Foorum
2011-01-13 10:30
miks mehed õelutsema hakkavad,kui saavad ei tava vastuse või ei saa üldse vastust .(teema puudutabki ainult neid ,kes end ära tunnevad)ehe näide on kasutaja seebiooper28 tema kommentaarid on kõike muud ,kui toredad .Millest see tuleb ,mis arvate
˅ näita rohkem ˅
2011-01-13 10:55
Millegipärast tuli mulle kohe meelde filmist "Pretty Woman" riiete ostmise lugu
˅ näita rohkem ˅
2011-01-13 11:15
kaunitar - sellele on tegelikult lihtne vastata: ego. midagi muud seal ei olegi.
ego on teistelgi olemas, aga on tegelasi, kellele meeldib endale kinnitada, et ta on igati vinge ja et saab iga naisega hakkama. asi aga selles, et naised/naine ei tea, mis neile/talle endale hea on. kui teaksid, siis nad ju suhtleksid temaga. seega ei saa sellised naised eriti arukad olla.
samas talle meeldib kuulata, et teda arukaks peetakse. ja kui siis selline arvabki, et on tekkinud võimalus isegi midagi head enda kohta teada saada, aga seda ei tule ja isegi suhtutakse temasse nt halvasti (ka seda ei pea olema, neutraalne olek on ka halb), siis
on ta enam kui solvunud sinu peale ja temas kinnistub arusaam, et naised ongi lollakad ja nendega on parem mitte tegemist teha.
või siis tuleb suhelda nendega, kes tema meelest on arukad ja teda sellisena hindavad.

selliseid mehi on palju ja siin ka. nimesid ei hakka nimetama
˅ näita rohkem ˅
2011-01-13 14:51
eks see jätab neile, jah, mulje, et just NEID ei taheta...
ja siis mees solvub ja läheb õelaks...
sest iga mees tahab olla PARIM, nii on loodus neile juba sisse kodeerinud...
˅ näita rohkem ˅
2011-01-13 15:01
ei oska öelda, ma sain just ühelt naiselt FB sõimata. küsiti mis on mu vigastus et ma temaga suhelda ei taha
˅ näita rohkem ˅
2011-01-13 23:20
Selliseid pealekäivaid on ette tulnud, kus inimene, nähes et tema vastu huvi ei tunta, muutub järgmisi kirju saates irooniliseks ning kohati suisa pahuraks stiilis " võiksid ju ometigi midagigi vastata kasvõi jah või ei, teaksin siis sind rahule jätta ". Ma ei vasta nendele kes minus huvi ei ärata, kelle soovid minu omadega ei kattu, kes edastavad tutvuse ennast labaselt väljendades jne. Tavaliselt jätkavad sellised mehed pommitamist ning kui vastukaja ei saa muututakse näpsakalt norivaks. On ka mõistlikke isendeid kes peale eitust jätavad rahule.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 07:01
Eks ta ole kuidas koer külale nii küla koerale.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 09:51
Mina respekteerin naiste arvamust, otsuseid ja vastuseid - olgu see vastus kasvõi "Ei soovi tutvuda / suhelda". Ki vaid selle vastuse kätte saaks, ükskõik milline see ka poleks.
Olen äärmiselt enesekriitiline ning tean päris kindlasti et kõigile ma nii kui nii ei saagi meeldida. Seetõttu kui mulle öeldakse et ei soovita minuga suhelda siis ma tõmban tagasi ja jätan inimese rahule.
Aga probleem seisnebki sellest et tihtipeale vastuseid ei tulegi... ja siis istud ja mõtled omaette et "ei tea kas mu kiri on sadade teiste seas kahe silma vahele jäänud või ta lihtsalt ei soovigi suhelda".
Mu ankeedil on ka kirjas kuidas ma käitun, kui mu kirjadele ei vastata. Ma ei viitsi kah inimest 100x tüüdata - saadan üldjuhul kokku 3 kirja millest:
esimene kiri on ikka see mida küsida või uurida soovin.
Teise kirja sisu on peaaegu alati üks ja sama "Või sa kirjadele ei vastagi?" - see on samas ka n.ö. meeldetuletuseks, et minult on üks kiri juba saadetud millele ma vastust ei ole saanud.
Ning kui ka see kiri on kasutaja poolt läbi loetud ja vastust ei tule siis järgneb viimane kiri:
"Edu siis teile otsinguil ja elage oma virtuaalses maailmas edasi" - väga tihti just selle kirja sisule aga tuleb vastus kuna keegi ju ei taha tunnistada et ta virtuaalne tegelane on
Ning kui see kiri on kasutaja poolt läbi loetud ja vastust ikka ei ole siis teen iseenda jaoks järelduse et ma ei sobi sellele inimesele seega ei ole ka tulevikus mõtet teda enam tüüdata ja panen bloki peale (selle põhjusest oleme juba pikalt ja laialt rääkinud teemas "Miks blokeeritakse?" seega ei hakka seda seletust siia ümber kirjutama.

