Foorum
2011-02-16 16:02
need hobid on väikesed, seal lauses jäid komad puudu
miks? need on rumalad kes ei salli sellisedi naisi
mulle näiteks, väga meeldivad just iseseisvad naised, nad alati maksvad minu eest restoranis
˅ näita rohkem ˅
2011-02-16 16:05
boombastic

mina maksan siis kui ma kedagi restorani kutsun
üldjuhul ma välja eriti ei kipu kuna lõpptulemuseks pean vaikselt jalga laskma kuna kaaslase pilk on kas seeliku alla suunatud või dekoltee sisse piilumas ja teadagi kuhu see lõppeks välja viib siis on aga-kiired jalad päästavad
˅ näita rohkem ˅
2011-02-16 16:11
ok aga vahets satud restosse kogematta
seda on lihtne vältida, mina käin püxtes ja kampsunis ja ei ole üldse probleeme
aga kuhu see viib? ikkagi paluks täpsustada...
˅ näita rohkem ˅
2011-02-16 16:17
boombastic
vot mina ei satu kuhugile kogemata
eestiski käies tuttavad heidavad ette , et olen oma aja minutilise täpsusega ette planeerinud ja pean jõudma igale poole kuhu kavatsetud
seega jäävad juhukohtumised ja ekspromt olemised minu elustiilist välja
ma satun igale poole vaid pikalt ette planeeritult

jääb tunne , et oled kas gei või naistevihkaja kui tulemusi ei tea
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 09:28
nii on ogav elada, mina armastan üllatusi ja improviseerida
lol
miks alati peab lõppema voodiga(vaatamaa su säärejooksule ja fantastilisele dekolteele), näiteks ühine kinno minek või koerte varjupaiga külastus, võib ka oravaid pargis toita
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 09:32
Tere Boom,sa hommikul vara juba nii romantiliselt meelestatud
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 09:41
krt täna on jah mingi jama lahti
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 09:43
Boombastic
ma olengi väga igav inimene , dekoltees olevat padjapüürid ja säärejooks on ka nagu rabakanal
koerte varjupaika ma kahjuks ei külasta kuna see on jube masendav ja oravad käivad mind rõdu peal kiusamas aeg-ajalt
ma pühendan oma aja oma imeilusale kassile oopis
muidugi kuulub sinna hulka meesolendite õrritamine
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 09:47
oota aga millal sa siis viimati restoranis mehe ahistamise ohvriks langenud?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 10:03
Ei tea kuhu Aikon nii kauaks jääb,talle ju meeldib ka kiisusid silitada
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 10:05
Boombastic
kui nüüd aus olla siis see oli vist 2 aastat tagasi
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 10:13
Aga seda viga annab ju parandada
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 10:32
jfjm

paraku ma eelistan troppidest eeemale hoida , lähen siis kui turvamees kaasas
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 10:51
Nuu jah,eks ma siis ole tropp edasi
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 18:00
jfjm

sind ma tean , sina pole tropp
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 18:07
2011-02-16 10:53:28
Küll on koonrid.Å okoladist ja veest mul küll kahju ei ole.Isegi siis mitte,kui voodit silmapiiril ei paista.

Asi pole koonerluses. Asi on pigem taskuraha andmises.
Miks peakski inimene sõltuma oma mehest? Miks ta ei võiks ise omale lõbustuseks osta midagi?
Miks ta peab alati mehega koos poes käima? Miks ta ei võiks eraldi käia ?
Miks peab mees otsustama kui palju saab naine kulutada?
MIKS MIKS MIKS?

Kergem on jagada mõistlikult kulutused kooselu mõttes. Isegi kui naine ei saa erilist palka suudab ta enda kilinakolina peale selle ära kulutada.
Mees siis toetagu peret muudes mõttes.

