Foorum
2011-01-19 07:01
Järgevale loole mõeldes tõesti siuke küsimus. Kui üldse mõtlesin. Aga tegu tehtud ja tunda tuleb häbi ja seda tunnistada,et korra elus olen täie pasaga puusse pand!
Lugu järgmine. Tutvusin hotis neiuga. Kuna neiu tundus olema asjalik ja mõistlik,kolisime üle messengeri. Kus hakkas tulema jutt neiu raskest elust. Et isa pervo,käperdab teda. Ema olla viimane lehm ja tahtvat tema surma ja et neidu on vägistatud ka ja üldse siuksed täielikud õudukad. Ja kuna neiu oli suidsiidne,otsustasin teda aidata. Kuna mul sel ajal omal pereelu oli juba eelnevalt nässus ,oligi libedale teele minek kerge. Selle neiuga tekkis kiindumine ja armastus. Aga ka probleemid pold kaugel. Hakkasid ära jääma kohtumised ja ütlemised. Siuke kannatlik ja mõistev nagu ma olen andestasin kõik viimseni. Kuigi tema vabandused ära jäänud kohtumistele ja sellele miks mina külla minna ei tohi olid pehmelt öeldes väga lapsikud ja segased. Ning mul hakkasid kahtlused tekkima,et asi mäda... Aga kuna sain msnis rääkida neiu isa,ema,venna ja sõpradega,rahunesin ja asi läks edasi. Ja mida aeg edasi seda karvasemaks läksid kahtlused,kuni...2010 sügisel kohtusin kogemata neiu sõbrannaga. Ja siis sain pildi selgeks...kõik oli suur vale,olin vales elanud. Polnud neiul ei rikkurist pervost isa,ega lehmastunud ema. Ja pold neidu kunagi vägistatudki...ja ntx kui teadsin et neiu metsas pervo käes nuga kõril,oli tegelikult neiul isa surm. Ühesõnaga neiu varjas täielikult oma tegelikku elu ja elas kaksikelu ja sedagi segasel vabandusel. Kui asi välja tuli,sai neiuga asjast räägitud ja tundus et asi sai korda,kuid tegelikult jätkus see asi siiani. Mingi sogaga aetakse mind eemale et pärast mind süüdistada et ei hooli temast ja ei tunne huvi kuidas ta elab.selline jama kestnud 2010 veebruarist,kus neiu lubab endale minu aadresil kõike,alates ülbitsemisest,lõpetades... Ja otse loomulikult on mul oma pere lagunenud,naine lastega läind...kahju et olin loll ja lasin end valedel mõjutada ja jäin kallemaist asjast ilma. Eks omad vitsad peksavad kõige valusamini. Naisega olen leppinud ja läbi saame,kuid hinge ei too mul enam miski tagasi ega peret. Vot sulle headust...
˅ näita rohkem ˅
2011-01-19 07:26
Jaa.ükski heategu ei jää karistamata.Aga asjal on ka helgem pool,see et sa hea oled Sest kui nüüd Häädemeste ufod tulevad siis viivad head endaga kaasa ja pahad saavad hukka
˅ näita rohkem ˅
2011-01-19 09:02
on see nüüd draama või põnevus, komöödia või ulme?? pere on läind ja naist pole ja siis otsid salasuhet?? loll saab kirikus ka peksa...
˅ näita rohkem ˅
2011-01-19 09:24
Kogu see Internet on saatanast!
˅ näita rohkem ˅
2011-01-19 10:03
Paldiski mnt-l jälle lahtiste uste päevad või???
˅ näita rohkem ˅
2011-01-19 10:10
apelsin, seal on elektrilukud, voodid, toolid jne
vool maas, uxed valla
˅ näita rohkem ˅
2011-01-19 10:30
See craywolfi lugu on üsna reaalne ja õpetlik,ainult üks aga on juures...selles teemas ilkujaid jatkub kindlasti veel mitmeks ajaks,sest kõik ju arvavad,et temaga nii ei juhtu...naiste arvamused juba ette teada
˅ näita rohkem ˅
2011-01-19 10:36
kindlasti võib juhtuda, aga milleks ennast avalikult lollix teha?
eelnevalt pidanuks teksti veidi redakteerima...

