Foorum
2011-02-07 12:41
Lisanna25

http://www.iha.ee/users/Lisanna25

Kas keegi on suhelnud? Muljed?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 12:47
Kas Lisanna25 ka teab, et sa siin foorumis temast teema oled teinud???
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 12:55
kas prostilt peab luba küsima?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 12:55
Oliver- kas sa ei julge naisega otse suhelda? ja kui kellegi nõu tahad saada vms, siis selleks on siin teised kohad.
sa ei ole meeste saunas, et siin muudkui mingite naiste teemadel arutama peab. suhtle ja siis saad teada
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 13:01
Lisanna ei tea, et temast foorum on. Samas, ta on siin portaalis ju anonüümne: pärisnimi pole avalik ja piltidel on nägu kaetud. Seega, kas tõesti peab mingilt suvaliselt kehapildilt küsima luba temast rääkida?

Ma olen temaga suhelnud, kuid kardan "selliseid" naisi nagu tuld. Samas nagu tahaks kohtuda ka ja seetõttu küsin, kas kellelgi on veel temaga kokkupuuteid olnud...

Kui Sul kokkupuuteid ei ole, siis ära kommenteeri seda teemat - niisama plõksimist, nagu apelsin otsa lahti tegi, ma ei soovi.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 13:05
Utha, millised kohad siin on, kus neid asju arutatakse?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 13:09
Järjekorde nukker mees ,kes rahata seksi ei saa Nii tahaks, aga kardan nagu tuld!
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 13:12
äkki ta tahabki ilma rahata, nö naine meeldib välimuselt, tahab ehk suhet vms.
aga noh prostiga pole see kunagi võimalik, prost jääb prostiks, pole mõtet oma aega ega elu raisata sellistele.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 13:13
papi. sina ju ei aruta siin avalikult naisi, kellega sa siit oled kohtunud??? Prost või siis mitte
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 13:17
seda ma lugesin tema ankeedist, see ju avalik info
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 13:31
argadel meestel on alati palju õigustusi selle jaoks, miks neil on just vaja sellega ja mitte millegi muuga tegeleda.

Oliver -tutvu natuke foorumiga ja teiste alateemadega. koht selle jaoks on olemas (kui sa mitte kuidagi ei saa ja pead seda siin arutama)
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 13:44
Miks peaks siin avalikus foorumis hakkama muljetama,kes temaga on kohtunud?Kuidagi kummaline oleks kui keegi naine teeks minust teema ja küsiks kõigilt,kes on Elmariga kohtunud
Ja,kes teda prostiks peab,see mingu kohale ja maksu raha ära ja enne saagu kokkuleppele..
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 13:45
kui apelsinist rääkida, siis esiteks oled sa keskmisest madalama IQ-ga. Seega ei soovi ma Sinu arvamust üleüldse teada saada.
Esiteks oled Sa parajas vanuses, et vanaemaks olla ning üsna rõve on vaadata neid pilte, mida endast teinud oled.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 13:46
nu aga kirju te avaldate koguaeg ja kohtumiste kogemuse rubriik on olemas.
kui inimene kirjutab ankeedis palju seks temaga maksab, siis peab enne läbi keppima kui prostiks võib nimetada?
tegelikult on see teema talle isegi tasuta reklaam.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 13:49
justnimelt ja käesolevasse teemasse postitanud inimestel on õigus temalt tasuta saada...
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 13:50
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 13:50
nu aga tee esimene tasuline, äkki on nii hea ja abiellute
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 13:51
nö investeering tulevikku
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 13:52
vaene papi taga rääkimine pole ilus ja prostiks nimetamine on häbiväärt, eriti kui ei tea mida see sõna tähendab
soovitan sul papi elada rahuliku pensioni elu ja käi psühaatri juures kontrollis see mis siin teed näitab, et kuskilt logiseb
˅ näita rohkem ˅
Jääb mulje, et tegu oleks kui kaubaga. "Tahaks osta tolmuimejat aga ei julge ja küsiks ennem naabrilt, kuidas töötab ja palju imeb"
˅ näita rohkem ˅
ma teen seda kindlasti! Ainult et terve abielu kestel ilma kummita teda ei pane!
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 13:54
Elmar, kas sinust ei olegi keegi teemat teinud? kuidas nii, tahad ma teen?
tegelikult ei tee ja ma ei pea ka õigeks seda, kui keegi teine sellega siin tegeleb.

