Foorum
1
2
3
...
6
7
8
2010-08-30 23:42
J Palju su pindala on? Kui suure ruumi sa toast ära võtad?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-30 23:43
Pigem ikka kas ukseavast läbi ikka mahud?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-30 23:47
J sehekendab praegu mõõdlulindiga toas kindlasti. Aga J tead, et see on mitme muutujaga võrrandi lahendamine.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-30 23:48
parmal jälle matemaatilised tehted ja ülesanded käsil?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-30 23:54
pindala? seinast seina, ukseni ja midagi peaks teiseski ruumis olema. kuna see ruum siin ristküliku kujuline, siis.. nüüd tead.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-30 23:56
Ega sa ometi vastavas ruumis pole, Juuksur?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-30 23:58
mis ruum see on? ei ei ole see ruum
˅ näita rohkem ˅
2010-08-30 23:59
J sa siis ikke peris jäme. Kui seinast seina ja natuke ka ukseni.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-31 00:02
noh ma väliselt ei tundugi mingi suurena... aga pane mind mingisse ruumi ja kus siis hakkab suruma.. ei saa liigutadagi
˅ näita rohkem ˅
2010-08-31 00:08
Jämedad inimesed on hirmuäratavalt inetud.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-31 00:11
millega nad sind hirmutavad, oblectation? inetusega vs parameetritega?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-31 00:11
No ka inetuid eksemplare võib ette tulla kuid on ka päris kenasi
˅ näita rohkem ˅
2010-08-31 00:14
Jäme naine ei saa olla kena! Kui kena naine on korpulentne, siis ta ongi vähese iluga.
Perimeetriga hirmutavad.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-31 00:19
mine jah neid tea, tuleb minna ohutusse kaugusse. muidu kukutab ta ennast sulle peale.. vs pressivad liinibussis su kokku
˅ näita rohkem ˅
2010-08-31 00:35
Neid, kes on nõus tüsedatele ära tegema leidub, kuid nad teevad seda sellepärast, et parem variant pole kättesaadav.
Muidugi on keskkonna mõjusi, mis otsuseid kõigutab, igasugused haigused ja narkootilise toimega ained.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-31 00:43
Leidub ka neid kes erutuvad just 160kg peale st nad leiavad et just nii kaalukad on nende jaoks. Minule ülitüsedad ei meeldi, naiste puhul jah, pigistaks veel silma kinni aga vot hästi paksud mehed küll peale ei lähe. Ütleme siis nii et suhelda, lävida võin ükskõik milliste inimestega, sõber olla jne aga isiklikuks voodipartneriks ei sooviks.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-31 00:55
Enda eelistus seksuaalses suhtes sale naine ja saledad mehed. Väga häid ja meeldivaid sõpru ülekaaluliste hulgas ,kellega suhelda.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-31 01:20
muide P, grammiga kaalumist tahtsid. turgudel ka on midagi. tilli jm kaalutakse nendega. mine uurima ja pakkuma
˅ näita rohkem ˅
2010-08-31 09:41
J Turul on vanmutid, need ei saa ehk asjast aru ja kutsuvad politsei. Seal seda trikki teha ei saa. Aga on ka veel teine "turg" ja seal ehk on isegi mõttel jumet. Kle aga kui seinas on mingi pisikene auk ja sa tead, et see auk on olemas, kas siis ka pressib?

