Foorum
2011-02-05 20:29
Aike. Mõtle natuke laiemalt. Ära aja ühte suunda peale.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 20:35
parma, vaata seda: Nõrkus oleks siis kui ma lasekski sul rahus arvate, et sinu arvamus on kõige õigem ja löön käega.

see kinnitab veelgi seda arvamust, et sa ei taha tunduda teisele nõrgana ega jääda milleski teisele alla. sa ei taha tunnistada allajäämist, kui see nii peaks minema. vaikselt endale ja, aga muidu mitte - never.
kui sulle tundub, et sul võib õiguski olla, siis sa võitled ja vaidled seni, kuni saad selle, mida tahtsid. aga asi ongi selles, et sa arvad, et sinu õigus on õigem kui teise oma. kui teine ei peaks tahtma enam vaielda, siis sulle tundub ka, et ta ei teinud seda, kuna ta tunnistas nt sinu võitu...ehk seda, et sul oli õigus. või kuidas?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 20:36
Utha. Välja mõtlesin!
See tuleb sellest, et nagu ma algusepoole teemas rääkisin. See tuleb isikuomadusest. Toon näite kogemusest.
Ajateenijana valiti 150 nest isikust välja 20 jaoülemaks kellest omakorda 8 kes jäid õppekeskusesse teisi õpetama. Te ei kujuta ette mis pürgu seal omavehal käis. Kus oli 20 niiöelda tarka juhti kokku pandud. Hullem kui naitse kambas. Hea et veel juustest ei tiritud. Ilge omavahel õõrumine käis, et kes saab kellele "ära panna".
Seega põrkuvad isikuomadused kokku. Ka tavvaelus näiteks siin. See ei pea tingimata naine olema.

Kaslane. Kui teine on ikka targem sisi vahet pole kas naine või mees, ma tunnistan enda lollust.!
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 20:38
Kui on mitu võimalust kuidas ühte tegevust lõpuni viia ja mõlemad on õiged, siis õigem on alati lühim ja lihtsaim viis!
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 20:53
aga tead, mis mulle toimib? see, kui ma saan kellegi mõtlema panna. parim tunne minu arvates

milline see lühem ja lihtsam on siis? teatad, et otsustame, et sul on õigus ja siis teed minekut?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 20:55
See on hea tunne. Aga see kes mõtlema peaks arvab et teda alandatakse sest saab ise aru et loll on. Ja sii son jama majas.

Jep . Kepime ja hea on ja siis teen minekut

Loomulikult oleneb see lühem ja lihtsaim viis tegevusest ja selle kontekstist.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 21:10
Parma,siin on kaks eri asja.Sina kirjeldasid konkurentsi - olelusvõitlust,aga kõsimus oli paikapanekus,kui oskamatuses kaotada. See on nagu popsi uhkus - pennitu mees,kes väidab kalli restorani ukse taga,et tema ei tahagi süüa,aga endal kõht koriseb ja ila jookseb suunurkadest.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 21:18
See "paika panemine" tunduski kui kaotusevalu kisamine. Vaata, tehakse ju selgeks et hoopis see targem on mingi egohaige.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 22:33
parma - et sa ei olegi siis egohaige? ma arvan, et ma haige ei ole, aga ego on olemas ja sa oled ka seda siin tunda saanud. sama sinuga. eks see olegi vastastikune proovile panemine ja kui keegi tunneb, et maa hakkab n-ö paistma, hakkab kisama enne teist jne.
jube on see
˅ näita rohkem ˅
2011-04-21 11:03
Lugupidamise küsimus. Lähedasi ei hakkaks vaidluses kunagi paika panema, samuti mitte naisi kellega tutvusest võib kunagi asja saada. Paikapanek on pigem isiksuste vaheline duell kui sugudevaheline. Aga kui kuskil foorumis täiesti suvaline kuulutab oma tarkust teistest ülimaks ja aju söödab ette paraja mahlaka killu, loogikapommi, sarkasmi vms millega vastata, siis pole mingit põhjust ennast tagasi hoida. Kui seda kildu käepärast võtta pole siis ei hakka sellepärast ekstra ajusid vaevama. Kui kedagi tuttavat ära panema hakatakse, siis tahaks ka sekkuda ja vastu panna. Kui kõik korraga rapsivad üheainsa kallal, siis tundub ka paras väljakutse nõrgema poolele asuda. isegi kui ma vaadetelt tema poolt ei olegi.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-21 18:02
minu meelest on see vaimselt ja kehalt erutav, kui mees naise nurka surub. mulle küll ei meeldi pehmed mehed, keda peab nunnutama või kellest käib jõud lihtsa vaevaga üle. see on juba eelajaloost ju nii, et mehed on üleolevad naiste suhtes ja nii kaua, kuni see ei muutu mõnitamiseks, on see vist ka tänapäeval nii. igatahes mulle küll meeldib, kui mees on mu nurka surunud ja demonstreerib oma üleolekut. seda nii päeva, õhtul, öösel, kui hommikul.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-22 09:07
inimene saab ja paneb ise end paika.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-22 12:44
hallhunt00 - sinu arvamusest selgus praegu see, mida ma ise olen ka enne toetanud. ehk siis see, et peale lugupidamise on olulisel kohal ka meeldimise teema ja veel soov kedagi/midagi kaitsta.
huvitav, kas ongi nii, et seni, kuni ise kellelegi meeldida tahetakse, hoitakse ennast nende inimeste suhtes tagasi ja ollakse vaidlustes nende poolel või neutraalsed, aga kui olukord peaks muutuma (ja enda kahjuks – nt sa enam ei meeldi sellele inimesele) või kui tegu on inimesega, keda veel ei tunne, kes on muutunud ebameeldivaks ja kellest lugu pidada ka ei taheta, siis neile omalt poolt „ära panemine“ poleks enam mingi küsimus?
ehk polegi asi ainult isiksustes ja nende omadustes, vaid milleski veel? näiteks omavahelistes suhetes?
ja sugudevaheline duell on see ikkagi ka, sest nii mehed kui naised on omaette isiksused ja soo teemaga on hea manipuleerida vastast. alati

