Foorum
2011-01-08 21:40
araabikud kui naljamehed
http://www.youtube.com/watch?v=wTUQ9-QNugU
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 22:14
Sexmiisu, ära unusta,et noored pole kunagi kuulanud mida vanemad räägivad ja keelatud vili on alati magus olnud
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 00:53
sexmiisu – ole sa naine või kes iganes, aga minu arvates on sul tunnetega halvasti.
ja sama on vist suhetega ka? ma ei tea, kuidas sinust selline inimeste (ja eriti teatud naiste) vihkaja sai, aga sinu avaldused panevad mind arvama, et eriline teistega suhtleja sa olnud ei ole. sa ehk isegi tahaksid seda (sa oled ju huvitatud sarnase arvamusega inimestest jne), aga neid, kes ka sinuga suhelda tahavad, ei ole vist eriti palju või neid ei olegi. ja ma saan ka aru, miks – selliste vaadetega just tutvusi endale ei tekita. huvi hakatakse sinu vastu tundma, aga seda ka nii kaua, kuni sa suuda teiste tähelepanu sellega võita. seda sa ju tahad? samas tõrjud sa teisi endast eemale ega suhtle eriti kellegiga.
igatahes probleemne tegelane tundud olevat. või selline, kes teistele neid tekitada tahab. ja selle taga peab sul endal ikka mingi tegu olema, midagi isiklikku. õnnetu pead sa olema

millisel arvamusel sa ise endast oled?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 08:33
omk juuksur
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 08:48
super
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 08:48
super
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 10:51
Nii...vaadake Bentonit. Elab normaalse inimese moodi, ei nõua toetusi ja sotsaalseid garantiisi, ei tassi ta siia oma lehma-lellepoegasi ega midagi ja rahu maa peal ning las ta elab. Mina ei pane pahaks, on veel mõni teine ka ja oskavad olla. Arvestavad ja aksepteerivad meie uskumusi ning ei hakka taga ajama mingeid oma maa ja rahva õigusi võõral maal. Väga hea...inimene suudab elada keskkonnas kus tema on sisserändaja ja saab aru, et seal kus ta elab tuleb arvestada selle elukoha maa kultuuri/tavasi jne. Ma ei pane pahaks ja ei hakka teda saatma ei Siberisse asumisele ega ka sulge sappa panema ja ei saadaks Saksamaale öökulliks aga ... miks on neid isiksusi kes oskavad aru saada, et meie rahvas elab ikka oma maa kultuuride järgi ja oma uskumuste jä'rgi kaks/kolm tükki. Enamik neist sisserändajatest aga hakkaks siin nõudma oma usukodasi, oma religiooni, nõuavad aga toetus...nõuavad ja nõuavad...vot need raisad tuleb saata minema. Kui tahab olla, siis olgu vait ja elagu meie tavade järgi, ei hakata siia tassima oma sugulasi ega oma tõekspidamisi. Tuli meie riiki elama, siis elagu ja olgu vait. Võtab vastu meie kombed, tavad ja arusaamad. Kui eestlane läheb kuhugi mujale, siis me ei hakka seal karjuma, et Eesti ja aga meil Eestis...kurat meid naerdakse välja ja pannakse kohe esimese lennuki peale. Seega kui ikka ei oska nad aru saada, et meie riigis on meie tavad, kultuur ja elustiil ning kui nad ei suuda olla vait ja kohaneda, siis TÕMMAKU MINEMA. Väga lihtne. Ma ei saa sundida ennast aksepteerima lolle kes hakkavad võõral maal nõudma oma usku ja nende elukohatavasi. Nende koht on kuskil mujal. MINA SIIA EI TAHA NEID ANASTAJAID. Ju olen ka pettunud inimene ja õnnetu ja mis iganes, nagu enne siin üks neidis diagnoosi sai sellepärst, et oma arvamust avaldas ja seda sõjakamalt. Meil Eestis on ka juba saanud kombeks läbi lillede rääkimine. ei tohi kellegile midagi öelda otse ja karmilt, kohe aga kistakse nina vingu, et ühiskonnavaenulik...ei ole vaenulik ja ma ei vihka inimesi, vastupidi ma hooli8n väga eestlastes, sellest maast ja tavadest JA OMA MAAL ON MINU ÕIGUS ELADA JA NENDE ÕIGUS KES SIIN SÜNDINUD KASVANUD JA KES ARMASTAVAD OMA MAAD JA RAHVAST need kes tunnevad, et neile sobivad teised kultuurid rohkem, teised inimesed rohkem saavad alati minna või jääda. Mulle ei meeldi ka palju asju Eestis mis on ja peaksin vist hoopis neist asjust ka rääkima aga samas ... ma tean mis arengufaasis on meie riik, meie inimesed, siis ma parem hoian nedega ühte rohkem. see kas nemad mind tahavad enda hulka näitab elu ja aeg. On nii minu peale näpuganäitajaid aga on ka neid kes näevad, et ma olen inimene, oma rahvast hooliv ja teistest hooliv. Ma pole kedagi siin Allahhi karjujatest vihanud aga ma ei vaja neid siia ja ma ei taha neid siia...nad ei sobi siia. Sobivad need kes oskavad ja saavad aru, et kui lähen võõrasse riiki elama, siis võab ta vastu need tavad mis seal on ja ei hakka kobisema, et tema aga tahab.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 11:15
RedLight, õnneks pole meie elatustase veel piisavalt kõrge,et tõmmum rahvas siia külma talve hakkaks trügima.Küll aga ei tohi unustada meie kallist idanaabrit,kes sellist poliitikat lausa riiklikul tasemel toetab.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 11:22
redlight - mina olen sinuga täiesti nõus!
