Foorum
2011-01-07 12:56
Ma ei mõista miks paljud eesti naised on nii sillas kui saavad türklase või neegriga olla koos kas see mingi eriline kogemus või tunne ma ei mõista.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 12:58
sexmiisu kas sa siis statistikat ei loe?
tumedama nahaga inimestel pidavat suurem olema
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 12:59
Kes seda räägivad kas need samad naised kes neegritega koos ja vajavad õigustust ja siis kui küsida suuruse kohta siis väidavad et tegelikult suurus pole oluline
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 13:12
ma ei tea kui paljud seda on, ise ei ole. tegelikult ma ei ole isegi niisama meeste peale sillas olnud.

sexmiisu, aga kui sa saaksid teada, et ongi erilised, mis sa teed? kas sa siis ise ei tahaks ka türklase või neegriga olla?
ja miks sind see huvitama hakanud on? on sul midagi nende naiste vastu või ei meeldi need mehed sulle?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 13:18
Ma isegi ei ole kunagi mõelnud et ennast rõvetada mõnel türklasel või neegril ja ei teeks seda kunagi ja kui aus olla siis jah jälestan neid inimesi ja neid naisi kes ennast nii rüvetavad
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 13:23
Hmmmm....Need türklased ja muud moslemid muselmid ja ma ei tea mis asjad nad on tõmmaku oma kodumaale tagasi, tulevad siia meie rahvast nillima ja head elu otsima. krt. tigedaks ajab, meie omad veel lasevad neil Ahhmeedidel ja muudel elada siin, õigus töötada ja mis iganes. Oma rahvas istub töötult ja vaesuses aga mingi jobu ronib ma ei tea mis kolkast siia ja hakkab aga nõudma, et neil õigus kõigeks. Oi...ma ei saa ma lähen tigedaks sellise asja peale. Elagu nad oma kodumaal, oma keskkonnas ja usus aga siia tulla laiutama...no ma ei tea. Ei mahu minule see pähe. Mul pole turistide vastu midagi kui nad siin käivad külastavad meie riiki jne. Loomulikult aga, et siia pesitsema tulla ja hakada siin oma kogukondasi aretama, no ei ma ei nõustu sellega iialgi...minug olgu oma kodumaal ja tagugu seal vastu rinda, et nad on Türklased ja muud tegelased. eesti riik ja Eesti rahvas jätku need rahule !!!!!!!!!!!!!!!!!! Olgugi, et Eesti mees on nagu ta on, siis eelistan Eesti oma meest kes on Mees mitte mingi tolgusest ilueedi ja edvistaja kuskilt ma ei tea mis kohast.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 13:28
Võõramaalasega koos olles saadakse palju suuremat tähelepanu kaasmaalastelt. Eks nad on teistmoodi, huvitavamad, teine kultuur ja teine maailmanägemus, rohkem avatumad jne.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 13:32
ma arvan, et mõne ligitikkunud türklase või neegri või kelle tahes pärast ei ole eriti mõtet kogu rassi või rahvust vihkama hakta. või kuidas? ärge õhutage tagant rassismi ja rahvuslikku vaenu.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 13:38
Mnjah...eestlane on ikka väga enesekeskne ja vaenulik kõige selle vastu, mis erinev. Rohkem avatust ja tolerantsi võiks meie konnatiigis olla
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 13:44
Ma arvan et pigem tuleks ikka varasest noorusest selgeks teha et ennast ei ole ilus siduda mingi musta või türklasega nii me vaikselt rikume oma rahvust ja siis on varsti eestlased kes jooksevad ringi pool neegrid ja kuhu me siis nii jõuame
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 13:46
sexmiisu kas sa püüad siin rassismi õhutada?
Mis aga puutub väitesse et "suurus pole oluline" siis ma olen mitmetes foorumite teemades (mitte ainult siin) toonud alati 3 äärmust näiteks:
1. Maailma jämedaim registreeritud Peenis pidi olema 14 cm... - öelge nüüd et seda naudiks iga naine eks ole Sellise jämeduse juures ei ole enam seksioskused (seksi all pean ikka silmas tavanormiks peetavat seksi kus toimub ka vaginaalne sisenemine).
