Foorum
1
2
2011-02-08 10:28
jan - kõik mokad ei tähenda veel suud
˅ näita rohkem ˅
2011-02-10 10:26
vat mis tähendab,kui ankeet on täidetud ja inimene oskab lugeda sain sellise kirja:
Privet,abazaju Piter,letom sobirajusj tuda,esli ne protiv mogli b6 vstretitsa,ljblju krasiv6i sex,koe sto umeju,dumaju ne pozaleesh,zenshina dolzna poluthatj udovoljstvie.zdu otveta ,eto ze ne trudno.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-10 10:28
"A"bozaju kirjutatakse o-ga
Et varsti on sul coya kloostris palju lõbusam...
˅ näita rohkem ˅
2011-02-10 10:31
Coya,ära jama,lööd saviplönnilt valijad üle
˅ näita rohkem ˅
2011-02-10 10:33
jfjm, noored tüdrukud on ikka savi poolt
˅ näita rohkem ˅
2011-02-10 10:38
ei mina löö kedagi ei üle ega alla
˅ näita rohkem ˅
2011-02-10 10:42
coya, no sa vähemalt kutsusid selle mungafiili külla?
jfjm kuda on mungafiil teaduslikult?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-10 13:26
ei,ei kutsunud
˅ näita rohkem ˅
2011-02-10 13:35
Tegelikult on nii, et kui otsitakse midagi väga konkreetset võidki otsima jääda. Ja teistel kellega muidu sobivust oleks ei kohtugi. Tean meest kes otsis väikesekasvulist, saledamapoolset ja blondi naist. Kuna naisel pilti polnud ja oma välimuse kohta kommentaare andma ei nõustunud lepitigi kokku, et küll kohtudes saab näha. Nüüdseks on nad mõnda aega paar olnud. Naine on vormikas ja tumedajuukseline. Tuleb välja, et sobivad ka muud variandid. Nii, et polegi vaja oma soove ja parameetreid panna. Kui jutt ja muu klapib pole muud asjad enam olulised.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-11 23:23
Desire- mees polnud siis oma soovides ja tahtmistes kindel.?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-11 23:57
Risto, asi pole soovides ja tahtmistes.Välimuse järgi me valime kaaslast,keda tahame teistele näidata,aga seda keda me tegelikult tahame(vajame) me ei tea.Seda tuntakse tavaliselt ales kohtumisel,kui tekib see niinimetatud keemia.Kahjuks on paljud jäärapäised ja ei taha looduse kutset tunnistada,vaid ajavad ikka taga mingit iluideaali.Ja kui siis lõpuks leiabki sellise,ei pruugi see liit kaua püsida,sest puudub see miski,mis neid seoks.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 05:44
Vot just. Millest uurida kontosid ja vaadata pilte. Tegelikuses ei pruugi kõik nii näida isegi kui ainult tõtt kirjutada. Üks asi on pilt ja tekst mida endast kirjutad, teine asi on reaalselt kohtuda ja silmast silma vestelda. Nii, et milleks kurta, et kontod halvasti täidetud?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 08:15
eks ikka tähtis ka kes mis eesmärgil soovib kohtuda või tutvuda.?
Reaalne kohtumine kahtlemata annab inimesest parema pildi.Pigem jätta ankeedis miskit täitmata kui valeandmeid lisada enda kohta..
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 09:00
Aga mis on tõde? Mis mõtet on andmetel kui need ei näita näit. su õiget vanust? Panid kirja, et oled 35 aga kohale ilmub ilmselgelt 45-50 aastane vanamehenäss. Mõni 45-50 aga näeb välja nagu 38-40. Sama on ka muude asjadega.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 09:28
Sama küsimus on ka see miks osad on pildiga ja teised ilma pildita? Miks osad täidavad ja osad mitte. Ehk võiks asja lõdvemat võtta?
Tühi ankeet kus kirjas enda sugu ja otsib vastassugupoolt on minu jaoks tühi. Ma lihtsalt ei suhtle. Kiri jääb vastusetta, sõimaku või virutagu plokk mind see ei kõiguta. Meres kalu palju.
Mis puutub aga valede andmete esitamisse siis on see veelgi mõttetum teema. Kohtumisel selgub tõde ja lahkumine saab olema kiire. Mina isiklikult ei andesta valetamist. Olgu ta nii ilus, kena, tore, tark ja hea kui tahab. Vale on vale ja selleks ta ka jääb. Ei huvita mind see milleks või mis põhjustel ta seda tegi.
