Foorum
1
2
2011-01-13 00:41
Ma tahaks näha mõnda meest, kes testmoodi mõtleb!
˅ näita rohkem ˅
2011-01-13 00:59
Ma ei viitsi sinuga vaielda. See on mõttetu. Ma ei lootnudki, et teistmoodi vastad. Järelikult suhtud inimestesse pealiskaudselt või suhtled ainult endasuguste skoorijatega. Oled nii õnnelik?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-13 01:01
Kui sa mees oleks, siis sa ei vaidleks. Naisena sa ei saagi sellest asjast aru nii.
No seda annaks edasi kanda ka sõbrannanduse teemaks aga läheb liiga keeruliseks ja sellest teemast välja.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-13 10:07
Naistele meeldib kindlasti omada selliseid meessõpru,kelledaga pole vaja seksida ja veel eriti seda kui see see sõber on temasse armunud,samas naine omab ikka kellegi teise,kellega ta on aegajalt sexsuhtes.Mõnes mõttes on see nagu sõbra ahistamine.Miks ei võiks olla sõprus ja sex käsikäes
˅ näita rohkem ˅
2011-01-13 10:34
Linnujahti võib pidada mitut moodisad lasevad lennult,osad püüavad võrkudega,mõned meelitavad söödaga lõksu.Kes püüab selleks,et korra süüa saada,kes selleks,et ilus linnuke puuri panna.Mõned aga käivad hoopis fotoaparaadiga jahil.Ja on ka neid,kes käivad lihtsalt linnulaulu kuulamas
˅ näita rohkem ˅
2011-01-13 10:59
Mina olen enamus ajast endaga rahul! Ja ülejäänud aja väga rahul!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-01-13 11:01
elamar, kuidas see siis sõbra ahistamine on? see on ahistav, kui keegi tunneb, et ta on vist armunud naisesse, kellesse ta armuma ei peaks ja kes ei taha temaga seksida, kuna tal ei ole samu tundeid, mis mehel ja isegi peab nende suhteid teistsuguseks?
kui mees ei hakka enda tunnetest naisele rääkima, siis võib selline suhtlemine talle isegi kannatuseks olla, aga samas võib see ka ahistada seda naist.
minu meelest oleks naisel (ja miks mitte ka mehel) hea omada ka selliseid suhted, kus ta teab, et talt ei hakata pilguga kohe riideid maha rebima, vaid kus teda võetakse kui isiksust ja hinnatakse suhet ennast. austus peab olema. ja seda eriti siis, kui on paika pandud, et midagi muud ei ole.. ei mingit seksimist jms. ma ei saaks sellist meest siis eriti enam usaldada ega ka enda sõbraks pidada. mis siis, et ta minusse armunud võib olla. suhelda saab, aga ma oleksin häiritud.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-13 11:42
Utha,usu mind,sellistel puhkudel kui see sex ikka puudu on sõbernaisega ...ikka parem jutu puhuda mõne mehega,arutada maailma asju,rääkida poliitikast,ka naistest ja väike drink sinna juurde...
Ma eriti ei usu mehe-naise vahelisse sõprusse,et see kaua püsib kui tekib temaga tahe sexida ja samas hakkad tegema endale pähe sellist nägu,et saab ka niisama ilma olla.Mingi lühiajaline sõprus võib küll tekkida aga kui inimene on juba selline tuim tükk..võib-olla siis küll.Muidugi on erandeid nagu töökaaslased,naabrinaine jne,kus sellised seksi mõtted ei tekigi kunagi
Mis puutub armumisse siis siin reegleid pole...see lihtsalt ühel hetkel tuleb ja ei pruugi alati vastuarmumist leida...
