Foorum
2011-01-08 02:10
Ok jõudsin baarist tagasi, mistõttu alustuseks ütlen, et täna läks kehvasti Aga Jan sinu küsimusele vastuseks ütlen, et see sadam on ainult kahe käega tervitatav nähtus ning minu meelest arendab seda Tiit Vähi, mitte Parts....me vist mõtleme Sillamäe sadamat? Sadama eesmärk on arendada transiiti, kuna Eesti on nö aken Euroopasse ja transiidiärist võidab ainult Eesti. Siit hakkavad liikuma läbi kaubad, millest meie saame maksusid ning see on vägagi positiivne. Ära saa valesti aru aga nad ei hakka importima hiinlasi vaid Hiinast tulevaid kaupasi ja ka Venemaalt tulevaid kaupasid Sadamas hakkavad töötama siiski eestlased, mitte hiinlased. Näiteks Klaipeda sadama peamine artikkel on nafta aga see ei tähenda seda, et seal töötaksid inimesed Saudi Araabiast

Nicedude ok arstid ehk on alatasustatud veidi siinkandis ning nad tõesti on oskustöölised. Ma usun, et keegi ei paneks pahaks kui siia tuleks väljamaalt kõrgelt kvalifitseeritud oskustöölised, paraku hetkel käib jutt siiski tegelastest, kelle oskused heal juhul piirduvad lammaste karjatamisega ning kodustest vahenditest pommi kokku keeramisega. See inseneri näide on hetkel kohatu, kuna raketiteadlasel polegi midagi eestis teha...minuteada niipea me kedagi kuule saatma ei hakka või isegi satelliiti orbiidile Ja ei ma ei soovi tasuta süüa ning teen hea meelega tööd aga jutt käib hetkel meie kõigi tulevikust. Need riigid, kes kunagi olid samamoodi tolerantsed on praktiliselt kokkukukkumise äärel, kuna sotsiaalsüsteem on kokku varisemas, tänu muidusööjatele. Inglismaal plahvatavad aeg ajalt pommid, Rootsis juba samuti, Prantsusmaal ei möödu nadalatki ilma suuremate rahutusteta, Kreeka riiklik võlg on kordades suurem kui eelarve, kuid siiski lubatakse rahulikult riiki kontingenti, kes esiteks on reaalseks ohuks julgeolekule ning teiseks on null kasuteguriga majandusele....ühesõnaga täiesti mittevajalikud tegelased. Sealsed nö põliselanikud on hakanud oma vigadest aru saama aga nende jaoks on nüüd rong läinud. Kas me peaksime sama vea tegema??? Nicetude su näited on osaliselt õiged aga saa palun aru, et ühe korraliku haridusega doktorihärra kohta tuleb tema kõrval sisse 1000 täiesti mõttetut ühiskonda kurnavat muidusööjat!
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 02:22
Aga mis puudutab naisi, kes lähevad võõramaalastele mehel, siis palun väga .....nende vastu pole midagi. Igaüks on oma õnne sepp ja kui mõni leiab oma õnne näiteks türklasega, siis olgu nii. Samas on kõrini sellisest lapsikust mulast, kuidas välismaa mehed ja need murjamid on parimad jne jne bla bla bla. Nad oskavad naist kohelda ja on edukad ning kõike muud taevamannat. Täiesti reaalsest elust on teada juhtum, kuidas üks italiaano niitis siinmail Hollywoodist naisi nagu loogu, kuna ajas oma mula, kuidas ta on kõva bisnesman Itaalias ja muud sarnast iba. Naised murdusid selle peale nagu õlekõrred orkaanis. Tegelikkus oli, see, et tüüp elas Itaalias oma ema juures ja teenis elatis mehhanikuna ja eestis käis kord kvartalis meelt lahutamas, kuna siin ei pidavat mingit probleemi sellise jutuga naisi saada. Ja see on reaalne elu!! Sama teeks välja, kui läheksin Ukrainasse ning esitleksin ennast kohalikus lokaalis, kui kõva Euroopa bisnismaan ja kas oleks naistest puudus`??? Kindlasti mitte! Üldiselt kui sellised naised eestist välja rändavad, siis see mõjub ainult positiivselt keskmisele IQ tasemele. Kuna ei taha siinseid munarakukogumikke ärritada, siis ütlen siiralt, et õnneks on enamus eesti naisi üle prahi ja mujalt maailmast naljalt sarnaseid ei leia
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 09:13
Eks kogu see värk tiirleb tänapäeval raha ümber.Vähem tööd teha aga rohkem raha saada.Minnakse võõrriikidesse ikka tööle rohkem sulaseks ja saab sealt ikka enamus sellist tööd,mida kohalikud teha ei soovi.Samas neil omal tööpuudus olemas.
