Foorum
2011-01-11 21:49
NEITSI

24. august - 23. september

Sobivus: Sõnniga, Vähiga, Skorpioniga, Kaljukitsega
Sügavad tunded: Neitsiga, Kaladega
Erilised tunded: Kaksikutega, Amburiga
Mittesobivus: Jääraga, Lõviga, Kaaludega, Veevalajaga

Neitsi tähtkuju all sündinu on mõistusinimene, sügava iseloomu ja kriitilise mõistusega. Need inimesed tahavad lõpuni kõike teada, et veenduda selle tõsiduses. Selge loogika, reaalsuse ja selguse tunnetus. Selle märgi all sündinutel on elu küsimustele terav pilk, nad on ettevõtlikud ja uudishimulikud, küllalt kavalad, kuid siiski tagasihoidlikud. Nad oskavad teistelt nende saladusi välja meelitada, kuid enesest ei armasta palju avaldada. Nad nõuavad kõigilt inimestelt täpset käitumist ja täpsust. Hirmu nad ei tunne. Tegutsemine on alati läbi mõeldud. Nad ei salli liialdusi, ekstsentrilisust ja vihkavad ebaõiglust. Korraarmastus võib muutuda lausa maaniaks. Neile meeldib koguda raha, nad on kokkuhoidlikud ja kergemeelselt välja antud raha tekitab neis meelehärmi.

Neitsi tähtkuju all sündinutel on alati isikupärane mõistus ja nad on head töötajad. Neist saavad head pedagoogid, kollektsionäärid, raamatukogu töötajad ja teised.

Selle tähtkuju all sündinud omavad kirge teadmiste järele, õpivad kogu elu lõpuni. Neil on suur tahe lugemiseks ja uurimiseks. Nad on uhked oma teadmistele ja lasevad seda meeleldi välja paista. Neil on kõneand ja nendega on raske vaielda. Ülemusena väga pedantne ja on väiklase nõudlikkusega korra järele, õige kardetav. Nad arvustavad meeleldi teisi, kuid ei taha, et neile sama mõõdupuuga mõõdetaks.

Reeglina elavad need inimesed kaua, on lugupeetud, kuigi pedantsuse pärast tekib tülisid, ka pisiasjade pärast. Kuid nende praktiline meel, elutarkus ja kaine mõtlemine aitavad neil alati kohaneda partneriga.

Neitsi tähtkuju all sündinud elavad armusuhetes üle palju pettumusi ja ka nende abielud pole õnnelikud, ikka tuleb ette arusaamatusi.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 21:55
mis see nüüd siis on?
mis me nüüd tegema peame???
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 22:00
Kommima ja lisama oma tähtkujusid
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 22:02
sa oled siis ise neitsi ve?
sinu järjekindluse ja jäärapäisuse järgi võiks arvata, et oled jäär...
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 22:05
jh olen neitsi tähtkuju
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 23:01
kenamees19, alias otsinnaist19 nagu ma aru saan?
aga kuidas sa tead seda, et sina see nn neitsi oled?
kas sa ise oled natuke tutvunud selle tekstiga? sa muidugi muutud veel ja arened, aga praegu tundub mulle, et midagi on sul sellest "neitsiks" olemisest puudu. nt reaalsuse ja selguse tunnetus, või kriitilisus. ja siis tegutsemine - neitsid peaksid teadma,
mida nad teevad. jne.
kas sa tead, mida sa praegu teed?

selliste horoskoopidega tegelemine ei anna teistele teada seda, milline sa tegelikult oled. parem ole sina ise.
see ei ole tegelikkus, nii sa tekitadki endale neid aruaamatusi ja pettumusi. ja ega see ei paranda ka sinu võimalusi kellegiga siit tutvuda
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 23:08
Ma tegelikult vaataks su sünnihoroskoobi üle. Võimalik, et oled lõvi või kaalude mõjutusega. Tüüpiline neitsi ... esmapilgul siiski mitte eriti.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 23:09
Desire777: mis sa mulle pakuks?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 23:13
Kirjuta privasse. Täpne sünniaeg ja koht. Võimalusel ka kellaaeg.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 23:15
ma mõtlesin et sa niisama oskad ära arvata
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 23:19
Hiromant ma küll pole.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 23:20
no neid horoskoope saab internetist igasugustelt aadressidelt. muudkui pane aga andmed ja tuleb. kui eriti ei meeldigi, siis saad natuke andmeid parandada ja saad teistsuguse
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 23:24
Ma copyngi papile mõne horoskoobi kuskilt Las loeb ja nuputab mis jura seal kõik on ja mine tea. Midagi läheb ehk täppi kahh
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 23:28
ma juba lugesin "Mida näitab tähtkuju sinu seksuaalsuse kohta?"
See ei näita mitte midagi
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 23:33
ei näidanud? seega sul ei ole seda või?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 23:36
näitab et vähem loba ja rohkem seksi
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 23:45
endast räägid praegu ? miks mulle tundub,et sa ei saa naljadest aru
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 00:04
Nüüd vaatasin enda horsoskoopi. No igal juhul sain kõhutäie naerda. Tänan teid hea tuju eest!
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 02:06
Ma just koostasin uue horsoskoobi, mis ütleb; Pluuto on Neitsis ja oma täiesti plindris, Neptuun domineerib üle Veevalaja Ämbrisse, Horsoskoop Kaalude tähtkuju läheduses muutub kaalutuks, Vähk ja Lõvi püüavad seda võidu ampsata, kui Ambur laseb ta lihtsalt maha kui mõtetu... MOTT!
http://www.arileht.ee/artikkel/590622
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 11:17
mulle meeldis selles EP-s avaldatud artiklis eriti see arvamus: "Minu meelest uurime me horoskoope hoopis selleks, et saavutada konkurentsieelis inimeste ees, kel on ennustus lugemata..."
geniaalsus minu meelest
samas vaidleksin talle seal vastu. ma uskusin neid ja ei uskunud ka, julgesin tunnistada ja usuhuvi ei ole mul ka eriti olnud seega ei tunnista populaarseid teooriaid. ja ei usu ma ka seda, et ühiskond kedagi neid uskuma panna saaks (ega me enam usuajastul ei ela). see on meie endi võime, mida me ise oleme endal arendanud.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 21:39
mul tean inimest, kes on neitsi. ta ei olnud halb, aga ta ei meeldinud mulle. vaevalt et ta oleks mulle rohkem meeldinud siis, kui ma oleks ta horoskoopi teadnud. inimene on inimene sellest olenemata
˅ näita rohkem ˅