muzikiisu- need mehed kes EI-st aru ei saa ongi kõige paremad, kõige lihtsamad
Selles mõttes, et kui natukenegi oma flirtimis oskust kasutada ja siis EI öelda, siis näed kas oli vaeva väärt mees ja mis mõtted mehel olid.
Ma olen kokkupuutunud einevate inimestega, üksikemadega, nende meestega- tihti alkoholi probleemidega. Nad on suutnud meest taluda 5 aastat ja siis otsustanud, et saavad ise hakkama. Paraku on see elu jätnud oma jälje, ainsaks koduseks meelelahutuseks olid seebikad. See annab neile lootust, et elus on veel armastust. Nende kibestumne avaldub enamasti kodus, kirudes oma meest, kirudes valitsust, kirudes kõike millest nad aru ei saa ja nad ei tahagi aru saada. Paljud üldse räägivad oma muredest ja kibestumistest- 1 protsent? Alati on ju kõik hästi!
Ma ei vaidlegi vastu sellele, et üksikema ei või olla väga edukas ja õnnelik. Mul on päris palju tuttavaid selliseid, kes on ehitanud maja, kes ostnud korteri ja suudab töökõrvalt saada hakkama nii puhkamise, lapsekasvatamisega kui kõige muuga mis kuulub täsiväärtusliku elu juurde.
Kibestumine- see tuleb siis, kui elus ei suudeta enam ilusaid ja rõõmsaid asju leida- ja kui leitaksegi, siis on sellel ka oma probleemne külg.
Kas kibestunud inimesed tahavad teiste omasugustega suhelda, sekselu elada! Ühist neil midagi igatahes on.
Kui rääkida lihtsalt mingist elu raskest hetkest ja siis sealt edasi minekust, siis jään vastuse võlgu. Mina enda seisukohalt vaadatuna soovin siis pigem positiivseid inimesi enda kõrvale, neid kes positiivsust mulle edasi annaks.
Naisepoolne kutsumine oma koju- Loomulikult tuleb ettevaatlik olla ja kes ei ole, see võib kahetseda. Kui eesmärgiks on ainult üheöö suhe või lihtne seks-suhe, siis mis seal karta. Hoidke aga pipragaas ja vajalikud asjad ligi, see ju teie kodu! Plaan on ju seks ja mõlemad saavad oma osa kätte, siis ei tohiks midagi eriti ohtlikku olla.
Mina olen käinud nii mitmeski naise elamispinnal ja see on just olnud nende eelistus, kuna nemad tunnevad seal end turvalisemalt. Lugedes nüüd seda silmatilga asja, siis peab rõõmuga tõdema, et joogid on sellistel puhkudel alati olnud naiste poolt. Kusjuures alati midagi kerget, kes alkoholi mõistab, see teab
Naisele võib tõesti ohtlikuks mõne mehe puhul minna liigne alkohol. Sest paljud on siiski harjunud, et kui naine juba nendega suhtleb ja jooki laseb osta, siis on kindel värk. Pettumuseks võib tõesti juhtuda vägistamine.
Võtame nüüd aga sellise vägivaldsusele kalduva mehe mõttemaailma. Prostituut on kergesti kättesaadav, sina kes tutvusid temaga baaris olid ka kerge saak, seda isegi tema imestuseks. Ja nüüd kui sa ütled talle ei, siis loomulikult keerab ta ära, sest tema võrdustab sind juba prostituudiga- mõlemad olete kerged saagid. Oma veast saavad paraku naised aru alles siis, kui neile värske õhk pähelööb ja nad enam ei julge võõra mehega voodisse minna.
Vanasti oli ikka elu lihtsam, suheldi kõigepealt mitu mitu kuud ja siis alles vaadati, kas saab midagi või mitte. Tänapäeval aga on kõigil kiire, sest elu on meid kõiki ära rikkunud ja me ei saa enam kedagi usaldada ja seepärast proovimegi võimalikult kiiresti ja võimalikult palju.
Iha.ee-
Inimesed on erinevad, kes võtab kogu seda virtuaalset elu oma igapäevase eluna, kellele on see internet lihtsalt vahend. Sellest ma saan isegi aru, et enamus siinseid aktiivseid kasutajaid on mehi, kes meeletustest kogustes ummistavad naiste postkaste. Päris huvitav oleks teada paljud neist tegelikult kohale ilmuksid, kui kõik naised neile esimese ettepaneku peale JAH sõna annaksid
Mis saaks siis üldse sellest keskkonnast siin