Foorum
2011-01-22 09:31
Kes küll mäletab kui palju erinevate naistega olen elujooksul tutvumist alustanud aga mingeid kindlaid reegleid selleks pole Kellega saab mõne minuti jooksul jutu peale ja suhtle vabalt palju iganes.Samas teisega luuleta palju tahad ja too kõik tähed taevast alla aga jutt ei jookse kuidagi.Ei õpi seda vist kunagi,mismoodi peaks alustama nagu parma siin eelnevalt kirjutab
Ka seda kepuskat peab õigel ajal oskama küsida,muidu keegi teine jõuab ette kui selle väljaütlemisega pikalt venitad
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 12:35
ma arvan, et alustada võiks nt aususest ja austusest naise kui isiku vastu.
kui naisesse suhtutakse kohe nagu tuluallikasse, kellest peab mehele mingit tulu olema või kellelt peab midagi välja võitlema (tähelepanu, seksi jne), siis saabki see olema võitlus. kui naine peaks sellest välja tegema.
ja kui naine peaks veel mehe tegelikest huvist (ja see ei ole mitte naine ise) aru saama, siis võib asi isegi veriseks minna.
nii et mina soovitan teha kohe algust aususega. selle asemel, et näärmetega „mõtelda“, võiks mehed harjutada ennastka tegelikult naise isiku vastu huvi tundma ja temast hoolima. vahest võidetakse sellega palju rohkem.
ja siis veel seletatakse, kuidas naised tahavad vaid raha ja mehest endast ei huvitutagi. see on rumal arvamus.
mida annate, seda vastu saategi. kui ei ole selleks võimelised, siis peategi rahul olema nende tulemustaga, mis on.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 12:46
Utha,kuidas saab naisesse suhtuda kui tuluallikasse?Ma pole ühtegi sellist naist kohanud,kellest mingit tulu oleks..vähemalt siin?
Või arvad,et kui mees saab seksi,maksab keegi talle peale
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 14:29
Ühelt küsisin kunagi et mida ta selle vabameelsuse all siis silmas peab? Vastas et noh, kas suuseksi ikka teed? Nojah, niiet see siis vabameelsuse märk
Utha väitega - mida annate, seda vastu saategi olen päri. Miks paljud naised ennast müütavad? Sest enamus neist on meeste läbi haiget saanud, neid on halvasti koheldud, kergelt võetud. Siis sellised naised hakkavadki mõtlema, milleks enam, parem võtan raha jääb miskigi. Vähemalt nii on väidetud.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 14:55
ma olen enne ilma,kui end müün,nii palju siis nn. vabameelsusest.
Eks me kõik saame haiget,olenevalt suhetest,aga haiget saamine ei sunni mind küll sexi eest raha küsima,sest enesehinnang ja austus jäävad minuga kuni hingan.Vabameelne on minu arust see,kel on oma arvamus maailmaasjadest,kellega on võimalik ükskõik,mis teemal rääkida,kes ei ole piiratud mõtlemisega,inimene,kes on valmis katsetama mida-iganes uusi asju,inimene,kes ei seo piiranguid kaaslasele ja iseendale...olenevalt muidugi riski taluvusest või tunnetamisest.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 15:06
elmar - vat seda, kuidas selline suhtumine võimalik on, peaksid sa küsima endalt, mitte minult.
ma ei tea, kuidas see võimalik on, sest ma ise ei ole nii kellessegi suhtunud. samas ma tean, et seda tehakse ja enamasti naistega.
võtame nt seks raha vastu. sind elmar see teema vist huvitab?
võta endale näiteks see ja siis seksi vahendamine (prostitutsioon). mis see sinu arvates siis on? keegi teenib teise tegevuse pealt otsest tulu, on ju? naine kui „tuluallikas“.
aga see selleks.
ma ei pidanud „tuluallika“ all silmas praegu tehinguid rahaga, asi on suhtumises.
teine võib olla sinu „tuluallikas“ ka siis, kui sa ootad teiselt vastu midagi, mida sa arvad,et sul on õigus talt saada – sul on teha suhtes õigustatud ootused vms. nt õigus saada teiselt seksi, kui sa peaksid seda tahtma. või õigus teise tähelepanule jne.