Nii ka naistega,kes lähevad õnne otsima oma teenust pakkuma Nagu aksala siin juba mainis..tõesti Ukrainas või moldovas võib väga kena tibi leida väikse raha eest.Ka siia tullakse rikkamatest riikidest odavamaid naisi lantima.
Ka hea jutumees võib mõnes vaesemas riigis päris muidu saada neiukest proovida kui ta oskab esineda kui kõva ärimees ta eesti suguses riigis on
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 10:58
Mulle neegrid ei meeldi juba sellepärast, et nad on NEEGRID.
Türklased on meist nii erineva kultuuritaustaga, et neid kah ei tahaks proovida...
Tõesti, on olnud juhuseid proovida tõmmuma nahaga ja teisest kultuuriruumist pärinevaid mehi, aga ma pole kunagi seda teha tahtnud...
Milleks???
Kui mõni ajab neegrit taga suure riista pärast, siis siit Eestistki leiab VÄGA suure riistaga mehi. Ei pea ju neeger olema...
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 11:12
Olen elanud Ameerikas ja näinud seda rahvaste paablit. Mingi erinevate kultuuride segu. Seega minu jaoks kultuuritu riik. Igal juhul sinna elama jääda küll ei tahtnud (omal ajal lasi vanaema eestist jalga) kuigi väga sooviti seda. Ma olen eestlane ja tahan elada oma kodumaal! Ja pole neil eesti meestel häda midagi. Olgu uimane ja ei oska komplimente teha. Aga vähemalt on oma. Ja vähemalt on teada, et kui eesti mees midagi ütleb siis on see ka tõsi mitte ei aja niisama moosi suust välja.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 11:15
Kui jutt siin teemas jälle suure riista peale üle läheb siis need väga suure riistaga mehed on väga õnnetud seejuures
Teadaolevatel andmetel,mida on mõõdetud muidugi oli maailma pikim ühel ameeriklasel hoopis.Nooremas eas ta olla leidnud naisi hulgim,sest naised olla tahtnud huvi pärast seda 35cm pikkust ikka näha ja kasvõi korragi proovida aga kooselu mitte temagi mitte.
Vanemas eas ta vist jäigi päris üksikuks,sest naiste huvi ta vastu juba muudel põhjustel vähenes...
Mind vahel panem siin iha kuulutusi lugedes muigama kui keegi tibi soovib riista,mille pikkus alates 25 cm
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 11:16
Des:
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 11:16
Ja need türklased on niiiiii kuramuse tüütud. Näidake mulle enne üks türklane kes pole pealetükkiv ega tüütu. Võibolla suudate mu arvamust muuta.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 11:31
Ei aksala see raketikonstruktori näide ei ole sugugi mitte kohatu. Nagu ma ütlesin, selle mehe haridus on niivõrd laialdane ja põhjalik et ta saaks vaata et mistahes inseneri tööga hakkama. Ta tunneb enamust materjalide töötlemise viise ning tunneb enamuse materjalide konstruktsioonilisi käitumisi une pealt ning erinevate konstruktsioonide arvutusi.
Ja aksala vaata sa ikka ei vastanud sellele osale miks meil seda välistööjõudu vaja on - me ise ei sigi ja me ise ei taha teha liht-töid.
Need kaks asja on aga ühe riigi jätkusuutlikuses üks väga tähtis osa.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 11:37
Miks tulevad tõmmud mehed siia?Suur osa on kindlasti neid,kes käivad siin meie naiste lõtva püksikummi venitamas.Teised on aga need,kes kodumaal traditsioonide tõttu lihtsalt ei saa endale naist,sest pole piisavat arvu lambaid väljakäia.Nendega peaks aga naised arvestama,et sealsetes maades on peresidemed väga tugevad ja naist ei võta mees mitte iseendale,vaid suguvõsale.Mees ise võib olla küll hooliv,armastav ja kõikelubav,aga kas ta tahab ja suudab ka vastu seista sugulaste survele,mis nõuab naisele koha kättenäitamist?Seega võib naistel eksootika tagaajamine väga kurvalt lõppeda
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 12:03
Islamimaades võidakse litsakas naine küla naiste poolt kividega surnuks loopida...