˅ näita rohkem ˅
2011-01-19 10:50
Jan,ehk loeks Sinu rasvased luukered ka üle. Apelsin,kas aroonia mulle? ja muide mobiiliga piisavalt nöga toksida,mida sa redid. Parem avalikult loll,aga aus ja julge
˅ näita rohkem ˅
2011-01-19 10:57
eksimine on ju inimlik,peaasi,et sellest eksimusest ka õpitakse.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-19 10:59
Arooniatega on praegusel ajal st talvel raske! Aga kui sa hakkad oma ühe suhte kõrvalt mingit skisot sebima, no siis on need kommentaarid siin sinu kohta veel liigagi leebed!
˅ näita rohkem ˅
2011-01-19 11:04
Apelsin,ei sebinud. Mina aitasin vaid inimest. Inimene oskas oma haleda jutuga hinge minna. Ja kuna kodus asjad mädad olid,läks asi libedale teele. Palun loe tähelepanelikult teemat
˅ näita rohkem ˅
2011-01-19 11:05
sedasi näeks see kiri kollases ajakirjanudes:

"Järgnevale loole mõeldes tõesti siuke küsimus - oli mul vaja puusse panna?"

Tutvusin hotis neiuga, kuna tundus olevat asjalik ja mõistlik...
Ema olla viimane lehm ja tahtvat tema surma ja et neidu on vägistatud ka ja üldse siuksed täielikud normaalsed õudukad.
Selle neiuga tekkis kiindumine ja armastus, ja kuna neiu oli suidsiidne, otsustasin teda aidata. Suhtlesime edasi normaalsetest asjadest, rääkisin ta isaga (kes teda vägistas), vennaga (kes teda hoidis) ja emaga (kes õpetusi jagas), tundus olevat normaalne perekond.

Aga siis selgus, et kõik see on vale.

Vot sulle headust...
˅ näita rohkem ˅
2011-01-19 11:10
Boom,kas sa alati enne panekut mõtled-hmm.panene täna puusse või mitte? Nii tuli välja...
˅ näita rohkem ˅
2011-01-19 11:15
craywolf, enne panekut ma üldiselt ei mõtle puudest

aga tänud sulle aususe ja julguse eest
˅ näita rohkem ˅
2011-01-19 12:18
boom.mida sa siis paned...aa et paned puid ja ei mõtle et neid paned krt,kas mina mõtlen täna liiga vasakule või milles asi..... vist vähene
˅ näita rohkem ˅
2011-01-19 13:09
Minu arvamus ihas loodud suhetesse on selline?Kas mitte üldse kellegagi suhtesse siit minna?Kas otsida teenusetibisid,kelledega ei tule kunagi hiljem probleeme?Kolmandaks on veel võimalus panna puusse nagu siin eelnevas jutus see kõlas Muid variante paistab siin vähe olema.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-19 13:09
craywolf, tegelt vahest mõtlen, pikemad panen kaminasse ja lühemad sauna ahju...
krt, kas mina sain sinut valesti aru... aga millist panemist sina mõtlesid?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-19 13:13
mul kapp luukeredest puhas, ammugi poleks nende küljes enam rasva.,... sulle endale ei tundu et jutt nagu veits mäda, ja profiiliinfo räägib sellele jutule vastu
˅ näita rohkem ˅
2011-01-19 14:39
Jan,su loogika hakkab mulle peaaegu meeldima.vaatan et maias poiss tahad aina juurde teada...mis sulle mäda tundub? Ja mis puutub siia profiil? Ma vaatan Sul igav,võin tööd pakkuda sulle.see tasuvam tegevus kui otsida elevandi ja sipelga vahel seost,nagu sa teed..
˅ näita rohkem ˅
2011-01-19 15:31
Tunded ja mõistus ei sobi kokku..paraku!
˅ näita rohkem ˅
2011-01-19 15:54
Rõõm kuulda, et keegi on veel kellele satuvad kiiksuga tibinad
Aga omamoodi on neid põnev keppida. Hinge ei tohi võtta. Craywolf see on peris hea hobi tegelikult.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-19 17:07
crywolf - vastan: ei tea, millega sa mõtlesid, aga arvatavasti ei mõelnud sa selgelt. kuna ma sain aru, et sa tegeled siiani kõrvalsuhete otsimisega, siis on olemas võimalus, et selline olukord kordub. või mine tea. võib-olla oled midagi sellest õppinud.

