Foorum
2011-02-12 11:09
Kas naised lõhnavad ka muidu kummaliselt, mehed samuti. Ma ei suuda näiteks kunagi mõista inimesi kes ennast terve liitriga üle valavad. Ennast pole ollagi aga parfüüm on selline, et tapab. Teine kord möödub ja parfüüm on veel km takka järele.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 11:27
mul tuli praegu meelde keegi, kellel oli harjumus peale alt pesemist see koht deodorandiga alati tugevalt üle lasta. ma ei tea seda, kui kaugele seda deodoranti tal tunda oli. et kas ja kui pika maa peale keegi tundis, mis lõhnalt sealt tal tulid, aga jah...

tegelikult olgu selle lõhnastamisega kuidas on. eks igaüks otsustab ise, mida ja kuhu ta endale paneb, aga natuke võiks arvestada sellega, kuhu minek ja mille jaoks.
ma ka ei talu tugevat lõhnastamist ja seda eriti nendele kohtadele, mis on teistest tundlikumad. kui keegi omavahel olles lõhnab nagu parfüümiitehase töötaja, siis ma arvan, et ma pikalt ei kannataks temaga suhelda või seal olla.
nt bussides on sellsitega võimatu. muudkui kannatad, kuni su peatus tuleb ja teed nina kinni pigistades minekut. aga siis peab ka olema tegemist millegi eriti tugevaga
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 11:38
ei kujuta ette, et peaks ennast sealt ALT deodorandiga üle laskma...
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 12:16
nu mina nägin seda ka väga ammu muidugi, aga võib-olla mõni veel teeb
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 12:32
ma ujulariietusruumis olen seda sama meeste puhul näinud. mõned noored mehed lasevad pmst püksi endale.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 12:45
heh, saavad "värsked munad" omale...
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 12:49
papi, just. püksi lastakse deodokat see sama naine tegi ka nii
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 12:44
Utha ja papi- kui olete seda näinud, kas mõtet pole küsida, et miks inimene nii toimib?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 15:54
las teeb, mind ei sega, kummaline küll, aga pole minuasi hinnangut võtta.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 18:43
rohkem kui kummaline.
Utha-sinule selline tegevus vast ei tundu kummaline ja häiriv , sest ise üks kummalistest.
veidike lõhnastatud naised- super .
üle pole mõtet millegiga doseerida,ka lõhnadega mitte-
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 21:17
Tegelikult toodetakse ka intiimdeodorante. Äkki nad kasutasid seda? Kuna tegelen parfümeeria müügiga siis olen selle teemaga kursis. See on praktiliselt lõhnatu ja sobiva PH tasemega, et oleks ohutu. Sellise deodonandi mõttest aga pole siiani aru saanud.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 21:54
Desire-seda arvan minagi, et kasutati intiimdeodorante.
Looduslik või looduslähedane. Eks kõigil toodetel oma eesmärk, mõte.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 21:56
Ära sa märgi kas teisiti kah aru on keegi saanud??
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 22:20
Kuskil keegi kirjutas,et kui teaks kõikide inimeste hirmusid,siis oleksid maailmavalitseja.Hirm halvasti lõhnata,see on parfümeerjatöösturite rahaauk.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 22:29
äk, äk ma olen teisel arvamusel. Sulle imponeeriva lõhnaga võib ju palju saavutada kuigi ei pruugi olla kandja lemmik nr.1
Kogemused isiklikud olemas.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 00:04
jfjm. Kas sina siis ei tea kõikide inimeste hirmusi? Mina tean. Aga kõige nõmedam on see et ma ise ka satun sinna hirmude alla mida teavad jälle omakorda teised
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 00:28
risto, mis selles siis nii kummalist peaks olema? sa ei lõhnasta ennast vahel „kummalistest“ kohtadest?

Des- ei olnud intiimdeodorant, vaid tavaline mingisugune ja seda tean ma kohe kindlalt. siis vist ei olnudki veel teistsuguseid saada.
tegelikult ei olegi see, milline ta oli, oluline. lihtsalt see temaatika tuletas mulle meelde selle, et ka nii saab asju ajada.
ja mis peamine – oluline on ju see, et enne pesti ennast. mitte nii nagu seda tehti vanemal ajal, kus pesemine ja enda pesu vahetamine ei kuulunud hea tava juurde ning asjad aeti korda puudriga ja tugevate kemikaalidega.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 00:38
Utha- pükstesse küll mitte deodoranti ei kasuta.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 01:09
Lõhnaga on veel üks trikk. Ühele tüdrukule ei meeldinud kui tema rindasid suuga hellitati. Selleks, et seda ei juhtuks pani ta parfüümi rindadele. mis on teadupärast kibeda maitsega ja ebameeldiv. Võttis tükiks ajaks sülitama. Aga nagu teada Parmaleikin on taiplik tegelane ja leidis ka rohu sellevastu, milleks oli....
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 01:25
parma- et sa oled taiplik seda me teame. Kuid tahad sellest rohust rääkida?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 01:38
ma vist tean, mis see on
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 06:17
Parma mis seltskonnas sa küll liigud? Loe kust tahad ikka on sul midagi totakat rääkida oma seiklustes osalente kohta. Millised naised sulle küll ennast pakuvad?? Tõeliselt kummalised daamikesed.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 12:08
Hähh parma sa meelitasid ta duÅ¡Å¡i alla sexima.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 12:28
Desire. Näedsa vahel on kerulsied asjad väga lihtsad! loomulikult dusshialla.