minu arvates võivad kellelgi tekkida need ootused teise suhtes siis, kui on olemas mingi vastastikune huvi või kui sul on teisega suhe, aga milliseid ootusi saab olla kellelgi tundmatu suhtes? ja seda veel internetis? sellest ei saa aru.

iha on hea näide sellest.
naisena sa võid enamasti tunda siin sellist suhtumist, et sa pead vastama kellegi teise õigustatud ootustele (nt kuulama tema fantaasiaid, rahuldama teda seksuaalselt, vastama talle kirjadega jne) ja kui sa seda ei tee, siis on halvasti.

tegelikult ei saa isegi suhtes olles nõuda teiselt seda, et ta vastaks sinu ootustele (nt seks, tähelepanu) - midagi võib sinul või temal vahele tulla ja ta ei saa seda teha. seega miks peaks siin suheldes paremini minema? mis õigusega keegi teiselt seda tahab või nt nõuab? miks peaksid kellegi õigused (mis ta ise endale võtnud on) sinu omadest olulisemad olema? ka mul on naisena omad õigustatud ootused.

ja mis vahet sel on, kas tulu või kasu. ma võin selle „tulu“ ka „kasuks“ muuta, kui see kellelegi arusaadavam on. ma ei tee teistega kasulikke tehinguid.. mitte siis, kui tegemist on suhtlemisega. ma suhtun suhtlemisse kui võimalusse, mitte kui õigusesse teiselt sellega midagi saada.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 15:08
PS.vabameelne võib olla minu mõttemailm,aga vaba meelne saab olla ainult selliste inimestega,kes on sarnase mõttemaailmaga,igasuguste pidurite või muidu urgitsejatega pole see lihtsalt võimalik.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 15:21
ja elmar- sina võrdsustad vist tulu saamise rahaga. sama suhe tundub sul oleavat ka naistega. kui naistesse suhtumisest rääkida, siis minu teada oled sina olnud see, kes teeb siin vihjeid, et siin ei saa naisi muidu kui ainult raha eest ja siis ka vist on asi vilets.
samas arvad, et sa ei ole kohanud ühtegi naist, kellest mingit tulu oleks. ja seda veel eriti siin.
sina ise oled hea näide sellest, kuidas ei peaks naistesse suhtuma. igatahes arvad, et siin sa ei peagi neid austama
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 15:26
Coya: Väga lihtsalt ja lühidalt asi lahti mõtestatud ei olegi nagu midagi eriti lisada
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 15:29
uuh,vedas
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 15:35
Utha,ära aja jama,et naised pole siin lehel raha pärast väljas.Ma pole peale oma naise kohanud ühtegi teist,kes raha peale ei mõtleks?.miks siis mehed kurdavad,et neile vastu ei kirjutata kui on saatnud välja mitmetele ilusaid kirjasid.Lihtsalt on varjatud sponsorluseotsijad,kes oma ankeeti kirjutavad,mida iganes ja see pole ainult minu arvamus ,mulle on seda väitnud pikaajalised saidis olnud kirjasõbrad,kes lausa nimetavad,et siin pooled naised,kes on raha peal väljas.
miks sa pidevalt arvad,et mina muidu sexi ei saa kui ainult raha eest?Ikka saan kui vaja aga paistab ,et Sul pakkumisi vähe ja siis hakkad urgitsema teiste eraelus......
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 15:46
"...vabameelsus avaneb ajaga ehk siis on inimesi kellega suhtlen vabameelselt st tunnen end nende seltsis mugavalt, piiranguteta ja lasen ennast vabaks ja olen mina ise...."
