Foorum
1
2
2011-01-16 22:06
Selleks, et vanu aegu meenutada? Selleks et taaskord "haiget saada"? Selleks et, kellelegi kätte maksta?...................Milleks seda tehakse?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 22:11
Mismõttes hea ...... et lähete lahku ja seksite edasi ...... milleks?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 22:15
Vahest minnakse lahku,et teineteisele mitte rohkem haiget teha.Heade asjade meenutamine ei tohiks ju haiget teha
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 22:17
Näiteks kui mõlemad partnerid on uues suhtes, siis ma ei näe ikkagi põhjust - milleks?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 22:20
kui mõlemal on uued partnerid, siis kindlasti pole selline asi aus. siis pole inimesed hingelt veel vabad kui exidega voodisse minnakse.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 22:26
Eks see ole see samune va liiderdamine. Võiks ju iroonitseda.
Kuid jah öeldakse ju et, ää vanasse kaevu enne sülita kui uus vett pole andma hakanud.
Aus pole see enne ega ka pärast enne petad üht ja pärast teist. Kurjam aga selles nahas ei taha vist olla.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 22:34
Hinged ja kehad sobisid,aga egod mitte.Tõmme on olemas,aga kooselu võimatu.Õnnelikud on need,kes suudavad sõpradeks jääda.Tavaliselt lahkutakse sellest seisust vaenlastena
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 23:39
ja millal seks armastusega seotud on olnud?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 23:47
sõpradeks jääda on igati meeldiv.Kuid sex välistatud.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 23:52
Nicedude,vahest ikka on ka seotud,võiks isegi öelda,et üsna tihti.Aga veel rohkem on see seotud armumisega.Paljud naised seavad kerget armumist lausa eeltingimuseks seksile
˅ näita rohkem ˅
2011-01-17 00:37
Ma saan kõigi oma expeikadega väga hästi läbi. Aga vot sexida...tänan ei. Mitte, et nad halvad oleks aga minu jaoks on see tabu. Milleks sexida exiga kui mul on töökorras boyfriend täiesti olemas?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-17 01:15
aga kui ei oleks?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-17 01:33
on olemas selline asi nagu lõpetamine. kui mingi tegevus on lõpetamata, siis kas ei ole saanud või ei ole ise tahetud seda teha.
endale peaks selgeks saama need asjad.
ise olen papiga samal arvamusel. kui eksidel on teised elukaaslased olemas või peaaegu olemas, ei oleks nende suhtes aus, kui oma suhteid samal ajal veel arendatakse. st ju seda, et sa ei austa tegeikult oma elukaaslast ega taha teda. siis tuleks endale selgeks teha, mida või keda vajatakse.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-17 01:47
st ma võin aru saada sellest, kui seda tehakse mingil ajal, kus on teisest lahku mindud, aga ollakse kahtlevad ja endiselt on mingid tunded eksiga olemas ning enda praegune partner ei rahulda. kui saadaks teada, et eksiga on sama (et tahab endiselt jne), siis võibki minna nii, et enam ennast ei kontorllita ja tehakse neid asju, mida ennegi. sellest võib isegi suhe muutuda. kunagi ei tea.

ma saaksin isegi aru sellest, kui seksitakse eksiga või ollakse temaga korra (st peale lahku minemist). kellelegi võib seda vaja olla.
nt selle kinnituseks, kas on veel midagi endiselt olemas teisega või mitte. kui peale seda enam partneritena ei suhelda ja elatakse oma elu, siis olgu. aga olgu see korra.
kui seda tehakse mitmeid kordi ja endal on samal ajal partnerid olemas, siis on see midagi muud ja mulle see enam ei meeldiks.
siis ongi see, et ei suudeta enam lõpetada
˅ näita rohkem ˅
2011-01-17 13:28
ei poolda seksi eksiga...