Oh Aike. Vahel ma isegi mõtlen hirmuga, et need Parmaleikini seiklused on üpriski kummalised ning mõningaid seikasid sellest ei tea isegi vanajumal taevas. Ärge palun neid kodus järgi tehke.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 12:30
Tubli parma, et hoiatasid. Kõik kindlasti sama terve nahaga neist seiklustest ei väljuks.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 12:37
eh, ma aimasin ka, et saatis pesema nagunii vms
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 12:51
No ega siis tissinäppimine katki ei saa jääda. Misiganesmoel võiduka lõpuni.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 12:56
selle pärast sa siis neid naised dushi alla enne saadatki. peale puhtuse saavad nad seal ka meigist jm lahti
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 13:32
saab ju ka nii duÅ¡i all käia, et pead ei teegi märjaks
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 13:35
no aga kas see on probleem, kui pea märjaks peaks saama?
mida siis tegema peab? vannimütsiga oled? või mängid dushisegistiga kuidagi nii et...?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 14:11
See dush võiks veel selline olla, et peseb ka igasugu kompleksid ära
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 14:14
et saavad korraga ka kompleksidest lahti? mugav jah
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 14:25
aga see oleks ka natuke jama, kui muidu naisega seksida enam ei saagi, kui et temaga dushi alla minnes või peale naise dushi alt tulekut. ja seda selle pärast, et muidu mees teda puudutada ei taha (parfüümid jm õlid on nahal, juustes jne). või oleks hea enne hoiatada selliseid, et tulen ja mine pesema ning et oleks ennast puhtaks tehtud
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 14:40
Jube mugav oleks jah. Helistad, ette et kuule käi pesemas ära ja alusta juba eelmänguga.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 14:48
kui duÅ¡il on selline toru seina peal, mille külge duÅ¡iotsik käib, siis seda "lifti" mööda saab ju otsiku sättida just sulle sobivale kõrgusele - nt nii, et veejuga tuleb kaelast allapoole
probleem pole juuste märjaks saamisega, vaid nende kuivamisega - kui selleks kulub pea 3 h, siis ei taha nagu niisama juukseid märjaks teha...
eriti, kui seks kah plaanis on...
fööni pole mõtet soovitada, see ainult lõhub juukseid
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 15:10
seda muidugi, et saab reguleerida. aga me pidasime silmas siin seda, kui sa mehega dushi all oled, kuidas sa siis sellest hoiduksid?
ka suunad vett ainult natuke ja teatud kohtadele? või teed korralikult märjaks, nii nagu peab olema

3 h? su on pikad ja paksud juuksed?
mingeid fööne sai ju ka jahedama õhu peale panna, see ei tee juustele jumidagi. kuum/soe õhk jah ei ole hea
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 15:18
parma- jah, mugavus on hea, aga kas dushi all käimine kuulub ka forplay alla siis või on see eraldi teema? mängib endaga dushi all nt.
muidu on nii, et peaks pesema minema enne ja siis saab muid mänge tegema hakata..
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 16:42
Ai vai Utha. Vahest annad sa häid mõtteid. Nüüd on siis teada, et miks osad sellised loiud on. Krt nad mängivad endaga enne dushiall. Deem. Ei mingit pesemist enne seksi!!
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 16:51
no kui duÅ¡Å¡ on reguleeritud madalamale, siis võib ju kahekesi korraga ka seal all olla, ILMA pead märjaks tegemata
utha - mul pikad juuksed, jah ja ka jahe fööniõhk kuivatab liigselt juukseotsi ja need hakkavad katkema
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 16:53
andsin vist jah, aga ei tea, milleks see hea on. nii et enam ei hakkagi puudri jm alt naist otsima, vaid võetakse kohe ette?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 16:59
kaslane- et jahe pole ka hea tegelikult? seega ongi loomulik kuivamine parem kui miski muu.
tegelikult ma ise olen ka loomulikul teel seda teinud, aga mul kulub 3 h asemel 30-40 minutit nii et kui natuke matemaatikat teha, saad aru, et ei ole nii pikad kui sinul
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 23:20
ei krt ikka peaks enne pesema saatma. Aga teha seda tugeva järelvalve all. Käeraudadega dushiküljes.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 23:27
Enamus kaslasi lihtsalt pelgavad vett ja teevad end märjaks vaid ohu korral või suurest näljast pääsemiseks
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 01:29
Parma kas laenan käeraudu?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 09:11
parma – et dushi külge? age teise käe ka või selle jätaksid lahtiselt? lahtiselt ei saa olla, seda sa tead, sest siis.... või tahtsid teise täiesti sinna kinni panna?
tegelikult ma hakkasin seda praegu endale ette kujutama ja te ei tea, mis ma tulemuseks sain tekkisid teatud pildid..
aga see on teine teema.
teate, et me oleme teemast väljas?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 09:23
Utha ära kujuta ette. Tahad uut elu?. Siis teeme seda hoopis. Kui sa jäädki seda ette kujutama siis see jääki nii.

Desire mul on vastavad vidinad olemas.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 09:27
aga naisel on ka nahalõhn , mida te sellest arvate. mulle on öeldud et ma lõhnan hästi ,et mu ihul on hea lõhn , ise ma sellest aru eio saa ja ülekreemitand kindlasti pole
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 09:41
naise naha lõhn ongi see, mis mehe pöördesse ajab
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 11:19
Vene naistel olla kombeks pool pudelit Krasnaja Moskva-d endale tuti peale kallata enne günekoloogi juurde minekut. See oli muidugi vene ajal. Vaesed günekoloogid, ütleks selle peale.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 11:31
Väga rumal oleks mingi kuulduse põhjal kogu rahvuse või soo üle otsustada. Ma olen siitsamast kohtunud naisterahvaga kelle ainsamaks parfüümiks oli ''Next'' tumesinine, mingeid järeldusi ma sellest tegema ei hakanud. Õnneks olen ma kohtunud, siit inimestega kes lõhnasid märksa meeldivamalt.
˅ näita rohkem ˅