Foorum
2011-02-22 23:40
Budulay, ma ütlesin et varsti on kevad - püüa sel aastal natuke areneda. Petmisega pole vaja tegeleda, kui aru peas. Oma raha võiks investeerida reservi ehk siis säästa. Selline reserv garanteerib iseseisvuse, meelerahu, vabaduse. See on palju kallim ja rohkem väärt raha, kui turul ringlev ja vastuteeneid ootav raha. Kes sai aru, see sai aru....
˅ näita rohkem ˅
2011-02-22 23:44
papi... skype ei olnud eestlaste idee. Eestlased olid ainult töötegijad. Eestlastel vedas, et idee omanikel ei olnud raha töötasuks ja nad kinkisid aktsiaid.... Loomulikult said pärast müüki lõviosa raha idee omanikud.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-22 23:48
idee on üks, aga teostus on see mis loeb. võib ju igaüks mingi idee väljakäia, võtame kasvõi lendava auto. see kes selle ära teeb, st kes selle idee lahendab on arendaja. ma arvan küll, et eestlased teostasid.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-22 23:49
Papi... investor saab täpselt nii palju, kui arendaja on nõus loovutama - muidu ta ei arenda midagi... Igaüks võib nn. "rahatuusaks" hakata. Ega siis enamus investoritel on võlgu rohkem kui varasid aga see ei sega neil absoluutselt mitte kõhtu punni ajamast ja rahameest mängimast. Ja kui siis mingi leiutaja verest ära kukub ja õhupalli ees lömitama hakkab, pole kedagi peale iseenda süüdistada.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-22 23:51
nu aga paljude arendustega on üldse hea kui investori leiad ja tantsidki tema pillijärgi.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-22 23:51
Papi - idee loeb... tegijaid saab valida. Tegijaid, teostajaid on palju rohkem kui ideid, mida tasuks teostada.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-22 23:54
Papi - kui on raske investorit leida, siis on kas kehva idee või oled vähe selle ideega vaeva näinud. Kasumit jahtivat raha on maailmas lõputult palju.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-22 23:54
noh ja nagu sa ise eelmises postis väitsid et investoril peagi raha olema, võib ka mängida rahatuusa ja kõik on optimeeritud tünga tegemisele. tema teeb tünga ja saab rikkaks ja suht suva mis leping sul oli. samamoodi laseb ta teisi ka üle ja korjab raha ja on rikas.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-22 23:55
kui tutvuseid pole siis rahaga jamad lood olgu su idee hea tahes.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-23 00:12
Rahamaailmas tutvused ei loe - raha jahib kasumit. Investoritel on tavaliselt tühjad pihud aga nad sebivad vahendajatena selle vajamineva raha. Idee omanik peab seadma reeglid ja nendest ei tohi taganeda. Pole tähtis mis värvi on kass - peaasi, et hiiri püüab... Seega pole oluline kuidas investor raha saab. Sinu jaoks algab kõik Sinu oma ideest ja kindlameelsusest.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-23 09:54
Investoritel on tühjad pihud ja sebivad vahendajatena? Normaalsete "investoritega" oled siis kokku puutunud sõbrake! Ma soovitan sul küll endal minna ja areneda, kui sellist soppa suust välja ajad AR22.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-23 11:19
Budulay... rumal inimene laseb ennast pimestada kallitest ülikondadest ja libekeelsest jutust. Reeglina investorid esindavad mingeid fonde, isikuid, etevõtteid. Neil vaba raha puudub ja nad leiavad selle turgudelt ning investeerivad.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-23 12:07
Sul on mingi imelik arusaam investoritest AR22.. Investorid on majandusliku investeeringu sooritajad, investeerijad. Fond otsib tavaliselt investoreid, mitte ei investeeri. Investorid liigitatakse kas välismaised või kohalikud investorid. Sina räägid mingitest vahendajatest, kes otsivad sulle investori ja selle teenuse eest soovivad mingit tasu. Investor ei ole isik, kes laenab üle ilma rahad kokku ja siis elab võlgu lootuses, et tema paigutatud võõras raha toodab rohkem, kui ta võlgu on.. Kui investor on võlgu, siis investeering kindlasti ei sõltu tema võlgadest ja vastupidi. Muul juhul ei ole tegemist investoriga, vaid AR22-ga. Pangad ju ka ei laena sulle tädi maali rahakopikat, vaid enda raha, kuigi saadud on see näiteks pensionifondidest, kuhu tegelikult tädi maali ja onu juhan enda madratsi vahelt on investeerinud.. Sellisel juhul on juuli ja maali hoopis investorid, kes oma vabad vahendid on paigutanud võimalikult soodsa tootlusega enda jaoks. Pank aga investeerib enda vabad vahendid - tavaliselt küll laenuandjana. Ühesõnaga raha ringleb turul nii nagu ka maakera on ümmargune, mitte lapik..
˅ näita rohkem ˅
2011-02-23 12:29
ar22: sul on omamoodi arusaam tõesti, see vabaraha läheb parem börsile ja väga raske on mingi ideele raha leida. see tõestamine ja uskuma panemine on ilma tutvusteta üldjuhul võimatu. selle taha pugeda nagu toode pole siis nii hea pole ju ka mingi argument. paljud asjad pole ideetasandil head olnud, aga neist on tehtud hea toode läbi suurte katsumuste.

