Foorum
2011-02-21 10:09
No vat. Aga minuga see juba nii lihtsalt läbi ei läheks. Kui mulle suhtes ikka midagi nii vastu hakkab on õigem ise minema kõndida mitte oodata kui sind välja visatakse ja uue vastu vahetatakse. Ja millegipärast ei taheta minust mitte loobuda. Siiani pole ühelgi mu kavaleril olnud tahtmist mind mõne lolli blondiini vastu vahetada. Nii, et mõnele mehele meeldivad siiski ka enesega hakkama saavad ja enesekindlad naised ka. Lolli blondiini võtmine oleks liiga lihtne. Mõni mees eelistab ka ise pingutada suhte nimel.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 10:16
Desiree! See ei ole sugugi lihtne! Lolli blondiini ahvatlemiseks on vaja keskmisest paksemat rahakotti ja tema vajaduste rahuldamine pole sugugi mitte igaühele taskukohane
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 10:19
Seda küll. Mõni ablas blondiinike elab väliselt päris kenasti ära kasutades ainult mehi selle saavutamiseks. Ja mõni nutikam võib ise suurema rahakoti juurde kõndida. Aga kas nad seejuures ka õnnelikud ja endaga rahul on?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 10:23
Tark naine paneb mehe endale raha teenima,loll endapeale raha kulutama
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 10:23
Desire777, sina ju ei teadnud sedagi, et midagi üldse tsiteeritakse, vaid hakkasid kohe vastu vaidlema. Ja mida sa saavutanud oled - sekspoe lelude vana kuuri seinale riputamine ei ole just eriline saavutus.. Nagu aru saan, ei ole sul ka meest, kui sa just ise mees ei ole..
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 10:28
Einooh kus nüüd pani ära Kui sa midagi ei tea siis ole parem vait. Ja erinevat sinust on mul haridust ja haritust rohkem. Vähemalt Eesti filmiklassikat tean une pealt.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 10:51
Budulay on elav näide kibestunud ja kompleksides mehest. Jääb üle vaid kaasa tunda
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 11:17
olen sel teemal ennemgi kirjutanud - naine peab olema nii tark, et mehe ees alati osata nats lollimana välja paista...ja asi pole lollides ega tarkades blondiinides, vaid nahhaalsuses ja rumalate meeste ärakasutamises....
ainult eidelikud mehed kardavad iseseisvaid ja tarku naisi ja samas ka ainult eidelikud mehed loobuvad seepärast naisest, et ta ei suuda iseseisev ega rikas olla.....MEES armastab naist sellisena, nagu ta on - lolli ju ei armugi keegi normaalne.....
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 11:20
lisett: milleks selline alavääristamine?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 11:24
olen sel teemal ennemgi kirjutanud - naine peab olema nii tark, et mehe ees alati osata nats lollimana välja paista...ja asi pole lollides ega tarkades blondiinides, vaid nahhaalsuses ja rumalate meeste ärakasutamises....
ainult eidelikud mehed kardavad iseseisvaid ja tarku naisi ja samas ka ainult eidelikud mehed loobuvad seepärast naisest, et ta ei suuda iseseisev ega rikas olla.....MEES armastab naist sellisena, nagu ta on - lolli ju ei armugi keegi normaalne.....
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 11:28
no vastuoluline ju. kuidas saab mees armastada naist tingimusteta kui naine samamoodi ei vasta? naistel on selle targaks olemisega vist ülisuur kompleks. küll ei tohi mees loll jorss olla, aga ise natuke ikka võib, pidev selline vastavalt olukorrale käitumine... tobe
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 11:40
mina pole käskinudki armastada naist, kes vastu ei armasta...
