Foorum
1
2
2011-01-29 08:32
Kas armumine on ajutine hullumeelsus??? Kui ei... siis mis see on???
˅ näita rohkem ˅
2011-01-29 08:52
kellesse või millesse? endasse armumine võiks jah seda olla, aga kas see on ajutine?... kuidas on oma peenisesse armuda?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-29 09:13
eks ta looduse poolt nii on sätitud, et 2 inimest kiinduksid üksteisesse, et järglasi saada
ja ajuti võib armumine tõesti hullumeelsuse seisundina tunduda nii kõrvaltvaatajale kui armunule endale
samas läheb armumine tihti üle armastuseks ja see on siis juba "püsiv hullumeelsusseisund"
˅ näita rohkem ˅
2011-01-29 09:17
hm. ma võrdleksin seda siis plahvatusega keemiatehases
˅ näita rohkem ˅
2011-01-29 10:14
Armunu ei kuula mõistuse häält.Kui kord kuulma hakkab,ei taha ta kuulda,mida mõistusel talle öelda on.
Tegelikult nagu narkolaks jah...on isegi kokaiiniga võrreldud
Ja läheb üle või nõuab uut,kõvemat doosi
˅ näita rohkem ˅
2011-01-29 10:24
Parem oleks üldse mitte kellegisse armuda,kes tahab siis narkariks saada
Teiseks armumisel enamjaolt see paha pool.et sageli üks jääb kaotajaks
˅ näita rohkem ˅
2011-01-29 11:21
armumine on parim antidepressant, soovitan kõigile
˅ näita rohkem ˅
2011-01-29 11:21
Elmar,kui sinul pärast ohtralt pruugitud tulivett pohmakas on,kas pead ennast siis kaotajaks?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-29 11:25
Harva kui ma J.ga ühel nõul olen aga see kord ma olen temaga 100% ühel nõul.
Armumine on hormoonide möll mis aja möödudes (tase langeb) rahuneb ja kaine mõistus võtab taas oma koha sisse.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-29 11:31
Ilus asi on, paraku juhtub aga sageli nii, et ka valus.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-29 11:41
Valus on ta juhul kui inimene ei anna oma olemusest enesele aru. Usub et, nii jääb kogu eluks ja keerab vindi üle.
Armudes tuleb osata nautida seda hetke mitte teha tööd vaimselt selle nimel tuleviku. Kestku see armumine või tund tuleb seda nautida ja järgmiselt tunnil elada oma elu rahulikult edasi. Haiget saavad need kes võtavad emotsioone tõe pähe.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-29 12:09
"Oo kaunis hetk,veel viibi sa!"
Võin küll eksida,aga kas see karjatus ei kostnud mitte Fausti suust
˅ näita rohkem ˅
2011-01-29 13:28
Aike,pole see asi nii midagi..paljud elavad mitmeid aastaid ühe ja sama inimesega armunult Mul on siiber neist tunni armumistest ja kui midagi tõepähe ei võeta siis on asi armumisest kaugel..Nimelt usk,lootust ja armastus peaks igatüht saatma elu lõpuni...muidu jäävadki valitsema ainult tühikargajad
˅ näita rohkem ˅
2011-01-29 13:35
Elmar,sa ajad armumise ja armastuse segi.Armastus on see,mis jääb armumisest järgi,siis,kui silmad,kõrvad jälle töökorras
˅ näita rohkem ˅
2011-01-29 13:54
Googlest sain päris hea vastuse, teen siiagi copy paste:
Armumine on haigus, mis võib olla erineva raskusastmega ning mille tekkepõhjused ja mehhanism pole täpselt teada. Haigestutakse igas vanuses ning olenemata soost. Haigus ei ole pärilik. Haigestumine toimub kas silmapilkselt (meditsiinis tuntud kui “armastus esimesest silmapilgust”) või on olemas inkubatsiooni- ehk avaldumisaeg pärast kokkupuudet haigust tekitava objektiga 1-10 päeva. Diagnoosimisel on oluline eristada armumist teistest haigustest nagu Armastus ja Seksipuudus.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-29 13:57
Sümptomid ehk avaldumine

Armumise kergema astme puhul esinevad lühiajalised nägemise - kuulmise - ja mäluhäired, mille tagajärjel ei suudeta adekvaatselt hinnata haiguse tekitanud objekti välimust ega iseloomu. Samuti esineb selle astme puhul lühiajaline võimetus hinnata haigust tekitanud objekti lähedasi (haigestunud isik kipub idealiseerima näiteks objekti ema, kes on mürgise mao iseloomuga või arvab, et objekti mustad sokid mis vedelevad diivani kõrval ja nurgas on “loominguline korralagedus” ja on lihtsalt nii armas)
˅ näita rohkem ˅
2011-01-29 14:00
Ravi

Armumine ei allu ravile ning reeglina kas kaob sama järsult kui tekkinud oli või kasvab üle raskeimaks vormiks, mis on ravimatu.

