Foorum
2011-02-03 18:47
Siin suheldes olen kogenud, et osad mehed naudivad olukorda, kus nad saavad mingi faktiga naise "paika panna" või nurka suruda.
Kas see näitab mingit mehe nõrkust, alaväärsuskompleksi, tahtmist naisest üle olla?
Mingi lapsepõlve halb kogemus või trauma?
Samas on palju väga meeldiva ja mittenaistevaenuliku suhtumisega sõbralikke mehi, kes kunagi sellist asja ei tee.
Millegipärast arvan, et need vaenulikud mehed on elus kibestunud luhtunud naissuhete pärast ja siin "kõva meest" mängides saavad niiöelda naistele "tagasi teha".
˅ näita rohkem ˅
2011-02-03 19:56
väga huvitav, mitte keegi ei julge midagi selle kohta öelda...
˅ näita rohkem ˅
2011-02-03 20:15
võib-olla selle pärast, et see on tõsi?
sa oled võtnud mul sõnad suust n-ö ja ei olegi nagu midagi eriti uut sellele lisada. kuna me oleme sinuga neid arvamusi siin ka vahetanud, siis sa peaksid minu suhtumist neisse teadma. nii et ma nüüd vaataks huviga, mis teistel selle kohta või enda kaitseks
ütelda on
˅ näita rohkem ˅
2011-02-03 20:15
kaslane,enamus inimesi on suhtlusliinidel kibestunud ja selles pole ka midagi imelikku
Muidugi siin on hea võimalus ju naisi maha teha,proovi seda kodus teha oma naisega..ega ikka ei õnnestu
Ja vaata ka,kuidas vahel naised oskavad mehi maha teha
˅ näita rohkem ˅
2011-02-03 20:17
Mina küll ei tegele soolise diskrimineerimisega
˅ näita rohkem ˅
2011-02-03 20:45
Mida külvad seda lõikad või nagu Sina külale nii küla Sinule.
Miks keegi mind ei ole n.n. paika pannud?
Ehk olen ma nii loll ja ei ole sellest üritusest aru saanud. Adunud ma seda aga pole.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-03 20:49
kaslane,peaksid tooma näiteid,millised mehed sind soovivad paika panna?Kui keegi foorumis kaitseb oma arvamust,see pole kellegi paika panemine...reaalelus võib selliseid asju juhtuda..
˅ näita rohkem ˅
2011-02-03 20:55
elmar kuidas käib see siin foorumis või privaatselt see n.n. paika panemine?
Ma ei kujuta ette et, virtuaalselt oleks võimalik kedagi n.n. paika panna? Reaalselt võiks seda üritada kui oleks väga vaja aga siin? Andestust ma ei saa selle võimalikusest aru.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-03 21:06
Aike,ma ei tea samuti seda...kaslane tegi teema
˅ näita rohkem ˅
2011-02-03 21:23
samamoodi on siin ka naisi kes üritavad mehi paika panna...see pole soost vaid isiksusest tulenev probleem
˅ näita rohkem ˅
2011-02-03 21:38
Paika panna?
Iga inimene tahab olla kas paika pandud või panna kedagi teist paika, see on inimeses kinni.

Mina isiklikult tahan alati õigeks jääda, ent olen valmis ka oma eksimusi tunnistama.
Aga et nüüd teen seda selleks, et enda ego upitada ning alaväärsuskompleksi varjata on vast vale. Lihtsalt ei salli lollusi ning vahel tuleb sarkasmiga surkida.

Foorumis ajan lihtsalt lolli juttu, peaaegu et peegelpilt tõelisest minust.
Aga selleks see internet ja tobe porrileht olegi - meelelahutus eelkõige.
Südamesse mitte võtta, ei lähe siin ju sõtta!
˅ näita rohkem ˅
2011-02-03 21:48
Mis on lollus mida ei saa sallida?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-03 22:46
kaaslane sul tuleb neid teemasid varrukast, nagu sa laotaks oma elu siia laiali???
kas me peaks mures olema??
˅ näita rohkem ˅
2011-02-03 22:57
Ja kui nüüd siia midagi vastata, siis läheb see "paika panemise" alla!