Pushup, ma olen sinuga samal arvamusel selles, et iga inimesega seda tunnet ei tekigi - tee temaga, mida tahad, aga seda ei tule.
ja sama on ka avanemisega. see vajab aega ja selleks peab teisel sinuga suheldes kannatlikkust olema. siis tuleb avanemiine nagu iseensest.
ma olen ise samas olukorras olnud ja tean, kellega ma kuidas võiksin ennast tunda. kui selline isik on olemas, siis on kõik võimalik
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 15:52
et siis suhtled inmiesega näiteks kuu aega ja muutud avameelseks?
ei,mina nii ei arva..avameelsus tuleb hetkega,kui on õige inimene
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 16:03
oleneb inimesest. mõni on teistega koheselt avameelne,teine ei ole selleks veel valmis ja vajab kohanemiseks rohkem aega .
imelikku ei ole selles midagi. igal asjal oma aeg. suhtlemisel ongi oluline osa selles, teineteise tundmisel jne
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 16:06
Kuulge,te ajate nüüd avameelsuse ja vabameelsuse sassi.Vabameelsus on see kui inimese käitumist ja suhtumist ei piira igasugused normid,reeglid,tavad.Avameelsus,aga tähendab ausust,enda mõtete mittevarjamist.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 16:13
nii avameelsus,kui vabameelsus sõltub intuitsioonist,mõlemad sõltuvad teineteisest
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 16:18
jah Coya räägib õigusest. Ilma vabameelsuseta ei saa eriti olla väga avameelne. Sest kui sa ei ole vabameelne siis sa ikka muretsed teiste arvamuse pärast ja ei pruugi väga ausalt kõigest rääkida
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 16:20
õigust*
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 16:29
tänx nicdude..eneseväljendamine on üks raskemaid asju.nii,et teised sind mõistaksid hea,kui leidub keegi,kes oskab asju nn maakeeli seletada
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 16:42
Miks mu kommentaarid muidu ikka nii pikad on - ikka selleks et ei tekiks kaheti mõistmisi ja valearusaamasid
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 17:12
keegi ei aja siin midagi segamini. asi selles, et minu arvates igasugune meelsus, olgu see või vabameelsus, avaldub erinevatel inimestel erinevalt - st erinevates olukordades ja eri aegadel. ja vahel vajab see ka vastavat inimest selle jaoks.
aega on vaja ka selleks, et vabameelsus saaks areneda..... et soov või vajadus selline olla saaks kelleski tekkida.
selle tekkeks peaksid aga olemas olema mingid eeldused (teatud kasvatus, omandatud hoiakud, avatus elu suhtes, avameelsus jm). kui need on olemas, siis on arvatavasti ka lihtsam. samas võivad sul ju eeldused selleks olla, aga asi on nt enda või kellegi teise tunnete, suhtumise vms taga kinni. siis võib veidi aega vaja minna selleks, et avaneda ja ennast vabalt tunda.
kui sa teist veel eriti ei tunnegi, siis sa ei tea ju veel seda, mis on tema sees ja mis mitte, kui vabalt ta millessegi suhtub jne. ega see kohe ei avaldu ju.
selleks ongi vaja enne suhelda ja teine enda jaoks n-ö avada. kui teine teab, kuidas seda teha ja tunnetab sind, siis see toimib.
ma arvan, et seda Pushup silmas pidaski.
ma olen ka seda arvanud, et mingeid tingimusi muutes ja teisele vajalikku aega andes on võimalik tekitada teises selliseid muutusi, millest ta isegi teadlik enne ei olnud. aga eeldused peavad muidugi olema.
asi on su hinges. kui sa hingelt ei ole selline inimene, ega siis vabameelset sinust ka ei saa
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 17:25
erinevate iseloomudega inimestel on ka vabameelsus/avameelsus erinevad...sellesse suhtumine,tekkimine,avanemine,arusaamine
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 17:37
elmar- keegi ei ole väitnudki, et selliseid naisi siin ei ole. ma tean, et mehi on ka, aga neid enamasti ei reklaamita.
ma väidan seda, et sa teed oma isiklikule arvamustele ja suhetele tuginedes naiste kohta suuri üldistusi. siin saidil teed sa seda eriti ja minu arvates on su suhtumine naisi solvav. ma ei võta isiklikult, aga mulle see ei meeldi.
kahju, kui sa pole peale oma naise veel kohanud kedagi, kes sulle meeldiks ja kes sinult raha ei tahaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 18:10
utha,su ajavaba jutt solvab naisi kindlasti rohkem kui minu oma?Miks sa pead minust üldse midagi arvama?Võib-olla mulle meeldibki naistele raha kinkida...oma raha teen mida tahan Ainult seda tehakse valikuliselt,mitte kõigile ja sa ära kipu naiste eest rääkima,jäta teistele ka oma arvamused välja öelda...