Mis siin elada naistel viga,omada meest ja võid veel küla pealt meeste pealt lisa teenida,samas oma mees sellest teadlik
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 13:05
Soovitan enne muhameedlastega mehkeldamist lugeda läbi raamat Betty Mahmoody "Ainult koos tütrega".
Vot see paneb mõtlema...
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 13:14
Murjamid tegid rahapesu skeeme kunagi. Kirjutati blondi nimele kogu firma ja muud hüved ja ise aga tundsid ennast Rootsis hästi. Nüüd on see asi natuke paremaks muutnud. Nüüd imbuvad nad tänu ülikoolidele sisse. Muudkui aga kõvad üliõpilased.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 13:26
Kurat sulg sappa ja Saksamaale öökullideks need murjamid ja Allahhi karjujad...tõesõna. Igale poole aga tikuks nad pesitsema. Neil kohe veres see teiste maade anastamine ja oma allahhi ja ma ei tea mis usuliikide kuulutamine,. Aga mina kummardan ainult taarausku !
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 13:27
Ma pole nende vaenulik ega midagi aga igaüks elagu oma maal ja oma kultuuri keskel...nagu juba öeldud turistidena las nad olla ja käigu aga elama siia EI !
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 13:44
Kui hakata vaatama kuhu murjamid oma kogunemis koha on teinud ehk siis Tallinna lennujaama kõrvale siis ma ei imesta kui varsti seal midagi kärgatab.
Ja naised kes tahavad murjamitega olla siis tehke seda mujal aga mitte eestis ja tagasi ärge enam kunagi tulge
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 13:49
Murjamitele peaasi et valge naine ...kõik muu on nende jaoks tähtsusetu..ja raha ,raha on ikka see ,mis kõik paika paneb ja seda neil idiootidel paistab ,et on
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 13:54
sexmiisu21
Ma toon sulle nüüd natuke teistsuguse vaatepunkti.
Sa vihkad neid nn "murjameid" ning mustanahalisi. Sulle ei sobi et eesti naised nendega abielluda või väljas käia tahavad.
Eesti seadused aga ütlevad et igaühel on õigus kohtuda kellega ta tahab ning kelle huvid kattuvad tema enda huvidega.

Samuti on igaühel õigus algatada mingisuguse seaduse parandus viies see vastavasse ametisse ning isegi algatada revolutsioon kui muud vahendid ei aita. Sina seda ilmselt teinud ei ole.
Seega sulle ei sobi EV seadused ja riigikord. Ja nüüd siis kaks kõige valusamat küsimust sulle:
Miks sa ise ära ei koli kui sulle eesti riigikord ei meeldi?
Miks sa pole vastavat seadusemuudatuse ettepanekut teinud?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 14:03
nicedude vastan sulle ja need pole valusad küsimused
1.Asi ei ole riigikorras vaid pigem neis naistes kes ennast seovad neegrite ja mustpersetega ma ei talu neid.
2.Ja nagu eelnevalt öeldud siis üksiku inimese hääl on kui appikarje kõrbes mida keegi ei kuule.
Oleks inimesi rohkem kes minuga sama mõtlevad siis saaks ka kõvema hääle ja küll siis kord seda keegi ka kuuleb
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 14:23
Nicedude,sina muidugi määraksid seadusega kindlaks ka selle,mitu korda tuleb nühkida,et pauk lahti saada ja üritaksid sellest täpselt kinni pidada

Seksmiisu21, rassistlike vaadete propageerimine on kogu arenenud maailmas keelatud.See kajastub ka ina portaali kasutajatingimustes.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 14:28
jfjm aga kas oma arvamuse avaldamine on keelatud
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 14:41
sexmiisu - vabanda, aga mis see sinu asi on, kellega keegi suhtleb?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 14:44
Loomulikult võib oma arvamust avaldada,aga mitte üleskutsena.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 16:29
Juhul kui inimese arvamus on rassistliku alatooniga ja õhutab vägivallale siis sellist arvamust avaldada ei tohi jah.
