Papi no offense aga sinusuguste pehmekeste ja tolerantsete inimeste pärast sealkandis asjad perses ongi. Ok neegri näitega USAs olen sinuga mingil määral ühel meelel aga mis puudutab euroopat, siis mitte. Miks lasti need murjamid politsei poolt maha?? Nad ei olnud mingid pühapäevajalutajad kuskil pargis vaid kurjategijad
Mu islamihirm ei ole ületähtsustatud, kuna ma ei vihka ega karda islamit, seni kuni nad on omal maal ja ei suru oma usku peale. Kuidas sa nimetaksid seda, et Hollandis ja Rootsis keeldusid isegi islamiusku politseinikud tööle minemast, kuna neil keelati kanda töö ajal oma kaltsumütse?? Täiesti perses või mis? Mis sa arvad, et sinusugused prantslased, sakslased, rootslased jne jne kunagi ei mõelnud, et "las vaesekesed tulevad, rahumeelne rahvas ju...islam ka ju rahumeelne bla bla bla" Vaata seda tsirkust nüüd, nutavad ja halavad nii, et seda nägu. Papi jäta meelde üks tõsiasi....ükski usk kui selline pole rahumeelne, ei islam ega kristlus. Usu nimel on peetud kõige rohkem sõdu ja tapetud kõige rohkem inimesi. Kas sulle siis ei tundu veidi koomiline, et sisserännanud rahvas ehk immigrandid hakkavad häält tõstma ja mässama, kuna neile ei meeldi teatud asjad uues elukohas??? Välja arvatud neegridUSAs, siis pole keegi kedagi ümber asuma sundinud...vähemalt mitte Euroopa lõikes.
Aikon su jutt vastab tõele Maslowi tabelis ja olen sellega kursis, kuid samuti on tehtud ammu kindlaks, et kala asemel tuleks abivajajale õng ulatada
Laias laastus on Aafrika kõike rikkalikum ning viljakam kontinent üldse, samas ka kõige vaesem ja mahajäänum. Kui neegreid seal õpetada produktiivselt maad harima või tööstust arendama, siis selle asemel, et õppida varastavad nad tehnika ära ja lasevad õpetajad maha!!!!Siis istuvadki näljas ja üritavad paatidega üle mere Euroopasse heale elule saada. Kui oleks minu teha, siis kõiksugu toiduabid jms jama tuleks seal ära lõpetada, sest senikaua kui neid poputada, siis nad ei õpigi ise hakkama saama. Las killivad üksteist, kuna see ongi looduslik valik...tugevamad jäävad ellu ja nõrgemad süüakse ära. Tugevamad hakkavad paljunema ja varsti ongi normaalne ühiskond olemas.
Ohhh võiks kirjutada veel palju sellest aga jahhhhh......