1
Kuulutamiseks saada sõnum (3.25 EUR, 160tm, 12h) sisuga
IHA TXT
sinu kuulutus
numbrile
13017
Avalehekülg
Kuulutused
Jututuba
Foorum
VIP konto
Postkast
Minu pildid
Minu videod
Minu kontaktid
Minu ankeet
Konto seaded
Vaadatud/hinnatud
Hinda pilte
Hinda Videosid
Otsi kasutajat
Seksikad jutud
Top videod
Viimased videod
Top mehed
Top naised
Top paarid
Top trans
Viimati lisatud
Moderaatorid
Foorum
Foorumi avalehele
Päevateema
|
Nõia-Intsu konto
1
2
p2ikesepai
2011-01-09 22:35
...kes teab, mis nimega ta konto on
Ma olen niii uudishimulik
˅ näita rohkem ˅
jan28
2011-01-09 22:49
itsu tahad vä, kas seepärast, et vanglast, või seepärast, et ta nüüd "kuulsus"
˅ näita rohkem ˅
nahkhiir007
2011-01-09 22:59
Ints nyyd vaba miis kah ju kas lehti ei loe we?
˅ näita rohkem ˅
PushUp
2011-01-09 23:21
On tal siin konto? Kunagi üks kommis mind, tahtis tutvuda. Küsisin kes on, andis oma rate konto lingi. Vaatasin - Ints. Mõtlesin et keegi teeb pulli aga mine sa tea
˅ näita rohkem ˅
p2ikesepai
2011-01-10 16:45
Ei taha ma teda aga mõtlesin, et äkki tal sellised vabamad pildid, oleks kah pilgu peale visanud
Keegi ütles mulle, et nägi siin Intsu pilti aga tal polnud kasutajanimi meeles.
˅ näita rohkem ˅
Aix64
2011-01-11 22:56
Eesti eripära ongi see, et võid pool elu kinni istuda ja meedia teeb sust kuulsuse. Käija korra saates ja oled nõiaints. istuda pool elu kinni aga mitte olla pätiints.
Eile varastasin riigi raha ja täna olen parlamendis, homme minister. niikaua kui jälle vahele jään ja siis hakkab ring uuesti
˅ näita rohkem ˅
luukera
2011-01-11 23:02
Tean küll meie küla katlakütjat, üht korstnapühkijat kuid kes see Indrek Nõid veel on??? ----antud asi sobiks "läbustamise mõtetusse teemasse" tunduvalt paremini!!!.....
˅ näita rohkem ˅
Utha
2011-01-12 00:21
no kui Ints oleks teadnud vargile minemise asemel nt kütjaks hakata, siis vaevalt temast sellist kuulsust saanud oleks. kes teda siis tv-sse tahtnud oleks. praegu igatahes tundub tal elu olevat
˅ näita rohkem ˅
ooKarinoo
2011-01-15 23:44
ehh
mis sellest intsust tahad
kirjutas mulle isegi mingi aeg
mõtetu mees ju
˅ näita rohkem ˅
Utha
2011-01-15 23:49
kirjutaski? aga kas sa ei tahaks teatada, millise konto alt ta seda tegi. ehk tahab veel keegi siit temaga kirjutada
˅ näita rohkem ˅
PushUp
2011-01-16 23:16
Naised, palju Intsu numbri eest platite? Mul on
˅ näita rohkem ˅
Utha
2011-01-17 00:09
mis numbri? isegi tema telefon on teada?
˅ näita rohkem ˅
Desire777
2011-01-17 00:28
Miks sa imestad? Vajadusel saab kõik kätte kui vaja.
˅ näita rohkem ˅
Utha
2011-01-17 00:36
mina ei imesta siin enam ammu
nüüd ma ainult tõden seda, et ei ole kõike näinud ja võtan teadmiseks
˅ näita rohkem ˅
PushUp
2011-01-17 00:41
Jep! Kusjuures jumala lihtsalt kättesaadav
˅ näita rohkem ˅
Utha
2011-01-17 00:46
eh. no pidi ikka tahtmine olema, et seda numbrit endale saada. aga jah, pane müüki
˅ näita rohkem ˅
Desire777
2011-01-17 00:49
Ok kes tahab osta ta numbrit? Teeme Pushup-iga võistluse kes rohkem pappi teenib ta numbri levitamisega
Kaldun arvama, et mõlemad jääme pankrotti
˅ näita rohkem ˅
Utha
2011-01-17 00:56
tegelikult võiks keegi temaga siit seksida (kui seda tehtud ei ole) ja veel mingit teavet saada või tema tagant talt midagi endale võtta.
midagi sellist, mida teistele ei ole - nt tema alukad vm. paneks need ka müügi, mis siin ikka. ma arvan, et see number ongi natuke tavaline ja seda eriti ei taheta
˅ näita rohkem ˅
Desire777
2011-01-17 01:00
Oleks ta Anu Saagim siis võiks keegi ju ta alukad pihta panna. On lootust, et huvi selle naise alukate vastu on rohkem. A ega mina muidugi ei tea kahh.