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 11:26
Just. Kui oskab austada meie kombeid ja tavasid ning ei käi krt teab mida nõudmas siis miks mitte. Lepin sellega, et üks naine leidis oma armastuse musta mehega (Dave Bentoni teema). Peaasi, et see väga massiliseks ei läheks. See oleks küll kurb tegelikult, sest mina pooldaks ikka oma rahvusest inimesega pere soetamist ja oma kultuuri ja muude väärtuste edasiandmist oma järglastele. Tegelikult ju kõik algab kodusest kasvatusest.
Aga küsiks hoopis seda mis värk nendel türklastel praegu üldse on? Näit. rate on juba ammu türklasi täis. Kuna mul on seal väga palju tuttavaid kellega selle kaudu suhtlen siis pole oma kontot seal veel sulgenud. Kusjuures ma olen viimasel ajal pidanud ära blokkima IGA PÄEV 1-2 türklast. Mul on niiiiiii kõrini nende jurast, et mu nimi tähendab midagi nende keeles või muud sellist imalat jura. Mis valemiga nad niiiii massiliselt siinsetele saitidele pesitsema on saanud? Juba siin ihaski on minu poole oma imala juraga paar türklast sattunud. Msn-ist ma üldse ei räägigi. Postkastis on iga kord sisse logides 3-4 kirja. See kirjade prügikasti viskamine on tüütu. Kuidas neist ometi lahti saada???
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 11:26
benton on ju suht hiline nähtus, unustad need De Luna ja Emelai, PopStaarid ära, need ka ei küsinud toetusi
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 11:32
Aga olete te mõne sellise naise käest küsinud, et miks ta just musta tahab?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 11:38
Armastus ei pidavat küsima ei vanust ega nahavärvi. Väidetavalt.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 11:41
Mina küsisin. Ja sain sama vastuse mis Desire välja pakkus. Kahju et see armastus on rahakoti armastus. Aga armastus seegi.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 11:52
Lõunamaise temperamendiga esitatud tundeavaldused on ju niiiiiiiiiii.....iiii vastupandamatud,aga kahjuks avaldatakse sama temperamendiga ka negatiivseid emotsioone.Kui präänikut tahad,arvesta ka piitsaga.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 11:54
Ja kui must midagi tuksi keerab, siis saab alati välja vabandada, et ta on Made in Tyrkish.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 12:12
Vot just. Ma ei saa aru kuidas saab niiiiiii naiivselt kõike seda jura uskuda? Need meelitused pole ju siirad. Muide mulle käis ka see Ameerika I love you hullult närvidele. Sa ei tunnegi mind õieti aga kõik muudkui "armastavad" teineteist. Pealiskaudne ja võlts! Sama on nende tÅ¡rkade meelitustega. Seda jura ajab ta kõikidele seelikutele. Oleks naiivne seda kõike uskuda. Ja milleks mulle mingid võtsid komplimendid ja meelitused???