minu meelest ei tohiks teisele meeldida tahtmine segada kedagi talle oma arvamust ausalt avaldamast või asumast vahel nt kellegi teise poolele, kui tema vaated rohkem sobima peaksid.
vahel on ju hea, kui saab vaidelda ja olla eriarvamusel ka nendega, kellest sa muidu hoolid, kartmata, et see kuidagi teie tutvust muudab või et te peale seda lahku minema peate.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-22 13:01
eks see ongi kord nii ja kord naa. kellele lugupidamise, kellele loogika või enesetunde küsimus. osadele paistab see hoopis seksuaalselt erutav teema olevat jne.

ma tooksin siis omalt poolt veel esile enesekehtestamise soovi/vajaduse.
teiseks oleneb see minu arvates sellestki, kui hea või halb on kellegi suhtlemisoskus, kuidas ta kohaneb pingeliste olukordadega, kas ta oskab teist kuulata ja ennast teisele arusaadavaks/kuulatavaks teha jne.

ma olen selle poolt, et enda vajaduste eest peab oskama seista ja et see peaks olema lubatud. teine asi, mida me teeme -
meile meeldib teisi ja ennast proovile panna ning vaadata, mis meile on nendega suhtlemisel lubatud või mitte. st et proovitakse oma piire, pannakse omavahel need paika.
ja peale selle on osa inmesi, kes hea meelega teevad natuke rohkem ja provotseerivad teisi seatud piire nihutama ja muutma ning seda sageli enda kasuks. nii et natuke peab ka vahet tegema inimestel.

seni, kuni kedagi meelega kahjustada ei soovita ja peale enda ka teise vajadustega arvestatakse, las see olla. natuke enese näitamist ja enesekehtestamist kuulub alati normaalse suhtlemise juurde. see on osa protsessist.
samas tasuks enne tegutsema asumist olukorda veidi eelnevalt hinnata. peaks vaatama, kellega sul tegemist on, mida sinult tahetakse/oodatakse ja mis su enda suund on. kui sooviks pole teisele otseselt kahju teha, vaid tahetakse veel temaga edasi suhelda, siis oleks vaja natuke ette vaadata nende piiride proovimisega.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-22 15:36
"vahel on ju hea, kui saab vaidelda ja olla eriarvamusel ka nendega, kellest sa muidu hoolid, kartmata, et see kuidagi teie tutvust muudab või et te peale seda lahku minema peate."

Tõsine ja hea proovikivi suhetes. Eriarvamused tulevad nii või teisiti kui kumbki jääb iseendaks. Mehena olen tihti tundnud et pean oma lauseid tublisti tsenseerima, sest vastassoost vestluskaaslasel oli kombeks üsna vabalt kasutada: "ma ei taha sellest rääkida". "See ajab mind vihaseks". "See ärritab mind." ja veel palju variatsioone samast sõnumist- "kui oma arvamust edasi kaitsed, olen sulle kogu õhtu vastik bitch- sinu valik!"

