Foorum
2011-01-11 13:29
Kuidas on teie meelest erutavam, kas kui naisel on pealisriiete all pesu või on ta alasti ja asi läheb seksini?
Näiteks on naisel teie saabudes seljas seksikas negližee või babydoll ja selle all on seksikas pesu või hoopis pole üldse midagi ja kõik kumab läbi?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 13:33
Ilus pesu on ikka erutav ja esteetiliseltki kena vaadata, isegi kui EI lähe seksini Aga kui läheb seksini, siis saab pesu eemaldada osavate liigutustega, mis omakorda lisab erutuslikku momenti
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 13:44
Minu pärast,võiksid naised küll pesupealt kokkuhoida
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 13:55
Jotteff...sa elad nimelt põhjamaal vaat kui Aafrikasse satud, siis seal on piigad paljad kui kooritud banaan ei miskit fantaasiat
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 14:05
Aga miks ma peaks ilusa veel ilusamaks mõtlema?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 18:47
Kindlasti alasti naine on ägedam. Pesuvärki võin poes ka katsumas ja kõvatamas käija.
Hoopis selles on küsimus, et kas tuli põlema jätta või mitte!
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 19:07
Mis sa päeval elektrist kulutad
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 19:11
Kustuta valgus, nii kaunis on kuu
Vaat kui naist hakkad paljaks koorima, siis on äge
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 19:41
Mõlemad variandid on erutavad - ei oskagi eelistada ühte teisele. Tahaks kõike, kohe ja praegu...
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 19:44
Aikon,ega naine kartul ole
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 19:48
Aikon on vist põline maamees.. Kartulivagude vahel küürutades võib meeltesegaduse hoos mida iganes koorima hakata...
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 19:57
Alasti naine on ikka loomulikum kui kalli pesuga,millega saab jälle mehele end huvitavamaks teha kui seal pesu all seda ilu väheks jääb Eks akti maali tehakse ka alasti naisest?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 20:12
pesu on tähtis
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 20:53
jfjm. See, et tuli päeval põlema jätta on eriline perverssus. Ei saa muidu kui mingi vimka peab alati juures olema.

Aga õigel kepimehel on poogen. Kas on midagi seljas või ei ole. Mul on 2 varianti. Kas minestan või läheb kepiks.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 21:07
Ilusa näo saab naine meikides küll kenamaks veel teha ..aga ilus naise keha on nagu looduse ime ,mida lühikese ajaga veel kenamaks teha pole võimalik.Sekspesuga palju juurde ei tee kui ikka hea välimus puudub.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 21:17
hähh kasslane ajab niisama märjaks omal ja kõvaks meil.... kass kle aga läeb siis asjaks ka vä
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 21:22
jan28. Vaatad porri ja iha foorumit korraga vä?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 21:59
jan - ikka läheb asjaks, enne selgitan välja, kuidas huvitavam on...
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 22:10
Kas siis pesu on huvitav?Huvitav on ikka see,mis pesu sees
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 22:18
no mõnedele on pakend ka tähtis - see on nagu maitsva kommi paberist välja harutamine, mida kauem harutad, seda rohkem hakkab ila tilkuma...
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 22:21
kalevi kommi puhul jääbki ila tilkuma
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 22:36
elmar, huvitav kus sul neid probleeme naistega on. muudkui tahetakse raha eest midagi saada...ja siis nad tahavad veel ennast meestele huvitavaks ka teha. sa ei ole ka millegiga rahul, mida naised teevad.

