Ok jõudsin baarist tagasi, mistõttu alustuseks ütlen, et täna läks kehvasti
Aga Jan sinu küsimusele vastuseks ütlen, et see sadam on ainult kahe käega tervitatav nähtus ning minu meelest arendab seda Tiit Vähi, mitte Parts....me vist mõtleme Sillamäe sadamat? Sadama eesmärk on arendada transiiti, kuna Eesti on nö aken Euroopasse ja transiidiärist võidab ainult Eesti. Siit hakkavad liikuma läbi kaubad, millest meie saame maksusid ning see on vägagi positiivne. Ära saa valesti aru aga nad ei hakka importima hiinlasi vaid Hiinast tulevaid kaupasi ja ka Venemaalt tulevaid kaupasid
Sadamas hakkavad töötama siiski eestlased, mitte hiinlased. Näiteks Klaipeda sadama peamine artikkel on nafta aga see ei tähenda seda, et seal töötaksid inimesed Saudi Araabiast
Nicedude ok arstid ehk on alatasustatud veidi siinkandis ning nad tõesti on oskustöölised. Ma usun, et keegi ei paneks pahaks kui siia tuleks väljamaalt kõrgelt kvalifitseeritud oskustöölised, paraku hetkel käib jutt siiski tegelastest, kelle oskused heal juhul piirduvad lammaste karjatamisega ning kodustest vahenditest pommi kokku keeramisega. See inseneri näide on hetkel kohatu, kuna raketiteadlasel polegi midagi eestis teha...minuteada niipea me kedagi kuule saatma ei hakka või isegi satelliiti orbiidile
Ja ei ma ei soovi tasuta süüa ning teen hea meelega tööd aga jutt käib hetkel meie kõigi tulevikust. Need riigid, kes kunagi olid samamoodi tolerantsed on praktiliselt kokkukukkumise äärel, kuna sotsiaalsüsteem on kokku varisemas, tänu muidusööjatele. Inglismaal plahvatavad aeg ajalt pommid, Rootsis juba samuti, Prantsusmaal ei möödu nadalatki ilma suuremate rahutusteta, Kreeka riiklik võlg on kordades suurem kui eelarve, kuid siiski lubatakse rahulikult riiki kontingenti, kes esiteks on reaalseks ohuks julgeolekule ning teiseks on null kasuteguriga majandusele....ühesõnaga täiesti mittevajalikud tegelased. Sealsed nö põliselanikud on hakanud oma vigadest aru saama aga nende jaoks on nüüd rong läinud. Kas me peaksime sama vea tegema??? Nicetude su näited on osaliselt õiged aga saa palun aru, et ühe korraliku haridusega doktorihärra kohta tuleb tema kõrval sisse 1000 täiesti mõttetut ühiskonda kurnavat muidusööjat!