läbi sellise kadalipu on väga raske rikkaks saada. lihtsam on tünga teha
˅ näita rohkem ˅
2011-02-23 18:05
Papi... tutvused aitavad raha hankimisel ainult siis, kui rahal pole omanikku...ehk siis jahitakse maksumaksja raha. Ja selle raha kadumisel keegi ei vastuta. Muudel juhtudel on tutvused ainult hädaks kaelas - siis on pragmaatilisele tegevusele lisaks veel mingi lehma lellepoja huvide arvestamine, mis pole tavaliselt majanduslikult põhjendatud. Kui Sul on hea idee, mis ka teiste arvates ära tasub, on raha saamine arenduseks / tootmiseks ülilihtne.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-23 18:07
Budulay... nagu pildil näha - oled paljas ja alles hiljuti puu otsast alla kukkunud ... ära rohkem rahast targuta.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-23 18:45
Paljas olen ma seetõttu, et elan soojal maal (sina vist ei ole soojemas kohas, kui Lõuna-Eesti käinud?) ja see, et ma mehelik välja näen - ma tänan komplimendi eest AR22. Sinul AR22 aga ei ole üldse pilti - raha sai otsa või oled sa nii mõttetu tõll, et pole mida pildistada? Ma võin laenata raha sulle, kui sa piisava tagatise leiad - siis saad laenatud rahaga investorit mängida!
˅ näita rohkem ˅
2011-02-23 19:16
Einooh naera surnuks. Suutsid kaameraga mobla osta, nüüd mõtled et oled kõva mees? Mine maga kaineks.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-23 19:25
no mul on idee, mul on isegi rohkem, mul on kontseptsioon isegi olemas. leia mulle investor, aga ideest ma ei räägi sest konkurents on suur.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-23 19:39
Suurbritannias aset leidnud juhtum on järjekordne näide, et raha ei too õnne.

Carroll hakkas pärast lotovõitu lõbusat elu elama, laristades raha alkoholile, narkootikumidele ja odavatele lõbustustele. 2011. aasta alguseks ei ole tal mitte sentigi järel.

Carroll anti kohtu alla mitu korda alkoholijoobes autoroolis olemise tõttu. Meditsiinieksperdid kinnitasid kohtus, et mehest on saanud alkohoolik.

Carrolli advokaadi Ian Grahami sõnul töötab endine miljonär nüüd maalrina, kellele makstakse 75 naela päevas.

Samuti peab mees käima sõltuvusravil ning andma enda edusammudest võimudele teada.

