Foorum
1
2
3
...
6
7
8
2009-10-01 09:08
ah et ikka on pepu punane?
˅ näita rohkem ˅
2009-10-01 21:11
unista edasi
˅ näita rohkem ˅
2009-10-02 09:08
˅ näita rohkem ˅
2009-10-02 19:28
misasi naljakas on?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-28 10:52
.... Kus lõppeb volüümikus ja algab ülekaalulisus..??. ooot ma mõtlen ,, hästa... .kuigi ,,kui aus olla siis olen ma niigi juba ilusate ja tarkade vastustega nõus .. pean uue küsimuse sättima vist --- uueks teemaks ehk ikka --- millisest kohast algab volüümikus ja lõpeb ülekaalulisus .???.. agaaa anna andeks teemaseadja... lihtsalt äkki lahkate edasi .... jäi selline tyhimik siia ..;::. ja ma mitte paluks ..pahaks panna ,sest see oleks täielik katastroof lihtsalt ,,.. me kõik oleme omalaadsed,, ja teadmiseks ,, niuksujatele ,,kes vaikselt juba hambaid teritavad ,, minule ... mul on liialt headust ja tähelepanu,, see ei ole probleem ... mitte millesgi. lihtsalt suhtlen. VABALT. ,, nii nagu inimesed peaksidki !!!! ... austusega - teineteise vastu . !!!!! olge sama muhedad ja ilusad...::..
˅ näita rohkem ˅
2010-08-28 22:20
aga kuhu mina siis teadjate ja muude tarkade arvates kuulun ???
˅ näita rohkem ˅
2010-08-28 22:23
Sina kuulud inimeste hulka...naisinimeste
˅ näita rohkem ˅
2010-08-28 22:31
kui inimene,end oma kehas tunneb hästi siis pole teiste arvamus ültse oluline.olen volüümikas ja mis siis olen seda olnud kogu oma elu ja ei hakka ennast vaevama mingite dieet tabletidega,et olla moe järgi või nagu kunagi reklaam oli dieediga suveks saledaks ja kõrkjatest välja.keegi ju peab ka kõrkjatesse jääma.ja kui ei oleks volüümikaid ja mõnusalt paksukesi siis ei paistaks ju peenikesed välja.ja kui kõik oleksid peenikesed oleks uus arutelu-kas peenike või pilbas.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-28 23:17
jep, olen jobu, situn kõigile hinge, olen selline nagu tahan, aktsepteerige
naljakas, 95% inimestel on mure oma kaaluga, milleks mängida lolli. kui sul on mure, tunnista seda, milleks eitada? loomulikult inimene lepib tahtmatusega, soovimatusega, okei, aga milleks siis sellistes teemades end lasta puudutada? kui ma juba meeldin endale, siis ma ei lähe seda ilmale kuulutama, sest see on iseenesest mõistev.

jummel kui lahe on lugeda kommentaare dieeditamisest. võtsin end natuke kokku, korrigeerisin mida suhu panen ja korraga olen kangelane? einoh tore
˅ näita rohkem ˅
2010-08-28 23:29
Kuulge aga ma nagu mäletaks, et kunagi oli selline volüümi ja kaalu arutamise teema. Tänu sellele sain veel Jamissiis kasutajaga heaks tuttavaks.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 00:25
Tore tore, ei jää muud üle kui palksutada. Lausa vapustavalt tore, sinnani kui ülekaalulisus hakkab terivsele. Süda ja liidesed saavad esimese laksu. Tean mina räägin kuna olen selliste kilkajatega hullult kokku puutunud.
Kui ikka kaal ja pikus pole PMI tasakaalus on tegemist ülekaalulisusega. Muide kummaline on see et, kilkajad on rohkem naised kui mehed. Mehed tavaliselt ei kilka vaid tegutsevad ja tänapäeval on selle probleemi lahendamiseks tohutult võimalusi.
Tervis eel kõige.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 00:33
Aike - mehed tegutsevad? mehed on endaga peamiselt rahul sellistena nagu nad on. selle pärast ka ei räägita
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 00:41
Jätan sulle Sinu arvamuse, kuid jah tegelikus näitab test suunda. Mis eristab nais ülekaalulisi ja mees ülekaalulisi siis viimased ei vingu et, näe jälle juures või mis dieeti pidada. Rohkem kuuled ikka naisi. Kas nad ei söanda või on mehelik au seal taga aga jah nad tegutsevad ja otsivad ise võimalike varjanet oma probleemile lahendust leida.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 12:05
olgu nende arvamustega kuidas on. ma lihtsalt üritasin välja tuua ühe mulle teadaoleva teguri, miks mehed enda probleemidest ei räägi. põhjuseid võib olla mitmeid: põhjus võib peituda nt nende hirmudes, suhtumistes, teadmistes vms. nt leitakse, et ei ole mehelik sellest rääkida (häbenetakse teistele tunnistada, ei ole endale probleemi olemasolu tunnistatud, suhtutakse ülekaalulisusesse jms kui kellegi teise (naiste, meditsiini, teaduse jne) probleemi). need tegurid, mida sina tavalisteks pidasid, on ka tõesed, kuid ma ei julgeks nii üheselt sellist arvamust, et mehed sellest ei räägi - nad tegutsevad, siin välja käia. see on suhteline.