Andesta näh jäin lobisema.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 09:55
Aike- siin nõustun sinuga täielikult,kes ikka valetab,sellele puuduvad andestused, vabandused.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 10:39
mina olen desire´ga nõus, et vanus on suhteline asi
mõni näeb oma vanusest TUNDUVALT noorem või vanem välja, siis on arusaadav, miks inimene ei taha oma vanust siia panna, sest paljud otsivad ju vanuse järgi
samas vanuses inimesed võivad ikka VÄGA erinevad välja näha, olenevalt eluviisidest ja enda eest hoolitsemisest
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 10:42
40a traktorist näeb ikka tunduvalt hullem välja kui 40a kontorirott??
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 10:48
Ankeedis andmeid terve rivi
kui vana ta ja mis on nimi
ka silmavärvi saad sa teada
ja endast räägib paari reaga
kuid ikka pilt on hägune
kas tõsi või ehk petuskeem
sind aitab ainult suhtlustest
kui sooviks leida inimest
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 10:52
jan - tubli, oled asjast õigesti aru saanud!
ja kui kontorirott on veel ennast veidi tuuninud ka, näeb vbl üldse välja 10 a noorem
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 10:54
kaslane- kõik siin elus on suhteline.Oleneb,kuidas keegi seda hindab.?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 10:58
Olen ise seisukohal, et ankeet peaks olema ikkagi täidetud ja mõned kriteeriumid paika pandud ning ankeetide lugemine peaks olema loomuliku intelligentsi osa sest saata suvalt kirju ja samas ise veendumata kas ma ise inimesest huvitun või inimene minust on lohakus ja jätab väga labase mulje. Loen alati ankeete, vaatan mis on inimese huvid, mis teda paelub ja siis tean kas ma tahan talle vastata jne. Pean ikkagi ausust ankeedis oluliseks osaks ja ka määravaks edasises suhtluses. Ma mõistan, et kardetakse oma isiku pärast jne. aga samas pole see asi nii hull ja hirmud on ülepaisutatud. Ok jah saan aru, et kui mehel naine ja too ei taha , et asi välja lekiks aga samas ega ikka nüüd nii pole, et mingi pisike inf ankeedil annab aimu konkreetse isiku nimest ja elukohast. Nii see päris pole. Ja ma tõesti olen veendunud, et enamiku ei huvita see mis elu sa elad pere keskel või mis sinu aadress on. Siin lehel on ikkagi teised eesmärgid ja soovid aga need peaks olema ankeedis selgelt ka välja toodud. Mitte aga nii, et kogu ankeet koosneb sugu . m või n ja asukohaks Eesti...no kuidagi ei oska mina taoliste ankeetidega suhelda ja oman mingeid eelarvamusi, sama ka nende kirjutajate kohta , saadavad aga kirjad jne. aga kui küsida, et kle, et kas nagu infot oled lugenud ja pilte sirvinud, siis on vaikus ja veel takatipuks ka blokitud. Nuh ei tea...ju siis tekib häbi või kartus või jumal teab mis. Seega minu selge seisukoht on, et kirjutage ankeeti ikkagi mingit infot ja lugege infot.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 11:03
Kõik see millest sa kirjutad on õige aga samas ei saa seda nõuda.
Saab vaid ennast kehtestada.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 11:56
Vähem ankeeti süveneda,püüda kiiremini kokku saada.Aga,kus kirjas ainult sugu ja riik eesti siis need kõrvale kohe panna,mõtetud kontod.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 16:59
äkki peaksid ankeedis olema "kohustuslikud linnukesed", mida PEAD ära täitma?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 17:06
Kindlasti kõik mõõdud ausalt ka kirja panema
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 17:10
jaa-jaa, ja erinevates "faasides" kindlasti...
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 22:39
enamjaolt jäetakse täitmata see osa mida varjata püütakse
eega lühikestel puudub pikkus , ülekaalulistel kaal , abieluinimestel soov leida armukest jne jne
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 10:44
ei tea midagi - siis mõne noore mehe puhul, kellel pildilt näha, et noor ja sale, aga ankeedis andmed puuduvad, võiks järeldada, et ta on vana, ülekaalus, lühike, abielus, lastega...
tegelikult pole lihtsalt viitsitud ankeeti täita
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 10:52
Kass.... kui pildil kõik näha milles sa siis kahtled? Ankeeti võib kirjutada mida iganes
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 11:10
nahkhiir - ka pildi võib tegelikult panna kellegi teise oma, eriti naised pidid kuuldavasti niimoodi tegema...kuigi ma ei saa aru, milleks - kohtumisel on ju nagunii kõik näha...
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 11:19
Kass...eks igal omad kiiksud,aga tõesti milleks??? Kui esimene kohtumine siis Ja head aega
˅ näita rohkem ˅
1
2