No siia üleüldisse kaaluteemasse lisaks: oli mul sõbranna kes oli kooliajal selline vormikam, no jalad olid töntsakamad. Armastas käia teksades, muidu oli sihvakas ja riietes täitsa kobe. Aga seelikut kandes oli kõik näha. No hakkas siis eriti ekstreemset dieeti pidama, pudelite viisi vett, midagi suhu ei pistnud, keetis omale mingit pläga jne. Käis jooksmas. Pärast läksid meie eluteed lahku, tema läks mujale elama. No saime 6a hiljem kokku. Ehmatavalt kõhnaks oli jäänud. Sõi mida tahtis, öeldes et no, kaaluprobleemi enam pole. Aga! Temas polnud enam seda ilu. Kooliajal oli ikka täitsa kena tüdruk, mu enda vend oli tast sisse võetud ja sebisid. Näojooned olid muutunud, põsed ja silmad aukus, uhked blondid kiharad äranüsitud. Mina temas seda võlu enam ei näinud. Niiet jah, keha võib vormi saada kuid see ei taga veel midagi.
Mäletan kuidas 11a tagasi ise kõhnana olles kandsin pikke jakke, et jumala pärast keegi mu turritavaid puusanukke ei näeks. Tuttavad ütlesid noh, pole hullu, vaat saad kunagi lapse, siis kosud. Ei tea mispärast seda lapsesaamist nii toonitada armastatakse ega siis ainuld see kaalu tõsta
Arvan et enda puhul on toitumine määravaks saanud. Ja muidugi alkoholi tarbimine. Nii kui 7a tagasi õlut jooma hakkasin ( mida praeguseks suu sissegi ei võta, kui siis haruharva ) ja liha sööma, nii hakkas ka ümbermõõtu tulema. Aga nii kõhnaks kui kunagi olin, ei sooviks küll mitte. Ausalt, see oli jube.