˅ näita rohkem ˅
2011-01-13 12:10
Elmar,kõik pole nii tuimad tükid,kui sina
˅ näita rohkem ˅
2011-01-13 12:35
elmar- tundub, et sa ka ei pea naisi eriti arukateks ja isegi isiksusena ei suuda sa kedagi neist võtta. naised on alahinnatud vist natuke. igatahes ei ole sinu meelest võimalik nendega suhelda, midagi arutada. pigem suitsetaks meestega ja teeks nendega meeste tegusid jne. või kuidas?
ka naistega saab arutada maailma asju ja teha muudki, aga ma ei tea, miks see sulle võimatu tundub. võimatu on see, et sina tahad nendega seksida, aga nemad ei taha? ja seega ei ole vaja enam naiste-meeste suhetesse uskuda?

minu meelest oleksid need mehed ausamad, kui nad tunnistaksid ,et nad ei tea eriti teise austamisest midagi ega ka sellest, kuidas nt naises enda suhtes austust tekitada. ei nad tea seda, kuidas naistega suhelda ega seda, mida naised tahavad.
seega neil on naistega suheldes probleeme, aga neile endile meeldib arvata, et probleem on naistes, kes mehi nt ei hinda, tahavad neilt raha jne jne.
vat just sellise suhtumisega meestega ma suhelda ei tahagi.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-13 12:50
Minul on mitu meessõpra. Neil on endal girlfriendid olemas. Mu enda boyfriend on mu sõpradega kohtunud ja siiani pole mingeid probleeme tekkinud. Pole keegi armukade ega näe hunti seal kus seda pole. Miks see mõnele niiiii kummaline tundub? Järelikult pole siis suhe nii tugev, et hakatakse kahtlema või jumal teab mida kahtlustama. Oleme koos midagi ette võtnud aga keegi ei tee mehhiko seriaali kui vahest oma sõbraga kahekesi maailmaasju arutada tahame. Ja no selline mõtlemine, et naisel polegi ajusid ja temaga rääkida pole millestki, et ta pole selleks võimelinegi ja ta sobibki ainult sexiks. Neile meestele tunnen kaasa. Te elu on ikka kuramuse igav küll.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-13 13:00
Deire aga vaata sa ise ju ka ütled, et on mees-sõpru. Aga neil on omal sekspartnerid olemas. Sellepärast saabki sõber olla, et nad ei taha sinuga seksida. Aga siit tekib järgmine küsimus, et milleks neil sind vaja on? Milleks nad on sõbrad just sinuga. Oled sa seda neilt küsinud? Millega sa neile kasulik oled?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-13 13:18
kellegi partneri olemasolu ei anna veel mingeid eeldusi selleks, et ta suhtuks sinusse teistmoodi. neid võib ju olla enda partneriga probleeme ja see võib ka ajendada neid minuga suhtlema, aga ega mina ei pea ju neist probleemidest teadma (kui mulle ei tehta selgeks). seega ma eeldangi neilt, et nad on minuga need, kes nad on ja ei aja minuga neid asju, mida mina ei taha, et nad minult vajaksid. kui seda ei suudeta ja plaanis on olnud nt minuga seksida ja ei midagi muud, siis nendele tuleb head aega
˅ näita rohkem ˅
2011-01-13 13:19
Utha,naised on üsna arukad ja nutikad ja suhelda võib nendega ikka aga see peab jääma sel puhul ainult suhtluse tasandile.Teiseks ma ei suitseta üldse,olgu see seltskond ,milline tahes.Kui suhe juba muutub seksi tasandile naisega siis sõprus pole enam teps mitte see,mida sina arvad
˅ näita rohkem ˅
2011-01-13 13:28
Kas sõpru valitakse selle järgi kui kasulik oled? Püha müristus. See avaldus võttis küll sõnatuks. Ja muide mul on ka täiesti vallalisi meessõpru. Kõik suhted ei tiirle ümber augu! Nad võibolla mõlgutavad mõtteid kuidas minuga sexida oleks aga nad teavad, et sellega poleks ka enam sõprust. See on juba midagi muud. Õnneks on neil piisavalt mõistust selle koha pealt oma mõtteid mulle mitte avaldada. A la sõbrustan sinuga vaid ühel eesmrgil, et sind voodisse saada. Suudetakse aktsepteerida mind küll kui head sõpra mitte kui potensiaalset sexpartnerit.
