Foorum
2011-01-21 18:37
Enamus kes tutvuda soovivad, märgivad ilmtingimata ära et naises peab piisavat vabameelsust ja vallatust olema, jätmata selgitamata mida konkreetselt selle all silmas peetakse: vabameelne - lõdva püksikummiga, vallatu - iga kell kättesaadav ja igalepoole tulev naisterahvas? Või saan ma asjadest valesti aru?
Mida sina arvad? Mida tähendavad need kaks sõnadepaari sulle?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 19:01
"Ole mehe meele järgi, igast asendist"
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 19:21
Hmmm... tavaliselt väidavad mehed ise , et nad on maailma vabameelseimad ja vallatud tegelased aga tihtipeale kui läheb siis vallatustest rääkimiseks, siis soft S/M, anaalseks ja jumal hoidku kui on grupikas või transu asjas, siis pole vabameelsusest enam jälgegi. Nu vot see on selle tulemus kui ei loeta infot mida mina vähemalt olen püüdnud küllaltki selgelt oma kontol väljendada aga no lugemisoskus on viimane ja pärast olene veel süüdi ka , et neid siin sedasi ehmatan . Hmm....aga kui nüüd vastata konkreetsele küsimusele, siis ma ei saa ka aru mida selle all nad mõtlevad. Ei oskagi sellele vastata. Nu mina olen aru saanud enam vähem sedasi, et vabameelne peab naine olema seksimängudes mis on siis mehelt sügavale suhu võtmine või pepuseks...enamus peab seda vabameelsuseks ja mõni ehk ka siis kui naine soovib grupikat aga see mis sealt edasi tuleb paistab mehe jaoks olevat hullult ekstreemne värk. Mina pean anaalseksi, Bukkaket, BDSM-i täiesti normaalseks seksuaalelu viisiks ja minu jaoks ei ole neis asjus midagi ektreemset...mulle lihtsalt need meeldivad ja nii ma ka elan ja olen. Mis võiks olla siis ektreemne minu jaoks ehk fisting ( muide päris mõnus ), kuldne vihm nu ma ei tea ausalt öeldes. Seks on nii lai mõiste ja see koosneb osadest ja kui kõik need osad kokku panna siis saab terviklikuse mis on tõesti ülimalt mõnus ja kõike hõlmav. Kõik see mis jääb seaduse piiresse on minu meelest mõnus ja sheff ning igal võimalusel tuleks ka sellega tegeleda. Vallatu ??? Nu ei tea...mis see täpselt tähendab...ma ka enda arvates vallatu aga samas vahest küll tundub, et minu vallatu olemine on puhta hullus nende silmis ja hoopis panevad plehku
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 19:25
Ma arvan et tõmmata otsene joon vabameelsuse ja seksi vahele ei ole korrektne.
Arvan et vabameelsuse all peetakse ikka n.ö. mässumeelsust silmas. Loodetakse et vastaspool oleks ühiskonna mõjude alt väljas ning teeb seda mida ise leiab meeldiv olevat. Ning arvan et just sellest kohast alates tõmmatakse paralleel seksiga. Mis saabki olla meeldivam kui seks
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 19:34
Püha püss...no siis olen ma puhta vabameelne ja vabade meeltega Hmmm...samas...miks loodetakse,et vastaspool peab olema mõjude alt väljas, samas nõudja ise jääb tihti nii piiritletuks ja radikaalselt kõike eitavaks. Kuidas siis nõuda teiselt vabameelsust ja ühiskonnas ka oma-enda arvamuse omamist. Sedasi ju tekivad konfliktid nende kahe vahel üks armastab kõike ja püüab kõigiga lävida mõista ja on ise erapooletu aga teine puha kõige vastu võitleja. Millegi pärast on neid nn. vabameelsedi mehi küllaga kes väidavad, et nemad on vabameelsed aga lähemal silmitsemisel tuleb välja, et ei sallis seda ja ei salli toda ja sellised asjad ei tohiks üldse ilmas olla. Mina näiteks ei oma vabameelsust sisserändajate suhtes. Tunnistan ausalt...aga see on minu probleem ja proovin sellega harjuda aga sams kohtan tihti nii õelaid nn. vabameelseid ja erapooletuid tegelasi et anna abi . Mis siis on vabameelsus ?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 19:36
RedLight ära hõiska enne õhtut.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 19:37
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 19:39
Seda vabameelsuse all peetakse rohkem silmas kompleksivabadust.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 19:47
siin lehel mõeldakse ilmselt tihtilugu vabameelsuse ja vallatuse all seda, et naine on kohe paari kirja järel nõus sexima, ükskõik kus, autos , põõsa all jne ja pärast ei esita küsimusi, kui mees koju isikliku abikaasa juurde jookseb .....