mis pesusse puutub, siis ma tean isegi selliseid mehi, kes eriti ei tahagi seda, et naine ennast lahti riietaks. veidi mingit pesu või riideid pidi isegi erutavam neile olema. iga mehega seda muidugi ei saa teha. see tahab mehelt natuke teistsugust arusaamist
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 22:49
sukad võiks küll jalga jääda, neid ei pea maha rullima
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 23:00
Ma tean meest kellel on lumivalge pesu fetish. Tema jaoks on valges pesus naine maaailma sexikaim. Ja on mehi keda erutab punane pesu. Nii, et mina usun, et selliseid mehi keda pesu erutab omajagu. Ei saa võtta üldistavalt, et kõikidele meestele meeldib porgandpaljas naine rohkem kui pesu mis paneb ka mõtted liikuma Ja sukad on igal juhul kindla peale minek. Pole veel eriti kuulnud meestest keda need ükskõikseks jätaks. Ja mehed võivad küll väita üht aga tegelikult pesus ringi tippiv naisolevus ajab rohkem pöördesse kui päris alasti naine.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 23:15
just, just. igasuguseid on. eks see, mida keegi erutavaks peab, olenebki mehest endast - sellest, mis tema aju erutab.
seksuaalsus on inimeseti erinev.
nt mulle võivad olla sama erutavad nii trikooga kui ka trikoota mehed
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 23:28
Mulle jah meeldiks paljas naine,aga kuidas naine ise kõige rohkem erutub?Mõni saabki vaid siis õige hoo sisse,kui teda aeglaselt lahtiriietada
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 23:52
aikon - ega ikka ei ole nii, et Aafrikas need naised enamasti paljad on. natuke jah ehk paljamad kui meil siin, aga seal on ka mitmesuguseid naisi oleneb suguharust ja sellest alast, kus elatakse. ehitud ja maalingutega naine (isegi siis, kui tal ei ole riideid) on ka huvitav ju
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 23:59
Just, just. Liis Lass polnud ju ka ilma ennustades palja ülakehaga. Talle joonistati pluusike selga.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 00:01
Aafrikas jah kohtab neid suguharusid,kus paljalt ringi joostakse,väga harva.Tsiviliseeritumatel aladel on aga enamasti islami usk.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 08:56
utha,foorum ongi selleks,et igaüks avaldab oma arvamusi ja miks mul ei võiks olla oma arvamust naistest ja nende pesust.
Teine asi on see kui inimene ei taha ega julge oma arvamusest kirjutada vaid tahab olla kõikide meele järgi.
Mul neid probleeme pole..kui vaja poen voodisse naise juurde mudased saapad jalas ja ükskõik milline pesu tal seljas,sest ega ma pesu ei seksi ikka naist...
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 09:59
Elmar, mulle lapsepõlves õpetati,et mudaste saabastega tuppa ei tulda,veelvähem voodisse.Saan aru,et tegu oli näitega,aga veits ebaõnnestunuga.Ega ikka pole küll alati nii,et mees võib teha,mida mees tahab.Selle loogika järgi peaks ju olema täitsa normaalne,kui mõni käib siin enda kemmergut tühjendamas
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 10:58
elmar - muidugi võib sul oma arvamus olla. tegemist oli minu tähelepanekutega ma tean ju, et rahateema huvitab sind.
mis muusse puutub, siis seda võiks kommenteerida keegi neist naistest, kelle kusheti peale sa kirsadega tuled.
ma parem ei kommenteeriks sellist asja. ma arvan ka, et näide ei olnud eriti hea
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 12:09
ifjm,näited ei pruugi tegelikkuses olla nii aga oled kindlasti kuulnud kui naised vahel ütlevad,et mees tuleb kasvõi saabastega selga See ei pruugi mina olla nimelt ja liiga ilustada pole ka vaja reaalset elu
Utha,teadmiseks..seda raha makstakse ikka naistele peale meid ja on makstud ka enne meid...kahjuks ei maksta igale naisele kohe mitte teenuste eest nii kurb kui see ka ei oleks
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 12:18
elmar, mul tuli ka pilt silme ette kui mees poriste saabastega voodisse prantsab! Kardan küll, et ohjeldab seksiisu
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 12:28
Minu arvates,et selline ekstreemne sex just tõstabki seksiisu nagu vanasti metsikus läänes,millest palju filme tehtud,kus kauboi kepib naist kaks püstoli vöövahel,säärsaapad jalas ja kaabu kõrvuni peas
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 12:52
elmar- no natuke lohakas stiil ja muretu olek kuuluski kauboi imidzhi juurde. st filmides. aga see ei tähenda seda, et see ka tegelikult kedagi erutama peaks kui asi on spontaanduses, siis see on midagi muud, aga natuke ebamugav ei ole või?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 17:17
erutab mitte riides / palja keha nägemine vaid see mida aju sellega seoses kohe ette kujutama hakkab
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 17:20
just, nicedude. ehk siis kõik on kinni enda kujutlusvõimes
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 17:30
no kui naine on pufaikas, siis isegi väga hea kujutlusvõimega (peale asfaldi panekut) ei tule midagi meelde
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 17:33
kusjuures minule meeldib, kui seksikas pesu on seljas....ei ta miks aga nii on
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 17:35
boom, aga sa kujuta ette (või siis saad nt isegi vihje selle kohta), et selle puhvaika all ei ole tal mitte midagi. kas siis hakkab meenuma?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 17:36
kusjuures väga seksikas minuarust, kasukaga paljalt olla

aga jah, see on tarbijate värk,,, et pakend peab olema

eelistaks ikkagi naiseilu ilma vidinateta...
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 17:38
giizu- no just, ma arvan ka, et ei tasu puhvaikas naist kohe ära põlata
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 17:45
jh, kurb on see mees, kes aint pakendist räägib, sukatrippidest ja mingitest vidinatest...
ma ykskord hyydsin, auuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, ma olen ka olemas , nii sukeldunud oli oma sukatrippidesse

aga yldiselt on nii, et mõne meesterahva pilk teeb ilusaks,,, misiganes seal ka poleks,,, lihtsalt see on nii ,,,
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 17:57
giizu- pilk ilusaks? et siis ei oleks enam pesusid vajagi ja võib ka puhvaikas olla? või mida sa silmas pidasid?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 18:37
seda on keeruline vist seletada...
lihtsalt kogu selle kupatuse teeb ilusaks, seksuaalseks ja sisukaks mõne sellise haruldase meesterahva pilk...
ma ei oska seda sõnastada, mis ma öelda tahan...

mõnel meesterahval pole seda omadust,,, misiganes,,, tal kogu aeg on lisastiimuleid vaja ja mingit atraktsiooni,,,
aga tegelikult nagu asja võlu on väga lühiaegne,,,
ta näeb pakendit,,,tabamata täiesti mis seal peitub

ma ei oska seda sõnastada ...
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 18:50
ma arvan, et ma tean, mida sa mõtled sa mõtled vist oskust näha seksikust seal, kus mõni teine mees seda nt näha ei suuda.
ta näeb sinu sisse
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 18:51
Ma hiljuti püüdsin siin ühes teises teemas noormehele seletada,et mehele meeldib naist näha,aga naisele meeldib näha,kuidas mees teda vaatab.Muidugi tahab ta ka kuulda mida mees näeb
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 18:58
muide nii see ongi, igatahes minuga on. kui sind saadab nt pilguga keegi, kelle pilku sa ise tahad tunda, siis võib selle nägemine olla eriti erutav. ja mees ei pea isegi seda, mida ta nägi, välja ütlema hakkama. sa tunnetada pilgust. seega see on nagu forplay natuke.
mulle meeldib. kuulda on ka hea muidugi
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 20:01
Jõle tüütu on neid rinnahoidjaid lahti pusida
˅ näita rohkem ˅