Olen ise seisukohal, et ankeet peaks olema ikkagi täidetud ja mõned kriteeriumid paika pandud ning ankeetide lugemine peaks olema loomuliku intelligentsi osa sest saata suvalt kirju ja samas ise veendumata kas ma ise inimesest huvitun või inimene minust on lohakus ja jätab väga labase mulje. Loen alati ankeete, vaatan mis on inimese huvid, mis teda paelub ja siis tean kas ma tahan talle vastata jne. Pean ikkagi ausust ankeedis oluliseks osaks ja ka määravaks edasises suhtluses. Ma mõistan, et kardetakse oma isiku pärast jne. aga samas pole see asi nii hull ja hirmud on ülepaisutatud. Ok jah saan aru, et kui mehel naine ja too ei taha , et asi välja lekiks aga samas ega ikka nüüd nii pole, et mingi pisike inf ankeedil annab aimu konkreetse isiku nimest ja elukohast. Nii see päris pole. Ja ma tõesti olen veendunud, et enamiku ei huvita see mis elu sa elad pere keskel või mis sinu aadress on. Siin lehel on ikkagi teised eesmärgid ja soovid aga need peaks olema ankeedis selgelt ka välja toodud. Mitte aga nii, et kogu ankeet koosneb sugu . m või n ja asukohaks Eesti...no kuidagi ei oska mina taoliste ankeetidega suhelda ja oman mingeid eelarvamusi, sama ka nende kirjutajate kohta , saadavad aga kirjad jne. aga kui küsida, et kle, et kas nagu infot oled lugenud ja pilte sirvinud, siis on vaikus ja veel takatipuks ka blokitud. Nuh ei tea...ju siis tekib häbi või kartus või jumal teab mis. Seega minu selge seisukoht on, et kirjutage ankeeti ikkagi mingit infot ja lugege infot.