Foorum
1
2
2011-04-27 14:10
Otsi endale asendaja!
˅ näita rohkem ˅
2011-04-27 14:37
dunno - mida sa tegelikult tahad? kas sa otsid sellele olukorrale paremat lahendust või otsid endale praegu siit toetajaid?
kas sa arvad, et siin teda taga rääkides midagi nüüd muutub? ma arvan, et siin pole eriti neid inimesi, kes sind aidata oskaksid. paljud ei oska ennastki aidata. nii et otsi abi mujalt või proovi muuta seda, kuidas sa seni temaga suhelnud oled. tehke korralik vastandamine ja rääkige omavahel need asjad selgeks. ärge enam mängige
˅ näita rohkem ˅
2011-04-27 14:48
dunno. Sa seksi selle tegelasega. Peale seda jäeakse sind maha ehk.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-27 16:58
aga kui ei jäeta?
võib-olla on ta seda proovinud ja ei toiminud
˅ näita rohkem ˅
2011-04-27 17:07
a siis seksigu hästi "pahasti"
egoistlikult, solvavalt (muidugi juhul, kui tegu pole masohhistiga, kes sellise käitumise peale just pöördesse läheb )
˅ näita rohkem ˅
2011-04-27 19:57
To :kaslane Proovitud. Ei aita pigem lisas õli tulle.
To: Utha tegelikult olen siin nagu diskreetne. Ei nimeta nimesid.
Ja miks postitsasin. No omapärane näide armumise vormist
Aitas ainult täielik blokk igalpool internetikanalites.
Aga telefun suriseb siiani. Ja rääkimine ei aita. Inimene ei taha aru saada.
ULME
˅ näita rohkem ˅
2011-04-27 20:01
Dunno, kasuta mõõt - mõõduvastu taktikat ja armu vastu. Ega muu ei aita
˅ näita rohkem ˅
2011-04-27 20:19
to: jfjm nagu köster ütles ...too ei lähe kohe mitte
˅ näita rohkem ˅
2011-04-27 20:39
Siis aitab vaid suitsiid
˅ näita rohkem ˅
2011-04-27 20:42
dunno - see pole ulme, vaid MANIAKK
jotteffi mõttes on tera - hakka talle vastu helistama kogu aeg, aga toru pane enne ära, kui vastata jõuab
nii umbes 100 korda päevas ja eriti ajal, mis on tema jaoks ebamugav, nt töö
˅ näita rohkem ˅
2011-04-27 20:45
dunno, aga kas sa vabandust oled proovinud paluda?
˅ näita rohkem ˅
2011-04-27 20:48
usu, vahel aitab see keeruliseks muutunud suhteid siluda ja teisel poolel maha rahuneda
˅ näita rohkem ˅
2011-04-27 20:51
miks peaks dunno vabandust paluma naiselt,kes temasse armus ja nüüd psuhopaadina käitub?
˅ näita rohkem ˅
2011-04-27 20:55
to:jfjm - Kuramus mul elu liiga lill, et trammi alla hüpata.

Ei ma olen proovinud ilusasti vabandust paluda ja isegi kohvitanud ja selgitanud, et ma teda nagu naist ei vaja.
Inimene nagu saab aru ja siis mingil hetkel nagu keerab ära. Kukub ähvardama ja sõimama.
Ma ei anna mingit lootust. Teen puust ja punaseks ja mõni inimene veel on selgitada püüdnud.
Tundub et olen jah omamoodi maniaki otsa sattunud.
Kuramus mind veel hoiatati tema eest Ei õppinud teiste vigadest
Oli ikka vaja toppida nina sinna kuhu koerad oma mune ei topi
˅ näita rohkem ˅
2011-04-27 20:58
hea,kui see naine omale kiiresti teise ohvri leiaks
˅ näita rohkem ˅
2011-04-27 21:09
lootus sureb viimasena.
Ei julge kellelegi soovitada kah. Pärast ...soovitatu vihkab elulõpuni.
Point ei olegi nagu minus, vaid inimene nagu haarb kõigist meesolevustest nii hirmkõvasti kinni, et lahti ei saa.