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 18:26
Vabameelsus kuulub nagu rohkem maailmavaate valdkonda,avameelsus on aga puhtalt iseloomu joon.Kui need omadused on olemas siis alati,mõnes seltskonnas hoitakse neid lihtsalt peidus.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 19:45
Näh midagi internetist. Palju teil juba tehtud on?
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=411556&r=63
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 20:18
Mul veel 2 tegemata
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 20:25
Üks on lennuki teema ja teist ei ütle
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 20:28
Mis ma sulle sellest kirjutan? Sa niikunii ju ainult räägid. Tegemisest on asi kaugel.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 20:40
Ega siis konto nimevahetus sind ega kedagi teist teistsuguseks ei tee.
Küll ma juba selle leian, kellele seda postkasti kirjutada!
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 21:18
mhhhh...kui seda õhtulehe nimekirja nüüd mingiks vabameelsuse mõõdupuuks pidada....siis ise pidasin ma ennast konservatiiviks ....a nimekiri näitab midagi muud
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 21:40
See,kui sa oled vaikselt,salaja midagi teinud,ei muuda sind veel vabameelseks.Vabameelne oled siis,kui sa seda ei häbene tunnistada.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 21:48
Ma ei mõista kohe mitte endise kasvatusega inimene,kas see vabameelsus on hea või halb omadus?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 21:51
vabameelsus on hea omadus,sest siis sa meeldid vähestele
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 21:52
mul pole õnneks midagi häbeneda, ju ma siis lihtsalt ei pidanud oma tegusi varem eriliseks vabameelsuseks vaid lihtsalt tegutsesin...
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 21:52
elmar. See vabameelsus on teatud piirini hea. Kui ikka kogukonaga vastuoksa kipub minema siis on paha. oleneb sellest seltskonnast kus viibid ja selle piiridest.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 21:59
Sain natuke targemaks.Nii,et ega naiste juures ka suurt edu pole selle vabameelsusega Mul kohe ei vea nendega põrmugi
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 22:57
Minu arvates on mehed siiani kütid. Millegipärast tahetakse ikkagi seda "kitsekest" kes ennast kätte ei anna. Samas võibolla kui silme ees virvendab mitu kitsekest kes ise "püssi ette hüppaks".
˅ näita rohkem ˅
2011-01-23 11:26
ega siis see et maailm on arenenud mõnekümne aastaga nii kaugele ei tähenda veel seda et loodus sama kiiresti arengu läbi teeks.
Mida loeb 50 aastane inimkonna areng aastatuhandeid kestnud ja kinnistatud loodusinstinktide kõrval?
Või sa Desire777 arvad et naised ei vali ikka veel endale seda kõige võimekamat isast kes nende teele satub?
Need instinktid olid, on ja jäävad.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-23 11:59
Eks see mis pole käeulatuses on ikka ahvatlevam sellest mis ise voodisse poeb.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-23 12:03
Arengu kõige suuremaks piduriks on mõtlemine,et alati on ju nii olnud,alati on ju nii tehtud,sest mugavam ja turvalisem tundub käia tuttavat rada mööda,kui riskida uue tee otsingul äraeksimisega.Samason asju,mida alati on küll tehtud,aga alati on ka hukkamõistetud.Mine ja võta kinni,kumb alati siis piduriks on.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-23 12:43
siin oli enne hea link ÕL-st ja ma arvasin, et võtan ka selle artikli endale ette ja vaataks, mida siis millele eelistama tuleks hakata, mis omal tegemata jne ....aga..
peab tunnistada, et pidin nendes valikutes (seda tegi nende eest vist COED?) natuke pettuma. no tehke nalja, aga mulle tundus see asi seal veider. mitte et asjas endast midagi tavatut oleks olnud, aga kuidagi igav valik oli... oleks võinud parem olla.
seda, mida ise teha veel tahaks, oli ka, aga mitte eriti.