Ja elmariga selle koha pealt nõus, et sexsuhe pole enam sõprus.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-13 13:42
elmar- et võib suhelda naistega? enne sa vist ütlesid,et kui seksi ei ole, siis sa eelistaksid sõbrast naisele sõprust meestega. seega sa ju tegelikult eelistad suhtlemise puhul mehi naistele ega pea naist arvestatavaks sõbraks.
ja arvasid sa ka seda, et kui olekski sõbrad, siis see ei kestaks kaua ja tingimuseks oli seks – sul tekib tahe seksida (olevalt naisest muidugi).
võimalik, et naised ja mehed suhtuvadki sõprusesse erinevalt. nt meestele võib olla nii, et olgu mis tahes suhe, neile on vajalik, et seal oleks sees seks ja et seda saaks. halb on see naine, kes tundub erutav ja kellega seksida ei saa.. ja mis veel hullem – ta on su sõber. see ajab mehe hulluks. st et sellise naisega ei saa suhelda.
seega ma tean ka miks mehed eriti minuga sõbrad ei ole tahtnud olla (nad on ka seda ütelnud, et vat ei saa, kuna... jne).

suitsetamine oli näitlikkuse huvides, mitte sinust isiklikult. see oligi pigem näide sellest, milline on mingite meeste suhtumine olnud
˅ näita rohkem ˅
2011-01-13 13:46
Utha aga minu näite põhjal on ka võimalik meestega sõber olla. Sa oled mind näinud. Kole ju pole, et sellepärast suhelda et ei tekita seximishuvi. Mõni mees lihtsalt suudab ülemise peaga ka mõtelda.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-13 13:47
ja tuletan meelde, et tegelikult oli teemaks armastus ja see, milliseks armastajaks me ennast peame. nii et seksige mujal
˅ näita rohkem ˅
2011-01-13 13:49
Des - igati on võimalik suhelda, kõik oleneb enda mõtlemisest
˅ näita rohkem ˅
2011-01-13 14:06
Meeste-naiste vahelised asjad on sageli erinevad.Näiteks kui mul on olemas korralik sexpartener,kes mulle kindlustab seksivajaduse igal ajal,ju siis ma saan rahulikult omada veel kümme naissõpra,kellega vestelda,aegaviita meeldivalt ja mitte enam seksile mõelda.See käib ka naiste kohta.Kui aga oled rahuldamata naine või mees siis tahestahtmata hakkad mõtlema esimesena seksist,et kuidas selleni jõuda.Eks see sait näita ka seda,mida siit otsitakse enamasti ja pole vaja kedagi ka süüdistada kui näljane räägib ainult leivast Midagi ei hakka mõtlemisest..ei alumise ega ülemise peaga,vaid ikka loomulikust vajadusest,sest sex on eluks loomulik vajadus nagu söömine ,joomine,magamine...
˅ näita rohkem ˅
2011-01-13 14:33
elmar - jah, ma hakkan vist mingitest meestest aru saama. ja sellest, miks nad on arvamusel, et naistega ei ole võimalik sõbrustada.
st tegelikult on see võimalik, aga seda sel tingimusel, kui mehel endal on olemas ka teine naine/naised, kes kindlustavad talle sellle seksi, mida ta vajab. need, kellel ei ole, ei kujuta naistega suhtlemist seksita ette. sa tegid mulle praegu selle selgeks.
samas ma tean mehi, kes isegi partneriteta on võimelised võtma naisi sõbrana ja nendega suhtlema (ja nad ei ole gayd).

