Foorum
2011-02-05 14:13
ei utha, need nimed on juba ammugi kõik selged, kes siin vähegi teadlik, lihtsalt ma olen aru saanud sinu jutust et sulle meeldib munniotsas hüpelda. ühes teemas sa ise väitsid seda, seega ma küsisingi siin et kas sa elad kibestumisi sedviisi välja?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 14:18
jfjm - ma just üritasin selgitada, et vaidlemine kui selline ei ole teemaks (minu arvates). ma ei segaks vaidlemist sellesse.
asi selles, et siin räägitakse millestki muust peagu ja olulisem on jäetud tähelepanuta
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 14:20
ifjm,jatka vanas vaimus Vaidlemises pidi ka tõde peituma.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 14:31
parma - mis puutub siia see, kas mul on või ei ole meest?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 16:09
Kaslane. Tead kuidas puutub? Puutub siia sellepäras, et valdavalt tunnevad seda "paika panemist" just üksikud. Ja sellepäraswt oledki üksik, et sulle ei meeldi "paika panek" ja/või sa tõlgendad igat vastuvaidlemist/teistmoodi tegemist "paika panemiseks".
Vot! Lõkka väide ümber. Seega eeldan, et sul ei ole meest!
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 16:14
miks te seda naiste ja mingite tunnete kaela ajada tahate? jutt on meestest, kes tunnevad pidevalt soovi kas naisest parem olla, teda võita milleski vm. ma ei taha juttu feminismi peale ajada, aga on mehi, kellele on asi naistes ja selles, et ta ei suuda ennast mehena maksma panna
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 16:17
maootan Kaslase vastuse ära. Kuigi ma tean seda ette juba.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 16:18
parma - sinu eelduste kohaselt peaksin ma ka kannatama selle "paika panemise" all, aga vat ei kannata. ma olin samasugune enne ja siis, kui mul oli mees ja olen ka praegu. mehe omamine ei puutu asja
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 16:19
Utha. Enam sul ei ole meest ja ilmselt ei tule ka.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 16:24
nuu. miks siis?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 16:26
Ma ootan ikkagi Kaslase vastuse ära.

Uta see sinu lugu läheb teemast välja aga tugev seos just selle paika panemise kohal.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 16:50
sa provotseerid praegu teadlikult ja tahad, et ta kinnitaks sulle sinu enda arusaamu, et sa saaksid tunda, et sul on olnud õigus.
ma aiman, kuhu sa tahad selle arutluse ajada ja miks sa sellisel avamusel oled, aga olgu. vastaku kaslane sulle ise.
natuke on sul ka õigus selle üksiolemise osas, aga seda siis, kui see on naise enda tehtud teadlik valik ja otsus nii elada (nt siis, kui neil naistel on nt midagi mehega olemise vastu vms). see on ainult osa sellest tõest, mida sa siin otsid.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 16:57
Täitsa huvitav jälgida kas kaslane teeb parmale ära. Või jääb parma väide jõusse. Ootan koos parmaga.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 17:09
heh, parma üritab jälle provotseerida...
aga see teema polnud algatatud minu isiku perekonnaseisu väljaselgitamiseks
teema on ÜLDINE ja MEESTEST ning PÕHJUSTEST, miks MEHED nii käituvad
see, kas mingi naine on üksik või kaksik, ei puutu asja
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 17:10
no minu lugu sellest, kuidas ma sellises „jääraks“ arenesin, on natuke pikem, et seda siin arutada ja seda me ei tee ka, aga ma olen endiselt veendunud selles, et see on enamasti kinni mehes endas ja tema olemuses, soovides, suhtumises jm, mitte selles naises, kellega ta suhtleb. asi on üldisemalt naistes. kuigi jah, enamasti taandub see suhe isikutele ja nendele naistele, kes tema elus on olulisemad olnud (see tingib selle, mis tekitab mehes tahtmise naisele ära teha jne)
teisalt, kui mehel ei oleks endal vajadust selline olla, siis ei tajuks naine ka seda tema paika panemisena vms.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 17:14
Tere kaaskannatajad... Eriti Aike ja Parma. Te nüüd ootate Kaslase arvamust ärategemise suhtes? ...lapsukesed, kas Te tõesti ei saa aru, et selliseid teemasid on võimeline looma inimene, kes on ülimalt enesekindel. Kaslasel on ja saab alati olema kõik, mida ta ise soovib. Ja täpselt nii palju kui soovib. Kaslane on parim, mis üldse juhtuda saab... Aike ja Parma - te olete ise üksi...ja süüdi! M.O.T.T.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 17:21
Braavo AR22 jälle kellegi subjektiivne tõde.
No tore on kuid ma jätan sulle Sinu arvamuse. Ja tegelikuse meile.
Ma ei hakka Sinu arvamust kõigutamagi.
Ausalt tänase päeva parim ja siiraim vastus, ma naeran laginal.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 17:24
Tore Aike - mul on ainult hea meel, et Sul jälle hea on... Viimasel ajal Sa naerad nii rõõmsalt...
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 17:26
Mul on äärmiselt hea lugeda kui üks mees võtab naist avalikult kaitsta. See on äärmiselt suursugune aga see n.n. etteheide meie aadressil rikkus selle etteaste ilu täielikult.
Ma pole hetkekski kahelnud kaslase paremusse kellegi jaoks aga ...........!!!!!!!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 17:32
Aike, ma valasin lihtsalt natsa õli tulle - me oleme meelelahutussaidil, kullake...
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 17:37
Oi kui armas pöördumine mutikesele. No ma tänan pojake.
Kuid jääme siiski teemasse ja säilitame külmapea ja kuuma südame.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 17:41
Aike, ma pole enam ammu pojake... Ma võiksin Sulle isaks olla... järgmises elus näiteks!
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 17:57
Kaslane. Läks nagu naelapea pihta mul. Seda ära panemist panevad tähele ja lasevad ennast häirida vaid need kes on sellised ego probleemidega. Kes arvavad, et neil on alati õigus ja nende arvamus on kõige tähtsam. Seega on sellised isikud suuresti üksikud, keegi ei viitsi ju vaielda ja leitakse keegi teine tema asemel.
Seega Ar22 kas sul on Kaslasest täitsa poogen, et las targutab, peaasi et kepi kätte saab või puudub sul endal arvamus ning lased enda arvamust rahus muuta.

