Jah olen külastanud kah foorumeid alates aastast 2003 (erinevaid foorumeid siis).
Igal pool on keegi, kes oskab igal teemal kaasa rääkida. Osad nendest on sellised foorumlased, kes tulevad ... avaldavad oma arvamuse millele on antud nende poolt ka üsna adekvaatne põhjendus ja siis enam ei vaatagi teemat tükk aega. Üldjuhul selliseid inimesi isegi respekteeritakse foorumites ning vaadatakse nende poole kui "foorumi Isa/ema"
Neid isikuid kohtab eriti palju just tehnikafoorumites kus on rääkimas konkreetsed oma ala spetsialistid keda tuntakse tegijatena ka väljaspool foorumeid.
Samas on ka neid kes ütlevad küll midagi igasse teemasse kuid no mitte ei saa nende arvamusest aru, kuna kogu arvamus on püstitatud puberteetlikule "Ma lihtsalt ütlen nii ja nii see ka on".
Tegelasi on igasuguseid...
Siin foorumis aga ei tunne ühtegi "ässa". Kuna seks on tihedalt seotud suhetega, siis siin ei saa olla arvamusliidrit, kuna kõik suhted on erinevad (näiteks minu vaade suhetesse on üsna kategooriliselt erinev enamustest foorumi kasutajate omadest).
Ja mis puutub sõimu, siis seda on näha ainult seal foorumi alaosas nagu keegi siin mainis
seal kus kaebused on
Vahest muidugi juhtub ka seda, et "munad kurgus" on aga see pigem on erand kui reegel