Foorum
1
2
2011-01-14 17:07
ei tea, mõnel naisel on suur armastus, aga seksida soovib vähe. eks see ole individuaalne, aga selles ma olen veendunud et seksiprobleem suhtes algab tavaliselt naisest.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 17:11
aga kui pole enam armastust? kohe lahku ka ei minda... aastad lähevad
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 17:25
kaslane,kui pereelu pole ikka paigas siis minnakse..ega lõbumaja pole ainuke koht kus seksi saab
Miks siis mees naisele ei anna...pole nagu kuulnudki,rohkem võiks vastupidiseid näiteid tuua?
Ka naistel on piisavalt kohti,kus tutvuda
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 17:36
vaata, elmar, on olemas ka naisi, kes tahavad rohkem seksi ja mehi, kes omale "peavalu" või muu vabanduse välja mõtlevad, sest ei taha nii tihti seksida...
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 17:45
ei ole ka päris impod, aga lihtsalt seksimise sagedus on väiksem, "väiksema isuga"
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 17:51
ja muide, on olemas ka mehi, kes karistavad naist seksi mitteandmisega...
nii, nagu naised tavaliselt karistavad mehi mitteseksimisega, kui mees on nt mingi pahateoga hakkama saanud...
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 19:28
teemast:
kui tegu ei ole just „teenindusmaja“ viisaka teenindaja endaga (seal on vist mingi turva ka olemas, kui naisel peaks seda vaja minema), siis peab see naine ise hakkama saama, ja see, kuidas ta seda teeb, oleneb tema valmisolekust ja tegutsemisvõimest.

naine peaks teadma, et raha on ainult maksevahend ja see ei anna kellelegi veel õigust teist tema õiguste vastaselt kohelda. nii et kui olukord seda nõuab, peab vastavalt sellele ka tegutsema.
ei tea ju, millega võidi naisele vastikuks muutuda ja mida temast tahta...
vastik võib olla minu arvates keegi, kes eirab tahtlikult mingit tava (nt kui varem oli räägitud, et tehakse asi turvaliselt ja kummiga, aga teist ei huvita ja ta tahab tungivalt kummita seksi) või selline, kes hakkab raha saades naist alandama või tahab teda isegi rünnata nt.
kui saab, siis naine võib rahaga natuke tingida (nt kui tahetakse kummita seksi). samas, kas naine on valmis selleks, kui mehel peakski veel raha olema?
no ja kui vaja, siis ega kung fu, karate ja teiste tehnikate tundmine ka halba ei teeks naisele. teisalt, kui mehega eriti midagi teha ei anna ja on võimalik, siis võib naine üritada sealt ka minekut teha ja pol-i minna.
selline variant
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 19:37
Utha,mis sa soovitad politseisse pöörduda naistel kui täit summat maksta ei taheta?? Päris segane jutt su viimane kommentaar
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 19:44
elmar- sa ei saa aru? jutt oli sellest, kui mees muutub vastikuks, mitte rahast. raha ei ole siin oluline praegu
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 19:45
ma arvestasin tegelikult tekkida võiva olukorraga ja selline tuli ka vastus. mis raha ja kui palju ei huvitanud mind praegu. asi oli ka muus
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 19:50
Ma saan aru et see küsimus oli mõeldud naistele?Loodan vähemalt
Kui nüüd naise seisukohalt võtta siis tuleks ametit vahetada Mehe seisukohalt,ei kujuta ette.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 20:11
Minust endast läheb see teema küll mööda,sest leian,et mees,kes kasutab prostituudi teenuseid,on allahinnatud kaup ja mina ennast küll nii ei hakka alandama.Teisalt peaks ka prostid ju sellega arvestanud olema.Sibi ju ei jäta peldikut tühjendamata põhjusel,et see haiseb vastikult.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 20:22
Siin ihas on palju teemasid,mida võib lihtsalt arutada aga ei pea ise järgi tegema.Mina näiteks ei teeks kunagi anaali aga sellest ometi teema tehtud.Mis puutub prostituudi teenustesse siis see mitte ei vähene vaid näitab hoopis tõusu ja kui keegi seda teenust ei vaja,pole ka midagi hullu Paljud pereisad ei käi ka enam juuksuris..kodus juuste lõikamine tuleb ju odavam.Mina aga käin.Nii on kõigi teenustega
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 20:27
ot mulle on mõistatus kuidas üks naine üldse saab ennast müüa
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 20:32