Kui nüüd konkreetselt Kaslasest rääkida, siis siin foorumis on küll teemasid kus väljendub, et Kaslasel ei ole püsisuhet.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 18:02
parma - m.o.t.t
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 18:12
Parma, minul on kõik hästi. Oma arvamus täiesti olemas ja poogen pole kellestki. Parma, aga Sul läks naelapeast kaugelt mööda - see oli Su sõrm (ego), mis pihta sai... m.o.t.t.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 18:12
heh - suhteekspert parma on rääkinud...
mina näiteks ei arva, et mul on alati õigus - vastupidi, inimesi kuulates saab erinevaid arvamusi kuulda ja seega saad oma arvamusele teinekord hoopis uue ja huvitava vaatenurga
parma - ära minu püsisuhte pärast nüüd niiväga mures ka ole, ma saan päris kenasti ise hakkama
kui püsiv on sinu püsisuhe, parma?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 18:26
parma, sa arvasid ennast kirjeldavat neid, kes ei talu seda, kui neid paika pannakse. tegelikult kirjeldasid sa just ennast ja oma nõrka kohta teatud naistega suheldes. sa ise ju ei kannata seda. see, kui keegi pidevalt kellegi paika panemisega tegelema peab, ju näitabki seda, et tal on endal oma egoga tegeleda vaja.
see teeb sind natuke papi sarnaseks
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 18:35
suhetes loksub kõik ise paika.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 18:41
Utha. Kus ta siis minu nõrk koht on? Kas see kellegi proovile panek ja kokku jooksutamine on nõrkus või? See kui ma virisema hakkan, et nää kuidas mulle ära tehti vot see on nõrkus. Kui tehakse ära ja ma selle alla neelan siis on täitsa ok ju. Kui aga tulen siia suurelt virisema siis on ju see ego haigus, et nää vaadake kuidas küll MULLE võidi ära teha ja on ikka väärakad küll need ära tegijad!
Miks keei ei kiida, et nää vot kuidas mulle ära tehti ja paika pandi, et vot on ikka äge tegelane?

