Foorum
2011-01-02 15:45
Piltidejärgi mees aga jutu järgi justkui naine. Igalpool ainult piriseb ja vingub et see ei meeldi ja too ei meeldi. Teeme kõik asjad ihas tasuliseks ja siis saame siin foorumis oma töllmokapundiga rahu jama toota. Kes on temaga isiklikult kohtunud ja suudab kindlaks teha et tegu ei ole naisega? Või on siis tegemist noksiga eidega.??
˅ näita rohkem ˅
2011-01-02 17:07
Pada sõimab katelt......Ega sinu piltide järgi ka ei ütleks kas oled mees või naine
˅ näita rohkem ˅
2011-01-02 17:18
piltidest pole juttu, aga jah nicedude ongi pasakatel
˅ näita rohkem ˅
2011-01-02 17:34
ilusplika24-oi, oi. miks selline arvamus? veidi asju rahulikumalt võtta.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-02 17:46
Ilusplika:Sinust siin ainult paljas nimi, ehk tutvustaksid ennast lähemalt enne kui teiste suhtes sõna võtad....
˅ näita rohkem ˅
2011-01-03 09:29
Mis pasakatel? Mehed lasevad ikka vahel puuksu
˅ näita rohkem ˅
2011-01-03 15:50
ilusplika külasta jututuba ... seal palju rahvast kellega ma kohtunud olen
˅ näita rohkem ˅
2011-01-03 15:52
sa ei pea ju vabandama hakkama, nicedude. las ta tegeleb sinu tuvastamisega
˅ näita rohkem ˅
2011-01-04 09:47
Lugesin nüüd lõpuks ka teemasisu põhjalikult läbi.
Kas ma olen ainuke kellele kumab sellest väga vaenulik naiste sõim nagu "naised ongi virisejad" ?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-04 15:07
ilusplika24 pani mingi fake pildi ülesse ja nüüd paneb mulle ühtesid
kui ikka üks ja sama inimene pakub paljudelt kontodelt veebisseksi ei saa ükski pilt olla õige.
loodan et adminnid panevad ta kõik kontod kinni
˅ näita rohkem ˅
2011-01-04 15:39
Võib olla su varbad lihtsalt ei meeldi talle!
˅ näita rohkem ˅
2011-01-04 21:13
ilusplika on see käskijanna, tegi uue konto ja laseb pettustega edasi.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-04 22:56
mjah...
lihtsalt tahaks öelda...
et mõnikord on inimesed nagu silmaklappidega hobused...

vähemalt see inimene inspireeris mind mitte blokkima ega ignoreerima mitte yhtegi kasutajat
˅ näita rohkem ˅
2011-01-05 11:14
papi, ma loodan et sa leiad peagi ravi oma vaimuhaigusele, sa oled siia teemasse ka lausa kurtma tulnud see näitab et sa püüad kõigest väest ikka ekraanil püsida.. ja mis see sinu asi on palju siia keegi kontosid teeb ja millega sa oma pildi ehtsust tõestad töllakas? mingid suvalised varbad kuhu on fototöötlusprogrammiga tähed peale sätitud sellise nikerdisega saab iga laps tänapäeval hakkama. osta elu omale lampjalg
˅ näita rohkem ˅
2011-01-05 11:37
no sa poleks oma pilti ruttu maha korjanud kui see õige oleks olnud. enne oli sul ju üldse mingi keskealise naise pilt, nüüd võtsid lausa lapse pildi. milles nemad süüdi on?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-05 11:45
minu profiilis on kirjas miks pildi eemaldasin, aga kuna sa arvatavasti lugeda ei oska, siis on vabandatav tõesti et sa seda ei näinud
˅ näita rohkem ˅
2011-01-05 12:01
Miks sa ümber minu nüüd keerled, teed sõimu teemasid jne. Sa jääd oma uute kontodega samamoodi vahele ja kui ma selle avastan, siis ütlen seda kõigile.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-05 17:28
Ilusplika24 vaata selle "Mis see sinu asi on palju keegi kontosid teeb?" kohta ma ütleks järgmist (olen seda vist mingi teema all juba öelnud kah:
Reeglid ja seadused on täitmiseks ning meie endi elukeskkonna parandamiseks. Arusaam "Reeglid on rikkumiseks" pärineb minu arvates mitte päris terve mõistusega inimese peast / suust.
Ja kui nüüd sinu rünnakule papi vastu paralleel tuua siis näide näeks välja selline: "Mis see sinu asi on kui palju keegi inimesi tapab? Sina oled ju elus! "
Ehk siis siit näedki (ja peaks aru saama), et reeglid ei ole mitte ainult iga inimese täita, vaid ka iga inimese jälgida ja järgida, et teised neid ei rikuks. Hoiatus petvate kasutajate eest on hetkel isegi väga leebe asi.
Mina isiklikult näiteks olen tuline Eestisse surmanuhtluse sisseviimise pooldaja (kasvõi paariks aastaks). Äkki siis hakkaksid inimesed natuke oma aju kasutama enne kui "valele teele" astuvad (aga see niisama.. jutujätkuks)
˅ näita rohkem ˅
2011-01-05 18:42
aaa et isegi ei blokiks kõikki inimesi ära, vaid lausa kohaldaks neile surmanuhtluse, mega
˅ näita rohkem ˅
2011-01-05 19:21
selles suhtes pooldan kyll väljendusvabadust

