Foorum
2011-01-11 15:53
Huvitaks, kas ja kui palju loeb meestele see, kui kindlustatud on naine materiaalselt?
Kui tähtis on, et naine saaks ise endaga hakkama, käiks tööl, omaks autot, jne....
Või on see tutvuse sõlmimisel vähetähtis asi?
Mõni naine ju ainult meestele toetudes elabki, mõni saab ise kõigega hakkama...
Ja kui naine on mehest paremal järjel, kas see tekitaks teis alaväärsuskompleksi?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 16:43
Pole oluline, peaasi et hea inimene oleks ja üldse ..."Tähtis pole rahakoti paksus vaid see, mis inimesel sees on"
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 16:58
ah aikon söö sõnu, peale "juuksuri" pole ma sisemist ilu veel näinud , ah tegelt mis vahet seal on kas tal on auto või siis tramm või siis eralennuk, elab odavas motellis või siis eramajas tammelinnas. inimene peab mõistlik olema
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 17:14
Sa Jan ei tea kah mittekui midagi Vaata kaslast...milline sisemine ilu tal on ja minu pärast aerutagu või tõukerattaga kohale ja elagu koopas, ikka jääb ilu alles IGASUGUNE kusjuures
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 17:17
aikon vaata kaslase pilti, kumb see ilusam on, kas see mis üleval pool ja kõveram või siis see alumine ümaram
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 17:21
Ega ta väga oluline pole aga kindlasti on lihtsam, kui naisel on mingigi iseseisvus nii finantsi, kui liikuvuse kohapelt. Nende asjade olemasolu ütleb naise kohta üldises mõttes nii mõndagi.....
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 17:52
Jan...vaatasin pole vahet kusjuures...ILUS igast vaatest ja küljest
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 18:08
Jah,siin võib trehvata selliseid naisi,kelledel pole kohtingule tulekuks isegi bussipileti raha
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 18:16
Elmar,aga neid,kellel seda mammonat jagub,sa ju raha eest ei saa
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 18:28
ifjm,ütle palun mulle siin kas või üks naine,keda on võimalik ilma rahata saada ..ka neil,kel on kõik olemas ja ka raha piisavalt vajavad seda veel rohkem?Mõni vaene tädi veel pole seda küsimist hästi ära õppinud
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 18:43
Keegi "tahmanägu" veel mäletab? Seal polnud see materjaalne väärtus üldsegi oluline. Niipaljukest ikka leidub, et endale kaubanduslik välimus teha.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 19:53
...Mina ei vaata küll üldse materiaalset poolt...
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 20:15
mingi raha võiks naisel endal olla või vähemalt võiks ta töölkäimisest olla huvitatud. päris nii ka ei taha kui teine üldse midagi ei tee ja kuidagi otsapeale ka ei taha saada. kindlustatus pole oluline, aga iseendaga hakkama saamine küll.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 20:25
Papi. Kuidas selle "õige mehega" lood on? Õiget meest ei huvita kuipalju naisel raha on. Õige mees teenib ise niipalju, et suudab naist ja 6 te last üleval pidada.
Papi, viilida tahad, naise kulul elada?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 20:46
kui inimesel endal raha pole, siis on ilge pläss olla. kui sa isegi pudelit vett ei saa ise poest osta vaid pead selleks küsima raha. see on ilgelt alandav minumeelest ja miks peab üks väärt naine end sedasi alandama? kui naine saab materiaalselt hakkama siis on ka tema valikuvabadused suuremad siin elus, ta ei pea elama koos mehega keda ta ei armasta, aga kellel on juhtumisi raha.