Kaslane sa ei saanud mõttest aru miks ma seda sinu mehe värki küsisin. Las ta jääb. Utha sai aru. Seega tee omad järeldused.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 18:42
Kaslane. ps minu püsisuhe on muuseas 13a püsinud.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 18:46
risto - just!
kui näed, et mees tegeleb ainult enda ego upitamisega naistele "koha kättenäitamisega", siis sellise mehega mingit normaalset suhtlust ei saagi tekkida
selline inimene on NÕRK tegelikult ja püüab läbi teiste alandamise ennast tõsta ja oma mehelikkust tõestada
aga NÕRGA mehega ei tunne ennast ükski naine hästi
seega astub naine suhtesse siiski mehega, kes on enesekindel ja TUGEV sisemiselt ja ei vaja selle tugevuse väljanäitamiseks kellegi alandamist
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 19:00
Kaslane,jõudsid must ette.Tahtsin just Parmale väita,et naise üksikuna olemine on nõrga mehe argument ja seda kasutavad enamasti seenelised
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 19:08
Eip ei mingit nõrga mehe argumenti. Näiteks kui Kaslane kõikseaeg arvab mul kodus et nii on õige ja nii jääb ja nii peab olema, ilma et ta ise sellest asjast midagi eriti teaks, siis ei kesta ju mingit suhet. Varsti saadetakse pikalt keegi. Ainuke nõrga mehe tunnus on, et kui jätab selle asja nii, et las kullakesel olla õigus, misest et see on vale.
Seega see ei ole ainult naiste üksikuse näitaja vaid ka meeste. Ma lihtsalt tahtsin Kaslast näiteks tuua aga ta läks isiklikuks, mis näitab ego teemat ja veelkord kinnitab minu väiteid.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 19:24
Kuda sul parma kodus need asjad siis on. Kehtib ainult Sinu õigus? Miks ma seda ei usu?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 19:50
parma – sinu vajadusest kedagi (olgu see või naine) proovile panna ja provotseerida saan aru. see ei ole minu arvates nõrkuse tunnus, see on omamoodi väljakutsete esitamine teisele ja endale – et kas võetakse see sult vastu ja kui, siis millega vastatakse jne. see tuleb vast huvist inimeste vastu ning samas vajadusest enda ja nende kohta midagi teada saada, ennast proovile panna jms asjad. ise teen ka seda ja seega saan aru neist, keda selline suhtlemine huvitab.

teine asi on see, kui on endast tulenev vajadus naisele ära teha ja kui ollakse nt häiritud sellest, et ära tegijaks osutub naine - seega on vaja teha talle ära enne kui tema teeb sulle.
midagi sellist. ka teatud võitlus/võistlus, aga see tuleneb soovist teise arvelt endale mingeid eeliseid saavutada. see on see, millest kaslane rääkis – vajadus teist alandada, et ta ei tunneks ennast mugavalt jne.

muide, ma uurisin su vastust kaslasele nüüd uuesti ja sain aru, millele sa seal tegelikult vihjata tahtsid. olin seda natuke teistmoodi mõistnud. osaliselt on sul õiguski (see häiritus jms). samas selle osaga, kus sa üksiolemist mainisid, ma ei nõustu. minu arvates ei ole sellel üksindusega midagi tegemist.
aa ja mis su nõrka kohta puudutab, siis ma vihjasin millelegi muule ja see oli just vajadus panna ennast suhtlemisel maksma. sinus on ka see tegelikult olemas.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 19:55
Utha,teed sa siin foorumis mingit uurimis-või teaduslikku tööd inimsuhete alal?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 19:56
Näljane paneb teise paika,sest see on näljane.Tekkib küsimus,et kumb on näljasem
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 19:57
elma- miks sa seda arvad? ja kui natuke teengi?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 19:58
Utja. Õigel teel oled. Tubli tüdruk.

