sa nii paksult riides oled?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-11 18:03
Kaslane...sellest võib järeldada, et siin on kõik omad sõberid ja seltsimehed
˅ näita rohkem ˅
2011-02-11 18:08
Olen tähele pannud, et mõned ei käi seal üldse. Vorm seisneb vormituses.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-11 18:18
Kaslane, mida soojem on ruum,seda intensiivsem on aurustumine.Koolis ju õpetati,milline on vee aurustumissoojus ja see võetakse kõik sealt samast lihasest. Miks on puulehed ka palava ilmada jahedad?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-11 18:28
ma arvan, et sellele, millist riietust keegi kannab ja miks, osatakse trenni puudutavates foorumites paremini vastata. nt fitness.ee on idaalne. seal ka oma foorum olemas ning algajad ja vanad tegijad vahetavad seal oma kogemusi. selle jaoks ei pea trennisaalis kellegi ligi minema, kui ei taha.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-11 18:52
Fakt on selles, et kui ikka intensiivselt trenni / jõudu teed, siis paratamatult sul HAKKAB palav. Ise asi on see, millisel määral
˅ näita rohkem ˅
2011-02-11 18:58
ma kahjuks ei valda nii palju seda teemat, aga ehk ongi asi ka selles, et keegi tahab mitmekordse maikaga trenni tehes kaalu maha saada? ehk on rumal oletus, aga miks mitte?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-11 19:00
rasva pidasin silmas siis praegu. kuigi ma ei kujuta ette, kui palju siis meestel ikka rinna peal seda rasva on
˅ näita rohkem ˅
2011-02-11 19:03
trenniga higistad ikka vett välja, mitte rasva...
kaal langeb väljahigistatud vee võrra, mille kohe peale trenni jälle vedelikuna sisse jood
˅ näita rohkem ˅
2011-02-11 19:10
julgen pakkuda,et need mehed jõusaalis võtavad vähemalt pealmise särgi alles maha,siis,kui neil on,mida näidata
˅ näita rohkem ˅
2011-02-11 19:12
ma usun, et tegemist on hoopis millegi muu varjamiseks. Iluga mis tuleb ja läheb trennides pole seal midagi pistmist.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-11 19:20
coya - ilmselt pole põhjus ka liigses kõhnuses, sest mõnel on ka läbi särkide näha, et lihas on korralik all
˅ näita rohkem ˅
2011-02-11 19:29
kaslane - vett muidugi higistad, mitte rasva. kuidas sa rasva higistamise peale tulid?
ma pidasin silmas seda, et kui trenni tehes mitu maikat peal ja hakkab palav, siis hakkavad ka need rasvavarud kiiremini kuluma. kuskilt peab ju keha energiat hankima.
kaalu maha saamise koha pealt panin ma enne natuke segast. väljendasin ennast ebatäpselt. jõutrenniga peaks tegelikult ju isegi kaalu juurde tulema, mitte maha minema.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-11 19:43
Arcticus teevad mõned suured mehed trenni ja isegi dressikapuuts on peas - ei tea, kas pea jahtub muidu maha? Kõva, häälekas ähkimine kaikub üle saali aga ega see raud seepärast intensiivsemalt küll liigu.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-11 19:57
jajah, ma olen ka näinud, et ruumis sees on kapuuts ka veel peas???
˅ näita rohkem ˅
2011-02-11 20:01
Alustasin hiljuti taas..ja tõesti,enamusel on pikk dress...imab mõnusalt higi endasse,eriti 100 prossa puuvillane,mitte liibukas sünteetika
˅ näita rohkem ˅
2011-02-11 20:01
Jõusaal?Mis asi see veel on?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-11 21:55
Miks paneb inimene ennast soojalt riidesse- külm on! Higistamine ei ole suur probleem, kuna raske treeningu puhul on sul vedeliku puudus. Mina joon jõusaalis 1 tunniga umbes 0,5- 1,0 liitrit vedelikku. See loomulikult sõltub inimesest ka, palju ta tavaliselt higistab ja kui suur on tema keha vedeliku varu, kui hakkab treenima. Treenitud keha on oma liigsest vedelikust juba lahti saanud, või suunanud sinna kuhu seda vaja on. Ja õige on ka see, et vältida lihasevigastusi, eriti kui treenid suurte raskustega.
Lisaks võid külmetuda, konditsioneer, tuuletõmbus. Lisaks treeninguga nõrgeneb ka keha immuunsus, kuna keha on koormatud.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 11:58
üldiselt ma teen ise samuti trenni nii et paks vammus selga, alla higi hülgav spordisärk. isegi müts on peas, kuna muidu kael läheb märjaks ja siis võib kaela ära venitada. jalas on retuusid, sest dressid hakkavad vett koguma ja pärast trenni oleks nagu lompi kukkunud. mida intensiivsem on trenn seda külmem pärast on, vahest lausa lõdisen.