aidata teist võib ja ka peab, kui see on võimalik. usalduse kaotamine kellegi vastu ei ole kunagi olnud meeldiv, aga..
ma ei saanud aru, kuidas tema aitamine ja temaga suhtlemine sinu pere lagunemisega seotud oli? tundus ,et sa süüdistasid teda selles vms. sain aru, et tegemist oli kõrvalsuhtega, millest sai armastus jne.
su naine sai teada teie suhetest ja lahkus sinu juurest? või tahtsid ise naisest lahku minema hakata? natuke jäi see selgutsetuks
˅ näita rohkem ˅
2011-01-19 17:16
miks sa juta urgid..see pole ju sinu asi,kas teema algataja tahtis lahku minna või läks lahku.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-19 17:21
Parma, kindlasti ei ole ta ainukene, kellele friigid satuvad. Mul oleks ka nii mõndagi pajatada aga see siin poleks vist õige koht
˅ näita rohkem ˅
2011-01-19 17:29
coya- mis see sinu asi praegu on?
sa arvad, et ma rahuldan mingid oma uudishimu siin v? mida sa segad ennast igale poole vahele ja ette?

ma arvan, et sellele, kas see on kellegi teise asi või ei ole, peaks vastama crywolf ise. see oli selguse huvides. kui ta pidas vajalikuks selle teema siia teha, siis on see temale endale oluline ja vahest huvitab teda ka kellegi teise arvamus.
seega võin ma ka küsida temalt midagi. kui ta ise ei taha sellest rääkida, siis ta ka ei tee seda. ta ei pea seda tegema. ma austan teist inmest ja tema soove
˅ näita rohkem ˅
2011-01-19 17:32
see pole austus,vaid teiste elus tuhnimine..ja sa rahuldadki siin lihtsalt oma uudishimu
˅ näita rohkem ˅
2011-01-19 20:11
aikon - miks siis tunded ja mõistus kokku ei sobi? kas sa suudad neid kuidagi eraldi hoida? neid on täiesti võimalik omavahel toimima saada kuigi jah, vahel on nad vastuolus
˅ näita rohkem ˅
2011-01-19 21:35
coya - ei rahulda. või sa arvad, et tunned mind juba?
ma ei tunne siin huvi teiste isikliku elu vastu ja ei ole ka erilist vajadust selles uurida. erinevalt mitmest teisest isikust siin.
ma ei rahulda siin preagu enda huve, vaid tahtsin crywolf´ist ja ta olukorrast paremini aru saada. tal on võimalus sellele mitte vastata, kui ta ei taha. või ise selgitada, kui ta peaks seda soovima.

kuidas on minu küsimus seotud kellegi isiku austamisega?
kui austatakse iseennast ja teist inimesi ning oma suhet (milline see ka ei oleks olnud),siis ei tulda siia teiste ette seda arutama, on ju nii? kui keegi on seda teinud, siis on see talle endale millegi jaoks vajalik. ju see oli ka Crywolf´ile vajalik.
ta sai aru, et ta on teinud vea ja kahetseb praegu jne.
ja ta küsis midagi meilt. seega peaks olema võimalik temalt ka midagi küsida. kas ta vastab või mitte, on tema asi.