2. Maailma väikseim peenis pidi olema 3 cm kõvastunud olekus - inimese anatoomia tõttu selline asi ei pruugi isegi strateegilise koha lähedalegi jõuda

Ma arvan et neid naisi kellele meeldivad mustanahalised lihtsalt köidab miskit teistsugust. Mõnele meeldivad ainule pikad, mõnele ainult paksud, mõnele meeldivad ainult noored, mõnele ainult rikkad, mõnele ainult kiilakad ja mõnele ainult mustanahalised inimesed - see on inimkonna olemus. Me oleme kõik erinevad ja meile meeldivad erinevad asjad. Ning kedagi hakata diskrimineerima tema eelistuste tõttu ei ole kaugeltki mitte mõistlik tegu.
Inimkonna arengu üks suurimaid alustalasid pidavat olema oskus eksisteerida üheskoos temast erinevate isenditega
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 13:48
sexmiisu aga äkki need naised ei tahagi just sinu maailmavaadete tõttu end eestlastega ühte patta panna? Äkki nad ei tahagi eestisse jääda sest siin on nii palju diskrimineerimist ning seetõttu otsivadki omale välismaalase et siit minema kolida
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 13:51
Aga ikkagi miks enda verd segada seda enam et mingi türklase või neegriga
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 13:56
Ma just tõinu ju näite.
Äkki inimene lihtsalt ei hooli oma rahvuse pärandist ega tahagi sama verd järglasi saada?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 13:56
sexmiisu...Aga milline on ÕIGE eestlane? Arvestades, et siit on aegade jooksul läbi marssinud taanlased, sakslased, venelased, rootslased jne jne...siis oleme me ammu oma rahvuse minetanud
Muide see pole üldse teemasse aga...neegrinaise vastu minul pole küll midagi
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 14:04
Kui ei hooli oma rahvusest siis ei peaks ka neist hoolima
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 14:05
kui nimene tegi endale valmis relvad, laevad ja muud vahendid, mis teiste maade avastamiseks ja ka vallutamiseks vajalikud olid, siis pidigi see nii minema. segunemine jms ongi selliste arengute tulemus. kas keegi tahab peatada arengu? ma tahaks näha, kuidas seda tehakse.
et kui ma suhtlen ainult eestlasest mehega, siis ma olen rahvuslane? ja kui ma tunnen peale selle veel teisest rahvusest inimesi (ja ehk isegi abiellun kellegiga neist), siis enam ei ole ja mind peaks vihkama hakkama?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 14:09
Äh oldud neegrinaisega ja äge oligi see sellepärast, et oli NEEGER Sotsiaalses mõttes jagan RedLight arvamust, et rahvused ei tohiks sedasi seguneda. No vaadake või Rootsit, kus kunagi võeti avasüli vaeseid õnnetuid murjameid hulgi vastu ja nüüd need samasugused ahvid õhivad seal pomme juba. Prantsusmaast, Saksamaast ega Kreekast ei hakka üldse rääkima, seal on asi juba kriitiline. Käigu ja imetlegu meie metsasid ja rabasid aga pilet peaks olema kaheotsaline Naised kindlasti tahavad proovida neegrit ja muid murjameid aga pikemas perspektiivis suur osa sellistest suhetes ei tule välja, sest kultuuriline erinevus on liiga suur.
Muidusööjaid pole siia küll juurde vaja importida, neid on niigi juba!!! NB! Ei ole rassist aga mingi kord peaks säilima!
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 14:15
sexmiisu ma pidasin silmas et inimese jaoks ei ole vahet kas tegemist on eestlase, soomlase, venelase või mustanahalisega.
Usu või ära usu aga on olemas palju inimesi kelle jaoks rahvus ja rass ei mängi mitte mingit rolli, sest nad käsitlevad kõiki eelkõige inimestena.