Aga paika panemisega on lihtne. Kasutage kõvasti loogikat. Kui seda ei ole siis ongi tunne, et vot nüüd pannakse mind paika ja või jään alla, lolliks jne. Eriti veel kui on vaidlus mingi üldtuntud asja kohta, et see nii käib ja siis keegi üritab seda ümber lükata, misest et lheb kõvasti sellest aiaaugust mööda.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-03 22:57
Hkm, olen ka kohanud sellist varianti mehi siin. Õigemini ei ütlekski nende kohta sõna "mees".
Arvan ka et selline suhtumine on kinni mingis varjatud vihas naissoo vastu või alaväärsuskompleksis.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-03 22:59
Mina nimetan seda paika panemist pigem hobiks jõle hea on vaadata, kuidas keegi arvab, et on jube tähtis ja lahe ja tark tegelane ja siis lased tal kolinal "kuulid kokku". Perverssus missugune kas pole?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-03 23:08
Kui juba läks sellele teemale, siis see elu käibki nii. See paika panemine on isikuomadus. Seltskonnas tuntake neid kui liidritena. Kuidas siis muidu juhiks saab? No muidugi, kui magada õige mehe naisega või õige naise mehega, saab ka nii aga tegelikult on ikkagi see paika panija juhi omadustega. Muidu oleks kui suur kari tossikesi ja kõik käiks seinaäärimööda arutult ringi.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-03 23:16
enamik mehi on omavahel võistelnud ja tahtnud ka võita või mingit tulemust saavutada.
kui on tegemist meestega, siis on võita oluline ja seda võetakse tavalise asjana.. sind tunnustatakse selle eest jne. võitluses teistega selgub tugevam, parem jne ja kes ei tahaks selline olla. kasvõi korrakski.
on selliseid, kellel ongi pidev vajadus ennast tõestada, võrrelda teistega, olla milleski teistest üle jne. see on ka tegelikult tavaline, kuna on inimesi, kellel on see vajadus tugevamalt arenenud kui teistel.
no ja sama toimub ka meeste ja naiste vahelistes suhetes. seal ka toimub omavaheline võitlus ja võistlemine. teatud suhetes on selline vahekordade selgitamine normaalne ja vajalik, aga kui seda tehakse nt kellegi teise enesetunde arvelt ja tungivalt (kuni teise nurka surumiseni ja tema alla andmiseni) ning seni, kuni arvatakse olevat „saanud temast üle“, siis on asi teine. siis ei ole tegemist võrdsete suhtlemisega, vaid võitlusega.
kui see teine „vastane“ on ka võitleja, siis võib selline vastandumine muutuda millekski pidevamaks ja võitlused pikemaks. kuna sellises suhtlemises keegi tegelikult ei võida (kuigi tundub), siis võitjaid seal olla ka ei saa. see vaid pingestab omavahelisi suhteid veelgi.
seda saab pidada nn paika panemiseks. ja jah - naised teevad ka seda.
ma arvan, et asi on vastastikuses austuses ja võimes teisega arvestada, temaga suhestuda, oskuses olukorda ja ennast selles olukorras hinnata jne. ego ja suhtumine endasse on muidugi olulised selles. oleneb isikutest st (endaga tasakaalus olevatel inimestel selleks vajadust nt ei teki). enamasti on see psüühikast tulenev.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-03 23:20
irww see teema on minust. oh issand, no tõesti, parem miks ei võiks inimene tunnistada mõne asja mitte teadmatust? kas on nii raske öelda - a kuule, ma tõesti ei teadnud? parem teha selle asemel teema ja rääkida kuidas teine on kibestunud vms.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-03 23:21
papi, kust sa teadsid, et see sinust on?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-03 23:24
kellest siis veel. muide ma ei pane mitte kedagi paika vaid inimesed ise solvuvad nagu mu arvamus üldse peaks lugema.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-03 23:25
Utha. Ei ei ära austust siia sega. Kui näiteks mees saab aru et naine paneb segast või vastupidi aga ei hakka kodurahu huvides sellest välja tegema, kas see ongi siis see austus? Või on austus see, kui ei hakata vaidlema? Austuse teema on muu asi hoopis.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-03 23:34
Ja utha kui nüüd egot ka veel siia segada, siis just need kes nurka surutakse ja paika pannakse ning pärast seljataga halama hakkavad, on nõrga ja väikse egoga.