või on minu arusaam rahuldavast seksist nendega võrreldes igav ja tavaline - kah võimalik, aga minu arust ei ole eriti huvitav ja fun enam see, kui keegi peab seksimist krt teab kellega ja krt teab kus ning seda võimalikult laias valikus olevate isikutega oma elu võimaluseks (?)(vihjan artikli pealdisele).nojah.
seda võiks võtta ka naljana, kui ei oleks olemas neid, kellele see ongi elu ja kes muid võimalusi enam ei tunne. aga kui lahe selline elu on?
osad tegevused tundusidki kohati olevat sellised, mis on pigem kohased teismelistele ja neile, kes ei taha mitte oma teadmisi seksis avardada ja seda teistsuguseks teha, vaid ennast või oma võimekust teistele tõestada.
eriline ekstreemsus oli seal ka: seksi kellegiga alles siis, kui teie vahel on tekkinud tunded. see oli kohe naljakas.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-23 12:46
Ma pole väitnudki, et naised omale seda kõige tugevamat (piltlikult) ei vali. Ma kehvematega ei lepikski. Ma lihtsalt mainisin mis siiani mehi tegutsema paneb. Mõni laisem valib kergema saagi aga on ka piisavalt visasid kes viitsivad ja tahavad justnimelt seda kättesaamatut kitsekest küttida.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-23 13:06
aga mind hakkas huvitama see, mis teeb vabameelsuse heaks.
ok, arvati, et see olevat hea, kuna sellisena sa meeldid vähestele, aga kuidas sellest aru saama peaks? kas on siis hea, kui ei pea teistele meeldima?
või on see siis mingi vastuhakk enamusele või mis?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-23 13:09
Vabameelsed meeldivad enamusele meestele aga ainult korraks-paariks. Tegelikult sihivad teise silmaga ikkagi seda kättesaamatut kitsekest.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-23 13:11
Mina mõistan seda "Meeldid vähestele" väljendit pigem niipidi et iga suvaline ei julge ühendust võtta. Kirjutavad ainult need kel on ka selgroogu oma sõnade eest ka tegusid näidata.
Olen hiljuti täheldanud et olen ka ise seda teed minemas. Pigem olgu mu postkastis 4-5 kirja nädalas, aga vähemalt on need kirjad tõesti nendelt kes asju samamoodi näevad nagu mina. Vastupidiselt sellele mis oli enne oma ankeedi põhjalikuks tegemist... päevas 10 kirja kuid mitte ühtegi sellist isikut kes ise kah teaks mida ta tahab
˅ näita rohkem ˅
2011-01-23 13:16
vat Des, siin tulebki sisse inimeste arusaamade vahe. on neid, kes seostavad vabameelsust ainult kompleksivabadusega ja kõikelubavusega (ei mingeid valikuid, kõik sobivad jne). ja siis on need, kellele see ongi nt ainumõeldav elamisviis, seisund jne. nad on valivad ja ka nõudlikumad ning nende suhted teistega tuginevad mingitele lepetele (st on teada kellega ja kuidas jne). neil on isegi partnerid olemas ja partneriteks on enamasti samasuguse maailmavaatega inimesed.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-23 13:38
ühendust võtavad nii ehk naa paljud ja enamus kirju ongi mõtetud,sest ei viicita süveneda ankeeti,lahmitakse ehku peale..
˅ näita rohkem ˅
2011-01-24 00:23
No ilmselgelt siin väga paljud ei vaatagi üldse ankeedi poolegi. Eriti palju hakkab kirju tulema kui just sisse logid. Pakutakse veebikat ja raha eest sexi ja huuuuh mida kõike veel. Ometi on ju kontol kõik kirjas. Lihtsalt ignoreerin selliseid kirju ja las siis kirjutavad copy-paste kõigile tüdrukutele neid kirjakesi. Lõpuks mõni meeleheitel isend võib ju isegi õnge minna.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-24 00:24
Kusjuures nad vist ei vaata pilte ka. Mul piltidel piitsad, värgid aga ta kirjutab, et teeme keppi ka vä
˅ näita rohkem ˅