Lisaks kultuuride erinevused. Igal rahval on omad kombed. Mina tahan jaanipäeva ja jõule mitte mingeid krt teab mis usupühasid! Ja siit tulebki esimene erimeelsus. Ja sama moodi kui see tÅ¡urka moosida oskab, oskab ta ka oma paha tuju välja elada. Selle peale aga need suurest mustast riistast, meelitustest ja odavatest kinkidest pimestatud tibikesed ei mõtle.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 12:14
Desire ka mõtle selle tibina vaatevinklist. Kui sul ikka ei ole peale trimmis keha muud mittemidagi. va pesu mis parasjagu seljas, siis läheb ikka loosi küll, ka isegi see välja elamine.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 12:26
Hee ma ei jõua jälle neegruplikade kirju postkastist kustutada pole teised piltigi näinud juba surevad suurest armastusest
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 12:29
Oi pergele kuhu küll me jõuame....need igasugu neegrid, türklased ning muud ahhmeedid muudkui aga armastavad. Kuradi töllerdised sellised. Armastagu aga mitte meil...mina ei saa aru kuidas ja kas siis neil muudkui armastus...no jah ju seepärast nad paremat elu otsivad mujal kuna seal omal maal nad ju ainult armastavad aga vaesus ja nälg taovad jalaga perse ning siis jooksevad õnne otsima ja teiste kukile. Nagu meil endil siin pudrumäed ja piimajõed oleks aga ei vaja ju neid tsurkasi siia koguda. Õnneks veel see nende kogunemine pole nii hull aga no kaugel seegi aeg...meie riigi moto ju Welcome to estonia
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 12:39
Ok tehku need tibinad mis tahavad. Saavad oma suure musta mu**i ja tühjad sõnad. Ja pärast kolki ka, sest see ju näitab seda suurt armastust. Aga koligu siis minema kahh siit kui eesti mees ei kõlba ja eesti kultuur ei sobi. Ma ei taha siia massiliselt mingeid ilaseid tÅ¡rkasid!
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 13:11
Des:Öige kui nii suur isu nende järgi siis padavai sinna palmi alla ja pangu niiet liiv lendab,aga ärgu vedagu neid siia see on meie rahvuse tagasikäik kui nad siin ka hakkavad ilma tegema,ligem näide soome ju kus näitad piginäo poole näpuga ja ta võib sind selle pärast kohtusse kaevata
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 13:19
Minu ekstreemseim kogemus. Imestan, et elan veel Ma tahtsin hullupööra ameerikas niiöelda linnaliinibussiga sõita. Ühes peatuses tuli peale kamp neegrimutte. Mina muidugi imestasin (piisavalt kõvasti, et need mutid ka kuulsid), et oi kui palju neegreid. Vanaema ja tädi kandis elasid ainult valged ja korraga selline ports. Tegelikult ma ei saa siiani aru miks ei või neegrile neeger öelda? Mis krdi black??? Ok see selleks.
Nahkhiirega nõus. Kebigu sinna palmide alla oma suure riistaga ja tehku seal niipalju kui kulub.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 13:32
Ma olen alati mõelnud kas selle 50% eestlaste väljend: "Kui ei meeldi koli minema" tagajärgedest on kah mõni, seda lauset kasutav, inimene mõelnud?
Mis saaks eesti riigist kui siit näiteks 30% elanikkonnast ära kaoks (nii nagu pea igaühele, kel teistsugune arusaam maailmast, vastatakse) ?
Mis te arvate miks tõstetakse tulumaksu ja miks tõstetakse kütuste aktsiise? Miks on meie valitsus sunnitud tegema üha uusi ja uusi ebapopulaarseid otsuseid?
Mina leian, et inimene kes oma riiki nii väga armastab (nii nagu siin teemas iga teine omale rusikaga rinda taob) peaks aru saama, mis meie riigis toimub ja miks see toimub. Ja mida tähendaks eesti riigile nende "teistsuguste" riigist välja saatmine - ehk siis mis tagajärgesid see tooks. Ja kui ta neist tagajärgedest aru saadaks arvan et siis ei soovitaks oma riigile sellist saatust.
Aga see vaid minu subjektiivne arvamus.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 13:36
nice:Eesti riik on paraku teinud kõik,et eesti rahvas välja sureks ja ainult toompea riik elaks ja õitseks statistikast ei hakka rääkimagi
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 13:37
Nii, et käed laiali võtame vastu ja varsti meil siin pisikesed turbanikesed jooksevad ringi..ja pruunikad neegripoisid kes poolvigases Eesti ja Inglise keeles tantsivad trummide saatel. Irw...ühe ikke alt saime lahti ja nüüd aga joostes teise ikke alla. Majandusliku kasu ma neist mudusööjatest ei näe. Need kel elu korras on millegi pärast ikka oma kodumaal, olgu ta siis neeger või mõne muu rahvuse esindja, plehku panevad need kes arvavad elu kuskil mujal parem.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 13:39
Desire,põhjus lihtne: neeger=ori
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 13:40
RedLight1 selleks et seda ära hoida on vaja ise siin sigima hakata.