muide oleneb naisest, aga ma arvan, et naistega ei ole sama mis meestega. ei ole nii, et kui nail ei ole partnerit, et ta siis tekitab endale mehe, saab temaga nt sõbraks ja siis teatab, et tegelikult tahtis ta temaga seksida. see on mehelik suhtumine asja
˅ näita rohkem ˅
2011-01-13 14:38
ja muide elmar - vale, just mõtlemisest asi algabki. sul võivad olla mingid vajadused ja ongi, aga sa ei tegutse instiktiivselt (või teed??), vaid ikkagi suunad enda instinkte ja selleks on olemas mõistus.
see eristabki mingeid mehi. on neid, kes mõtlevad ka ja teised, kes ei pea mõtlemist eriti vajalikuks tegevuseks
˅ näita rohkem ˅
2011-01-13 15:16
Naised üldiselt tagasihoidlikumad ja ei hakka kohe küsima
˅ näita rohkem ˅
2011-01-13 15:34
ei hakka küsima mida? mehelt seksi?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-13 20:01
no ootaks veel mõne mehe kommentaari ära. Saaks sellest sõpruse värgist siis selgust.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-13 20:20
parma,mina polegi veel selle asjale pihta saanud,milline sõber välja näeb tegelikkuses naistel paistab küll rohkem sõbrannasid olema,keda taga klatsida meestel enamjaolt joomasõbrad,spordisõbrad jne...Neid sõpru,millest naised unistavad,milleks üldse vaja olla mehele sõber??Hea abivalmis tuttav..saan veel kuidagimoodi aru..Seksisõber,nagu mõned räägivad?Kui kauaks?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-13 20:26
Naine on 3 päeva ära. Tuleb tagasi ja ütleb, et oli sõbranna juures. Mees helistab naise 10nele sõbrannale, kes pole temast midaig kuulnud.
Mees on 3 päeva ära. Tuleb tagasi ja ütleb, et oli sõbra juures. Naine helistab mehe 10nele sõbrale, kellest 5 väidavad et oli jah tema juures ja 5 ütlevad, et on külas siiani

Alati valitakse sõber mingi kasusaamisel eesmärgil, kas sinul temast kasu või vastupidi. Muidu poleks midagi ju.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-13 20:38
Ega muidu öelda..tahad sõbrast lahti saada siis laena talle raha Naissõbraga võib isegi nii olla kui tahad olla mu sõber siis pead andma mulle raha?Seksisõbrast ei tahaks isegi rääkida..
˅ näita rohkem ˅
2011-01-13 20:39
Kas mitte selles loos pole peidus ka põhjus,miks naine võib tahta meessõpra

Ära võta armukeseks naise sõbrannat,sest pole teada millal nad tülli võivad minna
˅ näita rohkem ˅
2011-01-13 20:45
Kirjutage minust raamat.
Äge oleks lugeda.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-13 21:04
Sõpruses on kasusaamise eesmärk alati olemas.Miks muidu vahel öeldakse,miks selle inimese omale sõbraks valisid...tal pole ju midagi,pole häid tutvusi,et head tööd tema kaudu leida ega raha,mida laiali jagada ja veel palju muudki
Ka naised otsivad läbi heade sõprade omale rikkaid mehi...sõna armastus ajab mõned tädid lausa vihale
˅ näita rohkem ˅
2011-01-13 21:31
teate mul tekib veider tunne, kui ma neid arvamusi sõpruse vajalikkuse kohta siit loen. ma ei tea, kas tunda kaasa nendele arvajatele või nende arvatavatele sõpradele.

elmar- mulle tundub ,et sa ei olegi aru saanud sellest, kes on sõber ja milleks teda vaja on.
sa tahad teada, milleks peaks naine tahtma olla mehega sõber? aga milleks on sulle kui mehele vaja sõpradeks teisi mehi? juua saab ka nendeta ju. mis sa teed nendega siis veel??

minu arvates ei peaks sõprus ise (kui on tegemist sõprusega) olenema sellest, kas tegemist on sõbrast mehega või naisega. seal on oluline isik ise ja see suhe, mis sul temaga tekib.
nt sa tead, et võid tema peale igal ajal, kui sa peaksid temaga suhtlemist vajama, kindel olla. sa tead, et kui ta võtab midagi teha,siis ta teeb seda sinu enda huvides ja sinu heaks.
sa võid selliste suhetega teha endale elamise lihtsamaks ja samas neile ka – tehes teisele teene võid saada nt vastu nt vajalikku tuge.
sul on usaldus tema suhtes. teil on samad arusaamad ja ehk on teil isegi samad huvid ja te tegelete nendega.
oluline on see, kuidas ta sinust aru saab, sind tunneb ja ka see, et ta teab sind kaitsta millegi eest, mis võiks sulle endale nt kahju teha. ta võimaldab sul elus areneda ja enda elu natuke huvitavamaks muuta. sul on teada, millist elu te temaga elanud olete, mida nt ette võtnud jne.