selline suhtumine on igasuguse normaalse väljendusvabaduse surm ja zombilikkuse alus, nicedjuud
tead mis on anarhia jah,,, oled kuulnud,,,
˅ näita rohkem ˅
2011-01-05 19:27
Jah ma tean mis on anarhia ... ning siin lehel tundubki see toimivat
˅ näita rohkem ˅
2011-01-05 19:43
see toimub ennekõikke sinu enda mõtetes, kui sa nii arvad...
teiste jaoks on asjad arusaadavad

alusta alati iseendast, nicedjuud
˅ näita rohkem ˅
2011-01-05 19:47
jah qiizu .. ma alustasin juba ammu just iseendast - ma n.ö. peidan enda eest neid kellele ma võin mingil hetkel kehvasti öelda
Ehk siis ma hoolin teiste kasutajate rahust
˅ näita rohkem ˅
2011-01-05 19:57
Giizu,nicedude tahtis ju lihtsalt öelda,et meie ühiskond polnud veel küps euroopalikele seadustele üleminekuks.Samasugune kaos tekiks liikluses,kui kõik kümneaastased lubada iseseisvalt autorooli.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-05 20:43
eino, kas ta ise võtaks surmanuhtluse vastu tahtliku tegevuse eest, et teistele sellist asja nõuda
järelikult võtaks

mina ei võtaks, ei soovi sellist asja ei endale ega teistele
˅ näita rohkem ˅
2011-01-05 20:45
jfjm, kumb meist on anarhist, yks või teine, vahepealset vastust pole
˅ näita rohkem ˅
2011-01-05 20:55
tappa mitte andeks anda