Need tsurkad sigivad kui küülikud ja iga laps on eesti riigile uus maksumaksja.
Kui eestlane ise sigida ei taha vaid ootab mingisugust imet, et kunagi saan rikkaks ja küll siis teen ka lapsed, siis ei jäägi muud üle kui sigivat rahvast sisse tuua.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 13:42
Ja plehku panevad tihtipeale need kes leiavad, et nende vaev on rohkemat väärt kui siin saada võimalik on.
Seda nimetatakse "ajude väljavooluks" minu mäletamist mööda
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 13:43
Nicedude vaata ma olen omajagu juriidikat ülikoolis õppinud ja seetõttu jääb mulje, et sul sellest asjast väga palju aimu ei ole. Seaduse parakrahve oskavad kõik ette lugeda ja copy-pasteda siia aga reaalsuses on nii, et paljuski ei saa seadusi tõlgendada sõna sõnalt nagu nad kirjas on. Paljuski ongi nad tõlgendamise küsimus ning kaalutlse küsimus....ükski neist pole must ja valge. Lisaks on palju riigikohtu pretsedente, mis on teatavasti tugevama mõjuga, kui kirjappandud seadus Lihtsalt teadmiseks teile, et edaspidi pole mõtet kõiki asjun hakata seadusega paika panema ja reguleerima. Foorumis eeldaks siiski inimlikust seisukohast arutlust, mitte Põiseaduse või KarS Seisukohast
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 13:43
Huuuh kui lahe. Welcome to Estonia. Kõik töötud ja logardist mustpersed. Ma maksan makse eesti riigile, et sellised ennast siin võimalikult mugavalt ja koduselt tunneks. Sest peab ju olema viimseni detailini tolerantne. Seda tõesti tahate???? Kas ma selleks maksan makse???
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 13:49
Aga need tuhanded,kes võõrsil töötavad,paiskavad meie kaubandus ja teenindussfääri miljoneid eurosid,millelt laekuv käibemaks on riigikassale,kui maast leitud raha
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 14:03
Nii see eluke seal käibki,et naine synnitagu lapsi ja istugu kodus mehe hirmu ja armu all.Need naised kes hakkavad mustadega asju ajama peaks ikki ennem kõvasti kodutööd tegema selle rahva ja kultuuri kohta,et teaks millega ennast seob
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 14:06
Nice loe teema põhjalikult läbi siis, saad aru, et räägitakse tsurkadest, kes on nö muidusööjad. Mis makse nendelt ja nende järeltulijatelt riik saaks? Kui oled töötu, siis mis makse sa maksad? Täiesti kasutu kontingent riigile. Kahjuks siiski on nii, et neeger pidi üks äärmiselt laisk tegelane olema ja pigem elavad sots abist, kui tööle lähevad. Seda teooriat kahjuks kinnitab enamus Aafrika riikide olukord Teiselt on eurooplane natukene nõrk küll. Islami usku tegelased tulevad Euroopasse ja nõuavad oma õigusi, ehitavad moÅ¡eesid, lasevad pomme mõnikord õhku, märatsevad tänavatel jne jne. Kui nüüd eurooplane läheb suvalisse islami riiki turismireisile, siis peame meie isegi riietuma nende usule kohaselt ja käituma vastavalt islami seadustele kohaselt, või muidu topitakse seal vangi. On palju juhtumeid kus mõni naisturist pidi miniseeliku kandmise pärast mõne päeva soolaputkas veetma. Kus nüüd see tolerantsus ja võrdsus on??? Nemad meie maal võivad kõike teha ja kõike nõuda, meie nende maal oleme madalam kui muru.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 14:10
Ori on slave. Nad on elupäevad neegrid olnud ja jäävad ka selleks. Ma ei leia, et sõna neeger orja tähendab. Vähemalt mitte minu jaoks. Oleks solvav kui neid slave-ks nimetaks. Seda ma aga ju ei öelnud.
Üks täie mõistusega inimene, kui ta välismaalt töötab ei osta siit mitte midagi vaid teeb oma sisseostud välismaalt. Miks ma peaks sõitma selleks eestisse ja ostma asju siit kui ma saan kõike seda sealt tunduvalt odavamalt? Lihtsalt, et tulen ja laian siin, et olen nii rikas, et saan siit ostmist omale lubada?