Nagu Aikon ütles - rohkem sallivust ja tolerantsust. Need rahvuste ja rasside vihkamised ei ole kunagi midagi paremat toonud kui sõdasid või muid vägivaldseid konflikte.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 14:27
Liiga tolerantseks lillelapseks ei maksa ka hakata, mingi reaalsustaju peaks säilima. Sellepärast pool Euroopat omadega perses ongi, et mingi aeg märsilohistajatest otsustajad võtsid avasüli vastu kõik kolmanda riikide immigrandid, kes olid vaesuses elanud ja räigelt kuskil Aafrika hirmuäratava päikese all piinelnud. Meie võime mõelda U2 Bono maailmapäästvaid laule kuulates, et me kõik oleme inimesed ja aitame üksteist, anname vaestele jne jne jne aga fakt on see, et paljud neist nii ei mõtle. Tulevad siia ja kasutavad seda lahkust tuimalt ja naerulsui ära. Liiga pehmed ja sinisilmsed olete kallid kaasmaalased Ausalt öeldes ei taha situatsiooni, kus mingi tsurka ennast Raekoja Platsil ribadeks õhib, karjudes Akllah Akhbar!!! Rootsis ka seda pehmekesed kunagi ei uskunud aga kuu aega tagasi esimesed pommid juba plahvatasid....to be continued....
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 14:39
Ajaloost tead ju ka muinasajast kus oma rahva äraandjaid oli, neid jagus. Tänu äraandjatele see ristiusk saabuski. Peab nentima, et Saarlased olid ainukesed kes julgesid sel ajal oma aadete ja iseseisvuse eest seista aga mida siin seista kui massid tulid ja võtsid. orjadeks meie rahvas tehtigi. Sajandeid...ainuke helgem aeg millal EEstlane mõistis, et me oleme rahvus, isiksused, meil on oma sõnum kui oli esimene vabadussõda kus pandi vastu nii venelasele kui ka sakslasele. Kahjuks taas müüdi meid maha ilma igasuguse vastupanuta ja taas omade poolt. Veneaeg oldi aga suht meelelised,m kodudes saadeti kurele see nõuka, lauldi laule mida valikult ei saanud lauldagi, ma mäletan veel enda vanaisa kes metsas oli ja õieti tegi kah. laulis laule mille eest oleks saanud 25+5, siis saabus meie Balti kett...seisin ise ka väikse pabulana seal. Võimas tunne oli...aasta paariga unustati aga see, et vabadus on see, et me oleme riik ja rahvus, siis joosti pea laiali läände, ei saanud arugi kui ühest liidust teise...mis sest ikka rääkida...pole ei meil identiteeti ega oma mõtlemist. Kummardame kord ühele ja siis lakume teise varbaid.Kahju. Jah mina ei taha neid tsurkasi ega muid meie EEstisse elama. nagu eelpool mainitud sai , siis kui nad on turistid siin siis lasku aga käia ja nautigu meie maad aga elama siia....milleks ? kes tahab abielluda ja võtta vastu võõras usk ja kultuur, siis mingu rahus ja nautigu seda kultuuri. Meie rahval polegi varsti mida rääkida ajaloost...kes on eestlased...aha, et nuh kunagi olid mingid kes metsas redutasid kahe sõja eest või, et kunagi kummardati hiies meie jumalaid aga ei nüüd pole enam ammu seda rahvast. kahju...tõesti kahju.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 14:58
RedLigth ei saa elada kott peas ja müürid ümber, seda enam, et kahjuks oleme sattunud oma elukoha valikul, suht vaesesse piirkonda.
Pole ei naftat ei kulda, ei kasva palmid ...me sõltume suuresti laiast maailmast ja paraku peab selle teadmisega leppima.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 14:59
RedLight1 olen sinuga päri ja sinu vaated ja suunad on õiged ja arvan sama kui meeldib naisele olla tsurka ori siis mingu ja olgu aga tagasi enam ei laseks las siis naudivad neid vilju mida tahtsid mekkida vat nii peaks tegema ja teiseks naised mõelge peaga enne kui siia mõne ahvi toote.
Vahest linnas käies on mõnele juurde minna kes neegri käevangus ja küsida otse kas paneme kohe teid lennukile või ainult mehe
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 15:01
aikon62 miks meil palme vaja ja kuidas sõltume me kolmanda riikide vaestest
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 15:03
Ristiusk saabus sajandeid varem kui ordu meie maadele tuli. See mis ordu tegi on hoopis midagi muud kui ristiusk endast kujutas. Ordu vallutas ja eestist käisid üle teisedki riigid, mis teha kui eestlane on selline kes parem kuhugi urgu poeb...

