Foorum
1
2
3
...
6
7
8
2009-09-27 19:33
Kus lõppeb volüümikus ja algab ülekaaluline?
˅ näita rohkem ˅
2009-09-27 19:57
Ülekaalulisus algab täpselt samast kohast kust matsluski
˅ näita rohkem ˅
2009-09-27 20:01
Kui inimene tunneb ennast oma kehas ise hästi, siis vast pole tema kaal või kaalutus teiste arutada.
˅ näita rohkem ˅
2009-09-27 20:03
volüümikus on vaataja silmades
ülekaalulisus on sellisel juhul kui liigestele ja südamele hakkab liiga tegema
˅ näita rohkem ˅
2009-09-27 20:12
Kallid inimesed.See siin on foorum.Ja ei ole kedagi ega midagi solvatud.
Pole mõtet siin teemadega isiklikuks muutuda.Prooviks parem küsimusi lahata või mis????
˅ näita rohkem ˅
2009-09-27 20:21
Ülekaalulisus:
1) Nad on väga lihalikud ja neil puudub enesekontroll, nad ei taha lihamõnudest loobuda ja oma söögiisu taltsutada.
2) Nad on väga laisad ja ei viitsi sisse aetud kaloreid põletada, nad ei viitsi muutuda. Nad ei viitsi HINDA MAKSTA ja läbi uute toitumisharjumuste sisseviimist, läbi tervisespordi jms. läbi asuda muutuste teele. Nad on omas vanas kinni LAISKUSE köitega!
3) Kõik on kinni mõtlemises. Nad on kinni oma eluviisis, neil ei ole stiimulit ja ajendit muutuda. Kui kiirabis on ja voolikute küljes siis tuleb mõistus koju. Kui on riidekapi ees, mis on riideid täis ja pole enam midagi slega panna, siis on kopp-kopp reaalsus sisse astumas.
4) Enamusel neist on rasvumistõbi, neil on haigus millega peab võitlema meditsiiniliselt ! Nad vajavad tervenemist!
5) Kõik eelnevad ning võib olla füsioloogiline kalduvus rasvumisele. Et siis ülekaalulistel on PEAMISEKS põhjuseks füsioloogiline kalduvus rasvumiseks, millele lisanduvad need eelmised põhjused.

Volüümikus-kui kehal on kenasti paigas kõik proportsioonid ja veidi liha luudel
˅ näita rohkem ˅
2009-09-27 20:24
Konkreetne vastus.Tänan amore35
˅ näita rohkem ˅
2009-09-27 20:29
aga ole lahke
˅ näita rohkem ˅
2009-09-28 09:25
Mis ühe jaoks on volüümikus ja seksikas, see võib teise jaoks olla räme ülekaalulisus!
Nii et mina arvan, et siin pole reeglit!
Aga siis võib ju veel arvutada keha rasvamassi indeksit!
˅ näita rohkem ˅
2009-09-28 10:23
Raadiol on volüümi reguleerimise nupp.Naisel sellist nuppu pole,järelikult tuleb valida sobiva volüümiga naine
Ülekaalulisus on meditsiiniline probleem,samuti selle kallal ilkumine
˅ näita rohkem ˅
2009-09-28 10:32
Kuule jfjm miks sa seda nii isiklikult võtad?Sinu vanuses mees peaks ju aru saama,et see on lihtsalt teema foorumis.
˅ näita rohkem ˅
2009-09-28 10:53
Minule on see tõesti vaid teema foorumis,aga mõnele on see tõsiseks probleemiks.Mõnele lausa elu ja surma küsimus.
˅ näita rohkem ˅
2009-09-28 10:53
Ülekaalulisus on ikka ilmne, kui füüsiline tegevus hakkab raskusi valmistama, hingeldus, südame töö kiirenemine jne. Erinevatel inimestel avaldub see erinevalt, sõltuvalt ka isiku harjumustest . Aga volüümikus ehk, siis "kurvilisus" - kindlasti mitte rippuv kõht ja kukla tagant paistvad põsed . Üldiselt see vist kõik sõltub siiski enesetundest ja sellest, kes vaatab. Mõnele on juba liigsed paar kilo ülekaalulisus. Vägagi subjektiivne mõiste arvan mina.
˅ näita rohkem ˅
2009-09-28 10:55
jfjm:Ja kas siis sellised küsimused on kellegi kallal ilkumine?Siin ei peeta kedagi konkreetselt silmas .
˅ näita rohkem ˅
2009-09-28 10:59
Täpselt aikon62 just kurvilisus mitte rippuv kõht.Ja loomulikult on kõik vaataja silmades.Küsimus ei ole kes kuidas kellele meeldib.Igal sõnal on oma tähendus.Nii on ka sellel sõnal oma tähendus.
˅ näita rohkem ˅
2009-09-28 11:06
Sünonüümisõnastik
Otsitav sõna oli `volüümikas'.