«Ta on alkohoolik, kuid ta tegeleb sellest vabanemisega. Mu klient on nii-öelda alguses tagasi ja püüab uuesti oma elu joonde saada,» selgitas advokaat.

Carrolli sõnul jagas ta viis miljonit naela pereliikmetele ja sõpradele laiali. Selle tõttu oletatakse, et osa raha võis minna õigesse kohta ning abivajajatele.

Mehe kinnitusel kulutas ta kokaiinile 230 000 naela, hasartmängudele üks miljon naela, prostituutidele 100 000 naela ja pidudele 300 000 naela.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-23 20:14
easy come, easy go!
˅ näita rohkem ˅
2011-02-23 20:17
Miks sa arvad, et ma suutsin kaameraga mobla osta Desire777? Mul on piisavalt raha, et soovi korral sind endale orjaks osta. Sa suutsid seinale riputada secondhand kummilelud (mõni veel pildiltki näha, et sitane) ja arvad, et oled normaalne? Vaevalt..
˅ näita rohkem ˅
2011-02-24 23:03
Täiesti pekkis ikka kui odavaks eesti naised suudavad ennast teha. Mõne naise puhul jääb küll mulje, et oled võtnud endale prostituudi kuuajalise kokkuleppe hinnaga.
Nimetame seda siis pitsa raha poolitamiseks- mis selles imelikku on?! Rebime selle naise elu nüüd tükkideks ja seletame nende mõtteviisi, et nad ka ise aru saaksid.
Kui mõlemad annavad rahalise panuse restoranis/kohvikus einestamisel, näitab see ainult seda, et mõlemad on edasisest tutvusest huvitatud ja mõlemad saavad oma eluga hakkama.
Ma tean konkreetselt naisi, kes käivad meestega väljas ainult sellepärast, et saada kingitusi, et saada kõht täis.
Teine asi on sellega, kes peab oma koju kutsuma! Naised väidavad, et nemad küll esimesel korral oma koju ei lase. Mees kasvõi võtku hotell kui omal kohta ei ole, kuhu naist viia. Mida see naine siis kardab, näidata kui segamini ta kodu on? Või seda, et need kunstküüned ja GUESS-i ja DG riided on viimaste sentide eest ostetud!? Endal kodus tapeet seinast allakukkumas, voodiks ainult madrats ja lambiks ainult vanaema käest saadud hõõgpirn?
Või on hoopis põhjuseks see, mis pilt avaneb hommikul mehele, kes näeb naist ilma meigita!? Esimese ööga meest ikka oma näpu ümber ei keera.
Või on hoopis see, et kardate ahistamist, tüütamist. Kes selles süüdi on, naine ju oli see viimane kes ütles jah sõna, lähme teeme, teie langetasite selle otsuse. Tihti lugu on see, et nii lugupeetud ja viisakad neiud kaotavad oma naiseliikuse peale teaud kogust alkoholi. Vahe on lasua häbi vaadata, kuidas küll üks naine saab endale sellist käitumist lubada.