kuhu koma tuleb seekord
˅ näita rohkem ˅
2011-01-05 21:02
kohe näha et qiizu on kasvanud sotsialismi aegses keskkonnas sots-aegsete multikate najal
˅ näita rohkem ˅
2011-01-05 21:09
Ja qiizu vaata mitte ühtegi karistust 99,99% inimkonnast kanda ei taha.
Paraku aga on teatud meetmed vajalikud õpetliku pildi saamiseks.
Ja see toimib nii reaalses elus kui ka internetis. Rikkumise karistus peab olema selline, mis paneb 3x ennem mõtlema enne teo alustamist.
Roolijoodikutele kehtestati trahvimäär 18000 eek (ma ei vitsi praegu euridesse arvestada - veel võib ) ning roolijoodikute arv hakkas vähenema.
Soomes pärast kiiruse ületamise kriminaalvastutuse (üle 40 km ületamist) sisse viimist hakkasid kah paljud koheselt aeglasemalt sõitma, kuna paljude tutvusringkonnas on tuttavaid kes on pidanud selle reegli rikkumise eest oma aega kandma - reaalse karistuse nägemine rahva seas on see mis distsiplineerib.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-05 21:09
Surmanuhtlus oli ka N-Liidus erakorraline karistus,mida peale Stalini surma määrati väga harva.Tähtis pole mitte see kas seda määratakse või mitte,vaid teadmine,et seda on võimalik määrata.See dissiplineerib.
Anarhist eitab igasugust võimu ja korda,tema jaoks on ainukesed kehtivad seadused loodusseadused,sest neist lihtsalt ei saa üle ega ümber.
Ennast ma küll anarhistiks ei pea.Ma võin küll võimu ja seadusi kritiseerida,aga ma ei eita neid.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-05 21:12
jah, kohe tuleb siil udus, hakkame viilima
˅ näita rohkem ˅
2011-01-05 21:12
Anarhia Punks not dead
˅ näita rohkem ˅
2011-01-05 21:45
seega, lugedes jfjm vastust...
...kuhu koma nihutati seekord...
˅ näita rohkem ˅
2011-01-05 21:51
qiizu kui sa seda patsifistlikku joont ikka veel taga ajad siis ma toon sulle näite:
Oletame et sul on tütar ja üks mees võtab ta omale vangistusse ja siis vägistab teda järjepidevalt mitme kuu jooksul ning siis aeg ajalt saadab sulle selle teo videosid.
Kas sina oleks sellise mehe surmanuhtluse vastu??
˅ näita rohkem ˅
2011-01-05 21:53
Ma usun et sa saad minu näite tagamõttest aru - on olemas juhtumeid, mis minu arvates lausa tühistavad inimese õiguse elule ära.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-05 22:16
Nicedude,aga mõtle mida tunneb kohtunik,kes mõistis inimese surma ja hiljem selgub,et surmamõistetu ainuke süü oligi see,et oli valel ajal vales kohas.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-05 22:23
surmanuhtluse korral oleks nii kui nii vaja kasutusele võtta vandekohus - kohtunik peaks olema see kes vaid jälgib et protsess seaduslikult toimib.
Ja valesüüdistusi juhtub ka väiksemate kuritegude puhul - thats life and s*ht happens.
Kui hakata seda "Aga mis siis kui..." juttu ajama siis võib ka minu näite puhul vabalt öelda et "Mis siis kui tema eluaegse vangistuse aja jooksul juhtub vanglaga miskit mille tõttu peab kõiki evakueerima ja see vägistaja vabaks pääseb ning teeb oma teo uuesti juba uuele inimesele?"...
See "Mis siis kui..." asi ei ole argument .. kõike võib juhtuda ja "force majeure" vastu ei saa isegi mitte kohtunik. Ning selle nagi vabadusse pääsemine oleks ilmselt kellegi tegemata jäänud töö (nagu ka valesüüdistuse puhul).
˅ näita rohkem ˅
2011-01-05 22:24
nagi = päti
˅ näita rohkem ˅
2011-01-05 23:12
Vandekohus otsustab,kas on süüdi või süütu,karistuse määrab ikka kohtunik.Kas arvad,et jagatud vastutust on kergem kanda?Selliste protsesside ajal on enamasti emotsioonid laes ja väljaspool saali on süüalune juba ammu süüdi mõistetud.Ka (vande)kohtunik on inimene.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-05 23:19
Karistust ei määra mitte kohtunik vaid karistus-seadustik. Vastavatele kuritegudele on vastavad karistused.
Paljud riigid on sedapidi toiminud aastakümneid ja toimivad siia maani. Lihtsalt siis muutuks see asi et kohtunikuks läheb tööle see inimene kes arvab end sellega toime tulevat.
Ka juhtivatele positsioonidele ei sobi iga inimene sest vahest peab olema äärmiselt karm töötajate vastu ja sellega ikka igaüks hakkama ei saa. Näiteks kui firmale tekitanud sadu tuhandeid praaki tööliselt võetakse palgast 20% ja ta tuleb kurtma et tal on pere ja lapsed keda toita jne jne... Mitte iga inimene ei suudaks sellistel hetkedel otsusele kindlaks jääda.
Sama on ka kohtunikega.
jfjm ma ei saa praegu su mõttekäigust aru mida sa ümber lükata või tõestada püüad?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-06 00:51
Ma lihtsalt püüan lahtimõtestada üht põhjust miks arenenud riikides loobutakse surmanuhtlusest.
Karistusseadustik annab ette alam- ja ülemmäära,kohtuniku töö on sõltuvalt konkreetse juhtumi asjaoludest panna paika täpne karistuse määr
˅ näita rohkem ˅
2011-01-06 01:37
ei ei ei...
Sa ilmselt oled veidi valesti aru saanud kohtuveskite ideest.
Sinu näide on see, mis on meil olemas praegu ning see ongi põhjus miks 2 inimest alla ajanud (surnuks) inimene saab tingimisi ning siinsamas kohvimasina varastanud isik läheb kinni - see ongi meie süsteem, kus otsust teeb kohtunik.
Selles kohtusüsteemis millest räägin mina (see läänes toimiv asi), on ette antud ülem ja alam-määr (karistusseaduse poolt) ning süüdistaja nõuab üht või teist karistust. Kui nõutav karistus on liiga range siis see selgub kohtuprotsessi käigus ning selle nimi on kuriteo koosseisu tõestamine. Seega kohtunik selles süsteemis, mitte ei määra karistusi vaid jälgib, et kohtuprotsess ise oleks seaduslik. Ta on nagu valgusfoor mis korraldab liiklust vastavalt etteantud protokollile. Kohtunik selles süsteemis pigem on karistusmäärade alandaja (juhul kui protsessi käigus selgub et kuriteo koosseis ei ole vastav nõutavale karistusele).
Karistuse otsus tehakse vandekohtunike poolt kamba peale ja see pole mitte karistuse määr vaid see on lihtne - süüdi antud kuriteos või mitte. Karistuse määr ise aga on juba ette teada ning selle on määranud süüdistav pool kooskõlas seadustega ning kannatanu sooviga.
See on tegelikult vägagi õiglane süsteem sest siis saab kannatanu osaleda karistuse määramisel - advokaat vaid aitab.