neid ei ole võib-olla kuulda olnud mingitel muudel põhjustel ja selleks ei pruugi (see võib nii olla) olla nende tegutsemistahe ja probleemi lahendamine. ma püüdsingi seda natuke selgitada, millest nende mitterääkimine tingitud võib olla. võib-olla näitavad need probleemid ennast muudel aladel (peale rääkimise) - nt nende psüühikas ja muutunud käitumises.
ma ei näe selles, et naised räägivad, midagi kummalist. naised on ka olnud rohkem survestatud kui mehed ja seetõttu ka nendest enesekriitilisemad ja ebakindlamad. st seda, et naiste pealt on ka paremini näha selle tulemusi ja tekkemehhanisme. nt on nähtavamal see, millal on tegemist tegeliku ja millal psüühilise probleemiga.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 16:57
Mul on mõned sõbrannad, kes on pigem sellised trullakad. Ühel sünnipäeval oli vapustavalt hea tort. Muidugi tahtsid naised veel üht tükki võtta ja siis läks lahti. Nende mehed hakkasid avalikult neid mõnitama a la põrsake, et aitab sulle küll, sa juba niigi paks. Kusjuures mehed ise on sellised täiesti vormist ära. Kuna mul viskas selline asi üle küsisin meestelt, et kas nad on ise vormis või. Et vaadaku kõigepealt ennast. Nemad võivad endale õlut sisse valada niipalju kui soovi aga naised ei tohiks isegi sünnipäeval teist torditükki võtta. Lausa naeruväärne suhtumine. Igal juhul minu kuuldes enam oma naisi mõnitada ei julgeta.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 17:02
Kunagi tõin näite kus mees vingus et naisel pisut ülekaalu, järgmine naine oli eelmisest aga veelgi kogukam. Ju siis polnud ülekaal nii häiriv, pigem oli vaja vinguda.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 17:19
Tegelikult ma ei saa aru naistest, kes sellist mõnitamist üldse taluvad. Kui minu mees kunagi peaks mind niimoodi mõnitama, ma kõnniks otsejoones minema ja kogu lugu. Ma sellist käitumist endaga küll ei lubaks. Õnneks pole siiani olnud põhjust minema kõndida
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 17:20
Tean ka sellist seika ,kus naine nagu nööpnõel..polnud seal ülekaaluga küll miskit pistmist ..aga mees tegi pidevalt märkusi naise söömisharjumuste kohta ja lõppu käis ikka tüüpiline lõpulause -küll sa oled mul ikka jämedaks läinud...ja nüüd käib see naine siis mehe öeldu jälgedes..praktiliselt näljutab ja näeb välja nagu 70 aastane kuigi aastaid napilt üle 30-ne...seega "mats" sai niiöelda oma tahtmise ja sellele naisele enam keegi järgi ju ka ei vaata ja see kondikubu on nüüd tervenisti tema päralt ...aga pole ime kui naine istub kottide otsas ,sest mees lausus uue lause -sinusuguse kõrendiga ma pole enam nõus elama ...seega endal ikka ei tohi mingil mehehakatisel ajusid välja ka keppida ..selle naisega paraku nii on läinud
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 19:08
Mina tean vastust.Volüümikas lõpeb 300 kg peal ja sealt edasi algab ülekaal
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 19:10
Püha müristus
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 19:12
Ausalt
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 19:15
Vot see küll enam kuidagi ilus olla ei saa. Kuigi jahh mõni tunneb ennast vist ka sellises kehas sexikalt.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 19:26
No mõtle ise:rullid eelnevalt jahus ja siis leiad selle tumedaks värvunud koha alles ülesse.mmmmmm.Nagu kala taignas.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 19:27
No vat. Ega tõesti. Igaühe jaoks on kuskil keegi ja igale maitsele.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 19:29
punk, aga kui pole tume, hoopis blond...siis ei leiagi üles...
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 20:21
Desire777: Mis neil üle jääb? Nii mõnigi ju muude hüvede nimel koos, talutakse paljutki.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 20:56
Eh ... asi ju lihtne ... ülekaal algab esimesest kilost millega sa ise rahul ei ole ... kõik
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 21:36
Ma nõustun ka viimase postitajaga.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 21:37
mul oleks 2 kilo vaja maha saada siis oleks perfektne
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 21:52
Mina olen endaga rahul ja mu mees niisamuti. Ma vahetaks viivitamatult sellise mehe välja kes julgeks kasvõi korra mu välimuse või muu kallal iriseda.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 22:11
siis sul suhe ei saa küll suuremat väärt olla kui mingi kaaluteema pärast suhte minema viskad.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 22:30
uman: Kustkohast sinul seda maha vaja saada, minumeelest oled seda niigi.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 22:32
Kui naine on ülekaaluline ja mees teeb sellelaadseid vihjeid ning naine ei pea seda miskiks siis tähendab see seda et ta ei hooli sellest mehest. Kui armastaks siis pingutaks.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 22:33
No 2 kilo kergem olen ka mina ainuld et hommikuti, enne söömist
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 22:50
Aga kui mees on ülekaaluline ja naine teeb vihjeid????