mõttetu värk, eriti kui kõigil uued partnerid olemas
keegi saab seliselt käitudes alati haiget, kellele ikka meeldiks, kui olemasolev partner eelmise partneri vahet jookseb?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-17 18:53
Minu kooselu abikaasaga lõppes just põhjusel,et vana arm ei roosteta.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-17 19:03
Ega ta õige ei ole ja selle järelduseni jõuab igaüks kes teemaga tegeleb. Ega soojendatud supp on ikka soojendatud supp. Värske ikka parem.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-17 19:06
sex exiga ..mitte mingil juhul...see mis ikka kadunud ,see kadunud ja sex kõige ülejäänuga igaviku teed läinud...ei ole soojendaja tüüp,et järsku miskit veel hõõgub tuha all ..never..ikka edasi ja uuega
˅ näita rohkem ˅
2011-01-17 19:15
Miks te kõik sellised iseendavägistajad olete?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-17 19:18
jfjm:: Kuidas palun?? Tahad sa sellest teemast rohkem rääkida? Kuidas käsid ennast mõista?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-17 19:21
Aga mix peab punnitama midagi mida enam lihtsalt pole ..pole sädet ..pole tõmmet ..midagi ju enam pole ..seega eluga edasi...ja arvates ,et ta seisab käed kuskil pääl risti on ka nagu naiivne arvata ..kõigil oma uued elud ..uued soovid ja uued soovitäitjad
˅ näita rohkem ˅
2011-01-17 19:23
Exiga sexida...........välistatud
˅ näita rohkem ˅
2011-01-17 19:45
on selline asi,nagu inimese tahe ja seda saab müjutada vaidinimene ise,seades enda tahtele tõkkeks igasuguseid norme ja põhimõtteid. Seega enne kui ei ütlete,mõelge,kas te ei taha või ei taha tahta.Teisi ja iseenda teadvust võite te ju petta,aga enda alateadvust mitte.See ongi iseenda vägistamine.Kõige hullem,et see võib muuta raskeks ka varjandi: ma tahan tahta.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-17 19:48
jfjm: oot sa lasid oma abielu exiga seksides õhku?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-17 19:55
mix seda kõike nii keeruliselt arutleda ..kui ei sobi ,siis lihtsalt ei sobi ..kui miskit ikka ei taha ,siis ei taha ja ongi kõik ...hakata siin veel alatedvuses sobrama ja mida kõike veel ..
˅ näita rohkem ˅
2011-01-17 20:05
Papi,paraku polnud see mina,kes eksiga seksis.Kui seksis, siis seksis,aga paraku ei piirdutud vaid seksiga.

Meelica, aga kui tunned,et liblikad jälle tuure koguvad,kas siis ikka on mõtet kohe Raidi järgi haarata?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-17 20:07
tea kah, eks igaüks teeb mida õigeks peab. kord võidad, kord kaotad ja kui ehitada kõik üles ainult positiivsetele asjadele, siis ei saagi eriti kaotada.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-17 20:09
Paljud seksivad exiga kui mujalt ei saa siis,miks mitte?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-17 20:11
Papi, kui ehitad kõik üles ainult positiivsetele asjadele,siis võid kaotada palju positiivseid asju.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-17 20:14
Seda liblikatunnet kusjuures ei tekita iga mees..selles ka erinevus...nii lihtne see ongi ...ja selleks ,et selle mürgipudeliga jooksma ei peaks tulebki lasta tal minna kui näed ,et miskist ei tule enam midagi
˅ näita rohkem ˅
2011-01-17 20:16
positiivsed asjad jätad meelde ja ülejäänud lased mööda.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-17 20:23
Meelica, kui liblikatunnet ei teki,siis pole ju ka probleemi
˅ näita rohkem ˅
2011-01-17 20:23
Mis sellel seksil ikka nõnda ületamatut on Vaja head pealehakkamist?Vahel inimene kujutab lihtsalt endale ette iga uus on parem aga,kas see ikka peab paika
˅ näita rohkem ˅
2011-01-17 20:31
@jf..ei tekkinud...kui exi teemasse...aga kui ex välja jätta ,siis keegi tekitab küll..ja Raid pole vajalik...nii ja punkt siinsele teemale omalt poolt
˅ näita rohkem ˅
2011-01-17 20:32
elmar, alati muidugi uus ei pruugi olla parem, kuid huvitav siiski?Avastamist ikka pakub.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-17 20:48
Risto,eks see avastamisrõõm saadab vist elu lõpuni aga muud erilist ma küll ei näe
˅ näita rohkem ˅
2011-01-17 21:00
Iga inimene on erinev teisest oma isikuomadustega.Tähtis sobivus ja meeldiv elamus.