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 11:41
Desiree..ehk aitab juba enese kiitusest.Endale meenuvad küll vaid naised kes saavad köigega hakkama,ja on ka ise end suutnud aterjaalselt kindlustada.desiree.. pole sa mingi erand.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 11:47
lisett: ma rääkisin nagu millestki muust.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 12:31
Lisett,Nagu juba kirjutasin pole alati seda ideaalset lahendust kohe võtta.Aga edukal ärimehel oleks nagu ärilõunatel,kohtumistel ja vastuvõttudel saatjat vaja.Siis otsitaksegi ajutine lahendus.Ja pole kindel kes keda rohkem ärakasutab.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 12:33
Kus ma väitsin, et olen erand??? Lugeda ka ei oska enam või?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 13:35
No sõnastus polnud jah sama,aga mõte ikka.huvitav miks ükski mees siin ei too esile et vau kui tubli ma olen, kõik maksan ise ja saan hakkama.arvan et see ka naiste puhul tavaline,mida pole vaja alati esile tõsta.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 14:53
romaa - meeste puhul loetakse seda loomulikuks nähtuseks, et mees teenib ise ja on tubli
naised võivad olla veidi abitumad ja kui naine on mehega samaväärne - st teenib ja maksab ise, siis ongi see veidi ebaharilikum nähtus.
kuigi on väga palju naisi, kes saavad enda ja veel mitme lapsegagi hakkama
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 14:57
kord võib olla abitu, kord peab suhtuma kui võrdsesse, kord jälle targemaks. tohutu keerutamine
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 14:59
papi - elu ongi üks suur keerutamine, kui sa veel aru pole saanud
ei maksa selle peale nii ärrituda
ja naised on üldse ühed imelikud olevused - kes neist aru saab...
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 15:14
asi ikka rohkem selles,et kõikidele naistele neid rikkaid mehi lihtsalt ei jätku...nii hakatasegi mehi maha tegema naiste poolt ning lõpuks lepitakse ikka sellega,kes saadaval
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 16:56
ei ole see rikkus midagi nii äge asi. egas elus midagi väga ei muutu, ainult asjade hind millele kulutad muutub suuremaks. kui loed mõne filminäitleja rahakulutusi ja sellele kõigele järgneb suur vaesumine, no võtab karbi lahti. mingist raha hulgast muutub elu rohkem narruseks, võistluseks narruse nimel kellel on tobedam rahakulutus.

suurem osa lotovõitjatest on oma raha näiteks mahajoonud, võitjad on veel halvemas seisus enne võitmist.
rikas mees ei päästa naist, sest raha üle tülid jäävad ja pärast neid suurepäraseid reise ja kalleid vidinaid võtab maad tüdinemine, igavus.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 17:29
papi - oled sa ISE olnud tõeliselt rikas (rahalises mõttes), et tead sellest rääkida?
ma arvan, et niikaua, kui sa ise pole selles olukorras olnud, ei oska sa midagi oletada
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 17:40
kaslane,raha omamine teeb küll rahulikuks aga mitte õnnelikuks
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 17:54
Raha on vahend, millega saab ennast teostada ja soetada endale seda, mida tahad (küll mitte kõike, aga enamus asju on siiski raha eest). Seega on raha tegelikult suht tähtis vahetuskaup siin maailmas, kuid, kui sa oled nii rikas, et sa raha lugema ei pea, siis tekivad teised mured - tavainimesele mõistmatud ja kummalised, aga siiski nad tekivad. Siit järeldus, et raha tõesti ei tee õnnelikuks, sest mõnikord ei ole õnneks vaja miljoneid, vaid piisab, kui keegi lihtsalt naeratab. Aga no miljonitehing jmt, mis toob plekki sisse, eks seegi teeb ülimalt õnnelikuks.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 18:47
Miljonitehingu puhul ei peitu õnn mitte niivõrd rahas,pigem ikka see tunne,et "yes, ärategin"
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 19:00
Raha on vahend. Kui mõistus ka peas on, siis saab raha abil loomulikult ka õnnelikuks. Siinsetest kommenteerijatest enamus ei tea vist rahast midagi või ei oma ajusid, et raha olemusest aru saada ja seda arukalt kasutada.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 19:36
See, kui suur on tehingu summa mõjutab oluliselt niiöelda õnnetunnet "jes ära tegin". Kui müüd turul 10 euro eest banaane ei ole kindlasti sama "jes ära tegin" tunne, kui see, et oled just edukalt 1 000 000 euro väärtuses kinnisvaratehingut teostanud jfjm.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 19:47
kaslane: sina muidu oskad oletada mida mina ei tea
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 19:48
No turukaupmehed on omamoodi huvitav seltskond.Muidugi mitte need igavad mutikesed,kes vaikselt letitaga istuvad,vaid ikka need tõelised,kes asja hasardiga võtavad.Ja siis veel nende ebausk,kui juhtud olema tema esimene klient,on ta õnnelik ka siis kui kauba sulle suure kahjumiga mahamüüb
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 19:48
Miljonitehingu puhul on asjad hoopiski teistmoodi. Mitte et "ära tegin" vaid et mida ma nüüd kõike veel teha saan. See mis on tehtud, see on tehtud ja minevik... Naljakad arusaamad Teil härrased kaaskannatajad...