minujaoks peaks suhe olema võrdne, pole vaja kulda ega karda, aga päris käed taskus ja nagi kus jope ripub tüüpi suhe mulle ei sobi.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 00:45
jan - on sul on mingid probleemid iluga või ilusaks olemisega? või oli keegi siin sinust ilusam ja nüüd tunned ennast natuke pinges olevat ega suuda enam rahuneda? ja kui sa ka midagi näinud ei ole, siis seda peaks saama parandada - pead natuke rohkem naistega suhtlema ja mitte enam internetis olema. siis hakkad sina ka midagi muud peale "juuksuri" nägema.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 00:15
Mehed tõstke käed kes tahab endale laus lolli naist???? ----vist palju käsi ei tõusnud!!! ----Olen seda meelt, et kui pole just tegu õppiva noorega, siis mõistuse ja mat. kindlustatuse vahel moel või teisel mingi seos ikka on!!! ---siit saab igaüks ise edasi mõelda......
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 09:48
Ma tõstaks ühe käe üles-päris lauslolli küll ei tahaks
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 10:37
Kui rääkida suhtest siis minu jaoks on suhe eelkõige koostöö. Ja koostööst ei saa rääkida, kui minu partner minuga peaaegu võrdne ei ole.. Ma ise saan omadega hakkama (arved ja liisingud makstud ning toidu saab kah lauale ja natukese jääb ka üle kui kuu jooksul kõhu arvelt kokku hoida), seega eeldan ikka et kallim annab omalt poolt kah panuse, et see asi nii ka jätkuks.
Juhul kui naine tööl ei käi ning ei soovigi seda teha siis see ei ole enam võrdsus vaid pigem tõesti nagu sortlase ja firma vaheline sponsorluse leping.
See käis siis suhte kohta.

Kui tegemist on aga mõne teistsuguse naistuttavaga, keda lihtsalt vahest kohvikusse kutsuda või siis koos veini tinistada siis ei ole see rahakoti asi enam nii määrav, kuid niipalju võiks tal ikkagi oma vahendeid olla et ta ise liigelda saaks (iga päev vahetuva 2 mln maksva liiklusvahendiga.. olgu see siis buss, troll või tramm)
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 10:40
Loll naine on loodusõnnetus ja mina küll ekstreemsusi ei otsi
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 13:44
jfjm - vaidleks vastu Loodusõnnetuse koha pealt....
Ütle mulle üks naine, kes ei ole loll?

Ja kui sa selliseid ei leia... või isegi kui leiad... äkki on hoopis tark naine loodusõnnetus suure testosteroonihulgaga?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 13:50
Mis on mehel sellega peale hakata kui naine tal väga tark või end targaks peab..
Naise heasüdamlikus on palju olulisem
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 13:51
Loll on see,kes ennast targaks peab ja tark saab aru,kui loll ta tegelikult on
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 14:10
Mind paneb ikka ja jälle imestama inimesed (meesteks neid nimetada on tõeliste meeste solvamine) kes siin saidil käivad selleks et, vastassugu poolt sõimata ja tänitada.
Ma ei mõika milleks sa poisspõrgust siia tulid kui siin ja mujal kõik naised on lollid?
Ei jää muud üle sul kui tänada taevast et, lollus pole nakkushaigus nagu gripp.
Ma ei hakka siin seletama teemal mis mulje jätavad inimesed kes teisi alandades üritavad ennast tõsta.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-24 02:31
Naisel ikka peab raha olema! mingit tühja auku pole mõtet pumbata.

