Mina respekteerin naiste arvamust, otsuseid ja vastuseid - olgu see vastus kasvõi "Ei soovi tutvuda / suhelda". Ki vaid selle vastuse kätte saaks, ükskõik milline see ka poleks.
Olen äärmiselt enesekriitiline ning tean päris kindlasti et kõigile ma nii kui nii ei saagi meeldida. Seetõttu kui mulle öeldakse et ei soovita minuga suhelda siis ma tõmban tagasi ja jätan inimese rahule.
Aga probleem seisnebki sellest et tihtipeale vastuseid ei tulegi... ja siis istud ja mõtled omaette et "ei tea kas mu kiri on sadade teiste seas kahe silma vahele jäänud või ta lihtsalt ei soovigi suhelda".
Mu ankeedil on ka kirjas kuidas ma käitun, kui mu kirjadele ei vastata. Ma ei viitsi kah inimest 100x tüüdata - saadan üldjuhul kokku 3 kirja millest:
esimene kiri on ikka see mida küsida või uurida soovin.
Teise kirja sisu on peaaegu alati üks ja sama "Või sa kirjadele ei vastagi?" - see on samas ka n.ö. meeldetuletuseks, et minult on üks kiri juba saadetud millele ma vastust ei ole saanud.
Ning kui ka see kiri on kasutaja poolt läbi loetud ja vastust ei tule siis järgneb viimane kiri:
"Edu siis teile otsinguil ja elage oma virtuaalses maailmas edasi" - väga tihti just selle kirja sisule aga tuleb vastus kuna keegi ju ei taha tunnistada et ta virtuaalne tegelane on
Ning kui see kiri on kasutaja poolt läbi loetud ja vastust ikka ei ole siis teen iseenda jaoks järelduse et ma ei sobi sellele inimesele seega ei ole ka tulevikus mõtet teda enam tüüdata ja panen bloki peale (selle põhjusest oleme juba pikalt ja laialt rääkinud teemas "Miks blokeeritakse?" seega ei hakka seda seletust siia ümber kirjutama.
Ühesõnaga leian et mistahes vastus on aktsepteeritav vastus - peaasi et see vastus tuleks. Aga vahest tundub et inimesed ei oska / ei julge / ei taha mitte kellelegi "EI" öelda ja jäetakse pigem vastamata.
Ma tean väga hästi, mis toimub naiste (olen näinud) ja paaride (olen omanud ka paari kontot koos naisega) postkastides, seega selle kirja voo ennetamiseks soovitan omal ankeedid põhjalikumalt ära täita märkides täpsemalt ära mida või keda otsite ning kellega üldse suhelda ei tahaks - uskuge mind, see aitab kirjade hulka vähendada vähemalt 50%