Ja kui meesterahvas teema läbi hammustb siis algab vaimne terror. Ma ei ole siin ainukene kes on oma laksu kätte saanud
˅ näita rohkem ˅
2011-04-27 21:12
Dunno, kõige rohkem hakkavad kannatama sinu naistuttavad. ajalugu on seda näidanud.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-27 21:14
coya, aga miks mitte vabandada? kas sa tead, miks omavahel suhtlema hakati ja milline nende suhe tegelikult oli? mina näiteks seda ei tea ja pole ka kuulnud veel teise poole arvamust asjast.
vabandamine on lihtne ja teatud olukordades on sellest ka abi. paljud pole selleks suutelised muide.

dunno, hoiatati tema eest mismoodi? minu arvates sa halad seda suhet taga praegu ja kuidagi vastik on kuulata/vaadata seda pealt. ka kuulutustes oled sama teinud. ei pea endast ka lugu v?
sa oled oma loos sama palju osaline kui see naine (ja me teame, kellega tegu). enda tagantjärele tarkus n-ö. see, et sa siia seda ma ei tega mitmendat korda arutama tuled, ei tee sinust vingemat meest. ise tegid vea ja pead selle ise ka parandama
˅ näita rohkem ˅
2011-04-27 21:23
Ajalugu kipub korduma jah jfjm- sul õigus.
Aga taga halamisest on asi kaugel. Pole nagu midagi halada.
Kuulutus saigi nagu kellegile märku andmiseks pandud.
Et äkki aitab ja ehk saab aru. Aga no mittemiski ei aita.
Muidu mul olemas oma Queen ja seega long live The Queen.
Tädi üritas iga hinna eest Queeni kukutada aga...
Teraditsioonide vastu ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-27 22:25
ai ai dunno. Võta puhkus. Tee tüdrukule selgeks, et tahad ilgelt igasugu perverssusi teha. Ja seda igapäev, kui koos olete. Et siis oled selle armumisega nõus. Vähemalt saad selle terrori eest mingitki kompensatsiooni, perverssuste näol muudkui aha põruta nii kuidas jõuad. krt te ikka ei oska asju ajada.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-27 22:29
Parma sa mine näita ette
˅ näita rohkem ˅
2011-04-27 22:34
oot nüüd. selleks peab natuke ettevalmistama. Peab kõnekaardi muretsema, lambi nime välja mõtlema jne.. Perverssused on juba valmis mõeldud
˅ näita rohkem ˅
2011-04-27 22:36
No ei tegele perverssustega Ma nagu sarimonogaam.
Aga jah tahaks, et tädi ei sõnumineeriks mu naistuttavatele.
Ja ei sõimaks neid libudeks jne...
Asi on ikka suht jõhker. Mina ise selle inimesega enam mingil tasandil suhelda ei taha.
Siia sai pandud kah nagu rohkem selle pärast kirja, et kas mul on ka saatusekaaslasi.
Et mis nad on ette võtnud sellistega
˅ näita rohkem ˅
2011-04-27 22:39
No kes see idioot siis annab oma TEISTE NAISTE telefoni numbrid kellegi naise kätte??
˅ näita rohkem ˅
2011-04-27 22:54
No mõned tahtsid tädile helistada ja maha rahustada. Mõjus nagu oleks õli tulle valanud
˅ näita rohkem ˅
2011-04-27 22:59
dunno. Selles mures oled sa üksi. Loodame, et see tädike on vähemalt sinu vigadele väikese õppetunni andnud ja sa ei situ enam ventilaatorisse. Kas kõik sinu sarimonogaamia suhted lõppevad nii, et kõik helistavad kõigile ja "reguleerivad" midagi?
˅ näita rohkem ˅
2011-04-27 23:04
Jep räägiks siis kevadistel teemadel edasi
Ke on armunud?
Essa
˅ näita rohkem ˅
2011-04-27 23:29
Valetad, sinusse armuti ju enne
˅ näita rohkem ˅
2011-04-28 00:47
Noh mina kellesegi teisse ...ikka jutub
˅ näita rohkem ˅