Prognoos

Armumise kulg ja prognoos ei ole üheselt määratletavad. Kui haigust tekitatud objekt on samuti haigestunud (ehk siis mõlemapoolne armumine), siis võib see oluliselt kergendada haiguse kulgu kuid on olemas oht, et haigus muutub krooniliseks
˅ näita rohkem ˅
2011-01-29 14:07
Utha, tead oma peenisesse ma poe küll kunagi armunud olnud aga selline "isalik armastus" ei ole vist liiast... tuleb ju teda pidevalt pesta, kasida, õpetada uusi trikke ja kui vaja ka rahuldada . Kuidas Sinul oma "v"ärgiga?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-29 14:38
ifjm,olen kohanud nõnda armunud kurttummasid veel aastate pärast ja ka pimedaid Eks neid sõnu segi ikka aegajalt ajame,eriti kui oleme armunud
˅ näita rohkem ˅
2011-01-29 21:59
kuuligaM - no kui ei ole, siis ei ole, aga ega natuke imetlemist talle halba ei tee. või sulle endale
˅ näita rohkem ˅
2011-01-29 23:30
Utha - minul ja Temal imetlejaid jätkub aga tundub, et Sina tunned millestki puudust, kuna nii tormiliselt siin ennast pea IGAS teemas peale surud... küsi julgesti, kindlasti keegi aitab
˅ näita rohkem ˅
2011-01-29 23:33
kuul kutsu ennast korrale. Jäta J. rahule.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-29 23:48
Aike- kas Sa mõtled seda tõsiselt??? või naljatad??? Olen siin "algaja" ja kõike reegleid ei tea... Miks kirjutate Utha kohta J. ??? Ja minu arust on see J. siin paljudes eri teemades suur kõiketeadja ja oma arvamuse pealesuruja Ja kui sellele J.ile mu pilt ei meeldi siis jätku teema puutumatta ja ärgu tulgu irvitama
˅ näita rohkem ˅
2011-01-29 23:59
olgu, ma olin jah irooniline. mulle tundus huvitav, et tegelene, kellel on selline avatar, tahab teada, mis see armumine on.
kui see sind rahustab, siis mul ei ole sinu avatari vastu tegelikult midagi ja ma ei tahtnud „tema“ peale naerda. sind ka ei naera. ei ole vaja enam erutuda selle peale.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-30 00:12
ok... olen rahul aga kas Sa arvad et minusugused ei taha teada mis on armumine... tahame küll... ja küll ka meie oleme kunagi armunud olnud
˅ näita rohkem ˅
2011-01-31 00:45
Mul sellin versioon ----armastada võib mitut inimest(asja) korraga ---armuda saab korraga vaid ühte!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-01-31 11:57
kusjuures luukeral võib isegi õigus olla
˅ näita rohkem ˅
2011-01-31 12:00
kaslane, kevadel on meestel tugevad spermatoxikoosi hood, nad armuvad kõigesse mis liigub...
˅ näita rohkem ˅
2011-01-31 12:29
boom - ma tean, jah
eriti armuvad nad objektidesse, kellel on miniseelikud
ja mida väiksem mini, seda suurem armumine
˅ näita rohkem ˅
2011-01-31 16:17
kaslane, ei tea miks?
mina alustan armumist ülevalt alla...
˅ näita rohkem ˅
2011-01-31 18:54
boom - et siis kõigepealt vaatad naba lühikese topi ja seeliku vaheliselt alalt üle ja siis alles lähed miniseeliku pikkuse kallale?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-31 19:01
Inimesel on aastaringi jooksuaeg
˅ näita rohkem ˅
2011-01-31 19:04
aga olgem ausad, peale pikka talvekoomat panevad esimesed kevadised päiesekiired ja tärkav muru igaühe vere kiiremini käima...
˅ näita rohkem ˅
2011-01-31 19:12
Inimese silm pidi ju nägema pilti tagurpidi ja alles see ollus meie kõrvade vahel keerab asja õigeks.Ilmselt Boom pidaski silmas seda esialgset pilti,kus jalad üleval
˅ näita rohkem ˅
2011-02-01 09:57
kaslane, alustan peast
jfjm, ma ei sekku halli olluse ja silmade vahelisse töösse, tarbin lõpp produkti
˅ näita rohkem ˅
2011-02-01 10:49
armumise teemal veel.
olgu. on oletatud, et armumisel on mingi inkubatsiooni- ehk avaldumiseaeg.
seda aega siin arvutama ei hakka (iga inimese kohta on see arvatavasti erinev ja ega see ei avaldu ka kunagi samasugusene), aga huvitav oleks teada, kuidas on enesearmastajatega.
ma teame, et me oleme ka enesearmastajad, aga on neid, kes on seda teistest rohkem.
seega tahakski teada, kuidas/millena nemad ise armumist tajuvad ja kas nende ajataju sel ajal on ka teistsugune kui teistel armunutel või ei ole.
kas nad tunnetavad seda „tavalisena“ ega ei vaja selleks teist aega või on see ajastus neil kuidagi erinev ja intensiivsem?
sest arvatavasti ajab see, kellesse nad armuvad, nende arusaamad jm segamini - tekivad sellised tunded, millest nad enne midagi ei teadnud jne. on neid, kes vastavad sellele natuke tugevamate tunnetaga (vihkavad „segajaid“, peavad neid tüütuteks jne).