Siiski ristiusk õpetas eestlased lugema, andis moraalse põhja. Puukallistamisega poleks eestlased üldse kuhugi jõudnud. Viskasid ju teisedki rahvused ajast ja arust uskumused ja traditsioonid põõsasse ja liikusid edasi. Eestlased arvavad nagu iseolemisega saame paremini hakkama kui teised, aga tegelikuses see nii pole.

Ma leian et ajalugu on läinud täpselt seda rada mida ta on pidanud minema.

Mulle küll meeldiks kui meil oleks hiina köök, korea köök, hea itaalia köök. Need tulevad ainult teiste rahvustega ja mida segasem elu seda suuremad võimalused kuhugi jõuda. Ega tegelikult üksi omaette onnis kükitades ka mingit sähvatust teki.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 15:04
aikon62: Ei ole eesti vaene, meil on maad. Me oleme suurem riik kui taani või iisrael ja kui vähe meid siin elab. Varsti tulevad suuremad rahvad oma ampsu võtma, sest see on suur raiskamine kui ühel ruutkilomeetril elab ainult 4 inimest.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 15:14
nu kurat...ei oota meid need Sakslased ega inglased midagi nii väga võõrtööjõuks. See, et meie nn. helged pead panevad plehku meie Eestist näitab riigi suutmatust pakkuda enda inimestele midagi. Kui riigile on oluline rahvas sisi mõeldakse rahva peale eelkõige mitte ei pläkutata, et piirid avatud ja minge kui tahate. Milleks ma pean minema kui ma tahan oma riigis elada ja olla, ma tahan siin teha tööd, ma tahan oma lumehangede keskel elada ja tunda rõõmu, kurt minul pole sinna palmide alla vaja minna ja ma ei taha , et need palmide all lesijad tulevad siia meie kodumaad rüvetama oma igasuguste uskude ja asjadega. Asi on põhimõttes, ma saan aru, et Eesti on piiratud võimalustega ja me peame lävima välismaailmaga ja ma pole öelnudki, et ei tohi aga meie identiteet hävib, kultuuri ei toetata, meie muinasväärtusi ei propageerita, meie rahvas vedeleb tööta paljud, kas see peab olema sinna läände trügimise hin d, et me siia laseme mingid tsurkad, et EU silmis lisapunkte saada, kas me peaks ikka sekkuma sõdadesse mis pole meie sõjad...varsti tõesti jooksevad siin mingid Islamihullud ringi kellel pommivööd aga peal ja iga nurga peal allahhh kisades õhku lasevad ??? Saab ka teisiti aga ok...eks ma siis lepi selle eluga ja vaatan kõürvalt kuidas meid taas tallatakse jalge alla. Üksi kisades ja karjudes nii või naa midagi ei juhtu ja tundub, et neid tallalakkujaid ja teiste ees hea näo tegijaid on enamus. vabandan kui keegi solvus kuid minu jaoks on oluline ikkagi see, et sinna läände minekuga siis võiks ka pühenduda meie rahva promomisele. teeme siis ise hoopis invasiooni ja Eesti mehed noksid püsti aga anastavad neid türgi, Kreeka naisi, et oleks palju pabulaid seal soojamaa päikese all jooksmas, et saaks öelda. wohhh olime Läänemere ääres aga nüüd on EESTI Vahemere ääres ka juba.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 15:25
RedLight1. Seda noksi seal vahemereääres just ootavadki ja siis tulevad kogu suguvõsa ja poole suguharuga sulle külla. Noks tuleb välismaal hoolega peidus hoida!!
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 15:25
RedLight1: riik ja riik, riik pole sul mingi lapsehoidja. riik on olemuslikult vorm ja pmst sa ise oledki osa sellest vormi sisust ja kõik need asjad mida etteheidad on samas etteheited sulle endale. kes peab väärtustama ja kellele peaks väärtustama kui sind ennast see abs ei huvita? tead ju väga hästi - kui ise ei tee siis ei teegi keegi. kui sa tahad positiivseid muutuseid siis pead alustama iseendast.