Kes on need naised eestis, kes arvavad, et mehed peavadki neile kõike ostma ja nemad võivad oma raha kulutada sellele mis tahavad. Mida on need naised väärt- edukale mehele mängukann või seltskonnas populaarsuse hoidmiseks. Üks hetk see mees avastab, et ei ole seda vana ja kulunud naist sponsoreerida, see raha mis kulub meigile, kuna ilma ei kannata enam päevavalges välja minna. Saada 40 ja võtta 30 aastane naine tundub palju ahvatlevam, olla veel populaarsem seltskonnas.
Ja see endine naine.... Konto siin, konto seal, püüdlused leida uut meest, kes oleks samasugue nagu ta harjunud oli. Mehed aga väsivad sellistest naistest ja tahavad rahulikku elu. Ja nii need naised kirjutavad mahlaseid kommentaare teiste naiste suunal. Lohutuseks ainult noored mehed, kes tahavad proovida tunnet olla vanema naisega, abielumehed kes kunagi ei lõhuks oma perekonda armukese pärast. Mis teist saab....
Ma ei tea paljul teist on kogemus eluga mis toimub väljaspool Eestit. Kõige lähem näide Soome- mine pubisse, naised on vähese meigiga, nende enesekindlus on suur ja nad ostavad ise endale joogid. Misk- näitamaks, et saavad hakkma, et vältida nn. kohustusi, mida mõned mehed võivad arvata, peale seda kui on ostnud neiule mõned joogid. Miks nemad ei kanna kalleid hilpe, kus on nende väärtused... Ehk reisimises, kodus ja eneseväärikuses. Need on maailmad kus seltskonnas on täielik tabu rääkimast teemadest mis puudutavad naiste nõrgana ja väärtusetuna näitamist. Nad teavad, sest seda on neil ka, neid noori naisi kes teevad raha ja hea elu nimel kõike aga neist ei räägita.
Paraku kahjurõõmuga pean mainima, et tore on leida selliseid odavaid naisi, kasutada neid lihtsalt oma seksuaalvajaduste rahuldamiseks, erinevate võimaluste katsetamiseks. Teemad, näkku lõpetamine, anaal, seda isegi ei peaks kasutama oma naise puhul, sest ta on puhas, ta on kõige kallim ja väärtuslikum, neid leidub Eestis ja neid on piisavalt kui soovi neid leida.

Mingi kaameraga mobla teemasse toomist näitab ainult seda kui odav see on, see arvamus. Mul on olnud aasta jooksul 5 erinevat, poest ostetud mobiili, 3 neist keskmiselt kallimat ja sellist, mis teevad 2 koda pareamid pilt kui 200 eurosed seebikad. Kuidas saab üks naine olla selline.... rumal, väikese mõttemaailmaga. 777 on üks odav vein, millel ei olnud kvaliteeti, kuid purju tegi vajadusel.

Loomilkult ei käi see teema kõikide naiste kohta, paraku selline jauramine, kes kellele peab ostma... see on nii hale.

Jumal lõi mehe ja siis naise, peale seda.. Ta sai aru mis vea ta tegi sellega- keegi ei tea siiani, kas see oli saatana vingerpuss, kuid fakt on see, et jumal pole peale seda enam maailma loomesse kätt pannud ja meiega ühendust võtnud, kõik on ise arenenud. Või oli see Maa talle ainult praktika mille ta suutis nässu keerata....
˅ näita rohkem ˅
2011-02-25 00:00
˅ näita rohkem ˅
2011-02-25 00:34
Osale Jaanus234 pahurdamisele vastuseks: see on minu kodu. Minu kodus käivad asjad minu moodi. Mina olen seal perenaine. Minu kodu pole koht, kuhu karatakse sisse - kõht täis ja keretäis keppi takkapihta, üldse ei maksa end sellise mõttega harjutama hakatagi. Nii need asjad ei käi. See on mu kodu. Kodu.
Maksmise teema jätan vahele. Minu jaoks on asjad selged.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-25 00:40
äkki tegi jumal vea hoopis siis, kui ta lõi karja ülbeid nolke
˅ näita rohkem ˅
2011-02-25 00:54
Jaanus pole ilmselt Soome eluga hästi kursis,sest ka seal viiakse naistuttavaid kallisse restorani sööma ja ei küsitagi,et kas neil ikka on raha enda eest maksta.Samuti viiakse daame teatrisse ja kontserdile,küsimata piletiraha tagasi.Baarides aga leidub küllalt neid,kes limpsivad vett ja ootavad,et neid millegi kangemaga kostitataks,mõned käivad seda lausa kerjamas.Üks mida Eestis naljalt ei näe,on see,et kenad prouad on ise valmis vaeseid võõrtöölisi kostitama,sest Pekka on kodus liiga väsinud.
Aga kui ma peaksin koos naiskolleegiga minema pitsapaari lihtsalt seltsis lõunat sööma,siis muidugi maksame kumbki oma osa.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-25 00:59
Kui jumal Aadama valmis sai,nentis ta kurbusega,et esimine vasikas läheb ikka aiataha.Mis sitasti,see uuesti,aga sitast saia tegemine käis ka jumalal üle jõu.Lõi käega ja hakkas pidu panema
˅ näita rohkem ˅
2011-02-25 05:34
Loomulikult on igas riigis inimesi kes viivad naisi restorani Asi on lihtsalt selles, et kohati jääb siin foorumis ja oma tuttavate käest jutte kuuldes, et naine on selline, kes mõtleb ainult rahale. Umbes nii, et kui tahad suhelda, vii mind välja sööma ja mitte odavasse kohta. Need naised aga... Nad on täiesti tavalised, nad ei ole märkimisväärselt edukad. See on sama kui tulevad soomest kipsipanejad ja võtavad luksusklassi auto liisingusse. See on ju ka ok, kui inimene ei oska midagi muud väärtustada.