Just seesama spekulatiivne näide (vägistatud tütar) millest meil see kohtusüsteemi jutt algas ongi väga hea näide, et see süsteem ongi õiglane. Kannatanu, ehk too vägistatu, ning tema vanem saavad osaleda otsuses, kas kuriteo teinud inimene väärib elu või mitte - nemad on need kes karistuse ränkust nõuavad ja nende advokaat on see, kes ütleb ära, kas vastavat karistuse määra on võimalik määrata või mitte, olemasolevate tõendite alusel. Ja ma usun, et sellise vägivalla all kannatanud inimese jaoks, ei ole mitte mingi probleem elada elu lõpuni teadmisega, et tema otsuse läbi sureb see kes talle neid kannatusi põhjustanud on.

Ja surmanuhtlusest proovitakse loobuda vaid selle humanismi tõttu. Kuid mina leian et need humanistid lihtsalt ei ole olnud ise nende kannatanute nahas kes pooldavad surmanuhtlust. Ma ise pooldan seda pigem distsiplineeriva eesmärgiga
Kuid tunnistan ausalt, et kui näitena toodud kuritegu peaks aset leidma, siis mina isegi ei süüdistaks kannatanut, kui pärast kohtuotsust ta ise selle vägistaja ära tapab.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-06 07:20
Nicedude,sa oled liiga palju filme vaadanud Vandekohtunikud on lihtsad inimesed rahva hulgast,kelle ülesandeks on kollektiivselt otsustada kas süü on tõestatud või mitte.Karistuse määramine on ikka einult kohtuniku,kui kohtuvõimu esindaja pädevuses.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-06 08:40
olen 100% jfjm-iga nõus! Kuna töö tõttu olen sunnitud osalema aeg ajalt kohtuistungitel, siis olen näinud küll juhtumeid, kus otsuse teeb kohtunik ja see ei pruugi olla kooskõlas seadusega! Kurb iseenesest!
˅ näita rohkem ˅
2011-01-06 09:56
Nicedude samastab ekslikult hagi rahuldamise ja karistamise.Need on kaks ise asja.Kui hagi rahuldamiseks on kuriteos süüdi mõistmine,siis järgneb sellele karistuse määramine
˅ näita rohkem ˅
2011-01-06 10:00
Nicedude on jah asjast natukene valesti aru saanud. Kohtunik ikkagi määrab lõpuks karistuse. Prokurör nõuab karistust vastavalt seaduses paikapandud piiridele aga kohtunik on see, kes ütleb lõppsõna. Kui on vandekohtunikud, siis nemad lihtsalt otsustavad kas süüdi või süütu. See on nii ka enamus lääneriikides, kuna eesti õigussüsteem on praktiliselt üks ühele maha viksitud Saksamaa õigussüsteemi pealt, kaasa arvatud Karistusseadustik USA näidet siia ei ole paslik tuua, kuna seal on isegi kohtupidamine tsirkuseks keeratud. Kujuta ette, et olen kohtualune ja minu saatuse otsustavad paarkümmend täiesti lambi inimest, kelle silmaring ja arutlusvõime võivad piirduda hamburgerite müügiga?? Lisaks tembeldab meedia sind ammu ennem nagunii süüdlaseks seega süütuse presumtsioon ei kehti ( eesti meediat teades eriti ) Minu meelest pole see kaugeltki mitte aus kohtumõistmine! Emotsionaalses mõttes pooldan surmanuhtlust aga kui hakata asju mõistusega võtma, siis ehk mitte. Viimasel ajal USAs pole harvad juhused, kui vabastati 30 aastat vangis istunud neeger, kuna DNA test tõestas lõpuks ta süütust. 30 aastat maha visatud ja hea, et omal ajal surmanuhtlust ei saanud. Nicedude aga mõtle nüüd sedasi, et kui sinu hea sõber/sugulane mõistetakse kuriteos süüdi ja määratakse surmanuhtlus. Talle lastakse kuul pähe aga siis paari kuu pärast selgub, et ta polnudki süüdi. Sulle tullakse patsutatakse õlale ja öeldakse Shit Happens
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 15:28
se ilusplika24 ja ilusplika 25 on yks ja sama inimene,myyb oma keha siin yhe konto peal aga teise peal lihtsalt sõimab kõiki,lits on ka aafrikas lits
˅ näita rohkem ˅