Niipalju kui ma tean ei ole naist, kes oleks vaba kombest vestlust taoliste hoiatustega enda kasuks pöörata. Kogenud mees annab loomulikult rahu nimel loobumisvõidu- sest arvamuse kaotus tundub pigem diplomaatilise võiduna - rahu jäi alles.

Samas on siin tõsised miinused- mehed õpivad siit kiiresti milliseid jutte kuulda tahetakse (ohutu tee) ja milliseid teemasid vältida (miiniväli). Ja nii kuuleb naine ainult seda mida ta kuulda tahab, mitte seda mida mees tegelikult mõtleb- ja julgen väita, mees ei ole siin salatsemises süüdi, rahulikult elada tahtmine ei tohiks tänase päeva seisuga veel kuritegu olla.

Huvitav mis siis saab kui miiniväli ületab juba 50% vestlustest. Ilmselgelt läheb selle naisega vestlemine juba isiklikule rahule ja südame veresoonkonna tervisele liiga ohtlikuks. Lahendus- miinidest ja nende ladujast eemale kolida. Ja kuna taoline otsus on kahtlemata väga ebapopulaarne, mis tooks kaasa tosinajao miinide lõhkemise (suur tüli), tehakse lahkuminekuplaanid absoluutses saladuses ja kui vaja, mängitakse katteks häid suhteid, mistõttu tuleb mahajätt alatu suure pauguna- aga meil oli kõik ju nii hästi!
No kurat, kus ta siis hästi oli kui sinuga alati nõus ollakse ja kunagisest iseseisvast mehest on saanud sinu mõtete vari?

Kokkuvõte:
Oma arvamust tuleb kaitsta aga seda ei tohi teha ähvardustega hakata vastasel korral väga halvasti käituma.
Mehe eriarvamusi austades hoiad suhtlemiskanalid avatud ja tal ei teki saladusi.
Kui oled mehe suu juba rohkem kui poole võtta sulgenud ja suhe pöörab iseensest heaks (sind ümmardavaks) on peatne mahajätt kindel.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-22 16:35
hallhunt- nii et sa siis tegelikult loobusid enda arvamusest. tahtsid teha naisega rahu, aga said aru, et tegeliult kaotasid selle tulemusena iga kord natuke endast. sind ei kuulatud enam ja ka naise austus sinu kui mehe suhes oli tegelikult kadunud. ehk oli asi sinus ka? olid natuka passiivne. ehk tahtsid ka ise hoiduda eriarvamustest ja soovisid nendest rahulikult mööda minna jne.
ole siis mees ja too oma eriarvamused kuuldavale. ennast saab ju kehtestada suhtes ka teistmoodi kui naise poolt austust oodates.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-22 17:38
Otse vastupidi- ma armastan eriarvamusi, väitlusi ja head vaidlust. Ei armasta halba käitumist ja nö jonnimisega manipuleerimist. Ma ei arva, et austust minu kui mehe vastu tuleks paika panna jõuga, või omades vaidluse viimast sõna, eriti kui loogilised vastuargumendid jäetakse tähelepanuta ja tõmmatakse üldine teema kiiresti isiklikuks (nagu seda tegid ka sina- sa tegid mu umbisikulise väite isiklikuks ja loodad nüüd et lülitun teema kaitsmiselt ümber iseenda kaitsele, mingis osas pean ma nüüd vastuses tänu sellele tõesti ka mina vormi kasutama) Ja ära muretse . eriarvamused on ilusasti kuuldavale toodud ja nüüd ei ole minu territooriumil ei sõnalisi miinivälju ega nende ladujiad. Kodu on koht, kus valitseb rahu ja ootan huviga missuguseid enesekehtestamise mooduseid sa siin meestele soovitama hakkad.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-22 17:43
siin sa eksid. selles polnud midagi isiklikku. see oli järeldus, mida ma sinu jutu põhjal tegin. ma olen arvestanud sellega, et ma võin ka eksida. tegu oli vaid arvamusega
˅ näita rohkem ˅
2011-04-22 17:43
paika paneku all pidasin silmas enda jõuga kehtestamis naist füüsiliselt kas tõugates või lüües. See on vastuvõetamatu käitumine mehe poolt. Ja kas ma saan õigesti aru, et kui naine viib abstraktsed teemad isiklikuks ähvardades konfliktiga siis ta ise sisimas tahabki kära? Ja õige mees nüüd hüppakski sinna konflikti et naist paika panna, kuna muidu äkki mõtleb ta et ahaa- mees e taha konflikte, järelikult on tossike! Krt see pole ju ka normaalne?
˅ näita rohkem ˅
2011-04-22 17:48
paistab, et keegi otsustas praegu enda eest seisma hakata vabanda, kui su uhkust solvasin eelmise arvamusega.
ma ei kinnita midagi.
kas sina mehena tajusid naise poolset suhtumist kui soovi sind paika panna? ta ei teinud seda füüsiliselt, kuid ta proovis sinuga manipuleerida nagu ma aru saan. ja see ärritas sind
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 11:37
Utha,kas sind isiklikult on paika pandud? tundub,et on.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 11:58
sa räägid siin iseendaga või? ise küsin, ise vastan?
ma vaatan, et sind vaevab vist miski. miks see teema sulle huvi pakkuma hakkas? kas sind pandi ka kellegi poolt paika? või palus pushup seda edasi öelda?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 12:15
teema on väga vajalik. kui rohkem seda lahkaksime,siis ka mõistaksime sinu käitumist paremini.
mind pole kunagi keegi paika pannud ja kogemused puuduvad.
utha,kuid vastust sa ei ole andnud,vaid ainult vihjeid,et sind on paika pandud.
mis see pushup siia puutub? tegemist on korraliku,meeldiva naisega,naisega,kelle üle sind närib väike kadeduseuss.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 12:29
utha, kas sa pole siiamaani aru saanud, et risto on idioot, et talle veel vastama vaevud, see inimene on ennast täiesti ammendanud ja ta vastused võiks peaaegu sõnasõnaliselt ära arvata, aga see kõik on juba olnud, mitte et mul kahju oleks kui keegigi talle vastab et ta pisut vähem ennast autsiderina peaks tundma, aga vaevad ennast asjata, tema peas sa mõttetegevust käivitada ei suuda. Ma soovin muidugi, et ma eksiks
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 12:42
kiremorvar

