Foorum
1
2
2011-01-18 14:49
Kas nüüd just igatsen,aga...Ja ega ta päris eks polegi,vähemalt ametlikult mitte.Läbisaamine on väga hea.Sügisel elasime terve kuu ühes toas ja jäime ellu.Paraku samasse voodisse ei mahtunud,aktsepteerin tema seisukohta.Kui teist voodit poleks olnud,siis oleks ka seljad vastamisi ühte mahtunud
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 15:59
miks ta siis voodisse ei tahtnud? manipuleerib sinuga nagunii
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 17:45
Ehee, ma eksiga seksikski ainult siis kui oleks vaja temaga manipuleerida.... muidu küll mitte. Et nagu käppa ei kõlba hoida, aga kotte kõlbab tühjendada? Jääb ära.
Ja sellegi poolest saan oma eksidega suht normaalselt läbi... ja nende uute naistega ka
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 18:23
Papi,see võib ju sulle uskumatu tunduda,aga mingit manipuleerimist ei ole.Aga miks mitte voodisse?See asi võib olla uhkuste taga kinni.Tema ei taha võtta sammu tagasi ja minu uhkus ei luba pealekäia.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 21:02
PushUp - Minupuhul välistatud, eks jääb eksiks - miski asi nagunii lonkas, et tast eks sai, siis miks peaks astuma teistkorda sama reha otsa.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-19 02:18
Pushup - siis on ikkagi tegemist teisega harjumusega ja nendes harjumustes elamisega. kuni sa ise ei taha sellist suhet lõpetada, seda ei lõpetatagi. ja ma ei tea, kas sa tahadki, et lõpetataks.
eks selleks ole ka mingi mugavus (ta teab, mida sa tahad ja sa ei pea teda endaga enam nt harjutama). sa vajad temalt midagi ja ta pakub sulle seda, mida ehk keegi teine seni teinud ei ole. ma arvan, et kui keegi teine oleks võimeline samal moel sinu vajaduse rahuldama, siis sa arvatavasti ka ei vajaks teda enam. või mine tea.
see on minu arvamus
˅ näita rohkem ˅
2011-01-19 07:10
Mäletan,kuids kooliajal olin vaimustuses filmist "Kolm musketäri".Hiljem tuli linale mitu uut versiooni,aga kõik need tundusid mannetud,selle esmanähtuga võrreldes.Kui siis aastaid hiljem õnnestus taas nõha seda vana ja head,valmistas see mulle pettumuse.Tegelikult oligi see üsna armetu,aga näe ei võimaldanud mul täielikult nautida uuemaid ja palju paremaid.
˅ näita rohkem ˅
1
2