˅ näita rohkem ˅
Utha
2011-01-17 01:06
no ei tea. see Indrek tundub ka igati ilus olevat. võib-olla on Anul isegi tema alukad olemas? Anust endast ma ei tea midagi, seda peab Pushupilt uurima. temalt saab nii numbrid kui ka muu ehk
˅ näita rohkem ˅
Sirtsukeseke
2011-01-17 03:05
Indrek on täitsa pandav poiss
ja tegelikult ega ta nii paha polegi kui meedia ta selleks teinud on. Eks meil kõigil ole ju omad kiiksud ja egolaksud olemas. Anu Saagim ju ka täitsa lahe inimene koos oma igasuguste kiiksudega
˅ näita rohkem ˅
jan28
2011-01-17 09:01
loll kes pool oma elust kuskil kinni on istund.... lolli meest tahate v'?
˅ näita rohkem ˅
Utha
2011-01-17 09:13
tahate? huvitav kellele see küsimus nüüd mõeldud oli. kõigile või?
˅ näita rohkem ˅
kaslane
2011-01-17 13:22
no ma võin vastata, et ma küll teda ei tahaks...
˅ näita rohkem ˅
Utha
2011-01-17 14:12
ma isegi võtaks, kui ta mingeid töid teeks. torusid parandaks vm. samas, olen ma ise siiani selle tööga hakkam saanud, et ei olegi nagu vaja. tundub,et ma ei taha
˅ näita rohkem ˅
kaslane
2011-01-17 15:21
mulle jälle ei meeldi tätoveeritud mehed ja löbikeelsus pole ka plussiks...
˅ näita rohkem ˅
kiisuoma
2011-01-18 22:56
minge Tonicuse-sealt saate ta enda käest nr sebida.ta seal püsiklient.
tatti paneb ka iga soovijaga
˅ näita rohkem ˅
jan28
2011-01-19 08:51
paneb tatti igaühele?? mingi ilalõug vä?
˅ näita rohkem ˅
kiisuoma
2011-01-19 22:28
ei tea pole proovinud.
˅ näita rohkem ˅
Katz
2011-01-20 14:25
tonicus käivad nad mõlemad ingaga kogu aeg nagu enamus pubekaid
˅ näita rohkem ˅
Meelasplika
2011-01-20 18:43
http://www.elu24.ee/?id=212330......Kas sellist meest te tahategi?Ja sealt saab seda ka teada,et Pusa14 oli tal kasutajanimi,,,igalpool,kuhu vähegi ligi pääses....
˅ näita rohkem ˅
metslilleke
2011-01-20 19:44
isegi peale makstes, ei taha sellist meest enda lähedusse
˅ näita rohkem ˅
p2ikesepai
2011-01-21 11:07
...ja mina tahtsin vaid ta kontot teada...ei huvita ta number ega reaalis kohtuda.
˅ näita rohkem ˅
Utha
2011-01-21 11:17
alati on kusagil olemas keegi, kes teab hoolitseda selle eest, et sa teiste eluga kursis oleksid. väga hea
˅ näita rohkem ˅
Meelasplika
2011-01-21 16:05
Selle jaoks ongi seltskonna-ajakirjandus...Temast on raske mööda saada,kui enamikel neti-lehekülgedel jälle temast midagi räägitakse."Kurikuulsus" nagu ta on.
˅ näita rohkem ˅
Meelasplika
2011-01-21 16:09
Ja Uthale:Ta on ühel saidil oma tel.numbri ise välja pannud,,,selleks ei pea geenius olema,et seda sealt saada,,,,,,,,,Iseasi,kas see number veel kehtiv on,,,,seda ei tea ja ei taha ka teada,,,
˅ näita rohkem ˅
Utha
2011-01-21 16:45
jaja, kes tahab endale kuulsust, kui kuulsus muutub sulle selliseks painajaks.
seltskonna-ajakirjandus (ka see, mis neti vahendusel tegutseb) on selle jaoks olemas, aga neil on ka oma sihtgrupp, kelle huve nad teenivad. muidu nende business ei eksisteeriks. nad teavad, et meile meeldib teistest inimestest asju teada ja nende elusid elada jne. sellest nad elavadki.
miks temast raske mööda minna? mis selles rasket on?
sa ei ava vastava uudisega linki ja seda on lihtne teha. aga selleks peab tahtmist olema. saaks ka teadlikult vältida neid neitportaale ja väljaandeid, kes neid uudiseid levitavad.
nende asi ongi sind meelitada ja huvituma panna, sinu asi on sellega toime tulla.
˅ näita rohkem ˅
Meelasplika
2011-01-21 16:59
Utha,,ma ei vaidle vastu,,,nii see on,,,,Ega kuninga juures on ka narr kõrgel positsioonil ja väga hinnatud,,,,,Aga mulle on mulje küll jäänud selline,et ega ta nii väga ei kurda selle "tähelepanu" üle.,Mõtlen Su esimest lauset,,,
˅ näita rohkem ˅
Utha
2011-01-21 17:06
nii kaua, kuni temast ei tehta anti-kangelast, on temaga ok. muidugi ta ei pea kurtma
ta tahab pildil olla ja no olgu pealegi, kui see talle meeldib.