Minuarust pole eestil häda tühjagi. Kui tahad tööd teha siis on sul see võimalus, näe ainult vaeva ja sebi. Kunst on eestis samuti tasemel, meil on kunstnikke, heliloojaid jpt. Aga meil on ka suur mass "mõneti sinu sarnaseid" kes seda kõike ei näe ja ainult pimesi karjub, hädaldab.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 15:27
Uuuu...papi küll Sina tead hästi minu tegemisi, käimisi ja üldse minu olemust. ei tea kas tõesti me tunneme üksteist
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 15:32
miks peaks tundma?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 15:34
eh ei tea ... parem ka kui ei tunne, pärast pead pettuma veel ja oh seda pahameelt siis jäägu sinule sinu veendumus.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 15:37
Aikon ma arvan just, et meie riik on hiilgavalt hea asukohaga. Suuresti tänu sellele asukohale olemegi puhtana säilinud. Ei maksa arvata, et eestlane on arg rahvus...kindlasti mitte ei ole. Need ristisõdijate ja venelaste siit ülejooksmised ei ole võrreldavad, kuna massi vastu ei saa, olgu või kõik eesti mehed ja naised rambod. Teiste vigadest tuleks õppida...miks me siis seda ei tee? Kas on vähe näiteid teiste riikide kujul, kus liiga pehme ja liberaalne ( nn euroopalik ) immigratsiooni poliitika on valusalt kätte maksnud? USAs näiteks on käibel hea ütlus selle kohta " Miks ei tohi ristata neegrit ja mehhiklast? V: Siis tuleb laps nii laisk, et ei viitsi isegi vargile minna" Nad tulevad, istuvad, kurnavad ja kui see on kõik tehtud, siis hakkavad mässama ja oma õigusi taga nõudma. Ma polegi kunagi aru saanud, et mis õigusega näiteks paneb mingi Alzeeria murjam Pariisis autosid põlema ja nõuab endale paremaid sots toetusi jms ....kui Prantsusmaa ei sobi sellisena nagu ta on, siis kibekiirelt paati ja üle mere kodumaale tagasi. Aga ei seal on kõik nii arusaajad ja lasevadki korra kuus ühe suure mässu ja streigi korraldada...WTF!!! Selles suhtes mulle näiteks Venemaa meeldib, et kui seal mingid immigrandid kisa tõstavad, siis tehakse kiirelt selgeks, et on kaks võimalust .....kas minna koju või leppida olukorraga. Paljud teadlased on ennustanud, et 50 aasta pärast on Euroopa islamiusku regioon, kus nn põliseurooplased on vähemuses ja peame hakkama enda õiguste kaitseks omas kodus võitlema ja mässama. Kas seda me tahamegi, et Toompeal istub Akhbar või Alibaba? Aga kui mõni neidis otsustab abielluda ntx türklasega, siis jumal sellega...õnneks neid juhuseid on vähe. PS mu enda naisterahvast sugulane abielus tsurkaga.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 15:38
ma lihtsalt kommisin seda et eestis on riigi suhtes seda vingumist liiga palju. kunagi nagu ei ole hea mõnele ja samas vinguvad just need kes midagi ette ka ei võta vms.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 15:42
Eestil pole suurt häda midagi ....olen reisinud veidi ringi ilmas ja tuleb tunnistada, et siin on ikka kõige parem. Vähemalt lumepuudust ei ole
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 15:44
sexmiisu...Palme meil polegi vaja, see oli kujundlik näide aga kolmandate riikide vaestest sõltume me sel moel, et...Maslow vajaduste püramiidis moodustab toit ja vesi kõige aluse. Nende puudumine sunnib inimesi rändele, ellujäämise nimel.
Üks näide probleemi globaalsusest oli Senegal, kus kalavarude kadumise tagajärjel hakkasid töötuks jäänud kalurid, smugeldama inimesi Euroopa Liitu.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 15:47
aksala: no usas valged ise vedasid need neegrid sisse. viinud siis koju tagasi, aga ahnus ei lubanud. tegelikult kuni 70ndateni olid neegrid usas teisejärgulised kelle suhtes olid olemas seadused ja reeglid mida meile isegi venelased ei teinud. meil on sellest kõigest väga raske arusaada. kui nii pikalt ühte rahvast teisejärguliseks pidada siis on raske neist rohkemat voolida kui kuritegevus.