Ühesõnaga leian et mistahes vastus on aktsepteeritav vastus - peaasi et see vastus tuleks. Aga vahest tundub et inimesed ei oska / ei julge / ei taha mitte kellelegi "EI" öelda ja jäetakse pigem vastamata.
Ma tean väga hästi, mis toimub naiste (olen näinud) ja paaride (olen omanud ka paari kontot koos naisega) postkastides, seega selle kirja voo ennetamiseks soovitan omal ankeedid põhjalikumalt ära täita märkides täpsemalt ära mida või keda otsite ning kellega üldse suhelda ei tahaks - uskuge mind, see aitab kirjade hulka vähendada vähemalt 50%
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 09:52
kui mees marineerib kukre, siis sööb ta need ju kohe ära, mis neist muidu teha....
aga kui sul kaunitar on siuksed pildid, et.... noh ..... kohe läheb asjaks siis mees arvabki, et kõik ju saavad miks tema ei saa
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 10:01
jan28, just eriti viimasel pildil naha, läheb klaaside ette panekuks ja raamide värvimisex

See teema on 100 korda juba üles võetud.

Kallid naisterahvad, kui midagi häirib, kasutage aktiivsemalt blokeerimise nuppu!
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 10:05
vot sellega olen boombastic-uga nõus. Kui sa tead et selle inimesega ei hakkagi suhtlema siis pane lihtsalt blokk peale... endal postkast tühjem ja teine pool peaks kohe aru saama et ei taheta suhelda
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 11:07
nu aga kui mees kohe alla annab, ons see siis parem?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 11:15
seda: EI, tuleb jah osata vastu võtta
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 12:03
tundub, et see valikute tegemine suhtlemisel ei tulegi teile eriti lihtsalt
kui tegeleda intensiivselt oma tahtmise saamisega, siis võidakse suhtlemine naisega sulle võimatuks teha. st sellega tuleb igati arvestada.
teisalt, kui natuke alandlikumalt naistesse suhtuda ja n-ö võitluseta nende vihane „ei“ arvesse võtta (või teises tähenduses: alla anda), siis ei ole võimatu, et tehakse kellelegi teatavaks, et tast ei ole mehena eriti asja või ei tehta sellisest enam välja. samas, kui see „allaandnu“ on hakanud naist eriliselt huvitama, siis ta tuleb ise ja võtab suhtlemise enda peale. võib ka nii minna.
nii et ma ei tea, kuidas te hakkama saate ja naistel vahet teete tuleb osata leida see vahepealne variant.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 12:28
naistel on see värk sama segane vast. kui mehele öeldakse EI ja siis mees loobub, sebib mõne järgmise naise kes on nõus ütlema JA, siis järsku see EI ütleja on samuti platsis. kui naine nagu tunnetab konkurentsi teise naise poolt, siis võib ta näha asju hoopis teise nurgaalt.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 12:30
mis veel naistesse puutub siis ma ise leian et mida suurem pakkumine seda väiksem valik. kui kõik pakkumised kaovad, siis võetakse see lähim ja elu läheb edasi. ma olen seda näinud mitme oma sõbranna pealt.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 12:31
Ja kumba naise siis mees võtab?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 12:31
see pole enam oluline
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 12:49
iha.ee suhtlemise kohta see "Mees kohe alla annab" väljend minu arvates ei käi.
Alla andmine on ikka siis kui oled midagi tahtnud ja selle eest võidelnud kuid enam ei viitsi / ei jaksa.
Siin aga ankeeti vaadates sa ju ei teagi kas tasub üldse võdelda "selle" eest, vaid teed proovi - äkki selgub midagi põnevat mis selle huvi tekitada võiks.
Kuna ma ise vaatan ankeedil olevaid pilte alles pärast seda kui ankeedi infost miskit huvitama hakkab siis 90% ankeetide puhul seda huvi pilte avada üldse ei tekigi, kuna ankeet on täiesti sisutühi. Ja kui ma pilte ei näe ning esimene mulje ankeedist on null - siis miks ma peakski üldse selle tühjuse nimel vaeva nägema?