2011-08-11 21:52:15

ma ei tea ristost küll mitte midagi kui tahad võid mulle muidugi kõik siin külge pookida, aga mul pole mingit pistmist nendega

Risto, need sõnad kuuluvad ju sinu suurele iidolile siin? Sind pole ju tema jaoks olemas. Kas see pole mitte paikapanemine?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 12:43
Teema on kole pikk, et ma viitsiks seda läbi lugeda, seega ma vastan otse teemasisule.
Inimsuhete psühholoogia on üks äärmiselt keeruline ala. Need, kes kunagi peaks selle ala omale täielikult selgeks tegema oleks selleks ajaks ilmselt juba ise pensionärid, seega enam ei jõuaks seda reaalses elus kasutama hakata.
Aga miks see nii käitub ja teine teisiti ... see küsimus on küll otsene palve ära selgitada inimkäitumise psühholoogiat ja selle vastus peitub paksude psühholoogia õpikutes / uurimustöödes jne jne.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 12:48
jfjm,minul puuduvad siinses keskkonnas iidolid.sina võid neid otsida ja avastada enda jaoks,ehk oleksid ka arukam.
mjkhan,sa oled eksinud juba pikemat aega olnud.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 13:02
Võiks hakata mängina ristomängu, nii, et keegi kirjutab midagi, või vastab talle, edasi on keegi kohtunik, ja teised kirjutavad talle postkasti oma ennustuse, mida risto vastab, ja kui ta on ära vastanud, siis kopeerib need foorumisse, ja täpsuse järgi jagatakse punkte
sedapuhku ma sisuga panin üsna täpselt pihta, aga natuke üllatas, et minu puhul ühe lihtlausega piirdus võtan kaheksa punkti 10st
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 13:10
mjkhan,mängi aga mängi ikka edukalt oma mänge
huvitav,kus sa seda sisu märkad? oled ju sisutu mjkhan oma ütlemistes,arvamustes.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 13:13
risto – tead usu või mitte, aga ma ei kadesta siin mittekedagi. ausalt. ka sind mitte. isegi ennast ei kadesta. meist keegi pole normaalne.

mikhan, ma tean seda, aga samas polnud ka kuigi raske need paar rida siia kirjutada. tahaks ju teada saada, mis siis inimest ometi vaevab. mis siis on, kui ma tahan teise inimese eest hoolitseda kadedad olete või? tema ju teeb sama. kogu aeg hoolitseb selle eest, et temaga tegeletaks ja sa tahad, et ma ta hülgaksin
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 13:22
Kuulge naised, ärge nüüd valutage pead.