Oliver- misasja? et need, kes siin tema kohta midagi arvavad, ei peagi temale midagi tasuma? ma ka?? oh sa kurat. tegid mu meele heaks
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 13:56
Oliv3r! Minu kaastunne, et pead siin koledate vanaemade pilte vaatama ja isegi raha eest ei saa!
Tegin Lisanna25-le vihje, et sa oled sellise teema tema kohta siin algatanud!
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 13:56
Utha, võta heaks. See klausel on muidu foorumi reeglites kirjas!
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 13:57
apelsin, tänud kaastunde eest - seda läheb antud juhul vaja!
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 13:58
et seda sa siit siis tahadki, et sulle kaasa tuntaks?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 14:02
Utha, ma räägin Sulle ühe loo, kuidas "Kroonika" oma artikleid koostab. Helistab ajakirjanik Koit Toomele ja küsib, kas tal on suhe Edda-Inesega. Toome vastab, et ei ole. Järgmises "Kroonika" numbris ilmub artikkel, et "Koit Toome eitab suhet Edda-Ines Ettiga."
Utha, tundub, et sa jagad teemat ja sobiksid sellele tööle!
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 14:14
no lugusid sa tead jah rääkida, aga praegu on teemaks see, et sa ei ole võimaline ise kellegiga suhtlema ja sulle meeldib oma võimetest ka teisi teavitada, kuna sa olid arvamusel, et seda teised siin teevadki?
mida sa teistelt tahad? julgustamist? oma kogemused pead ise hankima, keegi seda sinu eest ei tee.
sa oled praeguseks esitlenud ennast siin kui inimest, kes ei saa endaga ise hakkama. mida sa siis otsisid või arvasid siit saavat peale kaastunde?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 14:16
Ma ei suhtle inimestega, kes lugeda ei oska ja vigaselt kirjutavad.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 14:18
Lisanna25: kuidas sind siis kutsuma peaks?

minuarust prostitutsioon on häbiväärne värk, kus naine võtab endalt võime armastada, muutub kaltsuks iseendale ja teistele. ta alandab end ise omal soovil, aga kummalisel kombel pärast süüdistatakse selles mehi. lõpuks uputatakse oma õud pudelisse või kukutakse süstima, maksumaksjad peavad jälle ravi kinni maksma.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 14:22
Teen ettepaneku käesoleva arutelu lõpetamiseks: see läheb järjest enam teemast mööda.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 14:22
Olvi3r- natuke ülbik oled ka? jumal sinuga. naistega on sul ikkagi probleeme
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 14:24
Utha, Sa ei tunne mind. Jäta rahule juba!
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 14:26
Lugesin su kommentaare, mis oled naiste piltidele kirjutanud! Keegi on sulle ikka vist tõesti liiga teinud, et tuled foorumisse küsima, kas tasub oma hoiupõrsas katki lüüa ja tasulist seksi osta, sest ilma rahata ei ole see õnnestunud!
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 14:29
tal ainult kaks kommentaari ongi ja ta polegi midagi öelnud või noh, kas sõna kapsasupp loed nikuikalduse välja?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 14:29
paistab, et ma sain su olemusest aru. mina jätangi rahule, aga sa võiksid ka rahule jätta need naised, kellest sina midagi tegelikult ei tea ja kelle kohta sa siin natuke ennatlikke otsuseid teed. sinu saamatus ja oskamatus suhelda ei ole õigustus.
teinekord mõtle enne, kui tegema hakkad
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 14:32
juuksur: noh ega sulle seda suhtlusoskust ka suurt antud ole.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 14:35
jep, üks on kõvem Sigmund Freud kui teine.
Mismoodi te oma magistrikraadi kaitsesite? Mis info põhjal lõputöö kokku panite? Kas kogu info põhineski kõhutundel?

