Foorum
1
2
2011-01-14 21:32
Ma ei mõista neid naisi mehi kes panevad siia pildid endast ja kui hindad neid oma silmajärgi hindega 3 või issand jumal veel halvemaga siis sõimatakse ähvardatakse solvatakse ja siis blokk peale.
Mõni inimene kes nii käitub võiks siin kommenteerida sellist käitumist
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 21:52
kes ikka kriitikat kannatab
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 21:59
Naiste topi tipus käib ju kogu aeg korralik andmine
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 22:01
Ok aga kui pilt on väärt 3 ja hindad nii siis miks saad tagasi sõimu ja ähvarduse kas tõesti siis inimene nii solvub.Ja kui asi solvumises siis ära pane pilti ja kui paned siis lepi sellega kuidas inimesed sind hindavad
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 22:04
aga kui enamus hindeid on 5 ja sekka tuleb 1...sõimama küll ei hakka, mis ma lastest ikka sõiman
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 22:07
Sa mine ütle tänaval mõnele naisele,et ta on keskpärane.Siis pole isegi kallitest küüntest kahju
Aga siin võid bloki saada isegi siis,kui hindad viiega.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 22:13
Lihtne ju ära hinda või pane tuimalt "5" või lausa "10" kuigi jah lubage naerda siin vist pole pilti mis seda hinnet vääriksid ehk kogu kogust 10 ehk tuleb kokku.
Tuimalt "5" või "10" pole ju probleem.
Olen saanud "1" ei sõma ma küll kedagi. Siis kui olin pildiga ma ei pea talle ju meeldima. Tema rahuldas oma tähelebanu vajadust mina sain tead kellegi X subjektiivse arvamuse.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 22:20
mina olen 2 ühte saanud ja mõlemad gayde käest,ning alati olen ka viiskalt tänanud
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 23:48
Kas tõesti keegi pahurdab hinnete pärast? Pildile antud hinnete pärast??!! Ei ole võimalik
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 23:58
Leedilea,sa hinda topi tipus olijat kolmega ja vaata mis juhtub
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 00:00
Ei, ma nüüd iseendale kappi kaela ka ei tõmba
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 00:06
Juba see kommileht peaks midagi ütlema
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 00:27
Ma pole isegi vaadanud mis hindeid keegi panéb. Kas tõesti keegi jälgib seda?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 00:30
Nüüd vaatasin. Piltide hinded 5,... enamustel. Nüüd vaatasin mis hindeid keegi on pannud. Teisel lehel loobusin. Igav hakkas.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 00:47
Topi tipus panevad ise endale paljud 10-neid.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 00:58
kui ikka hea pilt, siis ka vääriline hinnata 10-ga.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 11:05
Pushup - aga kuidas on võimalik teha vahet sellel, kas teine isik on pannud selle hinde kolm sulle meelega (vihastasid teda nt millegiga) või mitte? võib-olla ta hindab teisi ka kolmedega või ei tunnegi teisi numbreid nt.
sina võid arvata, et sul on head pildid ja et sulle peaks panema selle eest parema hinde, aga tema võib olla teisel seisukohal.
õigus oma arvamusele on ju nii sinul kui temal. seega miks sa tunned, et tema hinne on halb, kui ta ei teinud midagi muud, kui väljendas sellega oma arvamus.. olgu siis pildi või sinu kohta. kui ta mh sind ka kommenteeriks pildi all solvavalt, siis ma saan aru.. see on teine asi, aga kas hinne saab olla halb või hea?
mõtisklus
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 11:23
Pildi all on kirjas keskmine hinne ja hinnete arv,samuti saab kommilehelt kümned kokkulugeda.Lihtne aritmeetika näitab,kas sellise kümnete hulgaga on võimalik nii kõrget keskmist saavutada.Kui pole,siis järelikult on kasutaja osa kümneid kustutanud ja reeglina just need,mis ise pani.Teeb ju meele mõruks,kui enda upitamiseks kulutatud raha mingi lolli hindaja tõttu tuulde lendab.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 11:31
kas keegi viitsib ka mingit aritmeetikat siin nende hinnetega teha?? olgu, hindame ja selle tulemus on see ,et saad natuke aega olla teistest ees ja enda piltidega nähtaval paljudele. ja topis ja vip vist ka. või on vee midagi head selles? eriti arusaamatud on minu jaoks need, kes ise endale hindeid panevad ,et siis top-i või ma ei tea kelleks saada. oh my god, milleks see vajalik on.
igavus? või ongi see nii oluline, mida keegi sinust arvab?
milleks need asjad endale nii keeruliseks teha
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 11:44
Utha,see on edevus.Täpselt see sama tunne paneb mind ja sind siin foorumis kirjutama
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 11:54
nii võib ka võtta seda. võimalik, et tegemist on sama asjaga ja nii ongi, aga midagi on seal veel. natuke puudulik eneseinnang nt?
või teised vajadused, arusaamad jne. väljundid selle välja elamiseks on erinevad. ise valid, mida sa teha tahad siis.
ehk on see siis ka sõltuvus.
minu arvates tehku ja pangu endale hindeid, aga aru ma neist saama vist ikkagi ei hakka. kahju hakkab tegelikult nendest
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 12:09
Milleks on vaja üldse igasuguseid hindamissüsteeme?