Vastusele, miks mõned mehed püüavad naisi paika panna siis, kui nad tajuvad alateadlikult, et naine on neist üle. Mehelik ego on siis riivatud.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 13:38
jah, utha, selle peale ma ei mõelnudki, häbi mulle
Aga ok, sellest ristomängust, kas oleks mängijaid, see on päris hea koht pakkumiseks võin kohtunikuameti endapeale võtta
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 13:43
mjkhan,oma mängude juures pööra ka tähelepanu sellele,kuidas kodus memm sind paika paneb.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 13:47
noh!! seda poleks keegi ära arvanud!!
hakkame siis mängima või ? parma? ifjm? utha? aikon?, veel keegi?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 13:50
Mis mänge mängitakse?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 13:51
ping-pingi vist
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 13:51
vabandust, ping-pongi tahtsin öelda
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 13:53
kes keda kõvemini ja valusamalt hammustada suudab...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 13:54
vaata eelmist lehekülge, seal on kirjas, reegleid täiustame käigupealt kui mängid, saada pakkumine mulle postkasti
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 13:56
Ai ei viitsi ma seda jura lugeda ..lootsin nii lühidalt aimu saada ,et mis lõbusad mänguksed siis ees ka oodata võiksid
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 13:57
Mjkhan, kas sa endale liiga rasket ametit ei valinud? Mängijarele on see lihtne, aga kohtunik peab pärast tähti ja komasid lugema, et teada kuidas punkte poolitada. Ainuke äraarvamata asi Risto kirjutistes on ju koma kasutamine
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 14:04
noo kuule, ära alahinda ta vaimseid võimeid sellelegi võiks välja pakkuda vähemalt kolm varianti
a)mjkhan, kuidas on lood sinu vaimsete võimetega
b)mjkhan, tunne elust mõnu ja seksi rohkem, siis kiibitsed vähem
c)mjkhan, kas memm polegi sind täna veel paika pannud
ja siis veel, äkki pöördub hoopis sinu poole, või rabab veel millegiga jalust maha pakkuge!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 14:07
Mina pakun,et hakkab Uthat pulstima ..panustan 100
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 14:11
ei see on liiga umbmäärane, arva ära vähemalt, kas utha on
a)veider
b)eakas
c)rahuldamata
ja pakkuda ei saa avalikult, vaid kohtuniku postkasti, muidu risto puhtast õelusest rikub mängu ära ja hakkab kellegi kasuks sohki tegema
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 14:14
Ma ravan,et ta ei ütle täna enam midagi..kui,siis kiusu pärast.
raske valik ..valin variandi c..kuigi ka teised sobiksid...b oleks nagu juba olnud a ka oleks juba olnud,aga c on ta lemmikvariant
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 14:14
c variant ...aga jumala pärast mina nii ei arva...džiisus see veel puuduks ,et veel need liivakastimängud laieneks
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 14:21
Nüüd ta ei vali c varianti päris kindlasti
Äkki tuleb mängu "must hobune"...näiteks,et Utha on kaunis...seksikas...jne...kui panustaks 1000...
Hullen kui hipodroom...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 14:35
ma pakun et ta kirjutab midagi et kas mikhan sa orientatsiooni muutnud , et niipalju huvi pakun
sarnaste variantide puhul loeb sõnastus, proovige seda ka ära arvata
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 16:51
nüüd ta kurinahk hoiab siit eemale, teeme mängule reegleid juurde, kes pakub, kuhu teemasse ta järgmise pabula poetab saab 1 punkti, kes arvab ära, kellele see suunatud on saab lisaks kaks punkti ja ühe lisapunkti selle eest, kui arvab ära kas pabul on positiivne, negatiivne, või neutraalne. ja sisu äraarvamise eest saab punkte 1st 10ni, vastavalt täpsusele
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 17:05
mjkhan,veereta aga veereta oma mõtetuid punkte.
sinu lõbu keegi rikkuma ei tõtta
vähemalt sinusugune isend üritab end rahuldada kummalisel kombel.
vähemalt nuttu ja tatti ei pritsi teistele sa ullikene siin.
˅ näita rohkem ˅