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 19:49
Parma ja mesililleke ma teiega ühel nõul. Igast asedist meele järgi.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 20:13
No aga misk te siis ei ole igast asendist meelejärgi?
Ega alati ei peagi kohe igalpool keppima. Asi on põhimõttes. Kui põhimõtteliselt ollakse nõus igas asendis igalpool siis see on suur asi juba sellel okkalisel teel.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 20:17
No mina näiteks olen piisevalt vabameelne,et mitte olla homofoob,aga mitte nii vabameelne,et biseksuaal olla
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 20:19
Tegelt ma tean päris palju vabameelseid ja vallatuid tüdrukuid, kes igas asendis igalpool teevad kuidas aga tahad. Paraku saab seda lõbu vaid rahaeest
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 20:26
Vabameelne on see naine,kes ei pahanda,kui ma näiteks puupüsti täis liinibussis talle vaikselt käe püksi pistan ja vallatu see,kelle käsi samas olukorras leiab tee minu püksi
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 20:32
parma,miks sa siis hea eest ei taha maksta?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 20:34
elmar. Kui ma leian rahapaja, tallan sinna majja suure raja!
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 20:39
Tuleks aitaks rada tallata
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 20:40
Elmar,küsisid küll Parmalt,aga mina suhtun seksi kui kingitusse ja kingitusi ma iseendale ei osta
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 20:42
Aga vat Elmar. Ma tean ka paari sellist tüdrukut kes teevad seda värki ka hingega, ilma rahata. Kahjuks küll mitte kõik üühes isikus aga no kambapeale saan tahtmised tehtud.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 20:42
Minu meelest on see lihtne - need sõnad ei tähendagi midagi.

Provokatsioon ja manipulatsioon.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 20:45
minu arusaam asjast on vist midagi sellist nagu nicedude siin pakkus. ka mina ei seostaks vabameelsust otse seksiga. minu meeled võivad olla millelegi (nt seksile ja sellele temaatikale või lausa tegevusele) avatud või vabastatud või mis tahes, aga kas ma peaksin vabameelsena kohe ka mingitele instinktidele järele andma ja tegutsema hakkama? et kui seda ei tee, siis ongi kompleks küljes?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 20:46
BDSMLesbi,Kuidas ei tähenda?Need tähendavad ju,et mees on näljas
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 20:50
jfjm
või nojah ... siis pigem seda et kui teed mis mees tahab oled vabameelne kui ei tee pole vabameelne Seega kui julged ja tahad tiitlit vabameelne kanda tee mis mees tahab...
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 20:51
ma olen BDSM-iga ka nõus. siin võib erinevaid vastuseid saada ja need kõik võivad olla õiged. kõik on minu arvates tõlgendamise ja suhtumise küsimus. oleneb sellest, millega keegi on harjunud neid asju seostama.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 21:01
ifjm,eks ma tahan kingitusi samuti saada aga kui ei saa siis teen ise raha eest omale kingituse
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 21:45
See kehtib mõlemi soo kohta. Ei pea alat olema mehe järgi vaid vastupidi kehtib ka.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 21:48
ahjaa. võib ju tahta võrdustada vabameelsuse ja kompleksivabaduse ning arvata, et mingit vahet ei ole, aga samas on hea teada, et on olemas isikuid, kes on võimelised veel neid eristama.. ja veel muudki huvitavat tegema
näide internetist: kompleksivaba vabameelne vaba naisterahvas
vat see on vabadus. tehke järele
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 21:51
J.ke räägid sa endast??
