Foorum
2011-02-20 11:05
Jha. ikka võrreldakse endaga ja enda kogemustega seda arukust. Kelle/mille järgi siis veel?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 11:12
Subjektiivsus mida ei pea keegi arvestama. Ja selle välja ütlemine näitab inimese hirmu jääda kaaslase silmis n.n. arutuks. Ok. Teemast väljas.
kindlustus peab olema võrdne partneritel. Aamen.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 11:15
Keegi teine peale iseenda ei peagi sellega rvestama. Nii ei saa ju et mina ütlen, et see on tark ja see on loll ja kõik peavadki seda uskuma pimesi. Alati saad ju ise seda üle kontrollida. Kuigi siis juhutb see et kaks lolli/tarka mõõdavad teineteise tarkust ja või lollust. Kuigipalju aitab ka ühiskonna arvamus kaasa.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 11:18
parma pole just mõttehiiglane ja kindlasti leidub kusagil kopli liinidel hambutid ja haisvaid daame,kes rõõmustavad Parmat nähes nii,et riided kukuvad seljast....
Läheme tagasi ikka päris algusesse...Jumal lõi mehe,et see peaks jahti ja tooks saagi koju(tänapäeva mõistes raha)ja siis lõi Jumal naise,ikka selleks,et mehel oleks kellele saaki tuua(raha tuua).Nii otsustas loodus.
Kes oleme meie,et seada kahtluse alla Looduse valikuid?
Loomariigis nõrgad isased keppi ei saa....miks me arvame,et inimene peaks kuidagi teisiti käituma?
Naine ju ei kiirusta abielluma rahatu mehega....miks peaks kiirustama seksi pakkuma?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 11:42
Demi,looduse seisukohast panid sa veits mööda.Mees ei too saaki(raha) koju mitte naisele,vaid temaga sigitatud lastele ja see on vaid paratamatus,et vahelüliks on laste ema,kes oma osa tahab.Aga mis tühipaugutamisse puutub,siis see on inimese omalooming ja loodusega ei tasu seda siduda.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 11:45
Ja selleks lõi Jumal mehele käed,et see saaks nendega tühja paugutada
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 11:47
demi, sul jälle meesterindel ikaldus?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 12:03
Eksid papi unelmate mees juba kuid tagasi leitud
Hetkel lihtsalt igavus vaevab.....taastun operatsioonist.
Muide...lugesin su üht kommentaari,kus väidad,et rikas ja ilus mees eeldab,et naised mingit pizzat kinni maksaksid...
Naerukrambid......
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 12:13
Oleks ma naine, ma küll omale mingisugust pizzat välja teha ei laseks... üleüldse midagi ei laseks! Aga õnneks ma ei ole
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 12:16
Ma ei võtaks kutset õhtustada pizzabaaris isegi tõsiselt....
Õhtustamiseks sobivaid kohti Eestis suht vähe muidugi..Tsaikovski Tallinnas ja Antonius Tartus...seal pizza ei pakuta...
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 12:16
aga loe uuesti, sest ma rääkisin kuidas ta võrdselt pooleks teeb, mitte ei lase naistel endale väljateha.

aga nii tore kui oled leidnud, äkki siis seda raha pärast halamist jääb sul nüüd vähemaks
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 12:17
Võrdselt pooleks....ha-ha-ha ilus naine kaalub ca 50-56kg..ta ei söö poolt pizzat ära,seega mees sööb suurema osa...seega ikkagi naine peaks mehe pizza kinni maksma
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 12:21
demi, kui sa tahad minu jutust valesti arusaada siis võid seda teha ja ma pole väitnud et ta on rikas. aga jätame tema sest ta oli lihtsalt näiteks milliseid inimesi on, st neid on igasuguseid ja igaühel oma kiiks.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 12:26
minujaoks pidevalt rahast rääkivad inimesed on sama igavad kui margikogujad. õudne on suhelda inimesega kes hommikust õhtuni lällutab rahast rahast rahast, puhhhhh
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 12:33
Räägime siis näiteks araabiamaades toimuvatest nn.revolutsioonidest.....see on ju otsene näide sellest,mis juhtub kui vastutustundetult keppi teha.Egiptuse rahvaarv on viimase 30 aastaga tõusnud 36miljonilt ~80 miljonini...revolutsioon on asja loogiline tulemus...ja hullemaks läheb.
Hiina kirjutas 70-ndatel välja seaduse...tehke tööd ja teenige raha,keppi teed siis kui töö ja raha olemas.....ja tulemuseks-aastal 2010 tõusis sellega maailma teiseks majanduseks.
Inimene on siiski muutumisvõimeline....
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 12:37
sul on mingi mutter lahti?