su islamihirm on ületähtsustatud. paned ühte patta radikaalse islamiliikumised ja rahumeelsed usklikud. kindlasti on islamihirm on kasulik valgetelegi, terroriohu raames saadakse rahasüste.

prantsuse ja kreeka tänavarahutused on just alguse saanud politsei vägivaldsest käitumisest, mõlemil juhul lasti põhjuseta maha nooruk. naljakas kui mõni eestlane lastaks venelaste poolt nii maha siis me peaks kohe ühise rindena vastulöögi andma ja see on ÕIGE?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 16:47
Papi no offense aga sinusuguste pehmekeste ja tolerantsete inimeste pärast sealkandis asjad perses ongi. Ok neegri näitega USAs olen sinuga mingil määral ühel meelel aga mis puudutab euroopat, siis mitte. Miks lasti need murjamid politsei poolt maha?? Nad ei olnud mingid pühapäevajalutajad kuskil pargis vaid kurjategijad Mu islamihirm ei ole ületähtsustatud, kuna ma ei vihka ega karda islamit, seni kuni nad on omal maal ja ei suru oma usku peale. Kuidas sa nimetaksid seda, et Hollandis ja Rootsis keeldusid isegi islamiusku politseinikud tööle minemast, kuna neil keelati kanda töö ajal oma kaltsumütse?? Täiesti perses või mis? Mis sa arvad, et sinusugused prantslased, sakslased, rootslased jne jne kunagi ei mõelnud, et "las vaesekesed tulevad, rahumeelne rahvas ju...islam ka ju rahumeelne bla bla bla" Vaata seda tsirkust nüüd, nutavad ja halavad nii, et seda nägu. Papi jäta meelde üks tõsiasi....ükski usk kui selline pole rahumeelne, ei islam ega kristlus. Usu nimel on peetud kõige rohkem sõdu ja tapetud kõige rohkem inimesi. Kas sulle siis ei tundu veidi koomiline, et sisserännanud rahvas ehk immigrandid hakkavad häält tõstma ja mässama, kuna neile ei meeldi teatud asjad uues elukohas??? Välja arvatud neegridUSAs, siis pole keegi kedagi ümber asuma sundinud...vähemalt mitte Euroopa lõikes.
Aikon su jutt vastab tõele Maslowi tabelis ja olen sellega kursis, kuid samuti on tehtud ammu kindlaks, et kala asemel tuleks abivajajale õng ulatada Laias laastus on Aafrika kõike rikkalikum ning viljakam kontinent üldse, samas ka kõige vaesem ja mahajäänum. Kui neegreid seal õpetada produktiivselt maad harima või tööstust arendama, siis selle asemel, et õppida varastavad nad tehnika ära ja lasevad õpetajad maha!!!!Siis istuvadki näljas ja üritavad paatidega üle mere Euroopasse heale elule saada. Kui oleks minu teha, siis kõiksugu toiduabid jms jama tuleks seal ära lõpetada, sest senikaua kui neid poputada, siis nad ei õpigi ise hakkama saama. Las killivad üksteist, kuna see ongi looduslik valik...tugevamad jäävad ellu ja nõrgemad süüakse ära. Tugevamad hakkavad paljunema ja varsti ongi normaalne ühiskond olemas.
Ohhh võiks kirjutada veel palju sellest aga jahhhhh......
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 17:11
aksala sa väidad, et me oleme tugevad sest oleme alles jäänud?? tutvu nendega ja leiad, et seal ka palju hiv positiivseid, sellest võib järeldada, et nõrgad surevad varsti ise maha?? aga su jutt on hüpoteetiline niikaua kui seda elu näinud pole
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 17:20
Vau Jan...sa väidad, et nad on tugevad, kuna vaatamata massilisele HIV levikule pole nad kõik maha surnud? See on nüüd küll saavutus Mina ütleks selle peale, et mitte nad ei ole tugevad vaid teatud mõttes purulollid pigem Ok Aafrikas pole käinud aga L-Euroopas piisavalt, et näha mis seal toimub. Näiteks Kreekas magasid needsamused neegrid öösel agulis kuhjades üksteise otsas ja päeval kui nad parasjagu ei varastanud või süstinud ennast, magasid jällegi kuhjades üksteise otsas. Masendav vaatepilt oli.