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 21:52
Ega seline ongi ainult internetis. Päriselus vist ei leidu?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 21:54
Päriselus on nii: lihtsalt olen..... suhtlen....ei luba midagi...ei taha midagi...ei nõua midagi....ei paku midagi..
Kah internetist
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 22:01
Jaaa jutulinde on netis kõvasti. Tegelikus aga suht koht hale.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 22:05
Neti suhtlus ikka laiskade inimeste koht...ei maksa unustada kui ilus on silmastsilma üle laua või,kus iganes suhelda
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 22:07
Aike- ei rääkinud. kas sa tahad, ma räägiksin endast?

tegemist oli internetist saadud näitega ja link viitas rate.ee-le. nii on ennast kirjeldanud naine, kes on 46a ja peab ennast veel vabaks.
hm. ja huvideks tundub tal olevat seks ja....valetamine nii et kes teab, võib-olla valetati
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 22:22
Elmar aga vahel saab see silmast silma jutt kole kiiresti läbi ja läheb kohe ohjeldamatuks seksiks. Netis on nagu rohkem seda moosimist ja vahel ka isegi romantikat.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 22:26
ah et netis tehakse romantikat
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 22:29
kuda muudu tuu käib??
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 22:39
Mõnel on tundub et jah romantikast väga omapärane arusaam
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 22:44
minul on hetkel reaalsusest kõrini...sellepärast eksisteeringi ainult virtuaalsuses...mhh...ja neti romantika...selleks peab jälle inimest tundma reaalselt, võõra inimese moosimine mulle ei mõju romantiliselt..
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 22:44
no ei tea. võib-olla ei olenegi see kohast ja ajast nagu enamus asju. võib-olla oleb see sellest, mis inimese sees on ja päriselt
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 22:45
aga ma tänan vaeva nägijat, kes mind siia üles copys
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 22:53
copys? mida see tähendab? kas see on ka kuidagi romantikaga või vabameelsusega seotud?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 22:54
kes meist ei soovi romantikat?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 23:00
Jah see romantika on kah selline suhteline asi. Ühed elavad selle nimel ehk teised jälle ah see veel kah. Ega vist ühest vastust ei olegi.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 23:13
vbl neid kuulutusi panevad mehed kelle endi naised üldse millegagi nõus pole. sellisesid naisi on kindlasti palju kes suuseksigi ei tee, ei osta seksikat pesu ja pole nõus heinamaal armatsema. siis mehed loodavadki kuulutuses fantaseerida neid värke mida tahaks, aga hästi ka ei julgeks. loodetakse julgele naisele, äkki ta teeb mehe ka julgeks.

minuarust see vabameelsus ei võrdu kohe hardcore seksiga.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 23:31
Neti romntika. kirjutatakse luuletusi emaili peale, saadetakse südametega kaardikesi jne..
No nag päriselt seda teeks aga arvuti vahendusel. Teie ei tee seda siis?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 23:36
võõrale selliseid asju saata ei tekita ju mingit pinget ja romantikat? see ikka rohkem see rida, kui reaalne inimene pole nüüd ja kohe kättesaadaval, siis smsid, meilid jne liiguvad kiirelt siia sinna..
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 23:37
Kuidagi peab ju tutvuma!
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 23:50
no kui võõras mees mulle netis luuletusi saadab, tundub see kuidagi väga läila...võtab tutvumise soovi temaga ära. ikka mingil määral suhtlemist niisama, siis reaalne suhtlemine ja siis sellised romantilised tähelepanu avaldused.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 00:28
No nii ja naa. Mõnele meeldivad luuletused, teine tahab kohe et keppi küsitakse ja kolmandale peab raha kohe pakkuma. Ja nii ta läheb.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 00:30
Niipalju siis vabameelsusest ja vallatusest.
˅ näita rohkem ˅