Ja palegi. Mis te siis teete selliseid olukordi, kus teid paika pannakse ja siis nutt ja hala lahti on. Kus see teadlikkus ja taiplikkus siis on?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-03 23:34
Aike- siis on sul vedanud, kui sind keegi ei ole tahtnud paika panna. või siis tajud sa seda millegi muuna.

kas sa ei ole kunagi seadnud mehe arvamust kahtluse alla või pidanud hakkama kellelgi vastu seetõttu, et sinu arvates on tema tegu alandav või õiguste vastane vms (see ei pea isegi sinu isikuga seotud tegu olema)?
kui sa sellistesse vaidlustesse ei lasku ja nt hoidud oma arvamust neis asjus neile avaldamast, siis arvatavasti sind ei puututa. neil ei teki selleks vajadust. oleneb meestest, kellega sul tegemist on olnud.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-03 23:44
parma - kui tegemist on omavaheliste suhetega, siis on austus alati sellesse segatud. võime nt teist kuulata ja tema arvamusega arvestada annab ka tunnistust sellest, kas sinusse suhtutakse austusega või mitte.
ja kui võtta see praegune teema, siis nendel meestel, kes vajavad mingit paika panemist, on sellega probleeme. nad tahavad, et naine neid austaks ja kui nad teisel moel ei ole suutelised seda saama, siis hakkabki peale see asi. seda hakatakse endale nõudma st.
ja ära räägi mulle, et see nii ei ole
˅ näita rohkem ˅
2011-02-03 23:49
parma- mille järgi sa otsustad, et naine paneb segast? kui sa oled naisest sellisel arvamusel ja otsustad, et ei hakka temast välja tegema, siis sa juba ei austa teda. sa ei võta tema arvamust arvesse, see ongi. sa tee seda, mis sulle tundub mugavam olevat. aga kas see on ka naisele parem? see on sinu kui mehe seisukoht
˅ näita rohkem ˅
2011-02-03 23:49
Utha. Kui on suhe mängus siis on ainult see kuulamise austus. Võõra kas paned kohe paika või üldse ei kuula. Igaljuhul peaks tõde võitma.
ps kas sa tunned kedagi kes teeb seda paika panemist?

Näiteks mulle meeldib küll kedagi rumalaks teha. Eriti veel kui see teema satub minu sõiduvees kiilualla olema. Või näiteks mingi seltskonna arvates on see isik eriti "äge ja vinge sell". Vot sellise isiku proovilepanek on tõesti lahe kogemus ja mõnus. Alati ei peagi paika panema vaid teinekod on just see proovile panek mõnus kogemus.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-03 23:51
No kui mul tekib kahtlus, et "naine"/"mees" ei ole antud teemas adekvaatne, siis võtame lahti mingi seletava raamatu või kuulame spetsialisti arvamust selles valdkonnas.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-03 23:56
Noh Utha. See on üks neist kordadest, et kui nüüd hoolega sinu teksti lugeda ja seda mitme mätta pealt vaadata, siis jah on austusel seal oma koht. Kaju, et sa nii keeruliselt ja sügavamõtteliselt kirjutad. Keset ööd on vahel see ajunikk liiga keeruline.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-03 23:59
hm. et kui keegi tunneb ennast nurka surutuna ja hakkab selja taga halama (mitte ei suhtle otse), siis on nõrga egoga? no kui keegi peaks teadlikult vältima otsest suhtlemist ja kui ta mh ei ole ka tegelikult enda eest seisnud, siis jah. natuke on sellel ka egoga tegemist muidugi, see ei tee neist nõrkasid. pigem arvan seda, et nad ei ole võitlejad ja võimalik, et tunnistavadki endale, et neid pandi paika vms. mis siis enam vaidelda on
˅ näita rohkem ˅
2011-02-04 00:02
ja parma- mina ei hala. siin ei ole olnud meest, kes mind paika pannud oleks. ei ole seda ka sina teinud
˅ näita rohkem ˅
2011-02-04 00:02
Uth. Mis see nüüd on. Kas oleme mõlemad ühel arvamusel või on see kodurahu huvides austus või on emmal-kummal väike ego?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-04 00:04
misasi?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-04 00:06
See oli selle eelmise arvamuse kohta.