Uksi sellepärast et keegi ei kannata kaua välja seda virisemist ja targutamist.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 20:03
just, parma - see, et sa tahad kedagi proovile panna ja "kokku jooksutada", ONGI sinu nõrkus
ilma selleta sa ei saa elada
kui tunned, et oled kellegi "kokku jooksutanud", siis sinu egolaks on käes ja rahuldus saabunud
sa oled ennast upitanud teiste arvelt
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 20:07
Selle arvelt, kes vastu vaidleb ja lõpuks lolliks jääb Nii et mida rohkem on selliseid targutajaid, seda parem. Kas pole? See ei ole mitte nõrkus. Nõrkus oleks siis kui ma lasekski sul rahus arvate, et sinu arvamus on kõige õigem ja löön käega.
Näiteks üks selline käegalöömise lause on "et las jääb sulle sinu arvamus". See näitab et tegelikult on teisel õigus ja et mitte loliks jääda siis öeldakse selline lause. Aga Kaslane on ju natuke nõme tunne ka kui ära tehakse. Nii et pole häda. Õppige kaotama.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 20:14
ei parma - selle arvelt, kelle arvelt sa ARVAD, et sinu arvamus on õigem
teisel võib tegelikult olla õigus, aga kuna ta näeb, et sa oled jäärapäine ja oma arvamust nagunii ei muuda, siis teine lihtsalt loobubki sulle midagi tõestamast
aga sina oled uhke, et näe, teine jäi lolliks ja sina oled jube tark
aga kas ikka oled???
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 20:17
Kui kipun jänni jääma siis võtan mingi targa raamatu appi. Mis seal siis keerulist on? Ja kui tulebki välja, et ajasin segast ega siis midagi katki ei ole. Tunnistan et jäin lolliks ja asi tahe. Mitte ei hakka tobedalt edasi vaidlema, siis ma oleks tõesti rumal.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 20:17
Parma siin sa eksid.
See ei ole koht kus inimene peaks ennast kellelegi tõestama. Selleks on teine koht kus oluliselt vähem inimesi käib kui siin netis.
Lause "Ma jätan sulle Sinu arvamuse ja endale oma arvamuse" väljendab seda et, Sinu arvamus on tagasi lükatud kui väär. Kuid Sind ei hinnata piisavalt kõrgelt et, sulle seda tõestama hakata.
Mina olen alati nõus loll olema mul hea minna nende tarkade inimeste järel mööda suur ja laia rada. Ruumi palju ja valgust kah.

Kaotama pead õpima ka Sina ise. Muide.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 20:19
kaslasel on tegelikult õigus. sulle parma meeldib ju see, et keegi ennast lolliks teeb. peamine, et see sina ise ei oleks.
kui sa oled teadmistes teiest ees ja parem, see on hea ja oma teadmiste nautimises ei ole tegelikult midagi halba, aga asi ei ole selles, et sa seda naudiks.. sa naudid teise lolliks tegemist ja kui sa pead selleks natuke teist alandama, siis teed sa seda. peamine, et saaksid kinnitust sellele, mida sa "nagunii tead". sulle meeldib võita, ma tean. sul on vajadus peal olla.
ma ei tea, mis haigus see on. selline tunne, et sa pead pidevalt teistega "sõjas" olema. sa oled ju sõdur. aga miks sa naistega pead sõdima?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 20:22
parma,naistega pole võimalik lõpuni vaielda ,sest neil puudub see kannatus.Mina lihtsalt põiklengi vastustest teinekord kõrvale,et asjata mitte närve rikkuda
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 20:24
parma - kõiki asju pole võimalik raamatust või netist järgi vaadata
eriti hingeasju ja nähtamatu maailma asju
seega sellist vaidlust ei saa tegelikult keegi "võita"

ja sina tunnistad, et jäid lolliks???
no jee, seda tahaks küll näha...
eriti, kui see, kellele sa peaksid seda tunnistama, oleks naine
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 20:25
elmar, sa oled nii nunnu
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 20:27
Eneseväärikus tuleks vaieldes meestel säilitada. Naistele on emotsionaalsus kui privileeg lubatud aga kui seda kasutab mees on asi tragikoomiline.
Ma ei taha sellega naisi esile tõsta ega mehi halvustada. Meestel on omad plussid mida nemad võivad teha ja vaidluses naistega ära kasutada ja keegi ei saa neid kaotajateks tembeldada.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 20:28
Sest mehed saavad ise aru, et panevad segast ja ei laskugi kunagi sellisesse vaidlusesse. Mind on ka siin lolliks tehtud. Sain ise aru et loll olen ja jätsin asja rahule. Konstateerisin fakti et panin mööda oma arvamustega ja olingi "paika pandud". Mis seal siis veel pikalt jaurata mõttetult?

Utha. Vbla jah äkki on see mingi krt ma ei oskagi seletada seda asja. oot ma natuke analüüsin seda värki.
˅ näita rohkem ˅