See taskuraha teema on ajast ja arust minu arvates.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 18:20
Põrgupoiss,minu kommentaar polnud mingi taskuraha kohta.Tahtsin öelda,et viisakas mees,kui naisega väljaläheb,tasub arve,hoolimata sellest,kas naisel on raha või mitte.Aga viisakus pole vist tänapäeval enam pop
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 18:27
p6rgu... läheb tibinaga välja õhtustama.... pärast annab veel taskurahagi olenemata kepi olemusest.... , eriti odavate naistega käid väljas
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 19:31
Tänapäeval maksavad väga paljud naised arved ise.Miks?
Mitte mingist ülbusest vaid selle pärast, et säilitada sõltumatus, vabadus.
Küllalt siin ju loetud kus mees midagi kuhugi maksnud ja siis häda taevani, et ilmas ilma ilma.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 19:46
Mis teha,kui haridusministeeriumil pole raha viisakuse õppeprogrammi lisamiseks
˅ näita rohkem ˅
2011-02-17 20:01
Ehk võiks hoopis nii mõelda, et kui naine maksab vabalt oma arve siis ta ei usalda seda tegelast. Vältimaks hilisemaid komplikatsioone.
Tänapäeval sõna viisakus võrdub mõnel sõnaga kompleksides inimene. Kardetakse nagu katku.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 00:49
jan ja jfjm. Kohtingul ise naise eest maksmine on kui viisakusžest. Sellest saan ma aru. Isegi teen seda.
Küll aga küsimus oli et kui tähtis on mehele naise materiaalne kindlustatus.
Selle põhjal saad sa nii mõndagi öelda naise olemusest, temast endast. Kas ta on ikka töökas, saamalik. Või on niisama jalad hargis inimene, kes ootabki et kõik tuleks talle endale kätte.
Selle järgi saad omale kaaslast valida. Ka armukest - olgugi, et tihtipeale võib just see teine variant olla armukeseks parem.

Küsimus pole nüüd esmases väljategemises, küsimus on pigem algses küsimuses - kui tähtis on mehele naise materiaalne kindlustatus. Ja mina lükkasin siia kooselu aspekti juurde.

Kohtingud maksku kinni mees, see on normaalne tava. Kui aga pikemast suhtest rääkida, siis... mees ei pea iga naise kapriisi üleval pidama...isegi kui tal selleks võimalused olemas...
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 06:47
Ühesõnaga kokkuvõttes on meestele naiste kindlustatus suuremal või vähemal määral oluline. Seda on rõõm lugeda.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 15:31
poisspõrgust, nüüd su jutt arusaadav ja mõistlik
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 02:34
boom, aga ofcoors!
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 06:09
Mind ajas mingi aeg tagasi muigama see kui mõni isane kuskil klubis külje alla ujus ja kokteile välja käristada tahtis. Selliste ütlesin, et tänan aga teenin ise piisavalt hästi ja suudan ise oma joogid osta kui juua tahan. Nii mõnigi nägu venis päris pikaks. No nii odava trikiga on küll väga mage kedagi voodisse saada. "Higistagu" ikka rohkem.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 07:32
Aga Des,kui see pakkumine oleks tulnud pärast paari tantsu?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 09:21
Kui naine püüab esimesel kohtumisel arve pooleks maksta,pole selles midagi halba.Igast kohtingust ei tule ju suhet ja pärast parem mõlemile.Muidugi mehed kunagi ei tunnista seda kui neil hetkel piisavalt raha pole arve maksmiseks Naiste puhul loomulik kui kohale sõidab ilma rahata
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 09:38
Elmar,minus on küll piisavalt meest,et ka siis arve maksta,kui olen korvi saanud
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 11:23
No kurat. Kuidas sa jfjm suudad koguaeg üht ja samat lauset rääkida 10 korda. Jah, oled äge vend. Maksad alati naiste eest. Ja seda oled öelnud juba 4 leheküljejagu siin.
Kus see arutelu üldse on?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 11:29
jfjm palju sul juba korve on?
Korvid on ju väga head asjad. Miks ei peaks siis nende eest maksma??
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 11:44
Kõigile ei saagi meeldida ja kui ei meeldi,siis ega see temast veel halvemat inimest tee,minust samuti mitte
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 13:11
Meeste käitumine on naiste suhtes üpris naljakas.Mehed soovivad kohe naiste ees näidata end rikkamana kui nad tegelikult on.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 13:19
Huvitav millega mees näitab oma rikkust??
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 13:44
elmar: see oleneb ju mehest või õigemini inimesest ja tema väärtustest selles eluetapis. kõik võib inimesel muutuda.
rikkusega saab naisi nagu muda ja loomulikult on see peibutiseks ja miks mitte seda siis kasutada kasvõi mängides rikkaks olemist. tähtis on tulemus, mitte asjade õigsus.