See halamise jutt tuli sul hiljem. Oled küll paika pandud. Tegelt jäi see pooleli keegi tegelane segas selle oma heategudega ära.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-04 00:12
ps - mulle meeldib ka "vingeid" tegelasi proovile panna või neid, kes on endast heal arvamusel. tundub, et me oleme tegelenud sama asjaga vms?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-04 00:16
Kle aga kui on vähegi tunda, et sellest tegelasest ikka asja ei saa, kas siis hakakd ka midagigi ikkagi välja pigistama?
kustmaalt sinul see proovilepaneku alguse piir jookseb?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-04 00:18
mis puudutas seda nurkasurutute teemat, siis see oli minu selgitus asjale, et kuidas see toimiks nt.
mulle endale meeldib otse inimesega vaielda (kui vaidluseks peaks mienma), mitte tegutseda selja taga. seega mind see nurga teema nagu ei puuduta. mingit hala ma teistele ei paku,saan ise hakkama.
ma olen sinuga harva samal arvamusel. vahel olen jah, aga enamasti me vaidleme.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-04 00:25
ot. mina olen paika pandud? how? kes pani? ega sa ei arva, et sina seda tegid? minu paika panemiseni on sul pikk maa.
sa võid vaidlemistes vms mind võita, aga paika panemine on midagi muud. ma tean, et sa oled tahtnud seda teha.
ja kuidas saab keegi sind selles segada? peale minu enda. ei ole võimalik
˅ näita rohkem ˅
2011-02-04 00:28
Vaidluse võitmine ongi see paika panemine ju. Vähemalt selleks korraks.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-04 00:34
no ja millises vaidluses sa siis võitsid? kui sinu argumendid nt on jäänud peale ja ma ei saa neid enda omadega ümber lükata, siis võib pidada seda vaidlust võidetuks. kui asi on selles, kes võidab. ma ei suhtle selleks, et kedagi võita, aga mulle meeldib vaielda
kui on midagi asjalikku.

mis mõttes asja ei saa? millest sa räägid? et kui vaidluses ei ole teisest asja või milles?
proovilepaneku piir? mis see on? no kui ma saan aru, et teisest ei ole suhtlemisel mulle vastast (kas ei taheta mõtelda vms)ja on võimalus, et ta ei saa ka aru, siis jah... ei hakka pingutama ehk. võrdsega on parem suhelda
˅ näita rohkem ˅
2011-02-04 00:58
ja parma, kui tahtsid teada, et kas on elust võtta nt kedagi, kes paika panekuga tegeleks, siis jah. neid on võtta, aga minu elus praegu selliseid ei ole. paika panemist kui soovi on olnud, aga otseselt ja pidevalt ei ole seda tehtud. aga jah, proovile on pandud ja kui meestega suhtled, siis pead sellega natuke ette arvestama. no eks ma olen ka vastu siis neid proovinud ja kui on asja saanud, siis on sellest ka normaalne suhe saanud. midagi erilist selles proovimises ei ole. tavaline vahekordade selgitamine, see kuulub suhete juurde. häirivaks muutuks see siis, kui kellegi suhtlemisest on pidevalt tunda seda, et tal on mingi vajadus mehena rahuldamata ja siis ta hakkab üritama midagi. kui teist ei häiri, siis mind ka mitte.
mul endal ei ole võitlust nendega vaja, sest mulle meeldib suhelda teistega võrdsena.
ei ole vajadust hakata kinnitama kellelegi, et ma naine olen. st ei ole meeste vastane ega võistle nendega.aga ma olen nende vastu, kes selliseid vastandumisi suhetes tekitavad. nendega ma vaidleks natuke, paneks nad proovile.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-04 09:33
*Süvausklikut" pole võimalik paika panna, sest ta ei kuula ratsionaalsust üldse. Ta on irratsionaalne.
Kahjuks puudutab selline asi paljusid inimesi. Eriti siin foorumis.