Ja miks- sest ära tüütavad sellised, kes soovivad kõike aga raha neil endal selleks ei ole. Töökoht peab olema, siis teavad kuidas raha kulub ja mis see väärt on.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-24 06:46
Ühesõnaga partnerid peavad olema võrdsed. Ja seda mitte ainult rahalises maailmas.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-30 13:39
materiaalne pool on kindlasti niipalju tähtis, et see ju muudab inimese enesehinnangut. kui naine on viimased 5 aastat peost suhu elanud, siis ta tegelikult mõtleb ju igal sammul "mis see kõik maksab" ja "selle peo eest oleks ma 2 kuu üüri saand maksta", s.t. hoopis teistmoodi kui need inimesed kes kuu lõpus raha ei loe.
nii palju peab ikka igaüks ise teenima, et endal kerjuse tunne peale ei tuleks.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-09 17:01
aga tegelikult erinevatest kihtidest inimestel on kole raske leida ühist keelt.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-09 19:36
Paen mõlemi ees kirjutajaga nõustuma. Kindlustatus on oluline suheldes nii mehele naise suhtes kui naisele mehe suhtes. Suhtumine sellesse kindlustausesse võiks olla ühiselt mõistetav.
Ma muigan alati neid kes üritavad väita et, rahas ei peitu õnn. Vabandage milles veel. Mind küll ei võlu vaesed mehed kes käivad ja hädaldavad et, küll teeks ja oleks aga näe kõik on hullult kallis.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 12:07
ei tea kas ikka peitub rahas õnn. elamiseks on raha vaja, just põhivajadusteks, aga edasi on raha ainult niisama kulutamiseks. võtame kasvõi matkale mineku. ühel paaril on palju raha, nad ostavad dziibi, viimasepeal telgi ja matkavarustuse. sõidavad kohale, panevad telgi püsti ja siis ootavad kuni matk nendeni jõuab. teine paar võtab suvalised seljakotid, ühe suure magamiskoti ja kilejupi katuseks ja seiklevad rongide ja muude liiklusvahenditega mis juba ongi pool matka elamusest.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 12:30
Partneri materiaalne kindlustaus on teemaks papi. Mitte see mida sellega teha ja kas üldse teha. Sulle on ju oluline partneri kindlustatus?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 12:41
hmm , ma käin küll tööl ja ei ole kunagi kellegi kulul elanud ja endaga hakkama olen ka ikka saanud aga ikkagi meest pole
kaubanduslikku välimust aga osta ei jaksa , selles vist see probleem
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 12:48
Kas sa lepiks siis sellisega,kes vaid ilusat pakendit tagaajab
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 12:48
aike: 1 lehel ma juba vastasin sellele.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 12:56
muzikiisu: sul on napakad nõudmised natuke. ise oled pisike aga mees peab olema kraana, no milleks. mida selle mehe pikkusega kompenseeritakse? kui ma 184+ pikkusega oleks siis ma juppnaisi küll elusees ei vaataks.

kui oled ise normaalne ja ei ehita endale totakaid raame siis on valik palju suurem.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 12:57
muzikiisu kindlasti ei ole selles probleem kui seda probleemi üldse on. Küll ta tuleb tal läheb lihtsalt enese valmis panekuga pisut veel aega.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 13:44
Pikkuse vahe pole miski probleem!!! --juba vanarahvas teadis rääkida, et IHAs on kõik ühepikkused
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 13:52
Ehk vanalrahval olid kõik ühepikused jupikesed. Täna päeval on ikka norm. see kui mees ikka naisest pikem. Ma küll ei suuda endast lühemate meestega suhelda. Sexist ma parem ei räägigi. Olen elus kogenud, et lühikesed mehed põevad oma väiksust, püksis võib tal ju suur olla (ma ei tea) aga suhtluses on nad tugevalt kiivas. Sarkasm ja õelutsemine on esimene mida neilt saad.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 13:56
aike: aga sa ise oled ju ka väga õel, kas see tuleb sinu lühikesest kasvust?