--------------------------------------------------------------------------------

PAKS
tüse; priske; volüümikas; täidlane; korpulentne; ümmargune; luhtav luhtav keha; ümarik; lopsakas; ületoidetud; rasvas; rasvunud; prõnnakas; jäme; trullakas; lihav; rinnakas ja puusakas; prullakas; rullakas; tünnakas; prunnakas; pronnakas; [paks] nagu tünn (rull); pullakas; pükniline pükniline tüüp; pantsakas; pisut paks: paksupoolne; paksuvõitu; tüsedavõitu; tüsekas; lühike ja paks: jumpsakas; potsakas; matsakas; matakas; mütakas; jöntsakas; mütsakas; pontsakas; junnakas; juntsakas; jupsakas; töntsakas; totsakas; masajas; maadjas; jõntsakas; masajalgne; jontsakas; jõnnakas; massakas; vt ka turske; massiivne
˅ näita rohkem ˅
2009-09-28 11:13
lp.siniar vastus on täiuslik
˅ näita rohkem ˅
2009-09-28 11:24
Kuule siniar,selline umbmäärane ilkumine on ju suunatud kogu naissoo vastu ja võib nii mõnelegi olla põhjuseks toitumishäiretele.Kuigi sa ei nimeta kedagi konkreetselt näitad sa ikkagi välja enda suhtumist asjasse.
˅ näita rohkem ˅
2009-09-28 11:27
Kuule siniar,selline umbmäärane ilkumine on ju suunatud kogu naissoo vastu ja võib nii mõnelegi olla põhjuseks toitumishäiretele.Kuigi sa ei nimeta kedagi konkreetselt näitad sa ikkagi välja enda suhtumist asjasse.
˅ näita rohkem ˅
2009-09-28 11:31
TO:jfjm sa oled ikka täitsa sassis vanamees ma vaatan Kus nüüd iha kaitseingel välja tulnud Ma vaatan et sa kohe ei saa sedasi et sinu sõna alla jääb Kas sul olid lapsepõlves kivist mänguasjad või
See teema on problemaatiline muidugi!!Ja see EI kehti AINULT naistele kulla mees!!!!Kas küsimus oli naiste volüümikusest~!!!!!!!!!!???????????LOe küsimus uuesti läbi.Ja ma ei arva et see NII taunitav oleks.Ülekaaluliste teemat arutatakse igal pool meedias ja kui seda siin IHAS arutama hakatakse siis oled koha saatan ise või?
Ma saan aru ,et tahad mängida siin kaitsvat rüütlit aga saa ka asjadest õigesti aru onju
˅ näita rohkem ˅
2009-09-28 11:42
härrased! paluks järgida viisakust ja head tava. ! ei tasu enesele tekitada vaenlas lisaks olemasolevaile. Rahu,ainult rahu
˅ näita rohkem ˅
2009-09-28 11:46
Ma olen väga rahulik Keegi siin peaks veel head tava järgima Kui ma ei eksi siis on vastanud minu küsimuse peale ka naised ja pole näha ,et see teema neile nii hinge on läinud kui mõnele mehele
˅ näita rohkem ˅
2009-09-28 11:55
Mina näituseks tunnistan nüüd probleemi ja ütlen, et pole küll trullakas,rinnakas,lihav ja puusakas ega ka mitte mütsakas,juntsakas, töntsaka aga kerge ülekaal olemas. Tegelen selle küsimuse lahendamisega aga alati ei suuda vastu panna heale-paremale. Volüümikus on vast naiselik mõiste ja seda heas kontekstis.
˅ näita rohkem ˅
2009-09-28 11:58
Ma ei olegi väitnud,et see on halb või hea
˅ näita rohkem ˅
2009-09-28 11:59
Loomulikult läheb hinge!
See on enamus naiste probleem!
˅ näita rohkem ˅
2009-09-28 12:00
Siis ma ootaksin veel mõne naise vaatenurki siia
˅ näita rohkem ˅
2009-09-28 12:03
uskuge-ka kondiklibudel on mured-kust saada juurde mõni kilo, et enesetunne paraneks
ja muide-kui see mõni lisakilo saadakse siis on selle hoidmine palju raskem kui ülekaalulisel kaalu langetamine
ja see teema pole ju suunatud otseselt kellelegi
see peaks olema diskussioon mitte poriloopimine
˅ näita rohkem ˅
2009-09-28 12:03
Ja ma ikka lohutan ennast sellega, et pooltele meestele meeldivad paksud naised ja ülejäänud pooltele veel paksemad!
˅ näita rohkem ˅
2009-09-28 12:05
Ma VEEL rõhutan!!!See ei ole kellegile suunatud konkreetselt kallid inimesed!!!!
˅ näita rohkem ˅
2009-09-28 12:11
No aga sa ju tahad inimeste arvamust kuulda! Ja me siis avaldame siin oma arvamust!
Lihtsam ja lühem tee sul muidugi oma seda laadi küsimustele õigekeelsuse sõnaraamatust vasteid otsida
˅ näita rohkem ˅
2009-09-28 12:12
Aga kas ma olen kellegi peale näpuga näidanud???
˅ näita rohkem ˅
2009-09-28 12:13
TO siniar:Ülekaalulisus on tervise probleem ja sellest võid minna tervise portaalidesse rääkima.See siin on seksi portaal kus räägitakse volüümikusest mõistes ümarama figuuriga.