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 19:54
Kui miljoni eest kinnisvara just soetasid, siis mida perset sa seal enam nuputad ja unistad, mida sa nüüd veel kõike teha saad sellega AR22? Ju sul ikka äriplaan enne kinnistu soetamist valmis oli mõeldud? Ainult tropp võib nii mõelda ja unistada nagu sina seda praegu väljendasid AR22!

Ma tahaks seda turukaupmeest näha, kes sulle, enda esimesele kliendile ehk siis päeva alguses juba, enda kauba suure kahjumiga sinule maha müüb jfjm! Natuke ebaloogiline ei tundu? Võib muidugi olla, et nad tahavad sinust nii kiiresti lahti saada, et annavad hinge tagant kõik ära, et sa vaid ära läheksid nende leti juurest..
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 21:23
Kuna elasin turuplatsi kõrval,sattusin sinna tihti ja neil on tõesti ebausk,et esimist kundet ei tohi ostmata minema lasta
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 21:33
Aga selle peale Sa ei tulnud, et see oli lihtsalt müügi argument.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 21:58
Argument või mitte,aga mina paha inimesena viisin seal paljudelt päevase kauplemisõnne
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 22:00
Seda ma usun!
˅ näita rohkem ˅
2011-02-22 08:36
Budulay... Ma kirjutasin oma kommentaaris teoreetilisest miljonitehingust, mille käigus saadakse raha... piiratud mõistusega Budulay jaoks on aga tehinguks ainult kinnisvara ostmine... ja sellega kõik piirdub. Varsti tuleb kevad, Budulay - proovi seekord natuke areneda.......
˅ näita rohkem ˅
2011-02-22 11:49
õnnelik saab olla erinevate asjade ja asjaaolude üle...ka raha piisav olemasolu teeb õnnelikuks, sest puudus teeb ju õnnetuks...
ilma rahata ei saa korralikku toitu ja seega ka tervist - terviseravist rääkimata....raha on siin ilmas peamine, sest armastuseta elad veel ära, aga rahata küll mitte...kui sul on piisavalt raha, siis suudad sa olla õnnelik ka ilma armastuseta, sest armastus võib veel tulla, aga raha iseenesest ja päevapealt ei tule - nii et: tee tööd, siis tuleb ka armastus......
˅ näita rohkem ˅
2011-02-22 11:52
rikkaks tööga kohe kindlasti ei saa. jõukaks võib saada.
rikkaks saamiseks pead palju petma, tünga tegema, üle laipade minema
˅ näita rohkem ˅
2011-02-22 11:59
Oot-oot! Ilma rahata ei saa! Nõus. Aga raha võib ka veel tulla... mille poolest ta siin armastusest erineb? Oma osa on kindlasti ka naisel - kõik ju teavad ühte tuntud ärimeest, kelle impeeriumist peale naise kaotust on sisuliselt riismed järgi.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-22 12:07
aga see ongi jõukaks saamine. rikkaks saamiseks peab olema mingi kapital mida vaesel pole. hangeldad midagi, annad pistist ja saad midagi soodsalt, aga see ongi petmine, valetamine.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-22 12:18
papi, Sa oled rumal inimene ja seepärast arvadki nii nagu oma kommentaarides kirjutad. Rikkaks on võimalik saada ka ilma hangeldamata, petmata, valetamata. Peab aru saama, mida on inimestel vaja, pead välja mõtlema kuidas seda saavutada, looma meeskonna ning raha trügib ise uksest ja aknast sisse. Mingit kapitali pole endal vaja. Kui rumalale anda kapital, siis ta raiskab selle mõttetult ära.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-22 12:27
mina rääkisin rahast, mitte rikkusest...