Eesti paraku paistab just silma selliste naiste poolest, kes suhtlevad ainult siis, kui sa neile kingitusi teed ja muid rahalisi hüvesi pakud. Peale seda vaadatakse, millisele neist mitmest mehest ka natuke midagi muud pakutakse.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-25 05:38
Mehel on ka oma kodu ja tema kodus käivad asjad nii nagu tema tahab. Mina näiteks valin hoolega isegi seda kellele oma numbrit jagan, sest naised on tuntud helistamise/lobisemise vajaduse poolest.

Kohtub siis mees ja naine, kumbki ei taha oma koju kaaslast viia. Kes siis peaks hotelli eest maksma? Mõlemad tunnevad naudingut, mõlemad saavad rahulduse! Kus jääb nüüd see võrdõiguslikkus?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-25 08:00
Eks see ole elukogemuse küsimus. Mul on mitte ühekordne kogemus, kus lastes meesterahva enda koju, üritab ta elu eest sissekolida.
Aga sina võta rahus Soomest naine. Naisted on Skandinaavias iseseisvamad, see on tõsi ja seda peetaksegi ühiskonnas normaalseks. Siinpool suhtutakse iseseisvasse edukasse naisesse tihti kui ülbesse bitchi.
Ma ei teagi, mis asjama selle teema juures üldse plagisen, minu jaoks on need asjad selged ja maksmise teemad paigas. Tahan ainult öelda, et ei ole olemas kahte vastanduvat võitlevat poolt - mehed ja naised. Kes on parem, kes ilusam, kes lollim jne. On inimesed.Nii kaua, kuni pähe mahub see, et mehed on sead ja naised ussid, jookseb tuhat taevatuult jalge alt läbi ka ning elu koosneb vihasest teineteise talumisest.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-25 08:02
Jaanus lugedes siin sinu postitusi siis tundub,et sul omal mingi probleem kylges, kui ei suuda normaalseid naisi sebida vaid käid tasulistes ja isegi need ei vöta eriti vedu,niiet vaata peeglisse ja pyya kõigepealt sellele kysimusele lahendus leida ja mitte siia võimetus vihas pröökama tulla.Ja muideks tänapäeva naised vägagi iseseisvad, kuid mees peab ka dzentelmen olema sest naistele meeldib see
˅ näita rohkem ˅
2011-02-25 09:13
Kibestunud mehe hala.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-25 09:49
Kust Leedilea võtab sellised kogemused,lasta mees enda koju,üritab ta elu eest sisse kolida Mis meeste otsa sa sattunud oled?Samas võin mina mitmeid näiteid tuua,kui oled juba naise kodu külastanud ei taheta sealt enam ära lasta ja ega polegi erilist soovi sinna jääda...
Jaanus kirjutas oma nägemustest naistest ja ei arva,et 30-aastasel veel kibestumise märke on.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-25 09:55
Mis mõttes kust? Kirjutasin ju selgelt, et selline minu elukogemus.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-25 10:00
See siis hea kogemus ju?
Saad palju valida erinevate meeste vahel
˅ näita rohkem ˅
2011-02-25 10:33
inimlik headus, sallivus, lahkus, tolerantsus on iga kell rohkem väärt kui 5( ) moblat
˅ näita rohkem ˅
2011-02-25 13:19
PushUp,lugesin neid mitu korda läbi ja veendusin,miks üldse siis mingi tropp mehega minnaksegi kohtuma kui teda külla kutsuda omale ei kõlba
Varsti kevad käes,eks siis saab ju pöösastes ka kohtuda kui öömaja ei saa..
˅ näita rohkem ˅
2011-02-25 14:50
Jaanus,oma naine on puhas? Aga arvesta sellega,et armastavat naist on väga raske petta.Miks ta seda siis välja ei näita?Aga võibolla on ta piisavalt tark mõistmaks,et kõige kergem on petta meest,kes on ametis oma pattude varjamisega.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-25 14:54
PushUpi poolt õige sõnavõtt.