kui sa tunned, et sul võib kellegiga tekkida seline suhe, siis on sa pead selle suhte ju endale.
seda ei valita ju tunniks või kaheks kuuks. see on eluajaks. ja tegelikult ega neid eriti ei valitagi - need suhted kujunevad ise siis, kui nad kujunevad. ise peab muidugi ka huvituma. aga see ei ole kindlasti suhe, mille puhul hakata kahtlema, et kas seda meile vaja on. on vaja ja see vaidlemisele ei kuulu
˅ näita rohkem ˅
2011-01-13 22:54
Utha. Sa saad sõprusest täiesti õigesti aru! Viis pluss.
Aga vat mehe ja naise vahel tuleb see kuramuse seksi isu mängu ja määrab väga palju. Muidu täitsa ok.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-13 22:55
ps. Mul on ainult üks sõber! Ja me teame miks me oleme sõbrad.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-13 23:01
elmar tegelikult selgitas mulle, millest see tuleneb ja ma sain isegi aru sellest, millest ma enne aru ei saanud. või on veel mingi loogika, mida ma ei tea?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-13 23:15
Parma,probleemid tekivad siis,kui väikemees valitseb sure mehe üle
˅ näita rohkem ˅
2011-01-13 23:17
No eks sa katsu kõikseaeg kenale tdrukule ei öelda ja lihtsalt sõber olla.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-13 23:43
ma võin teha teatavaks, et mina ei ole (eriti) hakanud valima selle vahel, kas tegemist on sõbrast mehe või naisega. st et mulle ei ole see eriti määrav. kuigi jah, ennast teades ma valiksin ennemini mehe kui naise selleks. see on usalduse teema. jah, meeldivus määrab ka midagi, aga see on selline isikuline meeldivus. ma ei tee seda teadlikult selleks ,et tekitada endale variante, kellega seksida vms.
ja tavaliselt teine teab enne ette, mida teine teiselt tahab. ma teavitan teiste sellest, et tal ei tekiks valesid sarvamusi või võimatuid tahtmisi vms minu suhtes. ja sama tahan teiselt ka vastu. nii et ta teaks, kas ma võiksin temast mehena huvituda või mitte.
kui see meid rahuldab ja võib arvata, et sellest suhtest kujuneb midagi enamat – nt saavad meist sõbrad, siis ei ole enam eriti kahtlemist. keegi ei hakka tingima seksiga vms.
jah, tunded võivad mingil ajal tekkida mehe ja naise vahele, aga ma arvan, et see on pigem segavaks sellise suhte puhul, kus ei ole veel endale selgeks tehtud, kes teineteisele ollakse ja mida keegi tahab. st et siis on midagi muud vahele tulnud, aga ka see ei pea olema probleem. oleneb sellest ,kuidas see lahendada
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 09:37
Utha,ütled milleks mulle meessõpra vaja ja juua saab ilma nendeta?Vot ega ikka ei saa ainult naiste seltskonnas drinki teha ainult...kus jääb see sumin kui üksi näiteks pudeli avad.
Mul on näiteks soov parmaga koos pudel ära juua ja uskuge või mitte...meil olleks millest rääkida,mida naised kunagi ei mõista
˅ näita rohkem ˅
2011-01-14 09:39
no ma ei tea, ma olen ka meestega koos võtnud ja ei ole veel keegi arvanud, et ma peaksin millegi "targemaga" tegelema või et ma ei saaks aru vms.
˅ näita rohkem ˅
1
2