et siis kas armumine on enesearmastajate jaoks midagi teistsugust ja kas see võiks ka muuta nende suhtumist endasse või on tegemist millegi ajutisega ja nad on tagasi enda juures siis, kui tunded otsas.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-01 14:37
kui inimene ennast ei armasta, kas ta siis oskab teisi armastada?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-01 19:58
jah, aga tead, oskus ennast armastada on ka vajalik ja minu arvates vaata et olulisemgi kui see enesearmastuse olemasolu. oskus teist/teisi armastada tuleb kogemustega ja teistega suheldes.
see, kui keegi ennat armastab, ei tähenda ju veel seda, et ta ka teisi armastada oskaks.

ma pidasin tegelikult silmas rohkem endale keskendumist ja peamiselt neid, kes on oma olekult ja suhtumiselt egoistlikud, ennast imetlevad jne ning selliste võimet kellessegi teisesse armuda ja armastada.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-01 20:03
vot see haigus, armumine, võiks olemata olla... muidu pidevalt pea pilvedes ja mailmavaaade läbi roosade prillide
˅ näita rohkem ˅
2011-02-01 20:07
..võiks tõesti olemata olla,oleks probleeme palju vähem.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-01 23:39
sitaks igav oleks siis ju
˅ näita rohkem ˅
2011-02-02 09:28
elmaril on vist probleeme armumisega? elmar, kas sa pidevalt armud?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-02 12:02
krt, elmar. jälle sa ei tee minust välja
˅ näita rohkem ˅
2011-02-02 12:23
Utha,ja mul on tõesti palju naisi ja vabanda kui su olen tähelepanuta jätnud
....ja ma armun ka pidevalt,kuid järgmiseks hommikuks kipub üle minema
˅ näita rohkem ˅
2011-02-02 12:43
oli see su ülestunnistus?
järgmiseks hommikuks? siis on sul pikalt veel. on tegelasi, kel on tunniks-kaheks ja siis ei ole kellelgi enam midagi meeles
ehk oled sa armumise millegiga segamini ajanud?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-03 17:15
tegelt armumise mõtlesid välja masohistid!
˅ näita rohkem ˅
2011-04-21 11:32
Ilusad mälestused enda omast.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-21 11:39
..oi aegu ammuseid..
˅ näita rohkem ˅
2011-04-21 13:24
coya, kevad püxis või mis
˅ näita rohkem ˅
2011-04-27 13:29
No mina ei tea. Siis kui ma ise armunud olen siis on ikka ilus tunne küll.
Aga minuga juhtus sihuke lugi, et üks suht tuntud tegelane siit armus minusse ära.
Ja seda palaks kahe nädalaga ja nii kõvasti, et enam ei lase lahti.
Kuna mul omal igasugu tunded jäid nagu tärkamatta selle isendi vastu siis on sellest tekkinud lauas pühasõda.
Inimesed kes talle on seletada (ka mina ise ja otse) , et võiks mind nagu rahule jätta on saanud sõimu osaliseks.
Ma ise saan noh nii iga poole tunni tagant mõne sõimava sms.-i
Varsti saab sms-i mälu lihtsalt täis ja siis saabub kauaoodatud rahu.
Mis teie sellisest arvate? Ja tegu on suht täisealise naisterahvaga 38. Peaks nagu lapsemängudest väljakasvanud olema.
Help Wanted
˅ näita rohkem ˅
1
2