Risto: 1 sale naine ja mitu saledat meest? Miks just 1 sale naine? Mida tema seal teeb?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-31 09:46
parma-oi sind uudishimulikku küll sale naine tahab ka rahuldust,kui meestest aega üle jääb
˅ näita rohkem ˅
2010-08-31 10:06
˅ näita rohkem ˅
2010-08-31 11:37
Hahaha, eks need vähese iluga õudikud lohutavad ennast sellega, et on neid kellele vaimne tervis pole stabiilne.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-31 11:47
Eks igaüks leia oma. Mõned paksud mehed eelistavad kõhnu naisi, teised jälle omasuguseid. Seega, maitseasi.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-31 11:55
Aretaks mõtte siit välja. Volüümikate suguelust.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-31 12:02
parma- kah huvitav?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-31 12:04
Volüümikate suguelu Seda võib võrrelda tigude omaga.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-31 12:11
oblecation kirjelda palun seda suguelu natuke lähemalt.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-31 12:13
oblectation- jah , väike naer ei tee paha aga kindlasti huvitav lähenemine
˅ näita rohkem ˅
2010-08-31 13:43
tuginedes oma kogemustele väidan: Volüümikad naised saavad seksi rohkem, sest nad on suhtlemisvabamad ja rõõmsad. Ma pole ühtegi volüümikat kohanud kes oleks kibestunud ja kuri ja umbusklik. Selle est on aga saledad tükimaad kurjemad ja jubedamate iseloomudega. Suhtlemsies on palju rohkem konflikte ja kompleksidest ma parem ei räägigi.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-31 14:17
oi,oi parma- siin vaidlen küll sinuga.pole saledatel häda midagi,mõnusad on. Meil on erinev arvamus selles lihtsalt.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-31 16:52
Risto ja parma ... ärge nüüd tülli minge ... teie vaidluses on vaid üks tõde ... erand kinnitab reeglit

Aga te vist ei märganud ... Barb tõi teemasse uue mõiste ... ÜLITÜSEDAD .. nüüd siis ka, et millal hakkab on ülitüse Üks on minu arvates päris kindel ülitüse on ülekaaluline aga ülekaaluline ei ole alati ülitüse või siis volüümikus lõppeb sealt kust algab ülitüsedus aga kogu aeg on tegu ülekaaluga

Uuued kondid järamiseks
˅ näita rohkem ˅
2010-08-31 19:33
Risto: On küll mõnusad jah. Käisin bussijaama juures pitzat söömas ja tegin õues suitsu, kui tuli sinna üks imepeenike tütarlaps. Ta vaeseke ei jõudnud ust lahti tõmmatagi. Küll pusis ja kangutas mis hirmus. Igatahes aitasin tal ukse lahti teha. Ja läksime koos sööma. Imelik oli see, et ta pistis terve suure pitsa kuhugi. Ma takseerisin küll siit ja sealt aga aru ei saanud, et kuhu ta selle pistis. Minuarvates oleks see pidanud tal kõhust lausa välja punnitama. Kahtlustan et pani selle vargsi oma käekotti
Ja ta siis ootas niikaua kuni ma ka lõpetasin, sest ei saanud ust ise lahti, et väljuda. Kahjuks läks ta oma teed.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 14:45
Uus toidupüramiid lükkab riisi ja kartuli troonilt
http://www.tarbija24.ee/?id=306982

kui sellest mantrast nüüd vähegi kinnipidada, siis ei pea ülekaalulisusega probleeme tekkima.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-02 00:17
parma- See on muidugi meeldiv, et tütarlastele uksi avad. Kuhu ta toidu pani jäi sinul märkamata, sest sinu pilk oli kindlalt mõne tüsedama memme poole suunatud , kes veeres kui murumuna. Üekaalulisust saab vältida - söögem tervislikult ja liigutagem end.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-02 01:03
Tühja sellest toidust. Ma uurisin sellelajal juba tema kõhtu ju.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-02 01:10
parma- ja mis tunded tekkisid?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-02 01:13
Ikka head. Kuigi kui nii kõhna seliti panna, siis peab toas tule ära kustutama. Ribid hakkavad välja punnitama ja läheb hirmsaks. Nagu luukere põrutaks. Aga kui enda peale võtta siis on täisa hea kerge tunne.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-02 02:11
parma- asendeid on erinevaid ? seda sa tead maias oled ka.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-02 03:28
vastuväide: sale, piskikesed loomulikud prinkis rinnad, sääred, kui nooled nailonis kõrgete kontsadega.... woww
˅ näita rohkem ˅
2010-09-02 07:10
Ma mingi aeg tagasi kaalusin 47 kg. Kuna olen õmblejaks õppinud siis tean ka oma tollaseid mõõte. RÜ:90, VÜ: 62 cm ja PÜ: 89 cm. Ma olin suht õnnetu. Nii kõhna on ikka väga kole olla. Seda enam, et nii mõnigi kutt mainis, et kle sul oksa kohad paistavad Kuigi oli ka selliseid kellele meeldis see, et sale aga rinnakas (seda enam veel, et blond ka) Nüüd olen sujuvalt juurde võtnud ja endaga tunduvalt rohkem rahul. Mõne mõistes vist küll paks aga kuna ise olen väga rahul ja mõne arvamus ei loe. Kõigile ei saa sa nagunii kunagi meeldida. Ja ei saa mainimata jätta, et kui su oma mees peab sind sexikaks ja ihaldusväärseks siis mida veel tahta?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 10:07
Mainin veel juurde, et mu mehele nii kõhn küll ei meeldinud. Proovisin igasuguseid võimalusi, et juurde saada. Mingi aeg sõin koguni hapukoort suhkruga. Vanarahvas ütles, et sellega pidi hästi juurde võtma. Enne läks aga süda pahaks ja juurde ei tulnud midagi. Sõin päevas 4 korda ja rohkem kui rasket füüsilist tööd tegevad mehed. Midagi pole parata kui ainevahetus nii kiire on. Vanaema ütles, et olen toidu raiskaja ja part (see pidavat sööma ja kohe teisipidi tagant otsast kõik väljutama) Mees tassis iga päev kooki mulle ja aastatega olengi juurde võtnud. Võrreldes varasema ajaga olen nüüd õnnelikum ja märksa enesekindlam (seda ka voodis). Ja mind jätab täiesti külmaks kui mõni siin võtab vaevaks mind paksuks sõimata. Nagu elu on näidanud on sellised sõimlejad ise meeletutes kompleksides vaevlejad. Ja miks ma peaksingi kõigile meeldima? Peamine, et endale ja oma partnerile meeldida.