˅ näita rohkem ˅
Utha
2011-01-21 17:13
teiselt poolt vaadates tundub, et kellelgi (nt ajakirjandusel) ongi temasugust "trofeed" vaja. tema ongi see meelitaja.
ja kes on peamised seltskonna-ajakirjanduse tellijad? naised
igati loogiline
aga tema fenomenist ma ei saa aru.midagi on selles maailmas valesti
˅ näita rohkem ˅
sexmiisu21
2011-01-21 22:25
Nõia-Ints või asi pole temas ei meest ega midagi.PushUp parandan sind veits ta oli teise tsooni esimese salga tont.Kes ei tea mis see tähendab siis tsoon on vangla kus on erinevad salgad olenevalt kes oled.Esimene salk oli kõige halvemas nimekirjas ehk siis seal inimesed kes pilastasid lapsi keda ennast kasutati seksuaalselt ja kes olid niinimetatud koristajad ja teenijad.
Seal salgas ei ole kunagi olnud ühtegi normaalset inimest ja nüüd selline on paljude neidue meesideaal ja mingi iidol.Mõelge enne peaga kui kui kellegagi tahate suhelda eriti veel sellise inimesega sest ega Ints pole ju oma kombeid jätnud alles varastas telefone ja raha neidudelt.
˅ näita rohkem ˅
Aike
2011-01-22 11:35
Ma jälgin seda teemat vaikselt kõrvalt ja ei saa aru naistest kes on võimelised oma lähedusse laskma selle klassi inimesi. Ma pean silmas vangidega suhtlema. Usuvad nad tõesti nende imalat ila et, nad on muutunud ja on nüüd väärt nende lugupidamist? Kolm kuud lolli mängida oskab ja suudab iga üks, kuid siis?
Jätaks selle inimvare nüüd rahule ja tegeleks meeldivamate asjadega.
˅ näita rohkem ˅
PushUp
2011-01-22 14:41
sexmiisu: Vb jah
Ma nii täpselt seda märgistust ei mäleta. Ise ei teeks elu sees tegemist inimesega kes kongis olnud, vähemalt teadlikult hoiaks neist kauge kaarega mööda. Kui Intsust juba juttu tuli siis mul sellest Ingast kahju kuigi ka tema käitumise kohta ütleks nii üht koma teist siiski vastik tõdeda kuidas see mees teda ära kasutas ja lõpuks solgiga üle valas. Sellise tropiga ei teeks küll enam tegemist.
˅ näita rohkem ˅
sexmiisu21
2011-01-22 19:04
Aike ära liigita kõiki vange ühte tean mõndagi inimest kes olnud pikalt kongis kuid nüüd on väga korralikud ja eeskujulikud inimesed ja osadega suhtlete ka siin jutukasn.Ei ole kõik nii halvad midagi mõni tegi nooruses lollusi kuid mõistis et see pole seda elu väärt ja on nüüd korralikud.
˅ näita rohkem ˅
Aike
2011-01-22 19:07
Ma jätan sulle Sinu arvamuse ja tõeks pidamise. Omale jätan oma.
˅ näita rohkem ˅
sexmiisu21
2011-01-22 19:46
Minugi poolest tee seda aga ära hakka kõiki liigitama sest sa ei tea ise ka kellega sa suhtled ja mis on tema minevik olnud.
˅ näita rohkem ˅
Aike
2011-01-22 20:13
Soovid sa ennast tutvustada ehk kõigile?
Alustaks näiteks sellest et, kuidas sa selliste ähvardustega kavatse minu subjektiivset arvamust kõigutada.
˅ näita rohkem ˅
Desire777
2011-01-22 23:14
Vanarahvas ütles ei must moodu jäta. Enamus ei saa iial sellest "ringist" välja. Ikka ja jälle kukuvad uuesti kinni. Kes varem, kes hiljem. Olevat ka erandeid aga ise pole (õnneks) ühtegi näinud. Ma valin oma tutvusringkonda hoolikamalt. Aga nagu kuulda on olnud siis mõningaid naisi suisa tõmbab selliste poole. Isegi vangivalvureid (naisi muidugi
) on vangidega abiellunud.
Ahh tehku mis tahavad. Õnneks on nad kuskil kaugel ja ma ei pea sellistega kokku puutuma. Kes tahab. Palun väga. Aga ärgu pärast kiunugu.
˅ näita rohkem ˅
romaa
2011-01-23 11:28
See eks vang teeb end iga avaliku esinemisega järjest lollimaks. Õhtusöök viiele..mida kokka..teiseks häbi oli vaadata mees ei suutnud pea ainust söögi,toiduaine nime ka isegi paberilt maha lugeda..
˅ näita rohkem ˅
Desire777
2011-01-23 12:51
Kui enamuse oma elust vaid maailma läbi trellide pead nägema siis pole ime, et niiiiii ära mandud. Aga see on nende valik.
˅ näita rohkem ˅
1
2
Teema
Foorumi avalehele
Päevateema
Seksikogemused
Mehed naistest
Naised meestest
Vikerkaar
Voodirõõmud ja voodimured
Seksuaalfantaasiad