Parmaleikin kahjuks või õnneks on siiski veidi loogilisem kui teised. Ja kuidas sa ikka paika paned, kui mitte kasutades mõtlemisvõimet?
ahjaa... naiste moodi... karjume kiljume ja vingume kuni mees jääb vaid väsimusest kuulata iba!
˅ näita rohkem ˅
2011-02-04 09:38
Üldse naistega vaielda on mõtetu tegevus
˅ näita rohkem ˅
2011-02-04 09:42
kes on "süvausklikud"? ja puudutab veel paljusid inimesi siit? hm. et usklike foorum v? see oli huvitav arvamus. ma tean ka mitmeid nn usklikke siit.

parma loogilisem? mingis suhtes on jah, kuna temaga saab suhelda ka nendel teemadel, mis teisi ei huvita või mille peale nende aru ei hakka.
kas sa pead teda siis endast ka loogilisemaks?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-04 09:46
Neid niinimetatud "süvausklike"polegi vaja paika panna,nad on seda juba ise teinud.Suudaks vaid neile selgeks teha,et nad kasutavad vale aadressi
˅ näita rohkem ˅
2011-02-04 09:46
elmar- et mõttetu tegevus? kas mõttetud ei olnud mitte need vaidlused, milles naine n-ö meeste võidab? ehk siis need, kus naisel on õigus ja mehel mitte.
kui mõttekust vaadata, siis nt sinuga vaidlemised on mulle mõttetu tegevusena tundunud.. aga sa ju mees
˅ näita rohkem ˅
2011-02-04 10:23
Utha. Tekita vahel mõtteraginaid mõndade sõnade üle, mis märgitud jutumärkidesse või tärnidesse.
"Süvausklik" on inimene, kelle vaatevinkel on nn. tunnelis.
Inimene, kes mõtleb vaid ühes suunas.
Ning inimene, kes ei suuda teiste perspektiivis vaadata, rääkimata veel sellest et ei suuda ega proovigi mõelda läbi teise inimese mõttekäiku. Ainult oma väike valgusetunnel nina ees.
"Süvausklik" ei pruugi tähendada religioonses mõttes teatud religiooniusku sügavalt harrastavat inimest. See pigem märgib inimtüübi.

Et Naistega on mõttetu vaielda on tõesti õigus. Nagunii on neil alati "õigus" . Niisiis kergem on panna peale bullshit filter ning noogutada.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-04 10:25
ja kuskohas tekstist lugesid välja, et arvan et Parmaleikin on minust... kuidas sa sõnastasidki... loogilisem?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-04 10:33
ja mis puutub irratsionaalsusesse, siis ma saan aru, et on olemas mehi, kes ratsionaliseerivad igat (oma) tegevust ja kelle vaated nendes naiste asjades ongi teise loogikaga. kui nende arvates midagi ei peaks sellele enam vastama, siis ei tundu see neile enam loogiline. kuna neil teist arvamust peale enda arvamuse ju võtta ei ole (või ei taha teada) ja naisi ei tunne ka, siis suhtutaksegi vahel naistesse nii nagu nad teavad ennast mehena olevat ja tegutsevat. st vaade tunnelist – kui sinu väljendeid kasutada.
teisalt võib tegemist olla nendega, kelle arvamused on välja kujunemas ja kellel need võivad ka muutuda (kui vanemad on ja naisi tundma saavad).
nii et sellest ei ole midagi, kui kellegi loogikast tulenevalt asi natuke irratsionaalne tundub olevat.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-04 10:37
poiss, anna andeks. "loogilisem kui teised" oli sul seal. seega sa võrdled teda kellegiga ja ehk ka endaga. ma ei tea, kui loogiliseks sa ise ennast pead, minu pakutud "kas sa pead teda siis endast ka loogilisemaks?" oli provokatiivne ja sa ei pea sellele alluma
˅ näita rohkem ˅