kui see raha on sulle nii oluline no mida enam ootad, hakka ise raha tegema. milleks seda teistelt nuruda ja manguda?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 12:39
Miks Papi sina raha ei teeni ja otsid naist,kes sinu eest maksaks?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 12:41
ma ei otsi kedagi ja enda elatamiseks teen tööd ja mitte keegi ei maksa minu eest mitte midagi.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 12:45
Mina ka ei otsi,teen ka tööd ja arveid maksan ise.Suhtelt eeldan muidugi hinnalisi kingitusi,mida ka saan.Ilusate naiste privileeg.Tea,kas see ka sponsorluse alla läheb?
Tunnistan,et kujuta ette suhet mehega,kes sõidab ringi mingi Ford Siestaga,elab kuskil üürikas või emaga(ja sooviks tungida minu pinnale)ja muudkui jahub mingist võrdõiguslikkusest.
Ilmselt on mul elus hästi läinud,et ei ole pidanud sellistega suhtlema.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 12:48
ühesõnaga sul pole mingit meest

mina tunnistan et rahahulluga mina mingit suhet elusees ette ei kujuta ja kingitused rohkem lastele.
lapsena siis tõesti kinke ei saanud kui suurena on see üks põhivajadustest?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 13:02
Demi, kui inimene üritab kangekaelselt midagi tõestada,siis teeb ta seda pigem iseenda,kui teiste kahtluste peletamiseks.Tean seda omast käest. Aga pole lugu,kahtlemine pidi olema tarkade privileeg
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 13:07
kui mina rikas oleks, no demile valik kohe kindlasti ei langeks

1. ma kohe raudselt väldiks naisi kes jahivad minu raha
2. eluigav on naine kes räägib rahast "oleks" võtmes
3. demi oleks lihtsalt liiga vana. isegi kui kaks esimest punkti allaneelata on parem sebida palju palju noorem modell kui üksikema
4. demil pole mitte midagi pakkuda. seksi saab rikas mees nagunii uksest-aknast kui tal vähegi vajadust on.

kehvad šanšud sul demi kui aus olla
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 13:21
Ma kahtlen papi, et Sina omale modelli saad lubada. Sa ei suuda isegi demiga hakkama saada.
Miks? Sa ei oska ja mis veelgi hullem ei taha inimestega viisakalt suhelda. Ainult ära panemine kõikjal. Sa oleksid nagu hirmul. Äkki hakkab veel midagi muud arvama kui Sina.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 13:40
Rikkus ole tänapäeval suhteline. Miljonär ei pruugi veel rikas olla kui rääkida eesti kroonidest. Pizza pealt muidugi koonerdama ei hakka.
Demi taolise naise saaks omale armukeseks võtta. Ta on kaunis, teda huvitavad kingitused ning ta on õnnelik, kui ta on alati number 2. Sest nr. 1-ks on tal raske saada.
Samas... imelise vagiina võluvägi on võimeline kõigeks - ka mehe varanduse omandamiseks....
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 13:48
aga ma ei tahagi. mul pole hetkel mingit suhtevajadust. milleks mulle demi, milleks mulle see rahajutt, hommikust õhtuni mingi kroonika lappamine kui hästi mõni elab... ei taha. tuled õhtul koju, demi küsib palju pappi teenisid... ausalt ma lähen parem kinno

demi ise räägib nagu raha eest saab kõike, saab välimust, ju saab ka naisi ja palju paremaid kui demi.