minumeelest kui inimene on kuldses keskeas, siis peaks vaatama kas teine on terve, ega tal pole alkoholiprobleemi, kas ta on üldse huvitatud või motiveeritud suhet looma ehk on tal energiat selleks. edasi võiks vaadata ega inimesel kohutavaid võlgu pole ja kindlasti peaks olema sarnased huvid, hobid. välisele rõhku pannes leiad ruttu end uuesti üksi, sest 40 aastasel mehel on palju suurem valik kui samaealisel naisel.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 14:09
Jah papi,sul on õigus Kunagi keegi siin samas foorumis kirjutas,et enamus neljakümnestest vabadest meestest on kas homod,joodikud või mammapojad.Lisaks veel mõned eksvangid ja invaliidid.Kui mõni normaalne vabaneb suhtest,siis see napsatakse kiiresti ära.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 14:22
noh umbes nii jah. kui selles eas on paljudel lapsed just kas pubeeas siis see kohanemine on ikka päris raske ma usun. kuigi vanematel inimestel meeldib väita nagu noored lähevad liiga kergekäeliselt lahku, siis keskealised teevad seda veel kiiremini. sest neil on elukogemus, kui teisel esineb mingi räme viga siis ei jääda enam ootama paremuse poole muutumist. kui oled 2-3 pange nii pannud ega siis 4x proovida polegi enam soovi.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 14:39
papi
vot mulle meeldib kanda 7-10 cm-seid kontsi ja oleks nats tobe kui ma siis mehest üle vaataksin või kuidas
miks mulle pikad mehed meeldivad ? sellepärast , et nende kõrval ma äkki tunneksin ennast turvaliselt kas sa ei arva ?
kuid kui ikka klapp on siis saab teha ka teatud järeleandmisi , muidugi pole see pikkus kõige tähtsam , pigem teineteisega sobivus ja arvestamine
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 14:46
papi
vot mulle meeldib kanda 7-10 cm-seid kontsi ja oleks nats tobe kui ma siis mehest üle vaataksin või kuidas
miks mulle pikad mehed meeldivad ? sellepärast , et nende kõrval ma äkki tunneksin ennast turvaliselt kas sa ei arva ?
kuid kui ikka klapp on siis saab teha ka teatud järeleandmisi , muidugi pole see pikkus kõige tähtsam , pigem teineteisega sobivus ja arvestamine
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 14:52
164+10=174 või 164+7=171 kuidas sa vaatad üle mehe?

teed järeleandmisi mehele? sealt need hädad hakkavadki
aga nagu sa ütled ise - meest ei leia siis su skeem ei tööta.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 15:05
papi
sry aga jutumehi ei taha ükski naine
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 15:20
Huvitav mida see papike sööb küll??
Sellised elutarkused, et lausa mõtlema paneb.
Kust sellised väited tulevad?
Mis peab küll inimest tabama, et nii noorena nii jäik ja konservatiivne olla.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 17:19
Oot, aga mis papi pikkuseks on?
mizukiisu, õieti soovid, normaalse pikkusega (175-185 sm) mehel on vähem komplekse
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 17:45
boombastic
üks linnuke siristas , et 170 cm ja kompleksides

aga su jutuga 100% nõus , kahju , et sa vaba pole muidu mõtleks nillimise peale
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 20:17
Oi Muzikene,ära Boomi nooli,tal siin ihalejaid palju need kriibivad sul silmad peast.Aga vot Aikon on meil siin vaba ja vallatu,ainult kahjuks jah vist lühiksevõitu
˅ näita rohkem ˅
2011-02-15 20:32
Miks naised üksikud on? Põhjus lihtne, harjutud üksi elama ja kooselu muutub harjumatuks. Kas nõudmised liiga suured on, see on suhteline. Ei taha üksi korralik inimene enda kõrvale joodikut ja kes teab veel keda.

Ja kõige olulisem põhjus- liiga palju virtuaal elu. Küsisin hiljuti ühe naise käest, et kas tal mees ka on?! Vastus: üks oli, ja nüüd on uus.
Esimest mehega ei kohtunud ta kunagi ja teisega pole veel poole aasta jooksul kohtunud Interneti tutvused!

Seega naised, varsti võite endale vibraatorile mehe nime peale kirjutada ja seda oma meheks pidada, ikkagi reaalsem kui kellegi konto kusagil tutvumislehel.
˅ näita rohkem ˅