täpselt samamoodi saab valetades naisi palju rohkem kui aus olles. parem ilus vale kui igav ausus.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 13:59
Just just papi, naisi aga mitte naist. Teadupärast on valel lühikesed jalad.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 14:09
aga paljud ei tahagi endale naist päriseks vaid ainult korraks paariks. ei ole kõigil suurt suhte vajadust
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 14:14
Oh papi, papaike ei vaeva ma ennast Sinu mõtetega. Kui sõna naist tähendab Sinu jaoks püsisuhet siis olgu nii.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 14:34
papi nii ta on tõesti.
Aike,suure elu-ja kohtumistekogemustega naine nagu ma aru saan siit Kas kunagi on ükski mees sulle öelnud,et tal pole raha kui oled kohtunud?.Vaevalt küll.Ikka leitakse mingi põhjus muus,kas pole veel jõutud kätte saada seda või mingi ülekanne hilineb või lihtsalt laenatakse selleks sõbralt raha,et kohtama minna.jne.Mingi hädavale alati olemas.Hoobeldes oma olematut rikkust saab samuti ja naised usuvad seda tõemeeli kohe.Ja kui mees oleks igati aus ja räägiks kohe sulle tegeliku olukorra ära,vaevalt ta siis üldse kedagi leiab ka korraks,paariks
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 14:47
Elmar,eksid.Leiab küll
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 14:51
ifjm,see rohkem üldistus..kuna ise käin väljas ja alati rahakott ligi ja sees ka midagi,ju siis endal tühja rahakoti kogemusi pole
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 15:11
mul on üks tuttav hästi ilusa välimusega, st mees. naisi on tal nagu raba ja väga ilusaid, aga sellel tuttaval on mingi oma teema selle rahaga. kellel ikka seda raha nii palju on onju ja vot tema ongi selline ma ei teagi, kas kooner või noh isegi tellib naisega kahepeale pitsa siis teeb rahaliselt ka pooleks. aga kuna tegelasel välimus väga hea ja selline vaba suhtleja, keegi ei heida seda raha värki talle ette. mõned naised tal vist on solvunud ka, aga kui järjekord uksetaga siis pole midagi põdeda sellest.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 22:10
pole hullu, sellised mehed kes vaatavad, kuidas naisi pügada ja koonerdavad on tulevikus ise järjekorras - hooldekodu ukse taga
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 01:49
aga ta ei püga vaid teeb võrdselt pooleks. minujaoks on see natuke tobe kui nii arveldatakse, aga teistpidi raha on raha, kui koguaeg teistele välja teed siis saab raha otsa ja kui raha otsas siis elus palju väiksemad võimalused midagi teha.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 10:19
Meeldiv ikka kui naisel samuti mõni korter,maja olemas,tulemas.ja tööl peaks naine kindlasti kāima.nähtud neid tibisid,kes enne oma esimest palka raha nr ei tunne,aga tarbida oskavad.ei arva et naised peavad maksma,aga nāita huvi vähemalt et teinekord tahad ka ise maksta.ja kuidagi n6rk aruamus jääb naisest kellel pole tihti isegi kõneaega.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 10:32
Naise rahakott ja selle sisu huvitavad meest,kel enadal palju pole....teenib mingit keskmist palka,veeretab sente ja unistab rikkast naisest...
Või siis teine variant...keskealine mees,kes teenib hästi..aga peab enamuse ära andma oma exile ja lastele...valetab end siin ~10 aastat nooremaks ja loodab heale õnnele-ehk leidub kasvõi ükski loll,kes hakkaks niisama armukeseks...veel parem,kui maksaks mehe eest ka veel õhtusöögiarveid jne...
Loodan siiralt,et ükski naine nii madalale ei lange,et pakuks seksi sellisele mehele.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 10:46
Demi. Mina tunnen kahjuks oma 60-et sellist naist ja kindlasti on neid ka veel rohkem. Täitsa mõistlikud ja arukad.
Aga vot samas ma apole mitteühtegi naist kohanud, kes seksi eest raha küsib ja samas ka arukas on. Teie olete?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 10:53
Ehk oled see keda nähes juba pilt selge. Pole mõtet küsimisega ennast vaevata, nagu nii pole tal midagi.

Milles väljendub see naise madalus ja kõrgus, arukus ja arutus?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 10:57
Jah et pole mõtet küsida, nagunii midagi ei ole ja seksitakse seksimise pärast. Nii nagu see päriselt peaks käima.

Arukuse kohapealt on palju faktoreid millejärgi otsustada. See selgub kõik vestluse käigus. Kui on juttu rohkem kui 5 miutit siis võib ehk midagi seal kupliall ka olla.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 11:03
Nii, et arukust hindab subjektiivne inimese enese arukus. Kuid millest me siis räägime?
Olen mängur ja mängin vastavalt prtnerile. Tuleb tuttav ette???
˅ näita rohkem ˅