kuna see teema on kellegi isiklikust elust, siis ongi see arutlus siin natuke isiklikum kui vaja ja see tekitab alati kellelegi probleeme. võib tekitada probleeme ka talle endale, me ei tea seda. sellega peab ta arvestama.
ma olen rahumeelne inimene ja minu või minu arvamuse eest kedagi kaitsta ei ole vaja. kui keegi tunneb, et ta vajab kaitset, siis tegelegu sellega ise.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-19 21:57
Parma,tundub,et ma polegi ainus lollakas...
Utha ja coya,rahu,kallid naised...kõik on ok. Aga utha küsimusele vastata,siis ei tahtnud naist ää ajada. Aga mismoodi ja mis seal nässus,ma ei kommendeeriks,liig isiklikuks läheks. Teema tegin teistele õpetuseks millega võib heategu lõppeda ja mis võib juhtuda.. Aga sellegi poolest,ei arva et peaks naistest eemale hoida. Kuigi nende nö õnnetutega olen ettevaatlik. Praegu ma vallaline,uthake...sellepärast ka tõeliselt võluva naisega millestki ää ei ütle
˅ näita rohkem ˅
2011-01-19 22:09
Vot need õnnetud ongi kõige suuremad petised...otsivad meestelt kaastunnet,kasutavad ära seda suurepäraselt kui mees on armunud jne.Hästi toimetulev naine petuskeemidega tegeleb üliharva või kui ahnus lausa üle pea kasvab...aga neil see nii ei õnnestu kui oskavad väljamõelda seda õnnetud jutumärkides
˅ näita rohkem ˅
2011-01-19 22:20
"õnnetud" mehed ju samamoodi
˅ näita rohkem ˅
2011-01-19 23:23
crywolf- ei peagi isiklikuks minema ja detaile ka ei taha. kuna sa teatasid siin, et su suhe ka lagunes, siis võis aru saada, et see aitamine oli ka kuidagi selle lagunemisega seotud. kuidas need seotud olid, seda tead muidugi sa ise ja rohkemat selgitama kellelegi ei pea.
teine asi on hea tegemisega. tundub, et sa näed praegu peamiselt süüd sellel tüdrukul ja selles, et ta oli petis. sul on õigu seda arvata ja see, et ta sind petnud oli, ongi halb, aga teisalt sa sidusid internetis suheldes ennast isikuga, keda sa ei tundnud, aga usaldasid ja hakkasid aitama. sellega sa võtsid endale selles suhtes ka riski. teine võetud risk (ja vist sulle olulisim) oli see, et sul oli samal ajal ka teine suhe, mis sinu arvates enam ei toimunud, aga mis sul oli veel olemas. kui sa tegelesid nende suhetega samaaegselt, siis pidi sulle teada olema, et kunagi tuleb sul probleeme ja võid nt teise neist kaotada.

kui sa tahad praegu seda tüdrukut oma suhete lagunemises süüdistada, siis minu meelest sa seda teha ei saa.
võid süüdistada valedes, aga mitte selles. oletame nii, et kui ei oleks olnud neid petmisi, mida sa siis oleks teinud? kas sa siis oleksid tahtnud enda teist suhet tagasi?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-20 02:43
Elmar,õigus sul. Utha,ma ei tahtnud temaga mingit suhet. Kas siis sõprus tähendab kohe suhte lagunemist?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-20 09:25
Ju siis sõprust pole mehe ja naise vahel olemas Lihtsalt mäng,niikaua kui oled talle kasulik?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-20 09:31
lihtsalt sõber ja naine saatis su uksetaha?? täna õnne et nii lihtsalt tast lahti said.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-20 15:46
crywolf - et sõprus? ja mingit suhet ei tahtnudki tegelikult temaga? siis ma jah ei saa aru, miks peaks kellegi suhe selle peale lagunema
˅ näita rohkem ˅