Teisalt juhul, kui ankeet huvi äratab ning ka piltidel olev üldmulje on OK siis kirjutan ankeedi omanikule mõne(-d) küsimuse(-d), mis mind huvitama hakkasid ankeedi või inimese kohta kohta. Aga see on ju pelgalt huvi - sel hetkel ma veel ei taha "võidelda" selle inimese nimel, kuna ma ikka veel ju ei tea temast midagi, ning ei tea kas ankeedi üldinfo on ikka väärt "võitlemist ja tüütamist".
Ja kui mu huvile ei vastata siis hakkab see huvi veelgi rohkem kalduma sieal suunas kus asub "ei huvita"
Keeruuline jutt.. on ju?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 12:59
nicedude, sina oled vana kala juba, sul on asjad nagu paigas. eks see ole ka see et mida kauem oled seda ebahuvitavamaks kõik muutub. ühed samad tegelased, palju kontosid jne.

aga need kes on uued, neil on optimism vähe suurem. kui nad põrkavad vana kalaga, siis nad ei saagi teise kuivusest vbl aru ja see ajab neid närvi. näiteks kaunitar30 on siin ju nii kaua olnud, pole ta meest leidnud, ju pole vajagi vms, aga ega sellest uued kasutajad arusaa. nemad näevad oma võimalust lüüa külge. kui nad ebaõnnestuvad siis nad on tigedad, sest nad ei tea tõde - tõde on hoopis selles et naine naudib niisama tähelepanu ja ongi kõik.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 16:39
Sellega ei taha nõustuda et kui naine tunnetab konkurentsi siis hakkab mees teda paeluma. Ega ikka ole küll Kui on jama mees st ta pole minu jaoks ei välimuselt ega muu poolest ligitõmbav, siis vahet pole kui mitusada naist tema järgi neelatab, mind ta ei huvita ja kõik.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 16:42
mingit kindlat asja elus kunagi pole, aga kas sul on olnud mõnda sellist olukorda?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 16:46
Mismõttes? Et on jama mees aga näen et tema järgi nõudlus, tekitab huvi? Ega ikka ole küll
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 16:48
elu on pikk
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 16:49
Ei vaidle vastu
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 18:11
vbl ta sai sinuga virtuaalselt sõbraks ja nüüd ei oskagi ilma sinuta olla
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 18:22
Mehed enamjaolt alustavad kirjavahetust ise.Meestel tekib siis probleem kui naine esimesena soovib suhet või kirjavahetust lõpetada.Naised vist seda nõnda ei põe?miks mehed sellest ei taha aru saada kui naine teda enam ei taha?Ka mina ei mõista seda kui naine esimesena suhtluse lõpetab
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 19:48
Nicedude,sa oled vist võga pikalt,tulutult otsinud,et nii täiusliku metoodika oled jõudnud väljatöötada Aga selles on sul õigus,et hetkest,kui kiri on teele saadetud,hakkab saatja omas mahlas praadima.Ja pole ime,kui ühel hetkel praad kõrbema läheb
Teema alguses viitasin filmile,kus on näide sellest,kuidas kõlbmatuks tunnistamisega alandatud inimesel tekib soov öelda viimane sõna.Kuidas ta seda teeb,sõltub juba konkreetse isiku intelligentsusest.Aga kui jäetakse vastamata,siis see on juba alandus ruudus,Sind peetakse nii mõttetuks tegelaseks,et sa ei vääri isegi vastust.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 19:58
Kõige nõmedam mismoodi üks meesterahvas käituda võib, on hakata eitava vastuse saades eidelikult tänitama. Sellised tekitavad tülgastust ja haletsust.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 20:42
mis puudutab kellegiga konkureerimist, siis sellega tegelevad nii naised kui mehed ja tingimused selleks on ka enamasti samad.
ma tean, et on olemas ka selliseid naisi, keda erutabki see, kui talle meeldival mehel on peale tema ka teisi naisi, kellele tameeldib ja kes teda endale tahavad. ma ei tea, millest see tuleb, aga ma olen aru saanud, et see teadmine, et tal on võistlejaid, ajendabki neid selle mehega suhtlema hakkama ja tema eest võitlema - et kas saab mehe endale või ei saa.
ja kui mees on olemas, siis võib olla suheldakse temaga natuke, aga millalgi tekivad neil muud huvid. tüdinetakse nendest meestest.
nii et peamine ei ole neile mitte mees ise, vaid see, kuidas see mees endale saadi. millise hinnaga vms. meestega on ka vist nii.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 20:48
Linnuke nime taha ja edasi
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 20:50
Et kui naine on kergelt kättesaadav võib ka kergelt mahajäetavaks saada
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 20:52
just. nii see ongi. easy come, easy go - teate seda ütlust ju
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 20:56
Huvitav, kas meeste puhul võib sama öelda? Mehed ju ka kergesti kättesaadavad Siin kohe kindlasti
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 11:48
jfjm selleks et iseenda elu mugavaks teha ei pea aastaid rapsima. Tuleb vaid õigel hetkel märgata mis häirib ning võtta ette vastavad meetmed selleks, et need asjad kõrvaldada või parandada. Minusugusel optimisaatori hingega inimesel aga ei võta see üldse kaua aega, et asjadest aru saada ning koheselt probleemile ka lahendus välja mõelda
Mis puutub aga otsimisse siis ega ma meeleheitlikult ei otsigi. Pigem vaatan lihtsalt ringi ja kui miski peaks silma jääma siis uurin seda põhjalikumalt. Samas on see mida mina otsin üsna harva esinev nähtus seega raisata energiat lootusele, et igaüks kellele ma kirjutan just samasse huvigruppi kuulub oleks üsna mõttetu. Minu huvigruppi kuuluvaid inimesi ei saa välja selekteerida pilte vaadates ning ankeediinfost võib saada vaid pisikesi vihjeid et "vot see inimene võib olla üks sellistest". Seetõttu leidmaks inimest keda otsin mina - ma pean temaga eelnevalt suhtlema. Ja nagu teate iha-s vähemalt 90% kirjadest jäävad vastamata, seega ega ei olegi mõtet väga otsimisega pingutada.