Piltide hindamissüsteem on mõeldud PILTIDE hindamiseks, kuid paraku inimesed ei saa sellest aru ning kiputakse ikka hindama inimest ennast pildil mitte pilti ennast.
Sama on ka nendega, kes kehvema pildi hinde peale närvi lähevad - nad tihtipeale ei taha aru saada, et hinnatud on pilti ennast mitte pildil kujutletud asja / inimest.
Ning kuna neid kahte asja mitte mõistvaid inimesi on nii palju, siis ma ei saagi aru milleks neid hindamissüsteeme üldse vaja on, kui need ei toimi oma eesmärgipäraselt.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 12:37
hindamissüsteem annab inimestele tegevuse, kui tegevusi pole siis pole mõtet lehel olla. reitimine jääb seniks kuni midagi põnevamat pole pakutud, siiski üheks saidi tõmbenumbriks. ehk kavalam oleks sellest 1-10 palli süsteemist üle hüpata ja luua hoopis faceboogi sarnane, lihtsam süsteem. pilt meeldib, ei meeldi ja siis saad endise 10 asemel näiteks kiita vms.
mida teistmoodi asi on kui teistel, seda huvitavam vast kasutajatele ja uutele kasutajatele.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 12:41
kümnepalli süsteemis peaks üks samamoodi tasuline olema kui kümme. üks on ikka väga halb hinne, nii halbu pilte siin nii polegi.
neti inimesel pilt ongi tema "mina" ja kui keegi näss lambist sulle ühtesid laob siis teeb ju meelemõruks. loomulikult saab kõigest üleolla, aga siiski on see kuidagi sarnane olukorraga tänaval kus tundmatu poolt sulle lambist midagi väga halvasti öeldakse.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 13:06
5 on siin saidil pigem - pilt meeldib või isik meeldib.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 13:13
aga mida te siis ise rohkem hinnanud olete - kas isikut või pilti? ma ise huvitun rohkem pildist. isikust ka, kuna pilt on temast, aga kui ma peaksin hindama, siis arvatavasti pilti kui tervikut
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 13:14
PushUp ongi pesuehtne näide meil - inimesed ei taha aru saada et hindamine käib pildi kohta mitte inimese kohta. Ja seda on väga raske inimestele selgeks teha, et nad ei vaataks pildilt mitte inimest vaid pilti ennast.
Olen ka siin portaalis näinud küllaga kenade inimeste pilte mis nu kohe mitte ei vääri 5-te ega ka mitte 4-ja. Kui pilt ise on tehtud moel mis lausa sülitab fotograafiale näkku siis see ilusa inimese nägu seal pildil seda tasa ei tee
Ning sama käib ka mitte nii väga ilusate inimeste piltide kohta - mõnel pildil kujutatud inimese nägu ei pruugigi olla minu maitse ning võibolla tekib isegi lausa õõvastus, kuid pilt ja selle kontseptsioon ise võib väärida 10p.
Seetõttu ma jään ikkagi oma arvamuse juurde - kui hindamise süsteem ei teeni oma eesmärki ning seda kasutatakse valesti ja kasutajad ise ei saa aru mida hindama peaks ning kuidas tõlgendada hindeid, siis ei ole seda mitte toimivat süsteemi üldse vaja.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 13:16
mina ei hindagi pilte... suuremalt jaolt ma isegi ei ava kasutajate pilte. Siin portaalis huvitun eelkõige ankeetide sisust.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 13:19
mina ka väga hinnata ei viitsi. kui hindad siis saad kohe järgmise pildina kellegi lonti imetleda, no ei kutsu hindama.
enne hindamist siis veel valida sugu, ei liiga tülikas ja aeganõudev.
nii paljud võtavad kohe pildi maha, panevad uuesti, ei tasu üldse hinnata ega isegi mitte suurt kommenteerida.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 13:24
ma ei ole siin kunagi kedagi hinnanud ja ei hakka seda tegema ka. ma olen nagu laps raamatupoe nurgas, kes on saanud endale raamatu, kust ta vaatab niisama ilusaid pilte ja muud teda enam ei huvita. nii et kuni sii on ilusaid pilte, ma vaatan. kui ei ole enam, siis ei ole oluline
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 13:45
mulle võite vabalt 1 panna, ma ei solvu ja ei tee tagasi (masohist?)
