Nii...vaadake Bentonit. Elab normaalse inimese moodi, ei nõua toetusi ja sotsaalseid garantiisi, ei tassi ta siia oma lehma-lellepoegasi ega midagi ja rahu maa peal ning las ta elab. Mina ei pane pahaks, on veel mõni teine ka ja oskavad olla. Arvestavad ja aksepteerivad meie uskumusi ning ei hakka taga ajama mingeid oma maa ja rahva õigusi võõral maal. Väga hea...inimene suudab elada keskkonnas kus tema on sisserändaja ja saab aru, et seal kus ta elab tuleb arvestada selle elukoha maa kultuuri/tavasi jne. Ma ei pane pahaks ja ei hakka teda saatma ei Siberisse asumisele ega ka sulge sappa panema ja ei saadaks Saksamaale öökulliks aga ... miks on neid isiksusi kes oskavad aru saada, et meie rahvas elab ikka oma maa kultuuride järgi ja oma uskumuste jä'rgi kaks/kolm tükki. Enamik neist sisserändajatest aga hakkaks siin nõudma oma usukodasi, oma religiooni, nõuavad aga toetus...nõuavad ja nõuavad...vot need raisad tuleb saata minema. Kui tahab olla, siis olgu vait ja elagu meie tavade järgi, ei hakata siia tassima oma sugulasi ega oma tõekspidamisi. Tuli meie riiki elama, siis elagu ja olgu vait. Võtab vastu meie kombed, tavad ja arusaamad. Kui eestlane läheb kuhugi mujale, siis me ei hakka seal karjuma, et Eesti ja aga meil Eestis...kurat meid naerdakse välja ja pannakse kohe esimese lennuki peale. Seega kui ikka ei oska nad aru saada, et meie riigis on meie tavad, kultuur ja elustiil ning kui nad ei suuda olla vait ja kohaneda, siis TÕMMAKU MINEMA. Väga lihtne. Ma ei saa sundida ennast aksepteerima lolle kes hakkavad võõral maal nõudma oma usku ja nende elukohatavasi. Nende koht on kuskil mujal. MINA SIIA EI TAHA NEID ANASTAJAID. Ju olen ka pettunud inimene ja õnnetu ja mis iganes, nagu enne siin üks neidis diagnoosi sai sellepärst, et oma arvamust avaldas ja seda sõjakamalt. Meil Eestis on ka juba saanud kombeks läbi lillede rääkimine. ei tohi kellegile midagi öelda otse ja karmilt, kohe aga kistakse nina vingu, et ühiskonnavaenulik...ei ole vaenulik ja ma ei vihka inimesi, vastupidi ma hooli8n väga eestlastes, sellest maast ja tavadest JA OMA MAAL ON MINU ÕIGUS ELADA JA NENDE ÕIGUS KES SIIN SÜNDINUD KASVANUD JA KES ARMASTAVAD OMA MAAD JA RAHVAST need kes tunnevad, et neile sobivad teised kultuurid rohkem, teised inimesed rohkem saavad alati minna või jääda. Mulle ei meeldi ka palju asju Eestis mis on ja peaksin vist hoopis neist asjust ka rääkima aga samas ... ma tean mis arengufaasis on meie riik, meie inimesed, siis ma parem hoian nedega ühte rohkem. see kas nemad mind tahavad enda hulka näitab elu ja aeg. On nii minu peale näpuganäitajaid aga on ka neid kes näevad, et ma olen inimene, oma rahvast hooliv ja teistest hooliv. Ma pole kedagi siin Allahhi karjujatest vihanud aga ma ei vaja neid siia ja ma ei taha neid siia...nad ei sobi siia. Sobivad need kes oskavad ja saavad aru, et kui lähen võõrasse riiki elama, siis võab ta vastu need tavad mis seal on ja ei hakka kobisema, et tema aga tahab.