puuvillase materjaliga tapad oma tervise, vastu keha ikka mingi DRY materjal.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 12:02
liibuka point ongi suruda kohe higi riidesse ja õhukese riidest kohe pinnale kus vedelik aurustub. nii ei kogu sa vett endale ümber ja keha ei külmeta.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 12:11
novot. ja ongi asja põhimõte selgunud.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 13:24
tegelt papit ma siia ootasingi...
ütle, miks see variant on halvem, et riideid on vähem ja higi aurustub otse nahalt loomulikul teel?
miks teda läbi riiete peab aurustama?
veel enam, et väidad, et niimoodi on külm ja lausa lõdised?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 13:52
siin on nüüd üks aspekt vist juures. need kes jõusaalis on dieedil kindlasti söövad vähem süsivesikuid ja seepärast nende kehal on vähem energiat soojatootmiseks. need kes dieeti ei pea, söövad enne trenni mõnuga riisi, siis neil on energiat palju ja keha jõuab ennast ise soojas hoida.

higi on vesi ja vesi ongi olemuselt külm. selleks et vesi ümber keha soe oleks tuleb teda kütta. kui raske treeningu vahepeal on kõik veri lihastesse pressitud siis soojendamisele energiat enam ei jätku, hästi külm hakkab. sama tunne on nagu sul oleks palavik ja sa oled suletekiall. vot nüüd ongi hea kui riie hoiab naha kuivana ja kehal on kergem end uuesti ülessoendada.

eks oleneb ka kui suur on inimese rasvaprotsent. mida rohkem rasva seda vähem energiat kulub soojenemisele.

üldse hingine olla on vastik. näiteks sügisel-kevadel sõidan rattaga igapäev ja mul on DRY kostüüm all, õhukesed pikasäärega püksid dresside alla ja siis pikavarukaline õhuke särk pluusiall. higiseks minnes vaikselt kuivan ja kui lähen näiteks poodi, siis väljatulles olen samakuiv kui kodust tulles. mugavus! puuvillaste riietega oleksin kuni koduni olnud märg kalts, oleks olnud külm ja ebamugav + suur külmetusoht.

näiteks ujulas kõvemad sportlased ujuvad pikkade ujumispükstega, st pikasäärtega. see ka soojuse pärast.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 14:18
No tule taevas appi!!!!!!
Ma ei saa aru kas te mängite või räägite tõsiselt?

Lisaks treeninguga nõrgeneb ka keha immuunsus!!!!!!!!!!!
Liibukad on selleks et keha vedelike kehast eemaldada et, kehal soe oleks?????????????
Rasva % annab kehale sooja???
näiteks ujulas kõvemad sportlased ujuvad pikkade ujumispükstega, st pikasäärtega. see ka soojuse pärast

Ja nii edasi ja nii edasi.