ülekaaluline = ebanormaalse kaaluga = ebanormaalne inimene....mina pean seda siin portaalis solvavaks väljendiks,aga eks see ole iga ühe enda asi.
˅ näita rohkem ˅
2009-09-28 12:17
Kas ma olen siin ülekaalulisi EBANORMAALSETEKS nimetanud???Ei ole.
Ja prostitutsiooni ja sponsoriotsijate teema on ka teiste portaalide teema või jfjm
SINA ei saada mind kuhugile kulla mees See on avalik portaal ja kui on ankeetides kirjas sõna volüümikas siis on see kohane ka siin arutada või mis????????
˅ näita rohkem ˅
2009-09-28 12:20
Ülekaalulisust näitab kehamassi indeks (KMI), mis saadakse kehakaalu kilogrammide jagamisel meetrites arvestatud pikkuse ruuduga!
Naiste kohta lihtsalt kõlab volüümikas ilusamini kui PAKS!
Aga meeste kohta ma ei teagi kuidas öelda???? Armas paksuke????? Volüümikas kõlab natuke ebamehelikult!
˅ näita rohkem ˅
2009-09-28 12:22
Aga kui tähendus on sõnal üks siis miks mitte
˅ näita rohkem ˅
2009-09-28 12:31
Kui sa väidad et ülekaaluline ja volüümikas ühe tähedusega, miks sa siis küsid!
˅ näita rohkem ˅
2009-09-28 13:46
mina pean end volüümikaks sest mõned lisakilod üle kui aega saan tegelen sellega(rohkem sexi,sis kaovad ka kilod )kõht ja rinnad ripuvad,sest olen sünnitanud nii mõnedki lapsed-nendega midagi ette võtta ei saa,kellele ei meeldi-ärgu vaadaku,a ei põe ka oma välimuse pärast-küll minu jaokski on kuskil keegi,kellele meeldin sellisena nagu olen
˅ näita rohkem ˅
2009-09-28 13:53
Ei ripu sul midagi! Super oled!
˅ näita rohkem ˅
2009-09-28 13:56
Olles ise üks neist, kellel on ankeedis sõna volüümikas (ülekaaluline, tötsakas, paks, masajas)...nimetage kuidas tahate, tekib minul küsimus, et mida on sellest üleüldse arutada? Inimene on nagu ta on, kelle jaoks paks, kelle jaoks volüümikas ja kelle jaoks paras. Eriti siin seksilehel Aga üks eelis on minusugustel siiski: mina oma kilodest võin ka lahti saada, aga paljud oma arulagedusest mitte
˅ näita rohkem ˅
2009-09-28 13:56
teise naise kiitus on suurim kompliment,tänan apelsin
˅ näita rohkem ˅
2009-09-28 13:59
to siniar: ära nüüd solvu aga mis vahet sel lõppude -lõpuks on? vast siis kui niipalju ,et volüümikas see selline armas naist iseloomustav. Coya ja Apelsin on rõõmuga volüümikad...ja ongi hea , keegi jälle kõhnake ja ka ilus. Mis vahet sel? Mehe pilguga vaatan muidugi esmalt välimust ...aga see algab tavaliselt silmadest ja siis allapoole ...ja siis süüvin inimese sisemisse ilusse.
˅ näita rohkem ˅
2009-09-28 14:14
moorike-sa oled tubli
˅ näita rohkem ˅
2009-09-28 14:42
Polegi muud teha kui "moorikese" öeldud siia kopeerida.....tubli

moorike: Olles ise üks neist, kellel on ankeedis sõna volüümikas (ülekaaluline, tötsakas, paks, masajas)...nimetage kuidas tahate, tekib minul küsimus, et mida on sellest üleüldse arutada? Inimene on nagu ta on, kelle jaoks paks, kelle jaoks volüümikas ja kelle jaoks paras. Eriti siin seksilehel Aga üks eelis on minusugustel siiski: mina oma kilodest võin ka lahti saada, aga paljud oma arulagedusest mitte...

˅ näita rohkem ˅
2009-09-28 14:43
Oih, ega ma mõni klassik pole, keda tsiteerida Aga noh aitäh muidugi!
˅ näita rohkem ˅
2009-09-28 14:47
Lihtrahva hulgast see rahvatarkus tulebki...
Said nüüd?
˅ näita rohkem ˅
2009-09-28 14:50
Vaatasin: ei saanud, tühjad pihud Aga me pole piisavalt vastuseid siniarile ikkagi suutnud anda. Ta ju kuulutuste rubriigis kutsub rahvast appi
˅ näita rohkem ˅
2009-09-28 14:54
ahaha on jahh
vastused on ju olemas, mida ta veel tahab?
Äkki rohkem külastajaid teemas?
˅ näita rohkem ˅
2009-09-28 14:56
ehhhh,ta ei suuda ju ise vahet teha,kas on volüümikas või paks eks me peame poisile suuna kätte juhatama
˅ näita rohkem ˅
2009-09-28 14:57
Vaidluses selgub tõde
˅ näita rohkem ˅
2009-09-28 14:59
meie vaidleme-tema riisub koore piima pealt
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
6