Saad aru et ainuüksi sinu väljendid "mustperse" jne jne on rassistlikud.
Jfjm jah kui minule see vastutus antaks ma paneks ikka palju rohkemat kirja seaduslikul tasandil. Ma ei tea kas nüüd päris lükete arvuni jõuaks, kuid nii mõndagi defineeriks täpsemalt ära ja paneks rahvahääletusele.
Aga seximiisu sa tee proovi - alusta mustanahaliste vastane propaganda ja vaata kaua sa veel valgust ilma trellideta selle ees näed

Sa võid vihata keda tahes kuid oma vihkamise pead sa hoidma vaos.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 16:44
Mis peame siis suu kinni hoidma või ? Jääb ära .... nagu on minu suhtes siin avaldatud igasugu arvamusi , nii ka on minul ja ka teistel samamoodi oma arvamusi öelda. Mis memmekad siin koos on ... kuram palju mina olen saanud sõimata ja igasugu peksa andmise ähvardusi ja isegi maha on lubatud lüüa ... kus need vanglajutud siis oli, et ära puutu muidu pannakse kinnimajja ja nüüd mingeid Allahhi kummardajaid tuleb ihu ja hingega hellitada kuna vastasel juhul pannakse kinnimajja. Mis asja ... väga huvitavad seisukohad ! Pole mind siin hellitatud ja on öeldud ikka väga sõgedaid asju mulle kirjadena jne. ja pole ma otsi andnud ega hakanud selle peale kohtusse kedagi andma seega hoidku ka teised oma suuke kinni. Kui ei kannata nad seda ütlemist mingu oma kaamlite maale ja palmide alla tagasi !
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 16:51
RedLight1 kas sa ei arva, et kui sa ise keeldusid asjadele seaduslikku käiku andmast, siis ei olegi ju sul mingit õigust õiglust nõuda enam?
Ma pole eal sellest arusaamast aru saanud kus inimene ütleb: "Mulle on seda ja seda tehtud nii palju et nüüd võin ma ise ka seda teha".
Äkki keegi selgitaks sellise järelduse loogilist käiku mulle? Sellest suhtes et oleks väga huvitav aru saada kuidas selline arvamus tekib
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 16:53
põhiseaduse paragraf45 , igaühel on õigus avaldada oma arvamust kus ja kellega tahes, (niikaua kuni see valitseva partei pihta ei käi)
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 16:55
Irw ... kle see isegi suht tõsi meie ühiskonnas
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 17:08
Väga hea tähelepanek jan28. Täpselt samuti ütleb seadus ka "Veendumustega ei saa vabandada õiguserikkumist."
Ühesõnaga seadus on üks suur kogumik millest tulenevad nõuded ei tohiks olla vastuolus. Ehk siis kui on öeldud et ei tohi õhutada rassismi ning samas ka et igaühel on õigus oma arvamusele siis tulebki teha siit järeldus - rassismi õhutavad arvamused ei ole need mida avaldada tohib - neid võib omada, kuid mitte avaldada
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 17:19
Et siis igasugu sisserändavaid peab kandma kätel ja neile kõik ette taha ära tegema ja siis ise kükitame kuskil peidus, et pärast selle vastutasuks meid õhku ei lennutataks ega midagi. Peaasi, et aga neil hea. No jah eks see ka loogika...iseasi kas see ikka on see mida nii väga me tahaks !
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 17:28
Mitte kedagi ei pea kandma kätel. Absoluutselt igat asja annab väljendada ja korraldada viisakalt.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 17:32
redlight - aga mis on peamine? kui hea ei või olla, siis peab tegema nii, et nad tunneksid ennast siin võimalikult halvasti?
ma arvan, et sellise suhtumise taga on hirm.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 17:36
Mina neid ei karda. Mina tahan, et meie rahavs on meie maal. Mina ei taha, et siin hakkaks olema mulatid ja ma ei tea mis tegelased koos.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 17:51
RedLight1: aga kui tuleb suure emmi ja rahakotiga neeger ja palub sult privaatvärki?
$$$$$$$$$$$$$
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 17:53
irw.....kui ta turist on ja maksab heldelt küll siis saab...kui aga tahab siin meie riigis pesitseda oma suure mmmm ja rahakotiga, siis ei saa midagi ...