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 14:02
PushUp ma ei oska öelda, kuna pole eal siin portaalis ühtesid saanud. Ning spekuleerides arvan et jah paneksin bloki küll, kuid päris kindlasti ma ei läheks seda inimest postkasti sõimama ega ei paneks ka sama hinnet vastu. Ma blokeeriks pigem samadel põhjustel mis teisigi kes mu blokk-listi juba sattunud on - panen bloki sest järelikult meil ei saa olla ühiseid sihte. Sellega säästan nii enda aega kui ka selle inimese närvirakke - ta ei pea enam nägema nii jubedat inimest nagu tema arvates seda olen mina
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 15:08
Igal lollil oma lõbu, minu lõbuks on mitte plokkida.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 15:15
PushUp kui mõni pilt ei vääri enamat kui 3 siis nii ka on ja ma ei hakka ju siis erandeid tegema et ok olen hea inimene ja panen 5 selleks ongi ju erinevad hinded.
Ja kui ei talu et sulle 3 pannakse siis ära topi pilte siia
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 19:50
meeldiv pilt saab 5 ja teisi lihtsalt ei hinda.
˅ näita rohkem ˅
˅ näita rohkem ˅
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 00:40
Ma kujutan ette kui stressitekitav on pidevalt jälgida kes mis hinde sulle pannud on. Mis see nagu annab? Parema une? Upitab enesehinnangut või, kui hea hinde said?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 01:11
Des, ma ka ei saa aru sellest. võib-olla on tegemist teatava hasartmänguga? võisteldakse ju kellegiga, peab olema pareme teisest jne.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 09:26
Dudega selles osas nõus, et ei hinda ju fotol olevat naist ... vaid seda kui erootiliselt foto mõjub ... siinses keskonnas ei pane fotole hinnet, mis rates oleks isegi 7 või kümne saanud. Ja ei hindagi alla nelja kuid sellega saab ka nalja pannakse kiiresti 1 ja siis blokeeritakse igaks juhuks ka ära.

Vahest jääb tõesti naistest mulje kui imelikest putukatest Olin ikka ühele häid hindeid pannud aga nüüd tal foto korduvkasutuses ja kehvema kvaliteediga kui eelmine, mainisin seda ja ei hinnanud ... plaks ja blokk

Osa naistest on ihas veel sipupükstes Muidugi on seda ka mehi ...
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 13:58
Kindlasti on häiritud üksused need kes soovivad osaleda VIP võistlusel. Olla esilehel ikka on mõnele lihtsalt oluline.
Seda ei saa ju pahaks panna. Kõik me oleme erinevad. Paned talle madala hinde on teise lootused purunenud, meeldiv tunne see ju ei ole kui unistad ja pingutad aga keegi lihtsalt tuleb ja rikub selle ära.
See on muidugi minu subjektiivne arusaam.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 14:12
Olen siin lehel alati hinnanud fotot kui omaette kunsti. Ma ei ole vaadanud fotosi konkreetselt soo järgi ja ei kavatse seda ka kunagi tegema hakata. Ütlen nii, et olen küllaltki pehme hingega ja kui ma näen, et pilt väärib ühte või võiks üldse olemata olla, siis lihtsalt lähen edasi ja ei hinda fotot sest ei soovi teisele lihtsalt midagi halba. On juhtunud, et minule on saadetud kiri ja küsitud hinnangut foto kohta, siis olen seda püüdnud öelda aga samas tuleb jätta inimesele endale valik, et kas ta tahab seda muuta või ei. Kahjuks esineb ihas labaseid pilte mis on tehtud telefonidega ja väga halvasti, mis ei sobiks panna üldse üles. Eriti kohtab seda kahjuks meeste kontol kus on hoolitsemata kubemepiirkond ja tõesti räpakad trussikud või tehtud pelleris pilt salaja, et naine või ema peale ei satuks. Kuid olen täheldanu, et ka naiste hulgas on selliste fotode hulk suurenenud. Mitte midagi väljendavad või ütlevad. Kõige parem areng on olnud paaride hulgas, võib-olla on paarid just vabamad ja teavad, et pildi kvaliteet toob neile ka reaalseid tutvusi ja kenasi inimesi suhtlema nendega. Võin öelda, et tõesti väga häid pilte tean üksikutel ja neile inimestele olen seda ka öelnud kas siis kirjaga või muul moel. Kindlasti tuleb iha adminnidel mõelda välja see teema kuidas ei saaks iseennast 10-tega hinnata, see on lausa jube kuidas mõned tegelased ise hindavad ennast kümnetega, et olla tähelepanu