Võtame nüüd asja nii, et meist nö arenenumates ja 50 aastat eespool olevates riikides on väga jõuliselt hakanud pead tõstma natsionaalsotsialism just seetõttu, et enam ei saa omas kodus ka rahulikult elada, kuna peab kinni plekkima võõraste muidusööjate armeed. Parem on kohe probleemi ennetada ja immigrandid koju tagasi saata, mitte siia jätta.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 17:23
Pean nentima fakti, et olen Aksalaga päri.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 17:24
Aksala...Minu konkreetse näite põhjal lõppes kala ja õngega polnud enam midagi peale hakata
Igasugune toidu ja muu humanitaarabi on minu arusaamist mööda selge sihitusega ja nimelt selleks, et ära hoida massilist rahvaste rännet nn. heaoluriikidesse. Odavam on ulatada kala, kui õng.

Huvitav, mis see algne teema nüüd oli...???
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 17:28
Salapärane kasutaja RedLight1???
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 17:30
Mina olen süütu ega tea midagi süüdi olemisest
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 17:30
Ok aga seda murjamite ja nende saamatuse teema kokkuvõtteks on parim näide Lõuna Aafrika Vabariigi areng näiteks alates aastast 1970 kuni tänapäevani....see ütleb juba kõik
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 19:54
aksala, võrdlus nagu suure idanaabri kohta
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 20:26
Minu arvates siin võrreldakse täiesti võõreldamatuid asju.
Endise NL lagunemine ehk siis riikide eraldumine on oma olemuselt ainulaadne riikide teke maailmas. Me kõik oleme pärit riigist millel oma olemuselt puudub igasugune iseseisvuse taju (see esimene iseseisvumine ei ole mitte mingi näide sest see kestis nii vähe ning selle jooksul ei saanud veel isegi mitte riigikord paika).
Seega me olemegi sisuliselt nagu needsamad tsurkad kellele kogematta suur vabaduste ja õiguste kogum sülle langenud on ja nüüd olemegi alles jõudmas sinna punkti kus hakkame tajuma mis asi see vabadus tegelikult on - see pole mitte lihtsalr "teen mis tahan" vaid see eeldab ka väga suuri jõupingutusi ning kohusetunnetust igalt isikult.
Ning selle väljarändega ma võin kah meie riigi paralleeli tuua nende kolmanda maailma riikidega.
ka meil rändavad need kes vähegi osavamad ja vilunumad riigist välja parematele jahimaadele ning abielluvad välismaalastega.
Me oleks ilmselt juba ammu samas seisus mis kreekagi kui meie välismaal töötavaid inimesi sinna riikidesse ei lastaks sest siis oleks töötuse protsent kordades suurem. Praegu nad vähemalt käivad eestis oma välismaalt teenitud rahasid kulutamas ehk siis annavad oma panuse meie riigi arengule.
Samas on veel üks väga suur aspekt - sündivus. seda on alati teada et vaesemates peredes on alati rohkem lapsi. Kui MEIE - nii osavad ja tagad siin ei sigi ning lihtsamatest töödest keeldume, siis ei olegi muud väljapääsu kui tuua sisse inimesi kes neid asju teevad.
Kõik asjad on omavahel seotud ning ma arvan et selliseid asju ei tasu arutada vaid emotsionaalsel tasemel ilma oma aju kaasamata.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 20:42
Ilmselgelt ei saanud te mu LAV näitest aru Nicedude kui sa ajalooga kursis oleksid, siis saaksid aru, et ainulaatset polnud NSVLi lagunemises midagi. See oli paratamatus arvestades selle ühenduse korraldust. Sarnaseid protsesse on ajaloost ette näidata korduvalt. Praktiliselt kõik riigid Euroopas on olnud mingil ajahetkel vallutatud võõrvägede poolt. Olgu selleks vallutajaks mongolid, Napoleon, Hitler, Stalin jne jneÜks asi on väljamaal TÖÖL käia nagu eestlased Soomes, teine asi on minna sinna sots abirahast elama Päris suur vahe tegelikult ja need tsurkad teevad just viimast. Tarkade inimeste väljavool on minimaalne võrreldes lihttöölistega, tark leiab ka siin korraliku töö ja saab hakkama. Selle nähtuse paneb paika turumajandus....soomes on nõudlus ehitajate järele, meil on neid pakkuda. See on kasulik sümbioos mõlemale riigile. Nüüd ütle aga mulle, kus riigis on nõudlus logarditest sots abist elavate märatsejate järele?