Vabandage, kõigepealt oleks ilmselt paslik küsida, mis kraadi te üleüldse kaitsenud olete? Või on tegemist juhtumiga "2 klassi algkooli vanaisaga kahepeale?"
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 14:36
papi - kas sa tundsid ennast puudutatuna või tahad kellegi eest seista praegu? isiklikuks minna on kõige mõttetum. teema ei ole sinust
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 14:39
papi, koli õige kogu täiega õhtulehte, siis oled nö omade keskel
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 14:46
Utha, teema on hoopis Sinust. Ma võiksin Sulle maksta küll, et Sind panna.
Samas, et Sinuga niisama suhelda ning väljas käia (teater, kohvikud, restoranid), peaksid Sina mulle maksma.

Mida ma tahan öelda, on see, et rahas mõõdetakse lisaväärtust, mille inimene (tööga) loob ja Sina peaksid oma lisaväärtuse mulle kandma, sest Sinuga suhtlemine tähendab kannatusterada.

Ma ei taha Sind solvata, kuid mul on lihtsalt kurb vaadata, kuidas 1 põlvkond enne tänapäeva noori on täiesti hukka läinud. Süüdi on tõenäoliselt Nõukaaegne kasvatud.

Samas vabandan taaskord oma ignorantsust, et ei suuda teemas püsida!
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 14:54
juuksur: just just, teema pole ka sinust ja ometi sa tundsid end puudutatuna ja nüüd üritad Oliv3r paika panna ja teda mingiks jobuks tembeldada.

k64: kes sulle putru pakkus?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 14:57
mul on samamoodi õigus oma arvamus välja öelda
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 14:58
Oliv3r - vaata. see, millega sa siin praegu tegeled, on demagoogia ajamine. ma tean, et sa
sa arvad, et sa avaldad siin vaid enda arvamust, tehes seda oma otsesel (ja samas ebaausal) moel, kuid tegelikult suunad sellega pidevalt jutu eemale peamisest teemast - sinust. huitav miks? pragu on tegemist siin ju sinu enda lollusega, tunnista seda. igasugune jutt muudel teemadel ei tee seda olematuks ega muuda siin julgemaks meheks jne.
kui sul oleks parem haritus, siis sa ei kommenteriks siin enam ega kaitsks ennast praegu, vaid võtaksid ette mingi muu endale kohasema tegevuse.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 14:59
jajah, K64, kas Sa üldse tead, mis on Õhtulehe kontseptsioon? Miks üritad Õhtulehte negatiivses võtmes esitleda?
Miks üritad papit lahterdada mingite enda välja mõeldud stereotüüpide alusel? Kas Sul on olnud kurbi kogemusi "Õhtulehe omadega?"
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 15:00
k64: sama mul, kui ei meeldi, mine sinna kuhu soovitasid
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 15:01
papi- ei tundnud puudutuna. see ei ole kuidagi minuga seotud, aga ma tahtsin teda natuke proovile panna.
asi ei ole kellegi paika panna tahtmises ja keegi seda siin temaga teha ei saagi. ta pani ennast seda teemat tehes mehena ise paika. mina avaldasin ainult oma arvamust, nagu sinagi
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 15:03
juuksur: pigem sa tegid end ikka ise lolliks, aga sa ei saa sellest ise kunagi aru.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 15:08
papi - mis lolliks tegemisest sa räägid? kui sul on mingi probleem minuga, siis me saame seda ka mujal arutada kui siin.
ja tegelikult ma ei saa aru, miks sa oled hakanud praegu Oliv3r "käendajaks" ja segad ennast sellesse teemasse.
on teil samad arusaamad nendest asjadest?
ps - saa oma juuksuri-probleemist jagu. see on naljakas
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 15:10
Utha, mulle tundub, et Sa oled mitte ainult minu, vaid ka kogu meessoo olemuse väga hästi ära tabanud!
˅ näita rohkem ˅