Aga mis teemasse puutub siis ma võiks samasuguse küsimuse ka vastu esitada mille vastus ilmselt annaks ka vastuse teemasisule:
Miks naised jätavad kirjadele vastamata? Ning kui te juba esimest mehe kirja nähes näete, et selle mehega eal ei hakkaks suhtlema, siis miks te talle kohe blokki ei pane vaid ikka veel lasete endale uusi ja uusi kirju saata?

Mulle jääb küll mulje, et naised tegelikult nagu lausa vajaks, seda umbes postkasti selleks, et oma väärtust hinnata vms...
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 12:25
Nicedude,see sinu metoodika viitab suurele egotsentrilisusele ja ma ei saa aru,miks sa seda siin nii kiivalt kuulutad.Mina arvestaks selega,et ka teisel poolel on õigus oma valikuid teha.Ma ei imesta üldse,et 90% su kirjadest vastuseta jäävad.Kui mina oleksin naine,vastaksin sulle viisakalt: "tänan,ei huvita"
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 12:27
kuulge aitab sellest. nicedude teeb sellised valikud nagi ise tahab. sellest on pikad teemad siin olnud. ei taha enam
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 12:36
nicedude- ma võin vastata (aga enda eest) sellele ,et miks ma ei vasta. ma ei ole siis eriti viisakas tujus ja ei taha suhelda.
ja mis puudutab neid mehi, kellega ma nagunii suhtlema ei hakkaks, siis ei tunne vajadust, et peaks neile kohe bloki panema (on ka erandeid, aga siis on see ka erandlik tegelane, kes ei saa aru, mida tuleb teha, kui temaga suhelda ei taheta). ka kirju ei panu ma nendel endale saata. 1-2 kirja vast saadan, aga seda ka selle jaoks, et aru saada, mida ta tahab. on neid, kes ei ole võimeliselt ennast väljendama arusaadavalt. nii et pakun nendele seda võimalust ja suhtlen nendega.
isiklikult ei tunne mingit vajadust kirju kelleltki saada. ja minu vajadusest see eriti ei olene siin ka - need tulevad ise (kui ma just ei ole piirangut peale pannud)
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 12:43
Ega ma ei keelagi kellelgi valikuid teha - ka mina teen neid, kuid kui minu valik puudutab teist inimest, siis ma annan sellele inimesele sellest teada. Ja ma ei oota naistelt mitte midagi enamat, kui inimlikku käitumist ning inimlik käitumine eeldab minu arvates ikka suhtlemist mitte vaikimist, hetkedel kui miski ei sobi.
Ma ei tea kuidas sinuga on jfjm, kuid mina leian, et see on ainuõige viis lahendada asju - välja öeldes kui sulle midagi ei sobi.