Ja mis kasu saab eesti riik oma õigusi nõudvatest tÅ¡urkadest? Virgad ja edukad ei lähe oma kodumaalt kuhugile kergemat elu otsima. Need kes siia kipuvad ei too mingit kasu eesti riigile. Saame ainult kiiresti sigineva loodrite karja kes kui oma tahtmist ei saa kohe mässama kukuvad.
Ja olen minagi neid eesti tüdrukuid näinud kes laia ilma õnne otsima läinud. Pole neist millegipärast mitte keegi õnnelik. Vähemalt mina ei tea ühtegi. Mulle pole mõtet halama tulla kahh. Ise omale sellise elu valis. Las elab siis nii kui ise seda omal ajal tahtis. Ärgu kiunugu! Nii saamatud, et lepivad vaimse ja füüsilise terroriga selle asemel, et lõpuks ka ise midagi otsustada ja teha.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 16:22
aksala teema ei räägi kaugeltki mitte tsurkadest kui muidusööjatest vaid nende naiste vihkamisest kes nende tumedamanahalistega sebivad.
Teie olete selle teema siin täielikuks palaganiks teinud ning olete ammu unustanud millest teema räägib
Ja ma tean päris kindlalt et teie üldistused nagu kõik kes sealtkandist euroopasse tulevad tahavadki tasuta elada ning püstitavad oma riiki teistesse riikidesse, ei vasta tõele.
Kui võtta protsentuaalselt et kui palju neid sotsiaalrahade lunijaid on selliste seas ning panna kõrvale sama rahvuse töötavad isendid siis töötavate inimeste arv päris kindlasti ületab kordades neid kes niisama raha lunivad.
Te kipute ikka ja jälle rääkima aiaaugust kuigi jutt käib aiast
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 16:28
Meil neid tublisi TÖÖTAVAID mustlasi ka siin jun kellegil midagi positiivset öelda???
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 16:47
nicedude. Ei tehtud mingit palagani.
Seletati ilusasti ära MIKS ei taheta veresegunemist näha. Vot nii.

Siit tuli üks nali meelde:

Kuidas nimetatakse seksi neegriga?
Zoofiiliaks!
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 16:50
eesti mees ikka üle prahi mees..ja ei kipu ei ühegi türklase ega muu mursiku käevangu .....
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 16:56
Aru ma ei saa, miks ma aru ei saa. Loen ja loen aga ikka juhm mis juhm.
Mis on kellegi asi mida ja kuidas keegi oma eraelus toimetab või teeb?
Kas tõesti on oma elunatuke nii korras et, jääb aega teisi vahtida ja õpetada?
Taeva päralt käigu või hiinlastega kui tulu tõuseb.

Keegi on vist egolaksu saanud.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 16:59
See on sellepärast nii, et Eesti naised on nii sinisilmsed, et usuvad et kõik välismaalased on jõukad
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 17:07
Yx möistlik jutt ikki ,tartus juba hiinalinn täitsa olemas
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 17:30
Nii et kui keegi kusagil piiksatab et, kõik eesti naised on n.n. võõramaalaste järele hullud siis nii see ka on? Kas ma sain õieti aru?

Võtaks vaevaks ja ehk ei üldistaks.

Ja kui nad on n.n. sinisilmsed ja blondid no mis teha. Mehed peavad siis võõramaa naisi vaatama. Muud lahendust vist ei ole.
Üks tõsine eesti mees ei hakka ju mingi blondi ja sinisilmse pärst tõmblema. Tema läheb ikka "Korralike" naiste juurde ja maksab teenuse eest.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 21:02
Nüüd oleme siis teemaga juba niikaugele jõudnud? Einooh andke tuld. Näis kuhu see jutt lõpuks välja jõuab.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 21:06
Lugu hakkas elama oma elu...
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 21:10
ALLAH AKBAR.....
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 21:14
nahkhiir..mind hakkas huvitama,et miks seda linnaosa tartus hiinalinnaks kutsutakse?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 21:25
Ma kunagi ka seal peatunud...kusjuures mõnna koht oli see Hiinakas...aga Hiinlasi seal ei olnud, Idast aga naabreid rohkem kui krooni eest
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 21:39
Coya seda piaks Aike käest kysima ta vast põliselanik trt
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 21:52
Miks tol kandil just selline nimi on ma tõesti ei tea. Vabandage mu magala laubalisus ja juhmus.

Teema oli aga ju hooooooooooooooopis muust kui hiinlased
˅ näita rohkem ˅