Alati meeldiv kui suhte lõppedes jäädakse sõpradeks.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-17 21:43
mina kui saaks eksi siis ikka tahaks-kui muu ei klappinud siis sex oli supper.kogu koos elatud aja jooksul meil pold sellist olukorda ,et sex oleks muutunud igavaks ja üksluiseks.jaalati oli hea ja ma sain orgasme.millega ma nüüd hiilata ei saa-teistega saamine raske.misk -ei tea.
Aga ka muide kättemaks on hea põhjus.
Aga eksiga on kodune tunne??minu arvamus
˅ näita rohkem ˅
2011-01-17 21:57
Et jääda suhte lõppedes sõpradeks?Mina jääks igal juhul...vahel oleks midagi meenutada Mis naistel seda teha takistab,kas egoism või kui uus juba leitud siis mingi hirm uue ees kui uus suhe teada saab,et vanaga veel suhtled kindlasti paljude naistega on võimalik sõpradeks jääda.Segab ikka see,et naised on selle materiaalse poole pealt erineval arvamusel kui mehed.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-17 23:06
oleneb sellest, mida sõpradeks olemine ja selleks jäämine kellegi jaoks tähendab. mõni võrdsustab sõprust ka seksiga siin, teine peab seda sõbraga võimatuks. kui ma olen suhtega lõpetanud, siis ma võin teisega sõbrad olla, aga siis seksimiseta jms. st suhe kui selline muutub. kui teine suudab sellistel tingimustel minuga suhelda, siis on minuga võimalik sõpradeks jääda, aga sedagi nendel, kes ise seda tahavad. ja oleneb ka sellest, millised olid suhted enne seda. need, kes ei ole tahtnud, on olnud enamasti mehed ise ja siis on ka nende endi ego ees olnud.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-17 23:26
Kui exiga seksida, siis ta polegi enam nii väga ex, rohkem nagu praegune. Kui kummalgi uut partnerit vahepeal tekkinud pole, siis ei näe põhjust, miks ei võiks vana suhe mingi vaheaja järel jätkuda. Seda on ju olnud, et abiellutakse uuesti, isegi mitukümmend aastat pärast lahutust
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 09:48
Ei tea kui palju suudab exiga keegi sõpraks veel jääda aga selliseid asju olen küll kuulnud kui naine pärast üksinda elades kutsub exmehe appi,kas külmunud veetoru sulatama või tilkuvat veekraani parandama ja palju muudki.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 09:51
no see, kui keegi palub endal midagi parandada, on ju tavaline. mis selles erilist? ei ole ju oluline, kas seda teeb eks või keegi teine, kes sellega hakkama saab. kas ta peaks neid ise parandama hakkama?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 11:21
Siit koorub ikka tõsiasi, et ainult seks ei hoia suhet koos
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 11:54
Nii ta kipub olema jah.Aga on selles siis midagi halba,kui soovitakse seda ainukest head asja säilitada?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 11:58
elmar: naistel ongi sellest palju raskem elu kui meestel. teatuid majapidamise töid nad teha ei oska ja neid saabki ainult mees teha. eks see sexiga asi ole rohkem manipuleerimise teema ka.

minujaoks jääb siiski mõistatuseks miks vaja exi kintsukraapida, tõesti siis muidu seksi ei leia või uue partneriga asjade jonksuajamine on ülejõu käiv?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 12:27
Papi,kui asud elama kaugele välismaale,sa harjud küll ära sealse toiduga.See võib sulle isegi väga meeldima hakata,aga ikka igatsed taga kodumaist toitu.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 12:35
Kelle jaoks jääb eks minevikku... kelle jaoks sõbraks... kelle jaoks buddy-ks... Mis vahet seal on?
Kui inimene tunneb et ta seda vajab siis lasku käia. Tähtis on vaid suhtes olles oma uue partneriga neist asjadest rääkida
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 13:12
Sex hoiab suhet ainult mõnda aega koos kindlasti.Vahel lihtsalt pakutakse sellega üle.Elus on veel tuhat asja peale seksi,mis kooselu aitab kooselu koos hoida...
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 14:32
jfjm: sa igatsed siis oma exi järele?
˅ näita rohkem ˅
1
2