See vaeste perede suur laste tootmine on eestile omane seetõttu, et paljude jaoks on lapsetoetus ainukene regulaarne sissetulek. Kahjuks ei mõelda ette pikaajaliselt ning lõpuks maksab see kätte. Kui pea ei võta, siis rahakott ikka võtab Ühest küljest on lastetoetus positiivne ja vajalik nähtus aga kahjuks lollid kasutavad seda valesti ära. Minul näiteks ei olegi seetõttu last, kuna soovin ennast ennem võimalikult hästi majanduslikult kindlustada, et siis oleks lapsele peale makaronide ja second hand kaupade pakkuda. Pole vaja kohe varajases nooruses neid tänapäeval vorpima hakata.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 21:02
ok aga aksala rääg parem miskit käega katsutavamat, kui see partsu sadam koos hiinlastega valmis saab kumb mõte sind rohkem erutab, kas see kui siia rändab tuhendeid (esialgu sadu) hiinlasi ja need meie pordumajandus külastama hakkavad, või siis see kui nendega kaasas olevad naised meie meestele teenust hakkavad pakkuma, krt teab naid inimsuhteid, üheksakuu möödudes on kahemeetrised sünnipärased hiinlased meie riiki vallutamas ja sotsiaalabi kerjamas, see on hüpotees aga sa lükka ümber
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 21:04
aksala kas sa tead kui palju arste on juba eestist jeehat teinud?
Kas sa tead kui palju on NL aegseid insenere (ehk siis neid kes valemeid ja igasugu arvutusi une pealt ja ilma paberi ja pliiatsita teha oskavad) töötamas üle euroopa kes on eestist ära kolinud?
Need pole kaugeltki mitte lihttööd ja kaugeltki mitte vähetasustatavad. Isegi minu tutvusringkonnas on üks inimene kel on 8 aastat kõrgemat füüsika haridust raketi ehituses 8need raketid siis mis kosmossesse lendavad). Selle õppeaja jooksul on see mees saanud sellise hariduse et ta on pädev vaata et igas tehnilises valdkonnas (k.a. IT) ja arvake ära kas ta jäi eestisse?
Samuti oli ka üks tuttav kes on õppinud Moskva-s 7 aastat veterinaariat ning kahe aasta eestis töötamise vältel käisid tal nõu küsimas mitmed veterinaarid üle euroopa. Kuid nüüdseks on ta samuti töötamas Saksamaal.
Parematele jahimaadele minek on olnud inimkonna algusest saati täiesti tavaline nähtus. Kui olemasolev ei rahulda siis minnaksegi mujale. ka need tsurkad teevad sama... ja ka eestlased teevad sama ja ka soomlased teevad sama. Olgu siis selleks paremaks jahimaaks parem töö või siis maast leitud abiraha - kellele kuidas meeldib neid asju võtta.
Pärast eesti eraldumist läks eestist kah koheselt soome lausa elama mitu tuhat inimest ning nende seas oli vähemalt neljandik kes läksid täpselt sellesamusi sotsiaalabi pärast sinna. Üks pere kolis isegi minu külast minema ja kui eestit külastasid siis hõiskasid üle terve küla et nad ei pea midagi tegemagi et raha saada. Te võtate kõike nii üldistavalt et kui tumedamabahaline siis koheselt muidusööja - väga silmakirjalik lähenemine.
Üle maailma on tuhandeid arste keda tunnustatakse pärit näiteks indiast. See et inimene tahab mujale elama minna ei ole mitte kellegi asi arvustada. Igaüks võiks ikka oma elu elada mitte teise sööja suhu vaadata - see pole muud kui eestile omane kadedus millest siin teemas jutt käib. Umbes nagu "tahaks ise kah tasuta süüa saada aga näe mu ego ei luba mul kerjama minna"
˅ näita rohkem ˅