Umanil õigus ...Kui suhe töötab, siis pole kaalul küll mingit tähtsust.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 22:51
Siis mees ei pea seda miskiks Mees arvab et tema võib sest ta on MEES
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 22:53
kõhupeal ikka on pekki mida oleks vaja maha saada. vahest läheb ja siis naksti tuleb jälle tagasi
˅ näita rohkem ˅
2010-08-30 00:32
Kas pekist tahad lahti saada enda või teiste jaoks?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-30 00:41
enda. ma lihtsalt tahan ja mind abs ei huvita kas teised peavad seda vajalikuks. aga mul siiani on see põletamine kaootiline. vahepeal ma hoian silma peal, siis tuleb mingi pingelangus või vaja tööd teha ja siis lasen end lõdvaks ja kõik tulemus kaob. ma pole nii noor ka et see pliks-plaks käiks, aga ma ei heida meelt

tegelikult on see kõik kättevõtmise asi, kui mina suudan, siis peaks ka teised suutma. ei peagi eriti midagi tegema peale enesekontrolli ja iga eilne päev kus sa suutsid olla meelekindel on järgmisel päeval võit.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-30 07:40
Ok selgitame siis laiemalt. Ma ei kujutaks ette, et mu mees üldse millegi kallal irisema hakkaks. Õnneks tema on minuga väga rahul ja pole põhjustki millegipärast iriseda. Samas ei kujutaks ette, et elaks koos irisejast mehega. Selline iriseja pole kunagi millegagi rahul ja varem või hiljem vahetab selline oma naise välja ja nagu elu on näidanud mitte alati parema "eksemplari" vastu. Mina elan üks kord ja tahan selle veeta õnnelikuna. Irisejast mees mind küll õnnelikuks ei tee. Kes arvab, et kannatab selle kõik välja, peaasi, et suhe alles jääks...no neile tunnen lihtsalt kaasa. Õnnelikud nad vaevalt on.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-30 08:05
noh nii polnud see ka mõeldud.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-30 08:10
Nu mina ka parajalt ümmargune aga mitte liiast...leian, et need modellimõõtu tegelased kes alakaalus on kole hädised ja kuidagi rohkem kompleksides...vabandan kui kedagi solvasin, ega siis neist kõik pole...samas ülijämedust võiks inimene korrigeerida aga samas tegelt olge sellised nagu tahate, kõhnad nagu piitsavarred , parajalt ümmargused, et midagi katsuda oleks või siis jämedad nii, et teise voodis lömastad...olege nii nagu ise arvate ja kuidas ennast hästi tunnete, pole muret,pole ka probleemi. Ja elu ongi lill.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-30 08:15
RedLight1 tunnen sind isiklikult ja ei saa sind küll ümmarguseks nimetada Pigem saledamapoolne ja naiselik
˅ näita rohkem ˅
2010-08-30 08:17
no kui inimene ütleb hädine, siis ta on ikka ise kompkleksides, sest mingil moel on see ju ära panemine. sina oled hädine, aga mina normaalne sest ma ise arvan nagu ma seda olen. tegelikult ongi kaal individuaalne ja mida see kõhn omakorda mõtleb endast võib hoopis olla midagi muud kui see kes teda hädiseks pidas.

ma arvan red kui sul oleks endal kobe sale raam siis sa ei arvaks enam ühtäkki neist kui hädistest
vanasse kesta sa kohe kindlasti tagasi ei sooviks ronida
˅ näita rohkem ˅
2010-08-30 08:26
RedLightil ongi kobe sale raam kui nüüd sinu sõnu kasutada.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-30 08:33
Vot tak Uman pani mu suu kinni... ...aaa, noh jah eks meil ole erinevad arvamused asjadest. need ilueedid pole minu maitse, pigem eelistan matsakaid maanaisi ja viikingi tüüpi suuri mehi. Aaaapppi nüüd ma saan jälle kellegi käest, et ma sedasi ütlesin
˅ näita rohkem ˅
2010-08-30 08:35
no siis ma saan aru miks sale teie jaoks buchenwaldi vangina näib
˅ näita rohkem ˅
2010-08-30 08:37
Sale on selline kellel pole sangasid ega rippuvat "õllekõhtu". Naisel peab ikka liha luude peal ka olema. Nii, et vaatad peale ja võid öelda, et naiselik. Vot nii
˅ näita rohkem ˅
2010-08-30 08:40
sest sa oled ise selline, sa muudaks kohe arvamust kui sa oleks palju saledam.
ah, okei, pole vist mõtet rohkem seda teemat viljeleda, sest varsti vist mõni solvub.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-30 08:41
Eh mis me siin Sinuga Desire teame...me ju jämedad tünnid Ega me peamegi endast jämedamaid vaatama, et muidu mees kaob meie taha ära ja vaeseke ei paistagi välja. Peaksin vist hakkama Ameerika supermodelli vaatama ja nippe kõrvataha panema kuidas olle seksikam...või mis Sina desire arvad ?
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
6
7
8