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 17:55
aga kui tahab abielluda, mõtle ferrari saad
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 17:57
Kas selline ongi siis arusaam eesti keskmisel inimesel eestist ?
Et siin võivad teised eesti rahvast "tallamas" käia ?
Mis krdi rahvuslusest siin enam juttu olla saab - müüdav ja eetikavaba ühiskond oleme.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 17:57
Ei ma sellist saasta ei taha.... eelistan siis juba 70-date ja 60-date USA raua loksu mida ise saan oma tahtmiste ja soovide järgi üles pututada. Seega ei ole ferraril siin mingit sõnaõigust ja sellised eneseimetlejast mehed kes mingeid ferraarisi ja muid selliseid debiilseid panne eputamiseks kingivad ma ie viitsi vahtida. Suht mõttetud tegelased. Parem mees kes oskab sigulli ja mosset remontida selle all püherdades kui mingid egolaksuga debiilikud.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 18:05
eestlane on ainult sõnades julge
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 18:11
Ära nori kurja ..... küllaga on neid kes ka tegutsevad ja ma olen ka näinud kuidas need Türklased on saanud pikki nina selle eest. Kui ikka ise ta kuradi tsurka hakkab kargama ning norima EEstlaste kallal ja siis keegi kuskil pikki nina talle annab ja ulguma hakkab no tere hommikut. Konkreetne juhus elust olemas, eelmine suvi konkreetne intsident kus tsurka hakkas kargama Eestlaste kallal, et tema ja tema maailm...kaitske aga neid , küll neid siin ka õpetatakse kui hakkavad siin ma ei tea mis õigusi taga ajama.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 18:15
See oli üks kreeklane või Türklane..ma ei tea kumb aga vist Türklane. Algselt oli tal minuga asja tänava peal aga see selleks, ma olin ise ka jogane ja eks ka minu suuvärk on nagu on aga pärast oli teine baaris sees ja põrutas baaridaamile pikki hambaid ja siis jooksis Eestlaste eest ära ja kutsus endale politsei järgi...tahate neid Türklasi ja igasuguseid veel siia ?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 18:15
üks tsurka ja kümme eestlast
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 18:17
keegi poleks seda tsurkat killima hakanud kui ta poleks baaridaamile rusikaga pikki nägemist virutanud, kle ole normaalne, loomulikult siis taheti ta maha lüüa.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 20:32
Ma arvan et ma ei õhtu rahvast rassismile vaid kajastan enda arvamust ja küsin otse kas minuga on ühiseid mõtlejaid.
Ja kuidas ma peaks siis seda türklast kutsuma ta on ja jääb mustperseks ja kes keelab mul seda öelda.Olen seda neile ka näkku öelnud ütlen edaspidi ja kui vaja siis paneb kuskile kirja ka.
Asi pigem selles et vihkan neid naisi kes nende järgi jooksevad ja nendega eputavad ja neile tahaks küll anda vastu nägemist.Olen ehk julm aga nii on mujal maailmas ehk siis euroopas.Toon näite et rootsis on klubisid kuhu neegreid sisse ei lubata ja tavaline et kuskil linnajaos kus elavad valged tleb mingi neiu neegriga siis saavad mõlemad peksa.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 20:35
Mul poeg kurtis,et soomes ei taheta eestlasi klubidesse sisse lasta,sest nad rabavat kõik ilusad naised endale
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 20:37
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 20:39
head probleemid nii noorel inimesel.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 20:42
See ei ole ju minu vaid peaks olema terve riigi kodanike probleem või teil suva kui tütar tuleb koju mustperse või pigiga ja ütleb meil armastus.
Ma arvan et minul seda peres ei juhtu aga kui peaks juhtuma siis mina enda tütart enam ei aksepteeriks ja saadaks riigist välja
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 20:48
jama ema oled siis kui oma last ei aktsepteeri. aga ma arvan et sa polegi mingi naine vaid mingi madala enesehinnanguga noormees.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 21:04
Oo millest selline arvamus nüüd.
Aga ju siis olen halb ema tulevikus kui ei suuda tütrele selgeks teha mis õige ja vale
˅ näita rohkem ˅