Foorum
2011-02-25 17:35
ifjm,vot siin ma kohe küll ei nõustu ühe asjaga,et naised liiga kergekäeliselt tutvustavad oma privakirjavhetus,kes ja kellega isikuliselt...see pole kellegi asi mida keegi kellegile kirjutab ja seda ei pea avalikustama.On võimalus siin blokk peale panna,kellele tahad ja nii soovitavad ka adminnid.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-25 17:38
Parim kaitse on rünnak
˅ näita rohkem ˅
2011-02-25 17:49
no päris idiootsetest kirjadest ei peagi arusaama, aga mis imeasju naised üldse ootavad, mingit printsi või rikast räpparit limuga? muudkui pane aga pilt üles ja 2 tunniga on eluarmastus leitud
ka vähe naiivne...
˅ näita rohkem ˅
2011-02-25 17:58
Aga sama naiivne on loota,et sajast kandidaadist just sina osutud väljavalituks.
Huvitav,kas nad siis ka sõimama hakkavad,kui lotopilet ei võitnud
˅ näita rohkem ˅
2011-02-25 18:16
ma olen küll sõimanud kui pole lotoga võitnud - no tra küll, miks mina see loll ei võinuks olla (lollidel ju veab)
˅ näita rohkem ˅
2011-02-25 23:07
Neil, kes lotoga ei võida veab armastuses olen kuulnud öeldavat.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-26 10:42
PushUp. Alles sa kilkasid, et poiss on ja puha. Mis sellest poisist sai?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-26 10:44
Keppi saad vähemalt?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-26 10:56
suhe seegi,kui mõlemad rahul on
˅ näita rohkem ˅
2011-02-26 12:16
kas sa sõltud seksist mehe pärast või mehest seksi pärast?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-27 23:36
Mõttetu mees siis ju sul PushUp.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-27 23:46
Budulay, sa muidugi tead, kust neid mõttekaid mehi leiab?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-28 01:47
Minust olete vähe valesti arusaanud. Ma tõin välja selle kõige negatiivsema poole, mis puudutab suhteid ja raha. See on arusaam mis on kujunenud, lugedes foorumeid, suheldes sõpradega. Väita seda, et 30 aastaselt ei ole kibestunud naisi! Esimene osa on üksikemad ja edasi need, kes lootsid leida rikast meest ja elasid väga värvikirevat elu, kuid endiselt on kõik alguses.
Kindlasti on selles osake minu enda isiklikest kogemustest suhetes. Mulle siiski on naised printsessid, kes savad ise väga edukalt oma eluga hakkama. Milleks mulle naised kes on mulle koormaks, kes muutuvad tüütavaks.
Abielumehed ja armukesed- paljud need jätaksid oma naise ja lapsed armukese pärast? Esmalt hakatakse päästma abielu!

Kui naine kardab mehe kutsumist enda koju, kuna see tahab sissekolida, siis vastupidiselt toimib see ka naistega. Kus on see piir, pigem tuleks alguses kohe asjad selgeks rääkida, millist suhet ja kui tõsist.
Ja loomulikult, me kõik valime keda me tahame ja keda mitte. Paraku kui lugeda mõnda teemat siin foorumis, siis naiste arvamus on selline, et nemad küll mehega suhelda ei taha, kui ta isegi seksimiseks oma koju või hotelli ei vii. Täielikult välistatakse naise kodu!
Kes see naine siis lõpuks on, portselanist nukk!? Kui teemaks tuleb raha kasutamine, siis naised unustavad kohe võrdõigulikkuse!

Milleks see iha.ee? Mulle ainult ajaviiteks!
Kaua te olete üksikud olnud, kaua te kavatsete loota sellele, et leiate läbi interneti kaaslase! Parem oleks seda aega kulutada suhtlemiseks inimestega silmast silma. Kohati tundub, et keegi ei taha vaadata reaalsusega tõtt ja püüavad ennast õigustada.

Ja näete, siin viimastest postitustes selgub, et naised on samasugused nagu mehed, kes kasutavad vastaspoolt ainult seksi eesmärgil ja siis hiljem kiruvad, et ei jäta rahule ja tahab kokku kolida. Mida see mees nüüd peab arvama, kui sa oled tema teenuseid pikalt kasutanud ja koguaeg naeratanud, et kõik on hästi! Leides aga nüüd uue mehe, hakkad vanaga mossitama ja lootes, et mees ehk läheb ise minema.