jfjm kui sa mõnele riigiasutusele või firmale e-kirja saadad siis sa ju loodad kah vastust saada... või ei looda? Või siis kaupluse infoletis küsimust küsides, on sinu arvates kah normaalne, kui sulle sealne töötaja ei vasta, kuna talle ei meeldi sinu riietus ( näiteks lihtsalt tegeleb oma asjadega edasi) vms?
Kas vastuse soov oma küsimusele on sinu arvates egotsentrilisus?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 12:47
no siiani olen ma ka enamikele teada andnud sellest, kui ma ei peaks tahtma nendega suhelda. "ei ole huvitatud" - lihtne vastus
aga jah, vahel ma ei viitsi seda saata ka
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 12:47
nu aga kui te ei keela juurdepääsu oma kontole siis te ei tohiks ju ka kurta, kui inimene teile uuesti ja uuesti kirjutab - see on ju teie enda valik ning teie enda antud luba
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 12:54
Las kirjutab siis kui aega üle Kui näen et tegu ühe ja samaga, libiseb pilk lihtsalt üle. Mingismõttes olen aga taktikat muutnud, st olen hakanud väga häirivaid tüüpe blokeerima või siis eitavalt vastama. Eilne näitena toodud vastus siin meesterahvalt näitab aga et eitust võetakse väga isiklikult ega soovita sellega leppida ala " miks nii, no sa isegi ei tunne ju mind ja juba kannad maha " jne.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 13:04
Nunäed siis PushUp - ka sina oled hakanud jõudma sinna kus mina olen. Hakkad aru saama et blokeerimine ei ole mitte isiklik solvang vaid see on tööriist
Inimesed on erinevad ning tõlgendavad eitavaid vastuseid või siis vastuseta jäämist erinevalt.
Vastuse saamiseks "Miks nad seda teevad?" peate aga pöörduma eelkõige iga konkreetse isiku poole kes sedasi käitub.
Foorumis saame vaid oletada ja arutleda ning tuua näiteid meie endi käitumistest, aga reaalse tõe teada saamiseks, peate ikka inimese enda käest küsima, kes teile neid solvavaid kirju saadab.
Sellega aga jõuame jälle sinnasamma kust me sisuliselt alustasime - suhtlemise puudulikkus.
Ma ei tea kuidas teiega on kuid mina leian et absoluutselt kõiki probleeme saab lahendada sõnade ja suhtlemise abil, kuis seda õigesti kasutada. Vastamatta jättes (ehk peitu pugedes) probleem iseenesest tegelikult ei lahene.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 13:42
mees, kes on tööd teinud ja ühel hetkel avastab, et pole ei naist ega midagi, mis see siis peale hakkab, ta on ehk tööst ja asjast nii kibestunud, et tulebki ehk siia "tutvust" otsima. enesehinnang on ka ehk veits kõrgem (ülemus ju kogu aeg kiidab). valib kõige söödavamad välja ja siis hakkab neid piirama.... aga teie hakkate neid blokkima, kuhu me siis niimoodi jõuame. eesti rahvas sureb niimoodi välja
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 16:06
Meiste probleem on siin selles et nad käivad linimas naisi ja siis kibestuvad kui ei saa mittekui midagi.Teiseks,jälkus see kui petetakse omi naisi,ning tillid püsti käiakse lunimas,ning pakutakse summasid utoopilisi,siis kui midagi ei meeldi ütled otse oled lits,prost,petis jne.Või tullakse foorumisse halama.Ullemad kui mõned eided.Minule on sellised mehed jälgid ja vastuvõetamatud.Mõelge mida tahate,eks igaüks teab kes ta on..Nahu siin näen halatakse,kirutakse,näed see on see jne,aga omsse kaevu ei vaata keegi,NAGU VANASÕNAGI ÜTLEB ;ÜHED MUSTAD MÕLEMAD.
˅ näita rohkem ˅