Mida asja teema . Tegelikult minu arvates selgub juba telefonitsi vesteldes, et kas mees on meeldiv või töllakas ja ebasümpaatne. Ma vaatan, et siin ikka valed arusaamad prostitutsioonist kui elukutsest. Kuulge miks te võtate vaatlusalla nagu filmidest nähtu...on olemas ka teenusepakkujaid kes naudivad oma tegemist. Miks peab alati nii olema, et oh saaks raha kätte ja mehest savi. Nii päris ikka ka ei ole. Kui vaadelda teenusepakkujaid kes on iseseisvad ja intelligentsed, siis nemad tahavd tervikliku olemist, seega raha on vaid boonus antud asjale otsa. Samas nagu mainisin juba eelnevalt, siis asjatundlik teenusepakkuja teeb eelneva telefonivestluse teel juba selgeks, et kas ta tahab kohtuda mehega või lõnab asi hukule määratud ja ebameeldivaks tööks. Paljud edukad mehed tahavad head seltskonda üheks ööks näiteks või kolmeks kaheks korraks kuus või siis püsivalt inimest kes rahuldab tema salasoovid mida naine kodus ei rahulda või on ka mõni muu põhjus miks ta otsib seda laadi suhtlust. need mehed on alati väljapeetud, elegantsed ja haritud ning nad kunagi ei inise selle üle, et raha või kingitus on liiast. Matse liigub jah igas ringkonnas aga need matsid on erandid ja ... need kes pidevalt laulavad, et raha on patt välja laduda on reeglina sattunud tõesti siis teenusepakkuja peale kes tõesti teeb siis seda ainult money pärast või on pooleldi narkarid, paadialused jne. Loomulikult siis tekib tõrge, et miks maksta aga on olemas ka teisit-suguseid teenusepakkujaid kes tõesti annavad seda mis võib olla puudu mehe sekuaalelus ja nende kliendid on 95% ulatuses meeldivad, puhtad, elegantsed ja isegi lisavad kokkulepitud summale juurde veel boonuse üllatuseks. Meil ikka siin riigis väga valed arusaamad prostitutsioonist jne. Teenusepakkuja kes on kvaliteetne ei kurda ma arvan kunagi, et klient on vastika ja et paneks koti pähe siis aitaks suhu võtta või lasta ennast keppida, sest tema juurde ei leia teed sellised mehed aga nuh jah .... see kõigest minu arvamus asjast.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 20:36
Päris prostituutidel ei tule selline küsimus mõttessegi.
elmar sa peaks teadma päris prostituute ja millised nad on ja kuidas need asjad käivad. Tänapäeva teenusepakkujatest tibividinad saavad igasugu asju lubada ka. ka mõtteid.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 20:44
parma,ikka tean aga kõigest ei räägi
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 20:45
Siin aeg - ajalt saab pakkumisi ühekordseteks kohtumisteks, stiilis: " Ega sa ei oleks juhuslikult huvitatud ühekordsest seksi eesmärgil kohtingust võimeka ja kirgliku noormehega? " Ajab muigama, eriti kui selliseid pakkumisi tehakse naisele kellest midagi teada pole, pean silmas pildituid. Mida need inimesed mõtlevad? Mis mõtet on mingil ühekorrakepil? Tehke selgeks!
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 20:46
ei tea kas Boom ja tema sõbrad mõnda päris prostituuti on ka käega katsuda saanud?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 23:14
äkki boom ja ta sõbrad on nii normaalsed, et ei peagi raha eest seksi ostma...
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 23:19
RedLight, hea jutt
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 23:30
Kuidas saada sellest üle? Olen aastaid selle teema sees olnud ja võin julgusega väita,et on yks venekeelne väljend selleks,молча.
Ei ole nad sugugi niiiii õnnetud ja rõhutud,et peaks lausa teemasid neist tegema ja yldse kuidagi haiglane huvi ja järjrpidevus käib siin foorumis sellel teemal.Kui on tõesti tahtmine midagi teada,telli ja kysi,aga ärge hurjutage ja oletage kogu aeg.Kui tunnete,et olete nendest,kes seda tööks teevad ilusamad ja yle,siis eirake neid ja ärge mustake neid rohkem.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-17 09:05
RedLight1, tänud sisuka vastuse eest
parma, kaslane vastas sinu küsimusele
˅ näita rohkem ˅
2011-01-17 10:07
Boom!!! Kuidas Sa küll nii odavate naistega käid,kes midagi ei maksa
˅ näita rohkem ˅
2011-01-17 10:16
ei no mis mõttes? vahest nad isegi üritavad, seda teha...
˅ näita rohkem ˅
2011-01-17 10:20
Ei...selles mõttes, et "ne stoit"...mitte "ne platit"
˅ näita rohkem ˅
2011-01-17 10:24
ma extra lähen just nendega välja, kuigi üldsus ütleb et - "ne stoit"...ehk "ei maksa"
˅ näita rohkem ˅
2011-01-17 10:28
Miks Sul siis "ne stoit"? (ei seisa), kas miski haigus kallal?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-17 15:40
sa tead seda haigust : voda po koleno a rqbq do xuja
˅ näita rohkem ˅
1
2