Jaanus käib puhkamas ja läheb varsti jälle, elu on nautimiseks!
˅ näita rohkem ˅
2011-02-28 05:42
Hakka ka või prostituudiks ja tee või oma kodust võõrastemaja, et pirikottide lühikeste arusaamade skaalale sattuda. See ju elus kõige olulisem
˅ näita rohkem ˅
2011-02-28 06:39
Eks elu näitab kes on kes ja mis on mis. Kõik ei peagi elama koos ja on õigus elada ka neil kes on enesele aru andnud, et nemad ei hakka enam mitte kunagi mitte kellegiga kooselama.
Paanilised otsiad on aga ka täiesti olemas seda muidugi ajutiselt. Suhte kaotus, hirm üksinduse ees ja mis seal salata on ka neid kes tõesti ei suuda üksinda elada ja olla. Ka neile näitab aeg ja elu kes on kes ja mis on elus vaid talle primaarne ja mis sekundaarne.
Materiaalnekindlustaus aga on oluline ja partnerid peavad omama võrdset seisu. Või siis olema suhumises materiaalsusesse ühisel seisukohal. Ma ei usu rikka armastusse vaesesse vastupidi kindlasti aga nigel on see suhe siiski.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-28 07:27
Aike,aga kas sa üldse armastusse usud?Tõsi ta on,et rikkal on alati armuke,kellele ta truuks jääb - raha.Rikkal on alati hirm,et tahetakse vaid tema raha ja see hirm on ka kahe rikka vahel,sest ega küll küllale liiga tee.Vaene jälle kardab,et teda tahetakse ära osta.Seda loogikat järgides saabki olla puhas armastus vaid kahe vaese vahel.Kes siis tegelikult vaene on?

Ja Jaanusele ütleks,et peale kibestunud naiste on ka kibestunud mehed.Vahe on vaid selles,et kibestunud mees on nõus isegi maksma,et kordki kasvõi seda sama kibestunud naist saada,aga kibestunud naised üritavad kibestunud mehi vältida.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-28 08:13
jfjm- täiesti õigus sul! Minu potentsile mõjub väga negatiivselt kui ma tean, et pean seksteenuse eest maksma.
Ühe korra proovitud ja rohkem ei taha! Kohvi on parem osta
˅ näita rohkem ˅
2011-02-28 08:32
jaanus
aga kuidas nimetada mehi kes EI ütlemise peale sind igasuguste nimedega nimetama hakkavad ???
˅ näita rohkem ˅
2011-02-28 08:39
Miks arvatakse alati,et kibestumine on mingi pahe?See on lihtsalt inimese hetke meeleolu,mis võib iga hetkega muutuda.Kord on,kord mitte.Vot leiab omale kõrvale normaalse inimese ja kibestumisest pole enam järgi raasugi
˅ näita rohkem ˅
2011-02-28 08:47
elmar
aga kibestumine on ju kuskilt alguse saanud , kui leidub võrdväärne vastane või hea põetaja siis on seda võimalik ravida
˅ näita rohkem ˅
2011-02-28 08:55
muzikiisu,kibestunud inimesele paljud kipuvad näpuga näitama.Kindlasti see on kusagilt alguse saanud.Kas keegi on armasuses pettumuse läbi elanud raskelt või veel muudki.Kui keegi mingist probleemist hakkab kirjutama siis kohe on see teistemeelest kibestumine või halamine.Mina jälle arvan,kes nõnda üleolevalt teistesse suhtub on ise pees endaga rohkem
˅ näita rohkem ˅
2011-02-28 09:10
elmar
sinuga täitsa nõus , tavaliselt ju ongi nii , et omi probleeme kiputakse teistele pähe määrima
ei tasu kõike hinge võtta mida öeldakse , mul komme kõike naljaga pooleks võtta
˅ näita rohkem ˅
2011-02-28 09:19
kõike naljaga pooleks võtta aitab kindlasti paljude hädade vastu
˅ näita rohkem ˅
2011-02-28 09:20
elmar
kas sa siis ei teadnud , et naer on tervisele väga kasulik
˅ näita rohkem ˅
2011-02-28 09:23
naera,niiet piss püksis
Ma naeran vahel pärast kohe ei saa asjale pihta
˅ näita rohkem ˅
2011-02-28 09:32
Muzi:Naerame duetti.......keegi pissis pyksi
˅ näita rohkem ˅
2011-02-28 09:32
elmar
nii hull see asi ka pole aga naljakas oleks see kui üldse ei naeraks , sellega tuleb mul kaelkirjaku anekdoot meelde
˅ näita rohkem ˅
2011-02-28 09:40
nahkhiir
õpeta , ma ei oska , mul karu astus kõri peale
˅ näita rohkem ˅
2011-02-28 09:49
PushUp, sa oled "õel bitch" ju, et nii käitud!

