siin oli enne hea link ÕL-st ja ma arvasin, et võtan ka selle artikli endale ette ja vaataks, mida siis millele eelistama tuleks hakata, mis omal tegemata jne
....aga..
peab tunnistada, et pidin nendes valikutes (seda tegi nende eest vist COED?) natuke pettuma. no tehke nalja, aga mulle tundus see asi seal veider. mitte et asjas endast midagi tavatut oleks olnud, aga kuidagi igav valik oli... oleks võinud parem olla.
seda, mida ise teha veel tahaks, oli ka, aga mitte eriti.
või on minu arusaam rahuldavast seksist nendega võrreldes igav ja tavaline - kah võimalik, aga minu arust ei ole eriti huvitav ja fun enam see, kui keegi peab seksimist krt teab kellega ja krt teab kus ning seda võimalikult laias valikus olevate isikutega oma elu võimaluseks (?)(vihjan artikli pealdisele).nojah.
seda võiks võtta ka naljana, kui ei oleks olemas neid, kellele see ongi elu ja kes muid võimalusi enam ei tunne. aga kui lahe selline elu on?
osad tegevused tundusidki kohati olevat sellised, mis on pigem kohased teismelistele ja neile, kes ei taha mitte oma teadmisi seksis avardada ja seda teistsuguseks teha, vaid ennast või oma võimekust teistele tõestada.
eriline ekstreemsus oli seal ka: seksi kellegiga alles siis, kui teie vahel on tekkinud tunded. see oli kohe naljakas.