kaslane-
ok, sellest ma saan aru, et ennast kontrollib jne ja mees peakski seda tegema.
ega ma ju ei olegi vaielnud selle vastu, et selliseid mehi (üldse)ei ole.
ja ega ma neid ka otsi. muidugi on neid olemas, tean seda isegi. ma natuke ennustasin ka ette, et midagi sellist mulle vastuseks tuleb. ja see on hea, et tuli.
minu küsimus oli rohkem retooriline kui küsiv ja natuke provotseeriv.
tuletasin selle parma vastusest, kus ta mainis (naise) taastusaega. selle peale ma siis vastasingi nii, et ka mehed vajavad tegelikult taastusaeaga ega suuda kaua vahedeta seksida. see oli võrdluseks vm.
jah, oleneb mehest, tema treenitusest jms... seksimise ajast ja teistest teguritest, aga minu mõte oli natuke teine.
asi selles, et taastusaega vajab iga inimene, kes ennast pingutab (olgu see siis seks vms tegevus) - ka mees, olgu ta seksis nii suutlik ja hea kui tahes. taastumine on füüsiliselt alati vajalik.
teine asi on see, et mees tegeleb oma (enneaegse) orgasmi tagasi hoidmisega ja selleks vajaliku enda kontrollimisega. mida tugevam erutus, seda pingutavam see on ja seda enam ta ennast kontrollima peab.
ja tegelikult ei ole vahet, kas seksitakse 20 min või on se 2 h. mida kauem, seda enam on mehel vaja ennast kontrollida. ja st et seda enam ta peab tegema neid nn vahesid sisse, et erutus alaneks ja saaks edasi tegutseda.
oleneb ajavahemikust, aga vahe kui selline on olemas.
ka see mees, kes sinuga nt 2 h seksib, vajab seda ja taastub oma olekust. lausa ilma vahedeta te seda ei tee ju ?(nt kui te vahetate poose, muudate tehnikat jne - selle ajaga ta natuke rahuneb maha või rahustab ennast ise).
aa, ja mis puutub lihastesse, siis see oli muidugi nali
samas, oleneb ju mehe treenitusest ka ja sellest, mis ta sinuga peale hakkab
vabandust, kui tundus segane või kui ma kellegi arvates panen segast