Kui inimeselt küsida, mida sa mõtled ja ta vastab: "Mitte midagi.." siis on järelikult tegemist mõttetu inimesega Utha - need võid enda nimekirjast kohe maha kriipsutada. Sellest tulenevalt peaksid kõik ülejäänud olema mõttekad inimesed..
˅ näita rohkem ˅
2011-02-28 12:47
Muzi: Hammusta karu käpast ja häste kõvasti
˅ näita rohkem ˅
2011-02-28 12:54
Budulay – ei kriipsuta neid maha, vastupidi. ma ikkagi tahan sind veel meenutada. seega panin su ka sinna.
tegelikult pikeneb see nimekiri mul iga korraga, kui ma mõttekaid mehi kohtan, kuna neid, nagu sa tead, ei ole palju. sellised peab kirja panema on ju mõttekas tegu?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-28 13:50
jaanus:

esimese lõiguga suht päri, sest tegelikult tuleb ju olla iseenese vastu aus. inimene võib meeldida, aga tal võib olla mingi konks küljes ja temaga ei saa suhet arendada, ongi selline ei liha ega kala värk. muidugi see mida inimesed netis räägivad ei ole kindlasti päris üksühele päriselus. netis on inimene kindlasti vabam ja hetkelisem. hästi lihtne on mingi arvamus lauale visata, sest teist inimest pole näinudki, tausta teadmine puudub. mida ma öelda tahan et tuleb rohkem tegusi vaadata, see räägib inimesest palju rohkem. siia alla läheks ka see kibestumise teema. onjah inimesi kes esimesel päeval oma exi tagakiruma kukub... muud nagu selle inimesega rääkida polegi.

teine lõik võiks oleneda inimesest. kõik on kutsunud ja kui on halb kogemus siis mingi aeg ollakse ettevaatlikum. ega tõesti lambist ei tea, pärast on mingi korterivaras või uinutab su silmatilkadega... neid juhuseid on palju olnud.

kolmas lõik: mida kauem ihas oled seda rohkem inimesi ära näed ja seda suurem ajaviide on. kui alles avastad sellise saidi siis inimene on kahtlemata avatuma suhtlemisega. mingi hetk osad inimesed saavadki aru, et ihas ei leia seda keda otsitakse, aga lehel on nad ikka harjumusest ja siia on tekkinud neile tuttavad jne. väga paljud siin käivad muide läbi netiväliselt, ma ei mõtle mingit voodikaaslust.

iha peaks võtma mitte saama lehena vaid täiskasvanute reidiga. samas sies on vist natuke teine rahvas, seal peetakse omavahel isegi orgaid, piltide pealt olen seda näinud.

viimane lõik. naised ja mehed on täiesti sarnased, see on tõsi
vast kõik inimesed oma erinevatel eluperioodidel saavad maista erinevaid elutahke ja ei olegi vahet kas tegu on naise või mehega.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-28 15:33
seekord papiga nõus
˅ näita rohkem ˅
2011-03-01 01:11
muzikiisu- need mehed kes EI-st aru ei saa ongi kõige paremad, kõige lihtsamad Selles mõttes, et kui natukenegi oma flirtimis oskust kasutada ja siis EI öelda, siis näed kas oli vaeva väärt mees ja mis mõtted mehel olid.

Ma olen kokkupuutunud einevate inimestega, üksikemadega, nende meestega- tihti alkoholi probleemidega. Nad on suutnud meest taluda 5 aastat ja siis otsustanud, et saavad ise hakkama. Paraku on see elu jätnud oma jälje, ainsaks koduseks meelelahutuseks olid seebikad. See annab neile lootust, et elus on veel armastust. Nende kibestumne avaldub enamasti kodus, kirudes oma meest, kirudes valitsust, kirudes kõike millest nad aru ei saa ja nad ei tahagi aru saada. Paljud üldse räägivad oma muredest ja kibestumistest- 1 protsent? Alati on ju kõik hästi!
Ma ei vaidlegi vastu sellele, et üksikema ei või olla väga edukas ja õnnelik. Mul on päris palju tuttavaid selliseid, kes on ehitanud maja, kes ostnud korteri ja suudab töökõrvalt saada hakkama nii puhkamise, lapsekasvatamisega kui kõige muuga mis kuulub täsiväärtusliku elu juurde.
Kibestumine- see tuleb siis, kui elus ei suudeta enam ilusaid ja rõõmsaid asju leida- ja kui leitaksegi, siis on sellel ka oma probleemne külg.
Kas kibestunud inimesed tahavad teiste omasugustega suhelda, sekselu elada! Ühist neil midagi igatahes on.
Kui rääkida lihtsalt mingist elu raskest hetkest ja siis sealt edasi minekust, siis jään vastuse võlgu. Mina enda seisukohalt vaadatuna soovin siis pigem positiivseid inimesi enda kõrvale, neid kes positiivsust mulle edasi annaks.