ka ajutöö on töö...
...ja need, kes jäävad õnne peale raha ootama( pärand, loterii) - võivad jäädagi ootama - nii et ikkagi tuleb teha tööd, et raha saada....
see on minu arvamus, sest pettusega ma ei tegele ja rkkurit oma ellu ootama jäädes sureksin ka nälga aj äkki armun hoopis endast veel vaesemasse - nii et siiski töö, töö, töö......
˅ näita rohkem ˅
2011-02-22 12:42
Jaa jaaa eks ta ole töö tegi ahvist inimese ehk teeb ka tagasi. Mina nii kaua puhkan.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-22 12:54
AR22: kui pappi pole ei ole mingit meeskonda, selleks on investoreid vaja aga need investeerijad tahavad koort pärast endale. nüüd ongi esimene hüpe rikkuse poole, sa teed investoritele JOKK süsteemis tünga. kuidas suhkrumees maailma rikkamaks meheks sai (facebook), tegi tünga, võttis olematu asja eest raha ja kulutas hoopis oma projektile.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-22 13:51
papi... investorid ei saa koort endale, kui Sul on teadmised, mida investoreil pole - käivad ilusti mööda nööri, peavad kokkulepetest kinni ja hüppavad kui kästakse... Kui investeerid oma raha, siis see on tavaliselt kallim, kui turul pakutav raha...ehk siis raskemini saadud. Ükski hea idee pole jäänud realiseerimata raha puudusel...
˅ näita rohkem ˅
2011-02-22 18:18
Sitt valik AR22 - investeerimisspetsialist, kelle investorid kõik nööri mööda käivad.. Tavaliselt investeerid vist tsirkuse projetkidesse ja akrobaadid on investoriteks? Ülekantud tähenduses tegeled siis investorite petmisega ja tüssamisega nagu aru saan. Suht naljakas seisukoht on ka raskemini saadud raha.. Arvad, et mõnest (investeerimis)pangast on lihtsamatel tingimustel võimalik raha saada, kui iseenda rahakotist võtta?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-22 23:29
ausalt ega mul kogemusi pole ka. kui sul on annet mingi toode leiutada, no investori esimene tegu on sellele patent saada. sina kui andega ainult arendad, väga harva kui arendajal on mingid õigused või kui on siis mõni % kasumist.
ega rahatuusad ka mingid jobud pole, nad püüavad sind võimalikult rohkem lüpsta. onju palju juhuseid kus geniaalne äriidee ongi mingi hetk alustajatelt käest libisenud. üldiselt on rahatuusad finantsiliselt vägagi haritud, neil on juristid mida sul pole. seda kõike saadab ilus mesijutt, mõned kingid ja oled oma tähelepanu hälbinud.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-22 23:31
võta või skype. eestlased progesid, igaüks sai pihutäie aktsiaid mida nad ei võinudki ilma loata rahaks teha, kompensatsiooniks sai igaüks mõned millid pihule. kuna nad tegid head tööd siis neile jäi töökoht alles ja hea palk. aga need miljardid mida investorid teenisid skype müügilt, arendajad ei saanud midagi
˅ näita rohkem ˅
2011-02-22 23:33
ja need millid muideks olid kroonides, miljardid juba dollarites. pmst vennad said kommiraha ja au ja kuulsuse eestis, mujal ei tea neist nagunii mitte keegi mitte midagi.
˅ näita rohkem ˅