Ma olen tumm mis tumm. Seda kõige halvemas mõttes.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 14:24
aike: spordivõhik oled?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 15:45
papi - okei, aga kui ma dieeti ei pea ja mulle meeldib teha trenni nii, et ma üldse eriti higistama ei hakkagi, sellises aeglases tempos, aga suurte raskustega
kas nii on okei?
täpsustan, et tegu kuiva lihasega ilma rasvata...
mulle üldse see higistamine ei meeldi...
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 16:35
muidugi tee nii nagu endale sobib.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 16:46
ma pidasin silmas, et sa teed trenni palju higistades, kas see on kuidagi parem või kasulikum kui ilma higistamiseta teha?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 16:51
kui sa vett jood siis higistad. enne trenni valgukoks (klaas vett), pärast trenni valgukoks+bcaa (klaas vett), trenniajal joon ma vist 1,5 liitrit vett. mul isegi kindad on läbimärjad.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 17:00
no vett joon ma ka kogu aeg, see on normaalne...
mul pole plaanis midagi juurde kasvatada, seepärast võin need valgukoksid ära jätta
sa käid rocca al mare my fitnessis ka ve?
ükskord oli seal sinu moodi mees...
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 17:17
Paistab,et peale papi on siin kõik spordi tegemistest kaugel Unustasin,see ju seksikate sait no aga seks ka mingil moel sport..üks orgasm pidi võrduma 60meetri tempos jooksuga
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 17:18
ma pole 3 aastat vist tallinnas käinud. mida sa treenid üldse jõusaalis kui sa midagi ei kasvata? valgukoks peale trenni annab lihastele kütte taha, muidu ju treenid niisama tühja. fitnessitädid kõik kasutavad valgukokse ja fitness ei võrdu kulturismiga.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 17:18
piltide järgi on ihas lihamägesid omajagu, aga foorumis nad vist ei käi tõesti.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 17:41
ma ei joo neid valgukokse, aga söön valgurikast toitu
ja saalis käin hea enesetunde pärast, paraku kasvab lihast ikkagi juurde, kui trenni teha
naisterahvana ei taha ennast väga "kapiks" treenida, muidu mehed ehmuvad ära
aga siin lehel on treenitud mehi suht palju jah, aga ilmselt nad tõesti foorumis ei käi...
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 19:25
Kaslane kas sa nüüd selle teemaga tahad reklaamida, et käid jõusaalis? Kaalu alla võtmas või lantimas?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 19:32
parma - ma ei reklaami midagi, vaid küsisin nõu
lantida pole vajadust ja kaaluga olen TÄIESTI rahul, usu või mitte!
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 21:57
kaslasel valida, kas treeningsaali või siis noa alla tisse pringimaks tegema....
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 22:42
jan - sa arvad, et naised käivad jõusaalis tisse treenimas ve???
vot see oleks küll veider...
tiss on igaühele antud looduse poolt, ega seda suuremaks küll treenida ei anna...
vaata näiteks inna uiti...
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 12:36
inna uidil on kummitissid. mida sa siis teed seal jõusaalis kui lihast ei treeni, milleks raha kulutada. võiks ju bodypumpa või zumbat teha vms.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 12:47
mh, muidugi treenib ta seal oma lihased. ta ei soovi neid kasvatada. kui tahab, siis tehku ja kulutagu raha sellele, kui meeldib.
paljud naised teevad seda enesetunde pärast
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 12:48
ma tean, et uidil on kummitissid
näide oli toodud selleks, et jõusaalis treenimine RINDA ei kasvata paraku...
mulle need karjas hüppamised ei meeldi, meeldib teha trenni omas tempos ja just selliste aparaatidega, milleks tuju on
ma treenin lihast sitkeks, mitte suureks
muidugi ta kasvab ikka, kui trenni teha...
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 12:52
muide, sama siin. olen aeroobset trenni ka teinud, aga pikalt ma sellega ei tegelendu - ei ole seda instinkti, et tahaks teistega teha. ei ole ka minu teema st. tahaks omaette teha ja olla ning ise otsustada, millises tempos teen
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 12:58
no jummel, naistel ei kasvagi need lihased hullupööra. naine peab palju rohkem tööd tegema või kui lihaskasv on eesmärgiks siis steroide kasutama.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 13:30
heh, papi, vot mõnel naisel ikka kasvab küll
mõni mees teeb ka eluaeg trenni ja ei kasva miskit, mõni ainult vaatab hantlite poole ja juba lihas paisub
inimesed on erinevad ja ei pea steroide sööma
sina ilmselt sööd, meestel see rohkem levinud ka
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 13:42
ah ei ole vist mõtet jätkata, sest mulle tundub et sa ei tea sellest üldse mitte midagi.
˅ näita rohkem ˅
1
2