Naisepoolne kutsumine oma koju- Loomulikult tuleb ettevaatlik olla ja kes ei ole, see võib kahetseda. Kui eesmärgiks on ainult üheöö suhe või lihtne seks-suhe, siis mis seal karta. Hoidke aga pipragaas ja vajalikud asjad ligi, see ju teie kodu! Plaan on ju seks ja mõlemad saavad oma osa kätte, siis ei tohiks midagi eriti ohtlikku olla.
Mina olen käinud nii mitmeski naise elamispinnal ja see on just olnud nende eelistus, kuna nemad tunnevad seal end turvalisemalt. Lugedes nüüd seda silmatilga asja, siis peab rõõmuga tõdema, et joogid on sellistel puhkudel alati olnud naiste poolt. Kusjuures alati midagi kerget, kes alkoholi mõistab, see teab

Naisele võib tõesti ohtlikuks mõne mehe puhul minna liigne alkohol. Sest paljud on siiski harjunud, et kui naine juba nendega suhtleb ja jooki laseb osta, siis on kindel värk. Pettumuseks võib tõesti juhtuda vägistamine.
Võtame nüüd aga sellise vägivaldsusele kalduva mehe mõttemaailma. Prostituut on kergesti kättesaadav, sina kes tutvusid temaga baaris olid ka kerge saak, seda isegi tema imestuseks. Ja nüüd kui sa ütled talle ei, siis loomulikult keerab ta ära, sest tema võrdustab sind juba prostituudiga- mõlemad olete kerged saagid. Oma veast saavad paraku naised aru alles siis, kui neile värske õhk pähelööb ja nad enam ei julge võõra mehega voodisse minna.
Vanasti oli ikka elu lihtsam, suheldi kõigepealt mitu mitu kuud ja siis alles vaadati, kas saab midagi või mitte. Tänapäeval aga on kõigil kiire, sest elu on meid kõiki ära rikkunud ja me ei saa enam kedagi usaldada ja seepärast proovimegi võimalikult kiiresti ja võimalikult palju.

Iha.ee- Inimesed on erinevad, kes võtab kogu seda virtuaalset elu oma igapäevase eluna, kellele on see internet lihtsalt vahend. Sellest ma saan isegi aru, et enamus siinseid aktiivseid kasutajaid on mehi, kes meeletustest kogustes ummistavad naiste postkaste. Päris huvitav oleks teada paljud neist tegelikult kohale ilmuksid, kui kõik naised neile esimese ettepaneku peale JAH sõna annaksid Mis saaks siis üldse sellest keskkonnast siin
˅ näita rohkem ˅
2011-03-01 01:53
Jaanus,See pikalt moosimise süsteem töötab ka tänapäeval sama edukalt nagu vanasti.Kas tõesti on kiire elu selles süüdi,et mehed on laisaks läinud.Nii hea on ju enda saamatuses teisi süüdistada.Milline mees ei tahaks minna ilusa elurõõmsa naise juurde,kes teda oma kodus lahkelt nii joogi,kui seksiga kostitab.Selliseid naisi leidub küll,aga nende jaoks pead sa ka ise midagi väärt olema.Ja seda sa internetis kümne kirjaga ei tõesta.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-01 11:16
kuna see vanasti oli? koguaeg on osa rahvast peale ühist pidu seksi teinud, mingit käimist pole selleks vaja. nii oli see padu veneajal, esimese vabariigi ajal ja enne sedagi.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-01 11:18
kui sa jaanus endast räägid siis võib see kõik tõesti nii olla, aga sinu negatiivsed kogemused on sinu kogemused. inimesi on selleks liiga palju, et mingit suurt ühist kibestumist leida. aga kui sa ise oled positiivne, rõõmsameelne, elujaatav siis on seda ka teised, see on isegi nakkav.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-01 22:36
Utha, mina mõtlen.. igasugu huvitavaid asju välja.. seega ei saa sa mind ka parima tahtmise juures mõttetuks tunnistada.. Aga vean kihla, et kui sinult on küsitud, millele sa mõtled, siis oled vastanud, et "..ah ei midagi.." või "..ei midagi erilist.." vmt.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-01 22:41
Budulay . ei ei. kuidas sa nii said minust arvata. ma ikkagi mõttekaks pidasin sind ju
˅ näita rohkem ˅
2011-03-02 09:35
Papi aga ta ei saagi ju rääkida Sinu, minu või kellegi kolmanda elukogemustest. Me keegi ei saa seda teha, ikka räägime oma elukogemustest ja arusaamdest. Täna teavale need on pidevas arengus ja muutumises. See kes eile tundus kibestununa on täna tõeline rõõmupall ja nautleb elu ja inimesi. Enesele tuleks anda võimalus avastada maailma ja lasta maailmal ennast avastada. Kinni jäämine inimestesse ja elu nägemine vaid ühest aspektist on pidur kõigele ilusale, kaunile ja huvipakuvale.
˅ näita rohkem ˅