Üks kurb lugu ka. Mu üks sõbranna hakkas ennast näljutama, sest keegi tema jaoks kunagi oluline inimene tegi märkuse, et ta on paks (mees ise polnud kaugeltki supervormis kehaga iludus). Meie ei suutnud teda päästa, kuigi me toetasime ja ta käis ka ravil. Kahjuks on ta nüüdseks surnud.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 11:38
No siia üleüldisse kaaluteemasse lisaks: oli mul sõbranna kes oli kooliajal selline vormikam, no jalad olid töntsakamad. Armastas käia teksades, muidu oli sihvakas ja riietes täitsa kobe. Aga seelikut kandes oli kõik näha. No hakkas siis eriti ekstreemset dieeti pidama, pudelite viisi vett, midagi suhu ei pistnud, keetis omale mingit pläga jne. Käis jooksmas. Pärast läksid meie eluteed lahku, tema läks mujale elama. No saime 6a hiljem kokku. Ehmatavalt kõhnaks oli jäänud. Sõi mida tahtis, öeldes et no, kaaluprobleemi enam pole. Aga! Temas polnud enam seda ilu. Kooliajal oli ikka täitsa kena tüdruk, mu enda vend oli tast sisse võetud ja sebisid. Näojooned olid muutunud, põsed ja silmad aukus, uhked blondid kiharad äranüsitud. Mina temas seda võlu enam ei näinud. Niiet jah, keha võib vormi saada kuid see ei taga veel midagi.
Mäletan kuidas 11a tagasi ise kõhnana olles kandsin pikke jakke, et jumala pärast keegi mu turritavaid puusanukke ei näeks. Tuttavad ütlesid noh, pole hullu, vaat saad kunagi lapse, siis kosud. Ei tea mispärast seda lapsesaamist nii toonitada armastatakse ega siis ainuld see kaalu tõsta Arvan et enda puhul on toitumine määravaks saanud. Ja muidugi alkoholi tarbimine. Nii kui 7a tagasi õlut jooma hakkasin ( mida praeguseks suu sissegi ei võta, kui siis haruharva ) ja liha sööma, nii hakkas ka ümbermõõtu tulema. Aga nii kõhnaks kui kunagi olin, ei sooviks küll mitte. Ausalt, see oli jube.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 13:33
kuulge naised, olge nüüd erapooletud eks. nii ühte väravasse läheb juba. tore kui olete oma kehaga rahul ja mis saabki sellest rahulolust parem olla
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 13:37
kuidas saab olla erapooletu enda keha suhtes?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 13:41
tegelt õlle joomine kedagi paksuks ei tee ja liha peaks inimene vahel ka sööma...
kui ikka on ainevahetusehäire siis joo kasvõi vett ainult ja lähed ka paksus..
liikuda jalgsi rohkem
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 13:43
Õigus papi ...ja nüüd tõuseme laua tagant püsti ja jooksujalu sööma
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 13:45
Erapooletud? No siin peab ju kõigil oma arvamus olema, minu arvamus siis selline
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 13:51
nojah, kui suur osa naisi oigavad päevast päeva kui paksud nad on siis on kuidagi veider lugeda vastupidistest naistest. aga mis siis saab kui te vanemaks saate, vanemaks saades ainevahetus kõigil aeglustub, siis te lähete veel ülekaalulisemaks.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 13:52
kui vana on vana?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 13:54
elmar, ühes 0,5 õlles on ca 250 kcal, jood õhtul kolm õlut, 750kcal nahavahel. see on kaks suurt praadi. nädalas jood 3x ja 3 aastaga oled 10 kg puhast pekki juurde võtnud. ma käin ujumas, mõned üksikud mehed on kellel pole õllekat ees. noortel meestel on sellised vatsad ees....
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
6
7
8