aike, kasva suureks eks, see on foorum kus kõik on isiksused mitte soorollid. foorumis elab mõte, idee
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 14:24

Rahast tõesti ei räägita....pole ju mingit vajadust...
Minu partner armastab mulle kingitusi teha,sest talle meeldib näha mu rõõmu.MEES ei koonerdagi taskurahaga...seega pole nagu põhjust rahast rääkida..
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 14:30
ometi räägid siin. piisab mehel su konto leida, foorumist seda juttu lugeda...
ma siiski selle mehe olemasolusse ei usu
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 15:10
Mu partner teab,et mul see konto oli-on.Ja ka teab,et ma reaalselt siit kellegagi ei seltsi....mul on allergia rahatute meeste vastu...
Muide,talle meeldib nn.suurel ekraanil mu pilte vaadata....talle meeldib,kui ta kõrval on särav naine,talle meeldib seda teistele näidata.
Materiaalsetes küsimustes on ta minuga samal arvamusel.Ta pole kunagi elus arvanud,et ilusal naisel peaks üldse raha olema.
Kavatsen talle õhtul näidata ka tänaseid foorumipostitusi....saab suutäie naerda.
Papi...otsusta ära,kes ma siis ikkagi olen....kord pakud,et mul on kaks last ja paksuke mees,siis jälle muudad radikaalselt suunda ja pakud,et üksikema.... ühest äärmusest teise ja tõde pole isegi mitte lähedal.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 17:05
Ma ei tea. Võibolla on asi minus ja minu põhimõtetes aga mulle millegipärast tundub, et mehed ostavad su kingitustega ära. Ma eelistan säilitada oma vabadust ses osas. Kui midagi tahan, ostan ise. Muidugi on meil ses osas ka väikeseid lahkarvamusi oma boyfriendiga ja aegajalt lihtsalt pean ta kingitusi vastu võtma. Ta vist arvab, et on siis rohkem mees.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 17:19
Üldiselt ikka naistele meeldib ise teenida ,omades enda raha ja mitte sõltuda mehest.Mehelt saada ka kingitusi tähtpäevadeks ja tunda headmeelt kui mees naist vahel meeles peab.Ainult sponsorlust ja kingitusi oodata saab naine seda teatava ajani,mitte ei saa sel moel kindlustada endale tulevikku kuni pensionieani välja.
Oma elujooksul näinud ka rublarikkaid ja praegu hale neist mõnda vaadatagi Kellegi ilu ja välimus ei säili elu lõpuni.
Noored silmarõõmud kasvad peale ja,kes teab,mis hetkel mees ringi mõtleb ning hakkab raha ja kingitusi hoopis noorematele naistele jagama
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 17:31
demi: varasemast nagu meenusid lapsed. jummel pole minuasi millised on sinu mehed või mees, ma lihtsalt ei suuda uskuda tema olemasolusse või kas ta siis meelega kinnitab su sõnu püüdes sulle meeldida ja ise salamahti hoopis sind ära kasutab või on see järjekordne muinasjutt. sa elad ju mingis veidras maailmas ja sa ise ammu enam ei mäleta vist mida siin kokku oled plätrand