keskel. Haiglane lausa. vaadates piltide edetabelit, siis minul tekib küsimus, et kus on see ilu ? Vabandan kui tundun mürgine aga ilust ja kunstilisest küljest on asi kaugel. Kindlasti ei hinda ma inimese pilte tema kui inimese järgi. On inimesi kes on väga toredad aga pildid on täielik saast ja seda on kahju vaadata kuidas inimene ennast oma piltidega maha teeb samas isloomult aga on ta super. Tean ja olen kogenud seda kuidas minule lahmitakse ühtesi kuna olen nokuga tüdruk ja pärast veel saan sõimukirja ning siis plokitakse takkatipuks ära ka veel. Ma ei tea kes on see inimene, ma ei tunne tead aga näe...eelarvamus lihtsalt minu transseksuaalsuse pärast. Olen hinnanud mitmeid pilte viiega kus on naine või mees ja mind on plokitud ma ei tea mille pärast ega see, et ma pildile panen viie, kümne või ühe ei tähenda, et ma sellest inimesest arvan halba või tahan ligi tikkuda, hindan pilte puht silmailu pärast. Minu arvamus on selline neist piltidest siin iha lehel.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 14:25
jah. ega iga isik teab ise, mida ta teeb ja kuidas ta tuntust, tunnustust vm endale saab. aga kui see tuleb sellise pingutusega...
mulle tundub, et see on probleem. ja probleem peamiselt nende endi jaoks. mina ei peagi sellest aru saama, aga mind on huvitanud see, millest see tuleb. olgu see VIP-i või millegi muu taga ajamine, aga sellega tegelevad ka plikakesed. st ma olin arvamusel, et nemad sellega tegelevadki, aga tundub, et teised ka.
tegelikult tundubki mulle, et tegemist on nende plikakestega ja kuttidega, kes ei ole omal ajal tunnustust saanud või kui on saanud, siis on see saanud neile pidevaks vajaduseks. see ei ole normaalne tegelikult. see, kui pildi hindamine mingi hindega on olulisem kui inimene ise. jne. numbrimaailm. inimestele on hinded pandud. kunagi nagu võideldi sellega, et taheti olla isiksused jne, aga kas see ei ole enam oluline või mis. vat ma ei saa aru. et tea, mis inimestega lahti on.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 15:39
üsna hiljuti, sisse logides, avalehel pilt neiust, tissi polnd tuss oli, hea, et oli, muidu oleks arvanud, et mehe pilt, kommentaariks kirjutasin, vaata aga vaata ongi teine arnold. küsiti miks siuke kommentaar, väikese tissi teema peale tuli räme sõim sinna hulka ka arvamus, et maakatele vist udarad meeldivadki, muidu oli üsna kena neiu.
krt sa mind sõimad kas ma palusin su pesulaua siia kõigile vaatamiseks panna vä
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 15:43
Inetu kommentaar igal juhul, jan. Siit võiks teha uue teema ja küsida, et miks peab selliste sõnadega kommenteerima, kui ikka nii väga kommenteerima peab.

Muidu aga meenutan, et hulk inimesi on rate peal üles kasvanud. Kasvanud üles keskkonnas, kus piltide hindamine on elu osa ja sisugi.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 15:44
Mis sa siis lootsid saada? Tänu sõnu siis või?
Mida külvad seda lõikad öeldakse. Nii et, milles on Sinu probleem?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 15:47
leedilea, see oli öeldud väikse irooniaga, kõik seniloetud kommid suvaliste piltide alt on olnd ... tülgastavad, on ka erandeid
aga kas sa võtad neid komme puhta kullana??
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 15:49
ja kui ikka komm ei meeldi kustuta ära, mitte ära hakka ajudele käima mille eest või miks selline
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 15:52
Ei, ma ei võta kommentaare südamesse. Ma isegi teadnud veel hetked tagasi, et üldse kommenteerida on võimalik. kui miks spetsiaalselt inetusi kirjutada, ei võta mu pea küll kinni. Ehk siis parafraas - kui tüdruk ei meeldi, klõpsa järgmine leht, ära kommenteeri.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 15:54
jan28: Ole nii armas ja seleta vanaleinimesele ära milleks on vaja panna ebameeldivaid kommentaare? Hästi ma mõistan kui pilt ei meeldi aga milleks siis solvata teist kui probleem on ju hoopis kusagil mujal?
Minu subjektiivne arvamus on see et, kommija rahuldab oma tähelebanu vajadust. Või saan ma asjast valesti aru?
˅ näita rohkem ˅
1
2