elmar59: eks see troplus avaldu siis kui lahkhelid tekivad või kui ei saada seda mida sooviti. hea nõks ju kohe ninanips teha, näed kuidas teine käitub ja kui see pole vastuvõetav siis ongi teema suletud.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-25 14:57
mul oli täpselt selline case endal, suhtlesin ühe ilusa naisega ja kõik oli kuidagi kena ja siis väike tühine provotseerimine ja kus siis tuli hüsteeriline eneseõigustamine, lausa karjus. pärast olime sõbrad edasi, aga enam polnud kõik see ja siis vajuski ära.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-25 15:12
Ei tea,miks naistel see hüsteeriline eneseõigutamine nii kergelt tulema on,eriti neil,kes läbi neti on tutvunud.
Muide omalajal kui kõik tutvumised said tehtud reaalis,polnud nii sagedane see mitte.Või siis suhtlussaitidel ongi närvihaigeid kokkuvõtlikult rohkem..
˅ näita rohkem ˅
2011-02-25 15:17
minu juhtum oligi päriselus, aga see selleks. teema oli troppidest, et sa kohe ei näe milline inimene on ja väike stressiolukord võib edasiseks suhtluseks väga abiks olla.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-25 15:23
pushup: no need kes teise koju trügivad siis neil on naine kodus. koju ei saa kutsuda kindlasti see nii lihtne ongi, sealt ka need auto teemad kus võsavahel ragistada tahetakse, nii et hotell isegi kõva sõna
˅ näita rohkem ˅
2011-02-25 15:43
tutvumiskuulutus: otsin naist, kandidaadilt eeldan jaatavat
ellusuhtumist ja pingetaluvust
˅ näita rohkem ˅
2011-02-25 16:13
PushUp,hüsteerilist olekut ikka paistab välja rohkem naistega suhtlemisel.Neil jääb ikka kogu aeg,millestki puudus s.t ei leia piisavalt rikast meest,head sexi jms.
Mind panevad vahel need asjad lausa muigama,sest inimest ennast nagu ei vajatagi,olulisem ikka see materiaalne pool.
Mind näiteks üldse ei huvita naiste puhul see,peaasi ikka oleks tal hea iseloom ja endaga elus toimetulek
˅ näita rohkem ˅
2011-02-25 16:31
Elmar,loe hoiatuste rubriiki,siis saad teada,kes rohkem hüsteeritsevad
˅ näita rohkem ˅
2011-02-25 16:35
ifjm,seal üksikud erandid,kes saavad rahaliselt petta,neid pole mõtet arvestada need kes endale probleeme kaela tõmbavad
˅ näita rohkem ˅
2011-02-25 16:39
Hüsteerikuid on nii naiste kui meeste hulgas mis tõsi küll, pole seotud ei ühtede ega teiste materiaalse kindlustatusega. Kui kokku saavad kaks võrdset inimest, ei tohiks probleeme tekkida. Kui mõlemad seejuures hüsteerikud pole.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-25 17:27
Elmar,loe neid kohti,kus naised tutvustavad enda postkastide sisu
˅ näita rohkem ˅