muidugi parem kui naisel raha pole, siis ei jookse kuhugi.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 18:44
mäletan kunagi naabrimehe ütelust milline naine võtta tuleb
naine peab olema nii kole , et ta teistele meestele ei meeldi ja nii rumal , et ei oskaks raha lugeda
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 18:46
...seda annab otsida
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 18:56
selliseid muidusööjaid leidub nii naiste kui meeste osas ja siis vahitaksegi silm kõõrdis ,et kuhu ja kelle külje alla saax ujuda ..päris purupaljast meest enda kõrvale ikka ei sooviks aga iga töö kaunistab inimest-seega ka meest ja need ei pea olema "miljonid"mis koju tuuakse ..aga muidusööjaid ja munade näppijaid seega ei kannata ..õige mees käib tööl ..point peamine selles
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 19:05
Demisugused on suht õnnetud tegelased. Istuvad ootavad kunas keegi rikas mees neid märkab, lakuvad ja vuntsivad ennast selletarbeks ja lõpptulmus on ikka et neid kasutatakse ära. Varsti on nad vanad ja kortsus ja sinnapaika nende kuulsus jääbki. Ma olen neid õnnetuid näinud küll ja veel.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 20:05
Masendav tõesti ainult oma välimuse peale lootma jääda. Palju asjalikumaid investeeringuid on. Samas välimuse eest muidugi peaksid kõik hoolitsema aga üle tuunitud inimesed on koledad. Minu arvates.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 20:21
Naine peab toitma mehe ja (vähemalt) kuus last!
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 20:52
No selle jutuga saadan su kohe vääääga kaugele
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 21:41
Budulay,vat naine suudab ja toidab ka.Konks on selles,et kõigepealt peab mees suutma talle selgeksteha,milleks seda vaja on
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 21:57
Teema oli midagi muud, kui kellegi suutmise arutamine ja see, kas minu arvamus kellegile meeldib või mitte - võite enda postituste kohta eraldi teemad teha, kui huvi on. Mis selle filmi nimi oligi, kust mulle see Eesti vanarahva tarkus meelde tuli..? jfjm-le veel nii palju, et moodsamalt öeldes: "mees peab suutma naisele (vähemalt) kuus last teha ja naisele materjaalse kindlustunde andma, et naine suudaks toita mehe ja (vähemalt) kuus last" - see oleks vanarahva tarkuse tänapäevasem versioon..
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 22:06
Seda ma ju räägin,et mees peab suutma veenda,aga tühja rahakotiga ei veena kedagi.

"Siin me oleme" on selle filmi nimi,mis tehtud Juhan Smuuli Muhu monoloogi "Suvitajad" ainetel
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 22:09
No näed, tuligi meelde!?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 09:09
Huvitav kaader siin. Tsiteerivad Eesti filmiklassikat aga isegi ei tea mida tsiteerivad. Häbi, häbi. Vähemalt üks on teadlik. Asi seegi.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 09:23
Nähes hästikindlustatud naist,tekib küsimus,et mitu meest on ta juba tühjaks pumbanud.Ja vaid loll usub,et tal on juba kõik olemas
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 09:27
Jotteff....Ega Sa nüüd üldistanud?...On ka neid naisi, kes ise ennast haljale oksale töötanud , seda siis materiaalses plaanis.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 09:28
Mina olen kõik mis mul on ise saavutanud. Selleks ei vaja ma meestelt ega kelleltki abi. Ma olen liiga uhke selleks, et kellegi almustest elada. Kui midagi vajan siis soetan selle enda teenitud rahaga. Ma usun, et selliseid naisi on siiski veel. Enamus see vist muidugi tõesti pole. Minu arust on alandav kellegi kulul elada. Huvitav kuidas naised selle alla neelata suudavad?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 09:38
Des,Meestele ei meeldi liiga iseseisvad naised,sest neid pole võimalik valitseda,pealegi ei jäta need naised midagi juhuse hooleks.Parem võtta mõni loll blondiinike,kellele saab alati ust näidata,kui ära tüütab või liigapalju tahtma hakkab.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 09:50
Täiesti väär seisukoht! Ma eelistaksin küll võrdset partnerit kui mingit ajudeta blondiini kellest mul juba nädala pärast kõrini saab.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 10:01
Seisukohad on ilusad asjad ja tähendavad ideaalset lahendust,aga kui seda ideaali parajasti kuskilt võtta ei ole....?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-21 10:04
Nojah... siis tuleb lolle blondiine, iga nädal vahetada Mõne brünetti võiks ka juba sisse visata
˅ näita rohkem ˅